|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.6.2011 9:08:09   
babilon
jutro i od mene ;D

Animagical, cestitke na sedmicama a nadam ce da cemo ti cestitati i na ispitu. SRETNO!!!

JelenaT bas mi je zao za tu pupcanu vrpcu, ali vidim da si ti pozitiva i tako treba da bude! jer ce sve biti ok. To se ona pozdravlja sa bebacom jer zna da ce ubrzo vaniiiiiiiii ;D

zene, ja sam sinoc u 21h zaspala, ko klada, ne znam sta me je smlatilo. Uzas zivi. Sanjala sam kako sam sefici napokon rekla ad sam trudna i onda me ona uhvatila driblati, prica, ruzi, joj ruznog sna tito dragi ;( valjda opterecena, uh.

odoh si caj napraviti i da pijuckam, danas se nadam laganom danu?!?
cmokica za sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 16976
23.6.2011 9:08:18   
malena27 RR
jutro dembelice user posted image  

i ja se jedva dogegah na posao, grcevi su bili aktivni jutros user posted image   a sinoc muz htio da mi reze kajsice od japanki da mi ih moze skinuti user posted image user posted image user posted image user posted image

ziki, to je kod tebe krenulo, pa da bude aBd sretno i hairli! user posted image user posted image user posted image

babilon, ne zamjeri sto ne znam da si ti pisala za maslacak, oglupila sam u trudnoci user posted image user posted image user posted image  

i nama danas 30. sedmica! user posted image user posted image user posted image   leti ovo ko ludo covjece....

palacinko i ti fino zaokruzila dane, jos mjesec, dobro, mozda malko manje user posted image  

cure drage, ja bih mogla spavati ko janje... bebac udara ko lud, evo ga se meskolji user posted image user posted image

jelena pripazi se molim te malo vise nego do sada ako je to moguce...

selma sto nas to izbjegavas? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   falis nam.... da znas....
de bona reci kako pravis sok i dzem od visnje, imam i ja namjeru u narednih nekoliko dana da to odradim...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.6.2011 9:10:16 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 16977
23.6.2011 9:12:13   
gerberka
pa cure drage, stvarno vrijeme mota!! neka su vam sretne sedmice u koje gazite..hrabro kao i do sada user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16978
23.6.2011 9:22:57   
m.i.n.a.
Gerberka..ima li mucnine...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16979
23.6.2011 9:29:00   
Nina_Lana
jutro i od mene jos uvijek pijuckam user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bujrumuser posted image ...ja se jutros gledam u ogledalu i nigdje pupe ispuhao,,a jucer sam se osjecala ko bumbar sva napuhala ko baloncic...postajem opterecena vagomuser posted image valjda jos uvijek nisam svjesna svog stanja. Ne mogu da se nakanim ni nalaze da odem povadit, neki dan isla i vratili me moram uranituser posted image user posted image ,a ja dosla u 11h.

Citam ima i studentica koje polazu ispite.. pa sretno..i ja sam s prvim djetetom u stomaku isla i polagala i za divno cudo manje je treme i nervoze tad bilouser posted image user posted image user posted image ...super dani zaista..

Ziki sretno na porodu mila, da sve prodje kako treba abd...

E da, nemojte me kritikovat, ali ja zaista jedva cekam porod abd,,,nisam uzivala pretjerano u prvoj trudnoci, a nesto posebno ne uzivam u ovoj pogotovo uzasno sam teska samoj sebi...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16980
23.6.2011 9:34:57   
DIJAMANT
Jutro ženice!

Još jednom HVALA svima na čestitkama, uljepšale ste mi danuser posted image

Znači, noćna smjena zakazala sinoć?! Hm, da vam onda ispričam uz jutarnju kaficu šta mi se desilo sinoć....Izašla ja s mužem na večericu (bez djeteta, poslije duuuuuuuugo vremena), hotelski restoran (da ne reklamiram), svijeće, muzikica,.....ma sve savršeno........šaputanja ko da se zabavljamo i te "stvari" user posted image ........U neka doba, moram ja u wc, i odem, obavim i vraćam se.......vidim ja nešto mi "lahori" fino po guzuser posted image . Meni fino, a još nisam došla do stola. Smiješim se mužu kojeg vidim ispred i onako mahinalno pređem rukom po zadnjici, kad ...............user posted image user posted image user posted image user posted image pod rukom osjetim haljina mi utrpana u gaćice !!!!user posted image Okrenem se ja, vidim da sam pružila dobru komediju svim konobarima koji samo što nisu pukli od smijeha. AAAAAAAAAuser posted image
Kaže muž "ma nema veze bar su bile gaće za duboku vodu"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16981
23.6.2011 9:37:32   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image   dijamanteeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16982
23.6.2011 9:38:05   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jutro dembelice user posted image  

i ja se jedva dogegah na posao, grcevi su bili aktivni jutros user posted image   a sinoc muz htio da mi reze kajsice od japanki da mi ih moze skinuti user posted image user posted image user posted image user posted image

ziki, to je kod tebe krenulo, pa da bude aBd sretno i hairli! user posted image user posted image user posted image

babilon, ne zamjeri sto ne znam da si ti pisala za maslacak, oglupila sam u trudnoci user posted image user posted image user posted image  

i nama danas 30. sedmica! user posted image user posted image user posted image   leti ovo ko ludo covjece....

palacinko i ti fino zaokruzila dane, jos mjesec, dobro, mozda malko manje user posted image  

cure drage, ja bih mogla spavati ko janje... bebac udara ko lud, evo ga se meskolji user posted image user posted image

Čestitam Malena i Palchinken na tridesetima user posted image   Kod vas to vrijeme začas proleti user posted image user posted image user posted image Kod mene nešto sporo

Neposredna veza do poruke: 16983
23.6.2011 9:39:55   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image   dijamanteeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa ne može se to svakom desiti, al se valjda trudnicama ne zamjera. Osjećam se ko tenk, a to se vidi i iz napisanog user posted image

Neposredna veza do poruke: 16984
23.6.2011 9:41:43   
malena27 RR
ma hajde bolan, imali su sta i vidjeti... tako sam ja zapinjala guzom od ormar u kancelariji user posted image user posted image user posted image user posted image   sad stomakom zapinjem user posted image user posted image user posted image   valjda to tako treba u trudnickim danima, ne mozes skontati da si ko slon user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16985
23.6.2011 9:42:27   
sweet insanity
Jutrooo, mi se evo podojili stavila sam n. da spava t. zaspala je na sikiuser posted image Sada trebam po d3 kapi.

Jelena i ostale koje su rekle, kod mene na otpusnici pise da samo beba pije te kapiuser posted image Posebno gpres stoji sta sam ja trebala uzimat, a posebno za novorodjence i samo pise Vitamin D3 400-800 i.j. kontinuirano od 15 dana zivota do 1.godine.

Sto se tice mene i temperature, jutros je cak bila ispod 36 pa sam je ponovo izmjerila maloprije i sad je 36.4 tako da cu prestat sa paracetamolom a nastavit sa ampicilinima.

user posted image user posted image user posted image user posted image

I da, otpao nam je pupak juceruser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16986
23.6.2011 9:43:07   
Sensia
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice!

Još jednom HVALA svima na čestitkama, uljepšale ste mi danuser posted image

Znači, noćna smjena zakazala sinoć?! Hm, da vam onda ispričam uz jutarnju kaficu šta mi se desilo sinoć....Izašla ja s mužem na večericu (bez djeteta, poslije duuuuuuuugo vremena), hotelski restoran (da ne reklamiram), svijeće, muzikica,.....ma sve savršeno........šaputanja ko da se zabavljamo i te "stvari" user posted image ........U neka doba, moram ja u wc, i odem, obavim i vraćam se.......vidim ja nešto mi "lahori" fino po guzuser posted image . Meni fino, a još nisam došla do stola. Smiješim se mužu kojeg vidim ispred i onako mahinalno pređem rukom po zadnjici, kad ...............user posted image user posted image user posted image user posted image pod rukom osjetim haljina mi utrpana u gaćice !!!!user posted image Okrenem se ja, vidim da sam pružila dobru komediju svim konobarima koji samo što nisu pukli od smijeha. AAAAAAAAAuser posted image
Kaže muž "ma nema veze bar su bile gaće za duboku vodu"user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehehhehe hoces ti na veceru da izlazis i da sapuces muzu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma hajde trudnoj zeni je sve dozvoljeno, sreca pa nisu bile tangice, ovako user posted image user posted image user posted image  se nista nije vidjelo.......

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16987
23.6.2011 9:47:43   
DIJAMANT
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16988
23.6.2011 9:56:51   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutrooo, mi se evo podojili stavila sam n. da spava t. zaspala je na sikiuser posted image Sada trebam po d3 kapi.

Jelena i ostale koje su rekle, kod mene na otpusnici pise da samo beba pije te kapiuser posted image Posebno gpres stoji sta sam ja trebala uzimat, a posebno za novorodjence i samo pise Vitamin D3 400-800 i.j. kontinuirano od 15 dana zivota do 1.godine.

Sto se tice mene i temperature, jutros je cak bila ispod 36 pa sam je ponovo izmjerila maloprije i sad je 36.4 tako da cu prestat sa paracetamolom a nastavit sa ampicilinima.

Ja D3 kapi nisam pila, samo sam davala djetetu 3 kapi kašičicom.

Imala sam mastitis, završila na hirurgiji, 10 dana temp.40 C i pored antibiotika i to ničim nisam mogla skinuti temp., ni voltaren čepićima. Tako da mi se to kod tebe čini samo mala prolazna upalica, imaš puno izgleda nastaviti dojenje, samo bebu što češće na siku koja te više boli.

Super za pupčić, sad će sve biti lakše user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16989
23.6.2011 9:58:34   
palachinken
Joj dijamante...oplakah hahahaha
Ja redovno tako iz uredskog wc-a izađem sa suknjom utrpanom u helanke na guzici, više mi se ni ne smiju, navikli....user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16990
23.6.2011 10:00:07   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja D3 kapi nisam pila, samo sam davala djetetu 3 kapi kašičicom.

Imala sam mastitis, završila na hirurgiji, 10 dana temp.40 C i pored antibiotika i to ničim nisam mogla skinuti temp., ni voltaren čepićima. Tako da mi se to kod tebe čini samo mala prolazna upalica, imaš puno izgleda nastaviti dojenje, samo bebu što češće na siku koja te više boli.

Super za pupčić, sad će sve biti lakše user posted image

A ja se maloprije svekrvi pohvalila kako od sinoc na ulosku nema nista ad me poce boljeti stomak onako kao mentrualni, kao nakon onih tableta za vracanje materniceuser posted image Ne bih rekla da je posteljica ,valjda bi s emanifestovalo ranije i krvarila bih punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16991
23.6.2011 10:00:32   
mea29
i ja imam fobiju od utrpane suknje u gace...desilo mi se na jednom rođendanu,kad sam trebala ostaviti dobar utisak,od tada je proslo desetak godina, ali ja nikada ne izađem iz wc-a da ne zagladim pozadinu za nedaj boze...user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16992
23.6.2011 10:01:44   
vila_7
gerberka ima li danas mucnine?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 16993
23.6.2011 10:03:03   
Hannica
Dijamantu bas me nasmija user posted image ,hajd samo nek se nesto desava.
Mi jutros isli predati za Hanin pasos,cekali 2 sata,nece niko da pusti preko reda trudnicu s djetetom koje place.user posted image Sramota.Ali bitno da smo i to zavrsili,za 25 dana idemo na more,aBd. Nogice su mi opet otekle od stajanja,moram se zalit doktoru nisam zadovoljna s ovim preranim oticanjem.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16994
23.6.2011 10:04:46   
malena27 RR
sweet da je posteljica u pitanju, imala bi ti ludu temperaturu, ne bi se ona tako lako spustila ni pod antibioticima... to se materica sad steze i vraca polako u svoje prijasnje stanje i lijekovi rade svoje...

nastavi da sikis bebacu, pomazu dosta i tople (ne vruce) obloge, kupus a cula sam i za ragade da su dobre one kospice od dunje...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16995
23.6.2011 10:05:44   
palachinken
Joj hannice, ja pokusavam CIPS izvadit već nekoliko puta, još kod mene stomak do zuba, ne možeš ofulat da sam trudna, ali imam osjecaj da bi me raskomadali ako nekog zamolim da me pusti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16996
23.6.2011 10:06:10   
m.i.n.a.
Sweet..kakva posteljica..zar nisi nju "porodila" ili ja nesto propustam..

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16997
23.6.2011 10:07:53   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj hannice, ja pokusavam CIPS izvadit već nekoliko puta, još kod mene stomak do zuba, ne možeš ofulat da sam trudna, ali imam osjecaj da bi me raskomadali ako nekog zamolim da me pusti.

napravi se da ti je malkice lose user posted image user posted image user posted image   mene su neki dan pustili u posti da cekam, sve sami muskarci....i jedna zena....
i na kraju ustade neka sluzbenica koja je bila na pauzi i sjede za salter i govori gospodjo vi prvi pridjite i dajte to da zavrsimo....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16998
23.6.2011 10:12:29   
m.i.n.a.
Kad se sjetim kad su mene prvi put pustili da prodjem preko reda,ja proslavila..bas mi bilo lijepo nekako..mogla sam ja cekati ali eto..obazrivi bili..i jednom u tramvaju kad mi je djevojka ustala..hvala im jer su mi bas uljepsali dan...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16999
23.6.2011 10:14:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image Ma hajd sto nece mene da puste,ali kako mogu slusat djete da vristi.user posted image Ja bi pustila preko reda samo da je ne slusam,zbog sebe,ni zbog koga drugo.Sad mi krivo sto nisam i za sebe predala kad sam vec cekala,nisam znala da treba samo licna i uplatnica.Tek kad sam dosla na red procitala to. Budale zalijepile te oglase sta treba skroz na kraju sale,umjesto na pocetku da se ne guras ako su ti potrebne samo te informacije.user posted image
Joj da mi je otoci tamo da im ja objasnim kako ce ubrzati neke stvari,bas su svi smotani.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *