|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.6.2011 9:49:20   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutro i od mene
Dijamant Sretan Rodjendan..
Moja Asja je sad malo bolje do 3 jutros smo skidali temperaturu nema sta nisam radila,al et Hb jutros nema samo kaslje...
Imal nam Selme nesto je slabo vidim tuuser posted image ..
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala puno!
Super da je Asja bolje, najvažnije je da je temp. spala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16826
22.6.2011 9:51:08   
DIJAMANT
Ženice, ja se odjavljujem, evo mi zaova stiže na doručak i kolače! "Tipkamo se " poslije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16827
22.6.2011 9:52:03   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I ja sa 166cm i 56kg zatrudnila, a u prvoj trudnoci sa 166 i 47kg. Ja sam bas primjetila da sto vise kilograma majke dobiju bebi bude sitniji, bar iz nekog iskustva osoba oko sebe. Mada nista ne mora znaciti. Evo ovdje na forumu jedna clanica je dobila samo 5kg cijelu

Sretnica, hib hihi mene je jučer ginić nalijepio što sma dobila 3 kg u 3 tjedna al ja se kunem da mu vaga ne valja, kod mene kući ne pokazuje toliko. Sad se zabrinuh, šta i kako dalje pih bem ti. Čitam da se žalite na grčeve, ista sam i men se grče i ruke i noge  posebno na desnoj strani. Jučer mi dr. reče da en valaj na desnoj strani spavat nego se preporučuje na lijevoj kontam se majko draga kako smo mi sve žive i zdrave ispale bez tolikih savjeta dr šta se smije a šta ne :-D
Još će mi reć koliko grama dnevno smiejm da dobijem pih

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16828
22.6.2011 10:07:11   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

e pa da sensia slikat cu sve sto su mi kupili, meni to nije palo na pamet...a bas mi je bilo slatko kad su nam zenice stavljale fotke onog sta su kupile.... posto je djecacic nekako sam uskracena za velike modne egzibicije...mada ne mora znaciti...ali trudim se da skontam neke super kombinacije, meni se za sada svidja ona pilotska kapa nesto mi je to cool ha ha ha...jesi li ti ista kupila...ja ni maramicu jossssssss

hej tvoja princeza ce imati na izbor djecaka iz svoje generacije...ali mogla bi biti moja snaha ha ha ha ha bit ce samo u par dana razlike...mozda budu isli zajedno u skolu...

na pp mozes poslati cv svog djecaka, crk i zk ako nije problem.... Kontaktiramo samo one sto udju u uzi izbor user posted image user posted image user posted image user posted image  hehehe moram iskorisiti ovu situaciju manjka pisuljica

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16829
22.6.2011 10:08:46   
babilon
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

idacha kako si ti? ima li otoka? danas se neko ponudi da nam kupi caj od maslacka posto oticemo, a da me ubijes, sad ne znam ko je bio user posted image user posted image user posted image

Hahah, ja se ponudih da vam saljem ovaj caj kome terba a da nije u Sa ;)))) samo javite! nece mi biti mrsko ;)

Neki dan kontam, Boze dragi, ja ove zene u zivotu nisam ni vidjela ni upoznala, a opet tako bliske... Mislim stvarno, kad su zene nromalne ;)), tako je fino imati normalan odnos s ljudima... Divne ste!

Staj e ovo zene vi sve fit bile prije trudnoce, i ja sam 166cm, a kilazu ne smijem ni sopmenuti, stid me pored tih vasih 5ica i 4ki ;))))

Jutros sam neecete vjerovati kupila fornetti, hahahaha, joj muka mi je kad asm pojela 2 sa fetom i 2 sa pizzom, oj tito dragi, ne znam sto mije to trebalo, ali crkla bih da ih nisam uzela... ostatak dana, voce i voda, woohoo!!

Ja sam imala nekakav cudan san pravo, ne bih ga znala ni prepricati, uglavnom se desavalo oko toga da mi je sefica rekla da cemo ranije kretati s poslom pa da ranije idemo kuci, a to ranije znaci da bi posao startao u 05h ujutro i nekad ne znam do kad bi bili naposlu jer ce sad po novom zakonu 1h = 3h pa ono hama par sati cemo samo raditi hahaha sva zbunjena u snu od racunanja u koliko moram ustat i kad cu se kuci vratiti, uzas ;))))

MEA obavezno uslikaj sve sto si dobila, da vidimo kako dijaspora kupuje hiihihih nadam se da ce ti se sve svidjeti...

< Poruku je uredio babilon -- 22.6.2011 10:09:47 >

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16830
22.6.2011 10:13:48   
idacha
jutro i od nas...
ja se zivaaaaaaaa smorila pokusavajuci da uspavam imija... jedva ga presvukoh, majke mi.. doslo mi da placem koliko sam nesposobna... sama sebi govorim da je ovo jos samo nekoliko dana...
njega uzmem, a ovaj mali me ubi... onda me imran moj malko spuca, pa onda ovaj mali njemu haman uzvraca udarac...

