|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.6.2011 15:39:04   
babilon
uuu e ovo cu d aprobam. Ide ovo danas, vala ne sjeckala ih ja. Samo oprati, osusiti i cijele ih staviti, e vala da znas da si mi oalksala sta cu praviti rucku hohooho ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17051
23.6.2011 15:44:22   
gerberka
muka mi je, jedva disem user posted image user posted image user posted image  a meni drago user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17052
23.6.2011 15:47:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

uuu e ovo cu d aprobam. Ide ovo danas, vala ne sjeckala ih ja. Samo oprati, osusiti i cijele ih staviti, e vala da znas da si mi oalksala sta cu praviti rucku hohooho ;D

ja jedva cekam bas mi se jede to kiselo, samo me strah uz ovo jelo ide hljebaaaaaaaa u tonama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17053
23.6.2011 15:48:30   
Sensia
palacinka nam je zbrisala a jos 10 minuta do kraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja cu zbirsati nekih 5 minuta

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17054
23.6.2011 15:51:19   
palachinken
Ma nisam zbrisala, kakvi, tu sam samo nešto vamo obavljala. Joj tačno mi je zlo od ove vrućine koja me sad čeka napolju. Sve me strah da se gdje usput ne pozlije.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17055
23.6.2011 15:58:50   
Semica
Cestitke zikiii user posted image user posted image

Da nam bebica ima dug i sretan zivot zajedno sa svojom porodicom...user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17056
23.6.2011 16:05:15   
Gift
Ziki Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zenice kako ste mi...oj sta je ovo ovako vruce, katastrofa..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17057
23.6.2011 16:28:17   
Selma.A.M
Ej Gift pa gdje si ti slabo se javljaš user posted image  ....Kako si sad,kako podnosiš trudnoću,pošto je već odmakla mašala .......
Jesi bila kod komšinice na babinama user posted image   da upoznaš novu konu user posted image  ?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 17058
23.6.2011 17:01:26   
animagical
ziki cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam crkla, cijeli dan na nogama i na suncu, milion stvari morala obaviti...sad su mi zato noge i sake natekle...i odoh da spavamuser posted image  

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17059
23.6.2011 17:29:37   
Sensia
uh dobro je, cim sam dosla kuci i legla ova moja pisulja se javila...user posted image user posted image user posted image user posted image  
sigurno je i nju ova vrelina osamutila ko sve nas....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17060
23.6.2011 18:20:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

muka mi je, jedva disem user posted image user posted image user posted image  a meni drago user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

tako ce ti par puta naizmjenicno pa kad odes dr i vidis da je sve ok, neces se sekirati oko mucnina viseuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17061
23.6.2011 18:26:07   
gerberka
bebice user posted image user posted image user posted image user posted image
rekoh da javim , red je, jucer sam digla frku

hvala ti mila user posted image user posted image user posted image user posted image kako si ti danas?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17062
23.6.2011 18:26:23   
Silver
gerberka....jesam ti rekla da ce se vratiti mucnine i da ce ti biti drago :)

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17063
23.6.2011 18:29:19   
gerberka
silver user posted image user posted image user posted image vjeruj mi da tražim tebe, da vidim jesil prisutna user posted image kako stomak??? ta grčevita bol je sasvim normalna, raste beba, raste i stomo, pa odatle i grcevi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17064
23.6.2011 18:29:25   
Bebica11

bebice user posted image user posted image user posted image user posted image
rekoh da javim , red je, jucer sam digla frku

hvala ti mila user posted image user posted image user posted image user posted image kako si ti danas?

bolje sam danas hB, jucer me bolio stomak non stop, al vise se covjek ne moze ni sekirati, prodje to poslije 13.sedmice aBd, vidjeceteuser posted image
malo me strah hvata pred pregled, iduce sedmice mi je nakon mjesec dana, nadam se da ce sve ok biti aBd

sto ne napravis ticker??

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17065
23.6.2011 18:32:15   
gerberka
bice akoBogda sve za 5!! user posted image user posted image user posted image ma znam, mjesec ti se ucinio dug, pa sad kontas sta je, kako je..aah, sve smo iste user posted image
a tvoja beba fino uživa, a ti se mama sekiraš bez potrebe user posted image

ja ću ticker napraviti kada čujem user posted image svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubrzo akoBogda user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 23.6.2011 18:33:42 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17066
23.6.2011 18:34:04   
Silver

silver user posted image user posted image user posted image vjeruj mi da tražim tebe, da vidim jesil prisutna user posted image kako stomak??? ta grčevita bol je sasvim normalna, raste beba, raste i stomo, pa odatle i grcevi user posted image user posted image user posted image

Ma bice to kod nas sve ok! ja jedem sad malo vise ali i dalje mrsam, imam i dalje sporadicne mucnine...kod koje dr. ides ili ces ici ti? mozda se nekad sretnemo :)

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17067
23.6.2011 18:35:44   
gerberka
mene vodi dr ajanović

tebe?

meni mučnine nalete po 20 minuta, pa prestanu sat, pa opet jako i tako u krug user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17068
23.6.2011 18:36:51   
Bebica11
ma vjerovatno mi se oduzilo jer sam prije svakih 15 dana virila svog bebacauser posted image , a sad mjesec, nikad prociuser posted image

samo da mi je bebac zdrav i ziv aBd i da se vrti punooo da me nasmijava kao prosli put

prosli put se na ultrazvuku nakon pola sata "uznemiravanja" uhvatio za glavicu i takvu slikicu imam 3D, a ja sam se nasmijala i doktorici protresla sonduuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17069
23.6.2011 18:39:22   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

prosli put se na ultrazvuku nakon pola sata "uznemiravanja" uhvatio za glavicu i takvu slikicu imam 3D, a ja sam se nasmijala i doktorici protresla sonduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa uhvatilo se dijete za glavu, ta me vice gedate, imate li dlugog pocla??? user posted image user posted image user posted image user posted image a ti mama, samo bi ga virila

hvala Bogu pa nemamo one uzv-ove kući i nismo obućene za njih..samo bi mi sonda virila između nogu user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17070
23.6.2011 18:40:43   
palachinken
Žene, kako deverate s vrućinom? Kod nas je baš toplo u stanu, maloprije sam izmjerila temperaturu u sobi - 35.7!!! Odoh se opet potopiti u kadu...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17071
23.6.2011 18:46:56   
Silver

mene vodi dr ajanović

tebe?

meni mučnine nalete po 20 minuta, pa prestanu sat, pa opet jako i tako u krug user posted image

mene dr. imsirija na Jezeru...

eh drage moje opet me boli malo...odoh da legnem...pisemo se kasnije...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17072
23.6.2011 18:47:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, kako deverate s vrućinom? Kod nas je baš toplo u stanu, maloprije sam izmjerila temperaturu u sobi - 35.7!!! Odoh se opet potopiti u kadu...

ja sam na selu kod sveki, imamo dobru izolaciju na fasadi od stiropola i unutra je bas ugodno....ja evo dekom prekrivena preko stomakauser posted image user posted image user posted image

a "dolje" mi se topi utrogestanuser posted image , jest mi dodijao Boze sacuvaj al sve za nase bebiceuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17073
23.6.2011 18:48:29   
gerberka
silver, idi lezi i skupi se..umiri se..to je meni pomagalo i pomaže 

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17074
23.6.2011 18:50:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

mene vodi dr ajanović

tebe?

mene dr. imsirija na Jezeru...

eh drage moje opet me boli malo...odoh da legnem...pisemo se kasnije...

kako si uspjela kod nje uganjati da te vodi??? ja sam htjela al nisam znala kako, nikad mi se nije potrefila kad mi je belaj bio osim prvi put nakratko a privatno ne drzi pa nisam znala kako to da uganjam pa sam otisla kod dr abadzic

ma lijevi bok i smiri...to ti je najbolje i IGNORISI BOL...to je moja nova metodauser posted image vjeruj pali i manje boliuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *