|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.6.2011 12:11:13   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Sweet..kakva posteljica..zar nisi nju "porodila" ili ja nesto propustam..

ma jasta sam neg se prepadnem posto nekima ostane komadic pa idu na kiretazu a ja se odma paranoisem

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 17026
23.6.2011 12:14:26   
Semica
Hello user posted image

evo i meneeeeuser posted image

Kakoo je paklenooooooooooo danasss aaaaaaaaaaa....isla oko pola 11 u DZ...kad nisam crkla...jest da sam taxijem isla ali ne znam gdje je gore bilo van taksija ili u njemu....ugusit se od sparine...ufff...

U zadnje vrijemeee cesto osjetim neki pritisak u glavi...kao glavobolja aliii skroz blagaaa (ja to kazem-nesto mi ruzno u glavi)---je li moguce da mi je visok pritisak? Jednom mi je tako bilo cijeli dan i tek navece nekad oko 8 (kad je glavobolja prestala) izmjerim pritisak i bio je ok...pa me sad muci sto nisam izmjerila dok nije glavobolja prestala da vidim koliki je...inace do sad na svakoj kontroli kod ginekologa pritisak mi je bio superiska...

nego da i ja cestitam kome se treba sta cestitati...Ziki sretno!!!user posted image ...sweetuser posted image ...i ostale...
Moja djevojcica i ja sutra punimo 29sedmicauser posted image user posted image

Bgm pravo vrijeme leti...barem meniuser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17027
23.6.2011 12:14:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Cao i od mene ja jos deveram sa temperaturom ,cudno djete samo od 7 navece ima temperaturu i cjelu noc,a ujutru ko da nije nista zdrava user posted image ...
Sweet user posted image user posted image user posted image za pupak i cuvaj se virus je poceo..
Selma aj ba napisi kolko secera ide i koja serpa plleasee..
Dijamant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasmija me na jutru..
Ostale user posted image user posted image user posted image

kakav virususer posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 17028
23.6.2011 13:11:44   
palachinken
Žene, izgleda da je ZIKI RODILA!!!1
Eno joj čestitaju na FB user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17029
23.6.2011 13:20:41   
mea29
joj joj blago ziki...user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke i od mene...juhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17030
23.6.2011 13:40:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, izgleda da je ZIKI RODILA!!!1
Eno joj čestitaju na FB user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image

Evo ja jos kod sveki, sutra 8.-mi dan i idemo kuci aBduser posted image , za vikend imam neke goste i tako, dojadilo mi je i ovdje, najrahatniji je covjek u svojoj kuciuser posted image , jos ja malo osjetljiva uuser posted image pa me nervira nekad kad nesto izvali u sali, nesto neki dan u rece u fazonu kako je "znala" da ce meni dojaditi na selu jer sam ja gradsko dijeteuser posted image a nisam se uopce pozalila, cak mi je bas fino ovdje, izadjem ispred kuce i vec u prirodi, sve mi se sprema itd.user posted image

a mozda mm opet moradne na put pa cu se za koji dan kod mame stacionirati, samo da mi vrijeme brze prodjeuser posted image

ovaj mjesec sam hodala tamo-vamo pa mi je brze proslo a inace jaaaaaaaaaaaaaako sporo ide, a vidim vi komentarisete da vam leti, da hoce i meni aBduser posted image

Jucer nas je malo boljuckao stomakuser posted image al pokusavam da ne mislim na to i odmah lakse i brze prodje....

Neposredna veza do poruke: 17031
23.6.2011 13:49:02   
sweet insanity
cestitke Ziki, sve najbolje dragauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17032
23.6.2011 13:58:46   
palachinken
idacho, jaaaaaaavi seeeee
Kakvo li je kod nje stanje? Ona je slijedeća!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 17033
23.6.2011 14:02:05   
mea29
jos dva sata user posted image user posted image user posted image user posted image ja cu se definitivno ucrvati!!!! nema nikoga ni da piseeeeee....

Neposredna veza do poruke: 17034
23.6.2011 14:13:52   
Ivanaiva1
Samo da vas kratko pozdravim, čestitam onima koje su već postale mame, nama nove sedmice, i puno sreće onima koje su blizu termina uh :-D
Pakla vani ljudi dragi. Šta je ovo, katastrofa!!!

Dansa nisam osjetila još bebicu pa se pitam šta li je.Trebam li se brinuti

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17035
23.6.2011 14:17:57   
palachinken
Ivana, možda je i nju ublebala ova vrućina, pa spava. user posted image Ako se ne javi duže od 24h (poslije 20. sedmice trudnoce) onda otidji na UZV.
Moj harambaša se recimo tek sad probudio pa odmah dernek po rebrima user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 17036
23.6.2011 14:18:19   
vila_7
probaj malo pomaziti pupu ili leci ili njezno prodrmati, al i to samo ako si je do sada bas osjetila,a ako se tek pocela javljati, mozda je samo ne osjetis-ili ako nisi danas mirovala-mozda si je i mogla osjetiti ali si u pokretu pa nisi registrirala

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 17037
23.6.2011 14:21:32   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ivana, možda je i nju ublebala ova vrućina, pa spava. user posted image Ako se ne javi duže od 24h (poslije 20. sedmice trudnoce) onda otidji na UZV.
Moj harambaša se recimo tek sad probudio pa odmah dernek po rebrima user posted image

još nisu oni da tako kažem udarci ali su leptirići bili konstantno svaki dan skoro u isto vrijeme no danas bogme skroz slabo, ima li to veze s tim što posteljica prednjači?? Prije 2 dana bila na kontroli sve bilo super

Neposredna veza do poruke: 17038
23.6.2011 14:30:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Samo da vas kratko pozdravim, čestitam onima koje su već postale mame, nama nove sedmice, i puno sreće onima koje su blizu termina uh :-D

Nisam ni ja od sinoc user posted image user posted image user posted image  a inace mi se javi dok sam na poslu al mi je frka pa mozda nisam ni skontala al opet popila sam i cijedjeni sok pa nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lopovi mali sekiraju mamice svoje

Neposredna veza do poruke: 17039
23.6.2011 14:37:11   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Nisam ni ja od sinoc user posted image user posted image user posted image  a inace mi se javi dok sam na poslu al mi je frka pa mozda nisam ni skontala al opet popila sam i cijedjeni sok pa nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znači nema razloga za brigu jelde?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17040
23.6.2011 14:50:46   
Sensia

IZVORNA PORUKA: Sensia

znači nema razloga za brigu jelde?

pa ne znam ja cu pricekati do sutra ujutro prije nego pocnem panicariti user posted image

Neposredna veza do poruke: 17041
23.6.2011 14:54:19   
Anoniman
Ziki cestitke od srca user posted image

Cula sam se ja sa Idachom, bila je kod dr, prolongirala joj je do utorka, a u utorak definitivno ako ne krene ranije.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 17042
23.6.2011 14:56:30   
babilon
Ivana nista ne brini, tako je meni u pocetku bilo, osjetim par dana zaredom i onad 1-2 dana nista, meni se noge oduzmu, da sam mogla sagela bi se i stavila uho na stomak da osluskujem ali ne mogoh ;)) uglavno, nista ne brini sve je to nromalno, cekaj kad krene da lupa e onda ces se pitat 'spava li ovo dijete ikako' ;))) user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 17043
23.6.2011 15:12:50   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: babilon

Ivana nista ne brini, tako je meni u pocetku bilo, osjetim par dana zaredom i onad 1-2 dana nista, meni se noge oduzmu, da sam mogla sagela bi se i stavila uho na stomak da osluskujem ali ne mogoh ;)) uglavno, nista ne brini sve je to nromalno, cekaj kad krene da lupa e onda ces se pitat 'spava li ovo dijete ikako' ;))) user posted image user posted image

Ma jašta, u pravu si, gledao je čika doc, vidio da je sve ok, radila antitijela odoh sutra po nalaz, pupčana ok, mada ne znam što mi je to sad i govorio, garant je na tatu pa sad negdje ćami i odmara, ulijenila se duša mamina, mada sasm mirnija kad me malo golica.
Hvala Vam žene moje oduser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17044
23.6.2011 15:17:59   
Sensia
pih jos 40 minuta, ja sam gotova vise ne znam kako cu uopste da se dogegam do kuce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danas cu praviti pecene paprike u paradajz sosu mmmmmmm i kasika pavlake na to sve
na ovoj vrucini se ne moze nista pametnije pojesti.....

Neposredna veza do poruke: 17045
23.6.2011 15:18:55   
Selma.A.M
Bebe se odmaraju user posted image  ali kad one odmaraju mi brinemo user posted image  zato nije zgoreg ponoviti metode buđenja user posted image ......

Slatko (načešće odreguju na kocke šećera) puna čaša hladne vode (cca 2dl) cijeđena narandža (hladna) limunada (slatka i hladna) ležanje na ljevom boku (cca 20 minuta zatim okretanje na leđa da se prodrma) crnaaaaaaaaa i vrućaaaaaaaa kafa..........

Ja kako se zadnji put istraumira sa nejavljanjem koje je trajalo cca 17 sati ne prepuštam ništa slučaju user posted image  ( a nisam paranoik user posted image   )

Ženice sretno

Neposredna veza do poruke: 17046
23.6.2011 15:24:04   
babilon
Sensia kakave su to paprike u paradajz sosu? Lijepo podijeli taj recept ovdje ;))) bas mi se jedu i paradajz i ppaprike ;))) ja kontala proprziti paprike i paradajz kao djuvec/sataras, ne znam koja je prava rijec ;)))) i malo pavlake mljac mljac

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17047
23.6.2011 15:25:23   
mea29
Jao pa mi zenice kao da smo ista osoba user posted image user posted image user posted image ja od sinoc nisam osjetila bebu...nisam panicarila jer sam imala goste, pa te poklone razvrstavala i kad sam legla nisam nista osjetila, mozda je lupkala dok sam bila zauzeta...jutros mi se pricinjavalo da je osjetim ali nisam bas sigurna...jos kad sam sada vidjela da je i kod vas takva situacija malo mi lakse...sad cu ja kuci pa cu primjeniti ove savjete od Selme :)

Neposredna veza do poruke: 17048
23.6.2011 15:28:51   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

Sensia kakave su to paprike u paradajz sosu? Lijepo podijeli taj recept ovdje ;))) bas mi se jedu i paradajz i ppaprike ;))) ja kontala proprziti paprike i paradajz kao djuvec/sataras, ne znam koja je prava rijec ;)))) i malo pavlake mljac mljac

Ma ja ti operem paprike, osusim ih i poredam bez ulja u tepsijicu. stavim u rernu na najjace i kad porumene dodam slijedecu smjesu:

ogulim paradajz (jer mi smeta kozica) i isjecem ga, pouljim, posolim, povegetim, malo pobiberim, malo sjeckanog persuna ma eto zacinis kako volis i dodam fildžan-dva vode i svu tu smjesu istresem preko tih zapecenih paprika vratim u rernu i ugasim je. kad se paradjz reducira u kasicu user posted image user posted image user posted image user posted image  gotovo je

izvadim an tanjir i pored kasiku pavlake ili milerama i mljaaaaaaaac

samo je bitno da ne uljis odmah paprike i da ih dobro posusis inace ces imati dimne pozdrave po kuci user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 23.6.2011 15:30:49 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17049
23.6.2011 15:38:56   
enči80
Haj ženeuser posted image

Ima li kod vas vrućine?

Čestitam Ziki i ovdje a i ostalima koje su napunile nove sedmice,mjesece...Palachinken tik tak,tik takuser posted image user posted image user posted image

Bila sam u subotu na kontroli,sve je super hvala Boguuser posted image Bebe pravo napredne za blizance,imali su po 1300gr u subotu i bile su pravo nemirne bebice.Uglavnom ubiše me nogama a što je najvažnije meni okrenule su se glavicamauser posted image

Selma ti sa višnjama ja sa jagodamauser posted image ali evo hvala Bogu više ih je nestalo kod mame u bašti.pravila sam sve što se može praviti od njihuser posted image

Ostaleuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *