Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 16:40:01
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
selma, izdrzi, nema ti druge...
Hvala na utjehi
meni je tako jucer bilo, hem me boli guzara, hem mi se izjalovio jedan vazan djeciji rodjendan... ali opet ne dolazi mi svaki dan rodica mm iz amerike. pa mi je bilo drago i da je ugostim...a zao mi sto nisam otisla na jedan rodjkas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 16:49:30
Sonja
ma ja sam bijela ko sir..i svake godine prvo izgorim dobro pa onda dobijem malo farbice koja izblijedi i nestane u toku zime i sve jovo nanovo u ljeto hahaha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 17:01:18
malena27 RR
sonja takav ti grah pao... ja sam tamnoputa i imam tamne oci.... pa ne gorim previse... ove godine necu haman nikako, jer necemo na more i place mi se zbog toga...ali eto, imamo neke druge prioritete.... naseg bebaca za kojeg se vrse pripreme....nego sve ce on to meni vratiti kad pocne raditi
joj cure odoh malo leci, spava mi se.... pusa i tipkam vam kasnije...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 20:00:38
Sensia
Zenice samo da vam mahnem....ja cijeli dan bila vani pa evo jedva gledam na pci od umora...... idem da se spremam za posla sutra valjda me ovaj sticker prebacio u 6.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 20:13:15
Silver
Curke i od mene mahanje, dobila sam u petak apaurin...pokusacu da ga nepijem cesto ali ponekad me zaboli pa moram, dr. je rekla 1x dnevno...ja cu pokusati i manje ako moze....ali danas sam morala pa sam kao prebijena macka...nisam mogla citav dan na moju lijepu RR!
uzivajtee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 20:14:17
palachinken
Da i ja mahnem, stigli s vikendice na asfalt, najeli se, odmorili, a što je najljepše, odmor nastavljam i sutra Ovo ja Sensia tebi šmigam muahahahaha (vidjećeš kad mi jačmir iskoči)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 21:07:58
Anoniman
Da vam svima mahnemo...Selma vidim pitala si za nas. Dobro sam draga, bili kod mojih za vikend. Dosle mi obje sestre sa djecicom pa sam bas uzivala, ali valjda kako sam ja non stop sama sa Anom pozeljele sam i svoje kuce i mir. Nego da vas pitam, nesto se ne sjecam sta znaci, a znam da me zigalo i sa Anom. Dole u gospodji me nesto probada isto kao da neko noz zabije imam osjecaj i ni malo nije prijatno, sta bi to moglo biti?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 21:35:06
animagical
samo da vam mahnem, mi se prije sat vratili...crkla sam od umora sjedeci u autu, u jablanici bio neki udes i potrefio nas zastoj u sred tunela...ma strasno, mislim da je neko nastradao... ugl meni je ovo probno more godilo, ako budem ovako dobro (kuc-kuc) i u julu idemo zaoprave bar sedmicu idem na kupanje i pristaviti kafu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 22:30:06
malena27 RR
jelo mene tako ziga kad se prehladim ili kad imam upalu neku... . animadzikal, ti si se morala znaci, blago tebi... silver pij taj apac redovno kako je dr. rekla, ne igraj se...
palacinken ti ne radis? jesi zavrsila ti s vjezbicama?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.6.2011 22:31:20 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 22:42:51
Selminja
A bas mi je drago sto ti je godilo more animagical, moci ci onda i ja izdrzat u autu, okrenut cu se ja malo na lijevi bok tokom voznje Mi smo kontali sljedece sedmice ako nadjemo smjestaj, ima par u opticaju, cekam ko ozeblo sunce da @drznica dodje da mi da broj od ljudi u Promajnoj. Drznice javi seeeeeeeee Selma imas ti koji jecmicak? Ne bi me cudilo da imas, ti kad pises o hrani, ja sve zivo zasmagam i zabalim, pogotovo sam slaba na one tvoje krofne i strudlice Ja sam se danas ljuljala kod sveki na terasi, kupili onu ljuljasku reko ovo je prava trudnicka Joj da vam se pojadam, ja vise ne mogu uzbrdo ici, zadisem se ko zeko, i zaboli me stomak na nekih 10-ak metara, jel to normalno? I kad se sagnem, moram se pripremit da ustanem ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 22:56:35
palachinken
malena, završila s poslom, sad sam na porodiljskom. A i s vježbama, prošli utorak bile zadnje, ja ih propustila jer sam zbog grčenja nogu ostala u krevetu. A svejedno su puštali snimak porođaja, a to mi se i nije pretjerano gledalo. Valjda ce biti kakvog dobra i od tih vježbica.
Vidim sve smo opet na okupu, vratili se vikendaši.
Selma, jel ono sutra UZV? Sretno!!!
Seminja, ako ti tijelo poručuje da se umori uzbrdo, poslusaj ga - uspori tempo. Sad ulazi u fazu trudničkog sprintanja
< Poruku je uredio palachinken -- 26.6.2011 23:01:33 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 23:22:11
Selma.A.M
Selminja za sad sam čisti očiju hodala nema nikakvi izraslina na očima hvala Bogu ........ Animagical se vratila, aaa što ti zavidim samo na kupanju i osjećaju onog bestežinskog stanja u vodi, uh kako bi ja volila ali jok ova godine ništa..............A nisam toliko hrabra da se skinem na Panonskom jezeru,mislim da bi mnogi u hitnoj završili
Jelena upala mene tako kad se prehladim ili kad se preforsiram ono šetnja,rad i to e onda samo probadajuća bol baš na onom mjestu...........
Palachinken hvala ...Jeste sutra je UZV u 10:15h i fakat sam nerovozna ono brrrrrr trema me drma
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.6.2011 23:24:00
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken
Seminja, ako ti tijelo poručuje da se umori uzbrdo, poslusaj ga - uspori tempo. Sad ulazi u fazu trudničkog sprintanja
A hoce ovako bit do kraja ili mozda sve gore ?
Kod mene je doduše kasnije krenulo, u trećem trimestru i onda sam se još i počela gegati ko patka, pa sam baš usporila. Duplo više vremena mi trebalo do posla nego inače. MOžda da uvedeš lagane šetnje naveče, čisto da održavaš kondiciju?
Hvala vam drage... Selma bice prije da je ovo drugo jer radila sam urin prije par dana i ok je, mada opet moram vaditi nalaze ove sedmice. Kod nas bila festa nocas, Ana se prbudila u jedan i evo sve do sada bila budna, spava joj se, kenkava, a nikako da zaspe. Sad ona zaspala, a ja nikako ne mogu . Evo , zamislite da je u termoski pa da vas topla doceka kad ustanete
Žene moje, samo da vas pozdravim s mora, ne želim jačmir ali evo za utjehu ne okupah se jer je vjetrovito i mor eje još prohladno tak da mm ne da. Jesam amlu u bazenu ali to s ne pika.
Kakvo Vam je brojno stanje? Ima li novih bebica? Grčeva, Prpr?? Ja se strašno kočim s desne strane tak da fakat ne znam šta da radim.
Želim Vam sretan ulazak u nove sedmice i šaljem veeliki virtualni smoreta. Čuvajte mi se.
Ah da malo me stomo boli šta mislite od čega je? Sreća ne konstantno nego povremneo, neke mi vele da je normalno!
Ivanaiva, sad si u fazi kad se maternica rasteže i onda non stop nešto bolucka. Sasvim normalno! Eh jedino ako baš bol bude jaka, javi se doktoru, a do tad uživaj u slanoj vodi i mirisu maslinovog ulja.
Hvala Jelo na kafi, recimo da je ice coffee (uh jesam poželil,a mogla bih sebi napravit) Gdje su ostale jutarnje trudnjače? Šta ste se ušutile?
olla zenice...(s)ticker me prebacio u 6- ti mjesec...a sensiu nije tralalalalala....mogu cestitke...cvijece ne morate, nisam uopste ljubitelj buketa iako ga je lijepo vidjeti...kucno i oko kuce volim, ali kad mi neko potrosi 50 KM za nesto sto ce uvenuti za dva dana ja bih se ubila...
niste puno piskarale preko vikenda tako da nisam puno ni propustila...joj i meni se ide na more...sretna sam zbog animagical i IvaneIve...juhuhuu...ja se kao i obicno nisam odmarala nista, bole me tabani od stajanja i tabanja po kuci, gore, dole..a nista...
ja radim jos ovu sedmicu, ali nema mi sefa, tako da sam kao na godisnjem izuzev sto moram biti tu, ipak morat cu sebi naci nekog posla inace cu crknuti od dosade cijelu ovu sedmicu...sutra opet idem zubaru, a u četvrtak - petak da vadim nalaze krv i urin, posto 04.07. idem na pregled tako da imam svjeze nalaze... i onda godisnji...a sta za godisnji pitanje je regresa ni na mapi....
olla zenice...(s)ticker me prebacio u 6- ti mjesec...a sensiu nije tralalalalala....mogu cestitke...cvijece ne morate, nisam uopste ljubitelj buketa iako ga je lijepo vidjeti...kucno i oko kuce volim, ali kad mi neko potrosi 50 KM za nesto sto ce uvenuti za dva dana ja bih se ubila...
niste puno piskarale preko vikenda tako da nisam puno ni propustila...joj i meni se ide na more...sretna sam zbog animagical i IvaneIve...juhuhuu...ja se kao i obicno nisam odmarala nista, bole me tabani od stajanja i tabanja po kuci, gore, dole..a nista...
ja radim jos ovu sedmicu, ali nema mi sefa, tako da sam kao na godisnjem izuzev sto moram biti tu, ipak morat cu sebi naci nekog posla inace cu crknuti od dosade cijelu ovu sedmicu...sutra opet idem zubaru, a u četvrtak - petak da vadim nalaze krv i urin, posto 04.07. idem na pregled tako da imam svjeze nalaze... i onda godisnji...a sta za godisnji pitanje je regresa ni na mapi....
Hajd ona mea, šta će ti regres, zar to ima u firmama Ja nisam platu od martovske vidjela hahaha Nek nama stickeri furaju dalje i nek ima rodbine iz dijaspore, za ostalo ćemo lako!