Dijamant, happy B-day, i sve najljepse... user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste vi od jutros?
ja evo sjela da popijem do kraja kafu koju sam skuhala u 8h :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16831
22.6.2011 10:15:51   
idacha
sanelauser posted image user posted image user posted image da je asja bolje... hB pa nema ture, ostalo se nekako i da izgurati.. ljubni je za nas da pukne, a pomilki dzordza...

jelooooooooooo, gdje si nam ti? ljubni nam i ancicuuuuuuuuuuuu

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16832
22.6.2011 10:21:27   
babilon
Dijamantuuuu ;D sretan rodjendan! Sve ljiepe zelje, po prioritetu, da ti se ostvare :***

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16833
22.6.2011 10:21:49   
mea29
babilon znas kako je dijaspora siroke ruke kad su pokloni i ukus u pitanju ha ha ha dobro kako ko i kako kad, a nekada im se omakne i nesto dobro user posted image user posted image user posted image ali obicno nam donose neko smece da izvinete ha ha ha zato se i pitam kakve li ce biti te stvarcice sto najavljuju danima da su kupili :)... slikat cu, dobro mozda ne danas ne znam ni jesu li se raspakovali ali sutra sigurno...ne znam da li da nosim to kuci ili da ostavim kod njih, mama mi je protiv da se bilo sta unosi u kucu..ko ce s njom na kraj????

sensia molit ces ti mene da urgiram pisuljici sastanak sa mojim debelinđom ili bar broj mobitela...he he he...a ja cu tada traziti imovinski karton, sve diplome i zavrsene kurseve i stanje na racunu tri koljena unazad ha ha ha...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16834
22.6.2011 10:24:40   
palachinken
Nema veze, mea, samo ti uslikaj, mi ćemo se ovdje istopit svakako, zbog hormona user posted image
I meni stiže dijaspora za jedno 2 sedmice, ali pošto putuju iz Kanade, sumnjam da cu baš dobiti kolica, ali neka simpa džidža može hihihi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16835
22.6.2011 10:29:51   
babilon
Mea haha, ma hajde, dijaspora ko djiaspora, ima svakakvih slucajeav, ali eto neka su oni nama zivi i zdravi, ;)))))))))) uslikaj ti svakako, sve zivo poredaj pa da mi gledamo i sto Palachinken kaze topicemo se mi, makar imalo rupu na sebi ;))) (Palachinken, jel to nadimak zato sto volis pitu? ;))) jesi to fanatik za palacinkama?)

Meni dijaspora stigla, da ti pravo kazem niko ne hajee, hahaha, tj famElija od mm je stigla, nesto en vidim da se iko protegao benkice da uzme, a ove moje cure sto su vani to vec uveliko ide u shopping, ka dsmo mi mlade zene lude ;))) i rodice ce iz USA nekih stvarcica poslat ja rekla ako cete slati uzmite mi posteljina i tih stvari, manite se odjece ;)))

Mea, to za unosenje u kucu, ne kontam?? Naravno da ces odnijeti svojoj kuci, nema tu nikakvih pravila, Bog odlucuje o svemu kako ce biti, bila ti kuca puna odjece ili prazna sudbina je ili ovakva ili onakva... NE trba se time opterecavati, nego uzivati, bez uvrede za tvoju mamu naravno ;D

Ja dobila jednu benkicu bijelu i bijele maje mawene cajapice, joj dodje mi da ih na friyider nakacim hihihi kako su medeneeeeeeeeeee

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16836
22.6.2011 10:35:47   
palachinken
Ma ovo je nick/username koji koristim već više od 10 godina na svim mogućim stranicama i forumima gdje se mora registrovati, a potiče od neke zezancije u srednjoj školi. Inače u mene jedan password i jedan username, da ja plaho ne pamtim user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16837
22.6.2011 10:36:31   
palachinken
A volim ja i pitu i palačinke, ne bih odbila ni jedno ni drugo user posted image

Neposredna veza do poruke: 16838
22.6.2011 10:37:00   
mea29
moji su iz Švedske...i dosli su kombijem user posted image user posted image user posted image a kako imaju dva djecaka, kazu potrpali su i sve njihovo sto nisu koristili od krevetica do sjedalice, a kolica su kupili nova...i jos neku odjecu spominju pa sad vidjet cemo...mozda me bas lijepo poguraju...

evo javlja se moj debeli user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16839
22.6.2011 10:37:26   
babilon
Hehehhe :D simpa mi je pa kontam, moRe bit da je zeMska faMatik ;))

Neposredna veza do poruke: 16840
22.6.2011 10:38:46   
gerberka
cureuser posted image user posted image , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta??
do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti user posted image  Brinem li se bez potrebe?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 16841
22.6.2011 10:39:11   
babilon
joj zene draeg, mm hoce da idemo kod njegovih za vikend, a vec bili 2 puta u ovom mjesecu, da vam ne pricam kako mi je mrsko... ne znamv ise na koji nacin dam u dam do znanja da ja fakat ne mogu da idem, sta ja mogu sto mu je dosla rodbina, neka se fino pokupe i neka nama dodoju, ja sam trudna, a vala put i rupe na putu i oni radovi mi se gade. OJ tacno izgubih  zivce, fino mu kazem, hajde ti sam ako hoces ja fakat ne mogu... uh uh uh uh

Neposredna veza do poruke: 16842
22.6.2011 10:43:12   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

Mea, to za unosenje u kucu, ne kontam?? Naravno da ces odnijeti svojoj kuci, nema tu nikakvih pravila, Bog odlucuje o svemu kako ce biti, bila ti kuca puna odjece ili prazna sudbina je ili ovakva ili onakva... NE trba se time opterecavati, nego uzivati, bez uvrede za tvoju mamu naravno ;D

ma i ja isto mislim draga, sta bi one zenice koje vec imaju djecu, izbacile sve iz kuce, pa opet ubacile, sudbina je sudbina, davno zapisana, ali mama ko mama, nesto prevrce ocima, posebno spominje krevetic, a inace nije nesto sujevjerna...

ma ja kontam to svojoj kuci em imam vise mjesta nego oni, pa necu ima valjda ostaviti na glavi to sto su meni donijeli...pa malo slagati,pa glediti...jutros dok sam se vozila na posao uhvatila me panika da nista necu znati kupiti i da nista necu stici ha ha ha a imam joc cetiri mjeseca aBd

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16843
22.6.2011 10:47:38   
babilon
Upravo tako, ti samo ne daj da se nerviras ;) ja za ova sujevjerja ili kao se vec pise samo na balkanu poznajem nigdje drugo ;))).

Ja te glomazne stvari necu da kupujem/donosim cisto zato sto jos nije spreman stan, moram kreciti i te stvrai pripremiti pa tek onda nek mm to sve sredi sa sklapanjem itd ;))) neki dan gledam na bimaco ili kako se zove stranica, ima super kolica, na snizenju, da mi je da ih isprobam pa ako valjaju ad ih narucim, sto ne bih platila 100KM haman manje nego kad budem kupovala...

nemoj nam zaboraviti da slikas ;))))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16844
22.6.2011 10:53:22   
palachinken
babilon, BIMACO ima prodavnicu u Zenici, to ti je opet bliže od Širokog Brijega user posted image pa možeš isprobati.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16845
22.6.2011 10:57:49   
babilon
malo mi onaj put do ZE nepodnosljiv, onaj znas, sto ce biti autoput za jedno 50ak godina ;))
ali havla ti, ako me put nanese svakako cu isprobati D;

Neposredna veza do poruke: 16846
22.6.2011 11:28:23   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka

cureuser posted image user posted image , da pitam vas ovdje .. molim one koje su imale mucnine da mi odgovore..da li su one redovne do neke sedmice ili su različitog intenziteta??
do jucer sam povracala po 2 - 3 puta, a od jutros nista..fino jela..citala sam negdje kad naglo prestanu da se treba zabrinuti user posted image  Brinem li se bez potrebe?

vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam user posted image
dobila sam odgovor u čekaonici user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16847
22.6.2011 11:30:03   
palachinken
Sarajke, gdje ima Magma Home prodavnica? Bila je nekad tamo kod Predsjedništva, ima li je još tu?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16848
22.6.2011 11:35:29   
babilon
Nema vise Magma HOme nigdje, esprit propao ovdje pa tako i Magma, direktor ova u Sa lopov bankrotirao. Inace je zenama, prodavacicaama, umjseto plate davao kupone da mogu odjecu i sminku kupovati... zamislite to! Tako sam cula, uzas!

Gerberko ja sam imala mucnine mozda sveukupno max 3-4 sedmice, i to u periodu izmedju 2 i 3.mj, nisam povracala, nekad budu ujutro, nekad navecer, nekad nikaok, kao sto rekoh, nisamp oracala samo mucnine. i onda u ulazak u 4.mj sam imala kiselinu 1sedmicu i kadje to proslo ko nova.

Neposredna veza do poruke: 16849
22.6.2011 11:36:51   
Sensia

vidim da mi niko nije odgovorio..i hvala vam user posted image
dobila sam odgovor u čekaonici user posted image  

Gerbo nema potrebe da brines sto su ti mucnine prestala cak sta vise, uzivaj sad u trudnoci....... user posted image user posted image user posted image
ja ih NIKAD nisam imala i nisam se nikad pitala zasto i kako, bolje da ih nema nego da ih ima....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  672 673 [674] 675 676   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *