|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.6.2011 10:36:58   
Sensia
Ja sam danas bas bljak a imam posla preko glave.... samo da mi prodje ovaj juni.

nekako kao da gubim dah, je li neko nesto slicno osjetio u 6, mjesecu?

< Poruku je uredio Sensia -- 23.6.2011 10:38:31 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17001
23.6.2011 10:38:18   
malena27 RR
sensia beba raste, suzava prostor za sirenje pluca.... a to tesko disanje moze biti i od hormoncica ovih nasih user posted image  user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17002
23.6.2011 10:40:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

sensia beba raste, suzava prostor za sirenje pluca.... a to tesko disanje moze biti i od hormoncica ovih nasih user posted image  user posted image  

uh u pravu si za to beba raste, cini mi se kao da mi se popela gore. bas ono kao da ne mogu da udahnem punim plucima tj da ih "rasirim" do kraja... pa se sva nesto ko paun....trudim da disem punim plucima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17003
23.6.2011 10:42:02   
Selma.A.M
Sweez super za pupak user posted image  sad će sve biti lakše user posted image  ....Vidim mnoge žene su pile D3 kapi i u isto vrijeme davale i bebi ja nisam uzimala iako sam dojila malca....... Kako ko user posted image  

Animagical sretno na ispitu i čestitke za nove sedmice user posted image  

Palachinken legendo naleti na par tvojih postova od jutros na nekim temama i baš sam se od srca nasmijala user posted image

Dijamamnte ajoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena i ti si nama falila par dana dok si bila u fazi krečenja  user posted image  ma nešto sam umorna samo bi spavala i jela user posted image

A džem sam pravila tako što sam odvajala košpice iz višanja pa sam u šepru i šećera i kuhalaaaaaaaaaaaaaaaa u isto vrijeme sok i džem...Bili smo planirali ovaj put ubaciti Džemfix umjesto šećera ali mi nešto se nije dalo eksperimentisati,a i zbog soka jer nisam znala hoću li moći sirup iz višanja moći iskoristiti zbog njega (ne znam kako šmeka) user posted image  .........

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17004
23.6.2011 10:45:17   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

uh u pravu si za to beba raste, cini mi se kao da mi se popela gore. bas ono kao da ne mogu da udahnem punim plucima tj da ih "rasirim" do kraja... pa se sva nesto ko paun....trudim da disem punim plucima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam u tom nekom periodu ili malo kasnije, mislim da je bila 26-a sedmica, kukala na disanje i onda pročitam u onom trudničkom raportu za tu sedmicu baš ovo što ti je malena rekla - maternica se širi i pritišće pluća. Uskoro će i želudac, pa onda krenu žgaravice, eto da te utješim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17005
23.6.2011 10:45:33   
mea29
sensia ja sam prvo mislila da je to kad se najedem pa ne mogu da disem obicno ujutro i poslije rucka ali desava mi se i drugim situacijama da se nemam daha, kada citam nesto naglas posto ja imam obicaj mm nesto sa racunara citati i onda ne mogu da dodjem do zraka...

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 17006
23.6.2011 10:51:03   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
ma nešto sam umorna samo bi spavala i jela user posted image

A džem sam pravila tako što sam odvajala košpice iz višanja pa sam u šepru i šećera i kuhalaaaaaaaaaaaaaaaa u isto vrijeme sok i džem...Bili smo planirali ovaj put ubaciti Džemfix umjesto šećera ali mi nešto se nije dalo eksperimentisati,a i zbog soka jer nisam znala hoću li moći sirup iz višanja moći iskoristiti zbog njega (ne znam kako šmeka) user posted image  .........

ma ja pravim tako sto skuham visnje pa propasiram kroz ono cudo zvano dzevdjir, inace bih sve pobacala koliki sam ters user posted image user posted image user posted image   a vodu u kojoj sam skuhala visnje isto dobro prokuham pa dodam secer...

ista sam ti, samo bih jela i spavala...za jelo nije problem ali za spavanje jeste user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17007
23.6.2011 10:56:31   
Anoniman
Joj i da se ja prijavim za te sto tesko disu user posted image . Kod mene bebi tacno nogu izmedju zeludca i pluca zaglavio pa otuda i povracanje a i ovo tesko disanje. Jedva cekam porod...uh user posted image

Neposredna veza do poruke: 17008
23.6.2011 10:58:20   
sanela.asja
Cao i od mene ja jos deveram sa temperaturom ,cudno djete samo od 7 navece ima temperaturu i cjelu noc,a ujutru ko da nije nista zdrava user posted image ...
Sweet user posted image user posted image user posted image za pupak i cuvaj se virus je poceo..
Selma aj ba napisi kolko secera ide i koja serpa plleasee..
Dijamant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasmija me na jutru..
Ostale user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17009
23.6.2011 11:04:04   
malena27 RR
sanela, tura i raste uvijek u vecernjim satima..... bice ona dobro...samo redovno terapija, mada je vjerovatno neki virus u pitanju pa ce se organizam sam izboriti s temperaturom...

nego kako nam je dzordz? user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 17010
23.6.2011 11:10:06   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Kod mene je mjera bila ovakva 7 kg višanja- 4kg šećera.........Izašlo 3 litra sirupa (soka) i 4 velike tegle i 2 male džema user posted image  

Sok kuham u velikom pretis loncu (bez poklapanja) a džem obično u 2-3 velike šerpe user posted image  pa uključim sve 4 ringle i samo miješam,miješam,miješam user posted image user posted image  bude gotovo za dan user posted image ...A ima se pojesti  poljepo.......... 

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 23.6.2011 11:17:54 >

Neposredna veza do poruke: 17011
23.6.2011 11:11:35   
malena27 RR
mijesanje je najbitnije user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17012
23.6.2011 11:13:09   
palachinken
Ovo postadoše razgovori u očekivanju zimnice user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 17013
23.6.2011 11:17:03   
Selma.A.M
A šta vam je od jutros user posted image user posted image  Malena o miješanju user posted image user posted image  ( i ja se slažem da je nabitnije user posted image  )

Palachinken valja nama odraslima nešto  jesti kad dođe i drugo dijete user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  pa makar neka ima džema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17014
23.6.2011 11:17:15   
Sensia

Kod mene je mjera bila ovakva 7 kg višanja- 4kg šećera.........Izašlo 3 litra sirupa (soka) i 4 velike tegle i 2 male džema user posted image  

Sok kuham u velikom pretis loncu (bez poklapanja) a džem obično u 2-3 velike šerpe user posted image  pa uključim sve 4 ringle i samo miješam,miješam,miješam user posted image user posted image  bude gotovo za dan user posted image ...A ima se pojesti  poljepo.......... 

hehehe Selma ma ti si prava, pa kako stignes mijestai na sve 4 strane...

bice i kod mojih ako Bog da visanja pa cu da napravim bar 2 teglice džema nek se ima user posted image

palacinko koliko jos do user posted image ?

Neposredna veza do poruke: 17015
23.6.2011 11:20:00   
malena27 RR

A šta vam je od jutros user posted image user posted image  Malena o miješanju user posted image user posted image  ( i ja se slažem da je nabitnije user posted image  )

vala sto sam mogla, mogla sam... sad me mali hasimbeg pritisne tako da mi nije ni na pameti ovo mijesanje koje spominjem, jer mi je gdja sva utrnuta user posted image user posted image user posted image user posted image   kazem ja vama da sam ko Limeni iz Carobnjaka iz Oza user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17016
23.6.2011 11:20:25   
Selma.A.M

hehehe Selma ma ti si prava, pa kako stignes mijestai na sve 4 strane...

Praksa čuda čini user posted image user posted image user posted image  malo ljevo,pa desno,pa gore i dole ma navikneš se i uđeš u štos za nekih 15-ak minuta  

A što imam  pokvarenu maštu ali nema veze trudnica sam ja pa i ne smeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17017
23.6.2011 11:28:24   
Sensia
hehehe a ja dusa naivna fakat kontala kako stignes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se zbunim sa dvije ukljucene ringle user posted image user posted image user posted image user posted image

A mijesati znam user posted image

Neposredna veza do poruke: 17018
23.6.2011 11:30:47   
palachinken
Sensia, još 4 i po sata user posted image S tim da ja moram po CIPS pa cu jedno sat-dva ukrast zavisi od guzve hihihih

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17019
23.6.2011 11:33:23   
zumbulcica
vidim pricate o ,,pravim,,stvarima,da sam znala dosla bih ranije.Pozdrav za sve trudnjace,posebno za one sa smislom za humor i na 34 stepeni cuser posted image elzijusa

Neposredna veza do poruke: 17020
23.6.2011 11:41:13   
stefania
mali ulet...da vidim jestel zive i sta ima novo??? mi guramo a poceli smo izlaziti i vani jeeeeeeeeuser posted image user posted image ...puno puno pozdrava mojim dragim trudnjacama user posted image user posted image user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 17021
23.6.2011 11:45:04   
Selma.A.M

hehehe a ja dusa naivna fakat kontala kako stignes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se zbunim sa dvije ukljucene ringle user posted image user posted image user posted image user posted image

A mijesati znam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma znam ja šta si ti mislila ali jok ja zacrtala nešto drugo u svojoj glavi user posted image user posted image user posted image  

A bravo za miješanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17022
23.6.2011 11:45:05   
babilon
Joj Dijamantu jesam se nasmijala slatko za dogadjaj ;)) haj sta te briga, barem si bila na veceri ;)))

joj ja zene prokleh sama sebe, kontala bice lagan dan, ali sve je osim laganog.. Tacno mi mozak pocinje kao stari kompjuter da se sam gasi pali restartuje ;))) uzas!

moja zaova je te D3 kapi daavla maleckom na kasicicu, 5 kapi i stavi 2 kapi mlijeka - cisto da 'tece' ;)) ona ih nije pila.

Jos 5h i 15min ;D i kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 17023
23.6.2011 11:45:17   
sanela.asja
nego kako nam je dzordz?

Dzordz dobrica,malo lupa,malo spava ko nemoze se ni javiti kako treba od sestreuser posted image ..Dal je moguce da je beba jos u stomaku ljubomorna cim Asja legne kraj mene da se mazimo on se pomami pocne udarat isto ko da je gura od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image a Asja kaze mama reci mu ..kazem ja muzu evo ratuju nisu se ni vidjeliuser posted image user posted image
Selma hvala valja mi do mame pa obrat visnjuuser posted image i da pravim ja cu samo sokuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 17024
23.6.2011 11:52:11   
malena27 RR
sanela bice to ljubav na prvi pogled... user posted image user posted image user posted image   sigurna sam... user posted image

ovaj se moj prevrce od prekjucer, pa nikad nije stao... i da, jos uvijek nisam doruckovala, niko ne izadje od kolega po dorucak, a ja ne mogu s ovim teskim balvanima nigdje po ovoj vrucini....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *