Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
o tome i ja pricam...toliko mi se stomak napuhao i bolio da sam mislila da ce eksplodirati a valjda sve taj neki pritisak u crijevima...i kod mene probava povremeno steka, a vjerovatno zavisi i od hrane sta smo papale taj dan...ne znam ali odvratan osjecaj, uspanicila sam se na sabahu od tog cudnog bola u stomaku...kad sam skontala da je to zbog pr pr pr laknulo mi je....
Odes fino u badem butik i kupis suhe sljive bez kospica, pojedes dnevno tri-cetri i vidjeces sta je stolica meni su preukusne a imaju i zeljeza (cak kad sam nekad bezveze gladna zavaram se sa tim sljivicama, pa i ako poslije njih budem gladna ruckam ako ne to je znak da mi se bezeveze kao glad javljala).... ma sljive suhe rulessssss
uh lakse se dise kad znam da je od toga...ali valja na poslu pr pr pr ...ha ha ha sad sam rekla mm, sta mislis da djetetu damo ime "tihomir" u skladu sa situacijom ha ha ha ha
uh lakse se dise kad znam da je od toga...ali valja na poslu pr pr pr ...ha ha ha sad sam rekla mm, sta mislis da djetetu damo ime "tihomir" u skladu sa situacijom ha ha ha ha
Jooooooooooooooj tihomirrrrrrrrrrrrrrrrr....ajjjjj....hahahahaaa e sto me nasmija
Jutro drage moje,samo da vam mahnem . Ja danas nisam raspolozena za cavrljanje,Moja Hnaci je sinoc udarila glavicom od radijator,rasjekla obrvu,ima 4 konca i mama je strasno tuzna. Budite pozdravljane.
Nego ženice da vas pitam nešto pošto ste vi sve "ispred" mene sa tr. Je li vas beba udara ikada u visini pupka? Meni sa prvim djetetom pokreti uvijek bili samo u dnu stomaka.Nikada nisam osjetila bebu iznad pupka, čak ni pred porod. Uvijek mi bilo nejasno kad žena kaže "kad me lupi u rebra, ili u želudac"?! Sad, pošto su pokreti već dovoljno jaki da se i okom vidi kad beba lupka, kad legnem na leđa pokreta ima i u visini pupka i to više na desnoj strani. Malo sam zbunjena
Jutro drage moje,samo da vam mahnem . Ja danas nisam raspolozena za cavrljanje,Moja Hnaci je sinoc udarila glavicom od radijator,rasjekla obrvu,ima 4 konca i mama je strasno tuzna. Budite pozdravljane.
A jojjjj dusa draga....Bit ce to oki...no sikiriki...evo njoj jedan da brzo ozdravi i da je ne boli puno...
a joj dusa draga...nadam se da je sada dobro...i ja imam oziljak na obrvi iz slicne egzibicije, mogu misliti kako si se ti prestravila, moras se malo opustiti sada, nemoj se sekirati zbog bebica, hvala Bogu sve je dobro proslo, odmaraj se pa nam se javi brzo...
Uh, baš mi je žao. Nikad čovjek miran. Ali to su sve faze odrastanja. Znam da ti to nije utjeha, ali tako je. Sreća pa nije bilo još gore ne daj Bože.
Nego ženice da vas pitam nešto pošto ste vi sve "ispred" mene sa tr. Je li vas beba udara ikada u visini pupka? Meni sa prvim djetetom pokreti uvijek bili samo u dnu stomaka.Nikada nisam osjetila bebu iznad pupka, čak ni pred porod. Uvijek mi bilo nejasno kad žena kaže "kad me lupi u rebra, ili u želudac"?! Sad, pošto su pokreti već dovoljno jaki da se i okom vidi kad beba lupka, kad legnem na leđa pokreta ima i u visini pupka i to više na desnoj strani. Malo sam zbunjena
mene je negdje ispocetka...ustvari negdje do dvadesete sed tukla najvise od pupka prema dole...a sad vala pliva ko velika...lupa gdje stigne...i sa strana...i iznad pupka...po cijelom stomaku...zna mi iskocit blaga gutica kod pupka i osjetim i vidim kako se pomjera prema grudima i onda nestane dusa moja mala...nekad mi taj osjecaj bude neprijatan jer mi bas zateze stomu iznutra ali samo nek ona mene lupka i neka se proteze
a vjerovatno zavisi i od tog je li beba nisko/visoko....kako je okrenuta i sl.
mene je negdje ispocetka...ustvari negdje do dvadesete sed tukla najvise od pupka prema dole...a sad vala pliva ko velika...lupa gdje stigne...i sa strana...i iznad pupka...po cijelom stomaku...zna mi iskocit blaga gutica kod pupka i osjetim i vidim kako se pomjera prema grudima i onda nestane dusa moja mala...nekad mi taj osjecaj bude neprijatan jer mi bas zateze stomu iznutra ali samo nek ona mene lupka i neka se proteze
HB samo neka lupkaju, osjećaj je nevjerovatan. Ja kad osjetim pokret uvijek mi naumpadne mm. Baš su uskraćeni za ovaj neopisiv doživljaj koji probudi najljepše emocije u ženi.
P.S. I moj sin je bio jaaaaaako nemiran u stomaku (i danas je takav), i rastezao je stomak na sve strane, ali ručice i nožice su udarale samo u dnu stomaka, a guzom je razvlačio ostalo.
HB samo neka lupkaju, osjećaj je nevjerovatan. Ja kad osjetim pokret uvijek mi naumpadne mm. Baš su uskraćeni za ovaj neopisiv doživljaj koji probudi najljepše emocije u ženi.
P.S. I moj sin je bio jaaaaaako nemiran u stomaku (i danas je takav), i rastezao je stomak na sve strane, ali ručice i nožice su udarale samo u dnu stomaka, a guzom je razvlačio ostalo.
ja opet ne mogu da skuzim cim me udara...nikako to da skontam