|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.6.2011 11:38:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sarajke, gdje ima Magma Home prodavnica? Bila je nekad tamo kod Predsjedništva, ima li je još tu?

Nema je nigdje a bila je super user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16851
22.6.2011 11:39:09   
palachinken
Joj šteta. Tako su dobrih samoljepljivih bordura imali za dječije sobe, 'vako za par maraka dodje 5 metara. A već sam mislila molit neku da mi posalje user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16852
22.6.2011 11:50:01   
m.i.n.a.
Oliiii..debele a zgodne...:)))
Ja ulijecem samo da vas sve lijepo pozdravim..kako podnosite sunce.....ima li skorih bebica...
Neko j pitao za mucnine,nemoj brinut..meni su znale biti dva dana citav dan..pa ih nema..ja kotam zavrseno pa se vrate i tako sve tri mjeseca vise-manje...nekom traju citavu trudnocu..pu,pu..nece vama..a nemoj se iznenadit i pred kraj ako se pojave..:)))

Sto se tice unosenja stvari,to je stara babska prica da nevalja nista unijet jer ne daj Boze to je kao los znak..ma daaaaaa,ako ce sta biti bice,nedaj Boze,a ti vidjela ili ne stvari jednako ce biti tesko..i meni je svekrva govorila kako njoj svekar nije dao nista kušiti ni unijet vec on i sestra njegova kupovali dok je ona bila u porodilistu..pusto to draga i uivaj..meni kad je cejf ja cu sve kupiti,jedino nisam do devetog montirala nista radi prasine i sl.
I usput da vam kazem,naviknite se da poslije poroda oko bebe vi ne znate ni sta a drugi sve znaju i to najbolje znaju...cuvajte zivce:)))

Neposredna veza do poruke: 16853
22.6.2011 12:02:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

cureuser posted image user posted image , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta??
do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti user posted image  Brinem li se bez potrebe?

vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam user posted image
dobila sam odgovor u čekaonici user posted image  

gerbo, nije mene bilo online, ja bih ti odguser posted image

i ja sam se tako sekirala, bude mi par dana pa prestane pa pocne...al to je sve ok

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16854
22.6.2011 12:03:59   
palachinken
minooo, sluša li mala krofna? Sad je to već momčina ustvari user posted image
A to za jezike poslije poroda...eh već se spremam za ratovanje hihihi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16855
22.6.2011 12:04:17   
Silver
Gerbo nebrini, meni se to prije dva dana desilo...citav dan nistaa...mene vec prpa uhvatila...kad slijedece jutro cim sam oci otvorila talas mucnine...user posted image  ali nikad nebih rekla da cu se mucninama tako radovati...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16856
22.6.2011 12:08:13   
Sensia

mene je samo strah da ce mi svi (osim onih najblizih mama, sestra...) nagrnuti u kucu, na to sam alergicna, pa svi diraju bebu nesto uhhhhhhhh ima i ja da ratujem ko nikad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam se dogovorila sa mm da je necemo nikom dati da je dira (osim ovlastenim osobama) i on je obecao user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16857
22.6.2011 12:08:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Eh cuj ti mene napisat cu ti mail...citav dan saljem neke mailove pa mi samo to u glaviuser posted image ma skontala si pp hehe
Bebice, to titranje sam i ja par puta osjetila i vidjela na stomaku kao da nesto ispod koze se krece...ali kaze dr. to su crijeva user posted image

evo i danas u 12h sam imala to titranje, sve je cesce...sad sam uvjerena da je bebacuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16858
22.6.2011 12:14:43   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

mene je samo strah da ce mi svi (osim onih najblizih mama, sestra...) nagrnuti u kucu, na to sam alergicna, pa svi diraju bebu nesto uhhhhhhhh ima i ja da ratujem ko nikad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam se dogovorila sa mm da je necemo nikom dati da je dira (osim ovlastenim osobama) i on je obecao user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim iste fobije imamo user posted image user posted image user posted image   i ja vec pripremam rodbinu da necemo dati da bebu nosaju i titraju da se navikava jer kad oni odu ostacemo ja i mm da je nosamo po citavu noc jer je tako naviknuto...mogu malo sa pristojne udaljine da joj tepaju i guguču i to je sve...nadam se :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16859
22.6.2011 12:19:06   
animagical
hola zeneuser posted image joj jeste ispisale jedva ista procitah...a zapamtila nistauser posted image jedino sam skuzila za gerbu da se prepala...niej to nista...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16860
22.6.2011 12:19:35   
mea29
bas se grozim puhanja u bebu i packanja po rukama i licu...necu dati nikome da je ljubi he he he 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16861
22.6.2011 12:20:41   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image mea nista ne brini cim beba zaplace gosti je uredno vrate i pokupe se kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image a male bebe se ne vole gnjaviti...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16862
22.6.2011 12:22:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image mea nista ne brini cim beba zaplace gosti je uredno vrate i pokupe se kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image a male bebe se ne vole gnjaviti...

Ama nema dirati bebu i gotovo, gledaj iz moje ruke user posted image user posted image user posted image user posted image  i ruku ovalštenih za rukovanje

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16863
22.6.2011 12:24:59   
m.i.n.a.
Palachinken,djecak je vec veliki,sad ce 5 mjeseci,vec vrijeme za jednu djevojcicu..hehehehe..kako si ti,jel spremno za docek,koliko sam upratila djecaka:))

Ostalim zelim da sto bezbolnije,da ne kazem prije,prodje ono prvo vrijeme kad bas ne mozete samo sve jer...gusto ce biti ali proce..samo uzivajte jer taaaako brzo prodje to vrijeme...user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16864
22.6.2011 12:26:33   
vila_7
mina mina ... . ti ces izgleda opasno krenuti na drugo! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16865
22.6.2011 12:30:05   
vila_7
moram vas sve razocaratiuser posted image user posted image user posted image   to sto sad mislite da necete dati dirati bebu , varate se! user posted image
Ja sam bila alergicna na to da mi diraju bebu i imala sam i govor spremljen, ali vidjet cete kad vam dodju gosti pa vidite na njihovim licima da ih nesto obasja kad vide malu bebu ,ma toliko ce vam biti drag taj pogled da necete imati srca reci da se ne dira! A na kraju krajeva , vjerujte, nece nista ni bebi biti!
Mene je docekalo 10-ljudi u kuci kad sam se vratila iz bolnice i taj tren sam pomislila kakoje grozno,ali kad vidite tu radost doceka zbog malog bica koje je vama sve na svijetu,bude vam drago sto su tu da dijele s vama tu radost!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16866
22.6.2011 12:30:16   
m.i.n.a.
cccc...morala si me pronaci:))))ja se smao prisjecam kako je to bilo...uhhhsljedece godine aBd user posted image
cak sam nasla i nase razgovore pa se dobro ismijala

Nek si im rekla,pustio da samo otkrije sve cari doceka i babina...

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.6.2011 12:31:17 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16867
22.6.2011 12:31:38   
palachinken
Mi imamo tako malo rodbine, ustvari ima te neke familije, pogotovo s njegove strane, ali su to sve likovi kao iz viceva, pa smo se mi distancirali, zbog harmonije u kući user posted image A i totalno smo drugačija tipa ljudi, ne sijelimo, ne ločemo, ne spletkarimo ni mahalamo pa se ne uklapamo user posted image
A svi prijatelji su nam dobro došli, pogotovo što svi uglavnom imaju malu djecu i mogu samo biti od pomoći - a njima sam već rekla da nema prvih mjesec dana nikom ni privirit user posted image

mino, uglavnom je sve spremno! Ima još sitnica, a to čekam da prestanem raditi pa polako da šetam i kupujem, baš da ćejfim. Ljubi tog momčinu! Kako brzo prolazi vrijeme, pa kao do juce si ti ovdje pisala!

< Poruku je uredio palachinken -- 22.6.2011 12:33:03 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16868
22.6.2011 12:38:16   
vila_7
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Nek si im rekla,pustio da samo otkrije sve cari doceka i babina...

user posted image user posted image user posted image user posted image   pa da ne budu u zabludi!
user posted image user posted image user posted image nego bjezimo mi s ove teme na "nasu" , bit cemo ovdje obje za par mjeseci opet! user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16869
22.6.2011 12:51:59   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

cureuser posted image user posted image , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta??
do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti user posted image  Brinem li se bez potrebe?

vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam user posted image
dobila sam odgovor u čekaonici user posted image  

gerbo, nije mene bilo online, ja bih ti odguser posted image

i ja sam se tako sekirala, bude mi par dana pa prestane pa pocne...al to je sve ok

hvala ti mnogo user posted image  srtce si pravo!!

ja ne bih imala srca ne odgovoriti nekome ko je u strahu, a na odg cu potrositi par sekundi na tipkanje. Ali, nismo svi isti.

hvala ti puno, čekat cu, nadat cu se da će opet biti muka user posted image

ljubac veliki

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16870
22.6.2011 12:55:05   
gerberka
silver hvala također user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16871
22.6.2011 12:56:42   
ciciban26
Gerberko no sikiriki zbog te mucnine.. Meni je krenulo tek od treceg mjeseca i par dana povracam pa dan-dva pauziram i evo dan-danas je isto tako. Mada moja sveki misli da malo foliram jer ona zna da zene u  4 mjesecu prestanu povracati..Heh..kao da je meni drago sto tako cesto hranim wc soljuuser posted image

Joj zene drage mene uhvatio neki "handoprc" od ove vrucine,ja bih negdje na kupanje.. MM ode na Otoku na bazen poslije posla pa sve kontam da i ja bar jednom bucnem da me zelja mine..Koliko je to pametno user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16872
22.6.2011 13:00:50   
gerberka
ciciban hvala ti, jer mnogo sam se prepala user posted image

a za bazen mila..ne znam..mozda je bolje da se rashlađuješ kući..ne daj Bože da se prehladiš, a i mnogo ljudi se kupa u tim bazenima..mislim zbog user posted image  

pusa

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 16873
22.6.2011 13:01:20   
palachinken
Gerberko, slobodno ponovi pitanje koji put, ovdje se puno tipka i začas se previdi nečije pitanje. Ili boldiraj pa da uočimo. Nije niko namjerno zloban user posted image Eto moja prijateljica povraćala 10x na dan, izgubila 6 kila i kako je navršila 13 sedmica, kao rukom odnešeno, sve prestade. Možda si i ti gotova s mučninama.

Cicibanko, jučer smo vazile na tu temu, nemoj na bazen, zbog infekcija, svega pliva po onoj vodi, a mi smo sad podložne infekcijama i bajama više nego inače.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 16874
22.6.2011 13:01:47   
Ivanaiva1
Može li mi neko objasnbiti što znači "postelica ptednji zid  gr I???

Hvala

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 16875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *