|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.6.2011 16:40:01   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

selma, izdrzi, nema ti druge... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala na utjehi user posted image user posted image user posted image

meni je tako jucer bilo, hem me boli guzara, hem mi se izjalovio jedan vazan djeciji rodjendan... ali opet ne dolazi mi svaki dan rodica mm iz amerike. pa mi je bilo drago i da je ugostim...a zao mi sto nisam otisla na jedan rodjkas user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17451
26.6.2011 16:49:30   
Sonja
ma ja sam bijela ko sir..i svake godine prvo izgorim dobro pa onda dobijem malo farbice
koja izblijedi i nestane u toku zime i sve jovo nanovo u ljeto
hahaha

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17452
26.6.2011 17:01:18   
malena27 RR
sonja takav ti grah pao... ja sam tamnoputa i imam tamne oci.... pa ne gorim previse... ove godine necu haman nikako, jer necemo na more user posted image user posted image user posted image i place mi se zbog toga...ali eto, imamo neke druge prioritete.... naseg bebaca za kojeg se vrse pripreme....nego sve ce on to meni vratiti kad pocne raditi user posted image user posted image user posted image

joj cure odoh malo leci, spava mi se.... pusa i tipkam vam kasnije...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 17453
26.6.2011 17:40:01   
sweet insanity
Mahanje od nasuser posted image
Tek toliko da znate da vas nisam zaboravilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17454
26.6.2011 19:46:22   
Selma.A.M
Mahanje i od mene Sweet nismo ni mi tebe zaboravili user posted image  

Gosti su bili jako uviđajni pa se nisu dugo zadržali,a bili su jako prijatno društvo pa mi nebi smetalo ni da su duže sjedili user posted image  .........

Odoh sad pržiti lepinice da jedem,ogladnila ja user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17455
26.6.2011 20:00:38   
Sensia
Zenice samo da vam mahnem....ja cijeli dan bila vani pa evo jedva gledam na pci od umora......
idem da se spremam za posla sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valjda me ovaj sticker prebacio u 6. user posted image

Neposredna veza do poruke: 17456
26.6.2011 20:13:15   
Silver
Curke i od mene mahanje, dobila sam u petak apaurin...pokusacu da ga nepijem cesto ali ponekad me zaboli pa moram, dr. je rekla 1x dnevno...ja cu pokusati i manje ako moze....ali danas sam morala pa sam kao prebijena macka...nisam mogla citav dan na moju lijepu RR!

uzivajtee

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17457
26.6.2011 20:14:17   
palachinken
Da i ja mahnem, stigli s vikendice na asfalt, najeli se, odmorili, a što je najljepše, odmor nastavljam i sutra user posted image Ovo ja Sensia tebi šmigam muahahahaha (vidjećeš kad mi jačmir iskoči)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17458
26.6.2011 21:07:58   
Anoniman
Da vam svima mahnemo...Selma user posted image vidim pitala si za nas. Dobro sam draga, bili kod mojih za vikend. Dosle mi obje sestre sa djecicom pa sam bas uzivala, ali valjda kako sam ja non stop sama sa Anom pozeljele sam i svoje kuce i mir.
Nego da vas pitam, nesto se ne sjecam sta znaci, a znam da me zigalo i sa Anom. Dole u gospodji me nesto probada isto kao da neko noz zabije imam osjecaj i ni malo nije prijatno, sta bi to moglo biti?

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 17459
26.6.2011 21:35:06   
animagical
samo da vam mahnem, mi se prije sat vratili...crkla sam od umora sjedeci u autu, u jablanici bio neki udes i potrefio nas zastoj u sred tunela...ma strasno, mislim da je neko nastradao...
ugl meni je ovo probno more godilo, ako budem ovako dobro (kuc-kuc) i u julu idemo zaoprave bar sedmicuuser posted image idem na kupanje i pristaviti kafuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17460
26.6.2011 22:30:06   
malena27 RR
jelo mene tako ziga kad se prehladim ili kad imam upalu neku... .
animadzikal, ti si se morala znaci, blago tebi...
silver pij taj apac redovno kako je dr. rekla, ne igraj se...

palacinken ti ne radis? jesi zavrsila ti s vjezbicama?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.6.2011 22:31:20 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17461
26.6.2011 22:42:51   
Selminja
A bas mi je drago sto ti je godilo more animagical, moci ci onda i ja izdrzat u autu, okrenut cu se ja malo na lijevi bok tokom voznje user posted image Mi smo kontali sljedece sedmice ako nadjemo smjestaj, ima par u opticaju, cekam ko ozeblo sunce da @drznica dodje da mi da broj od ljudi u Promajnoj. Drznice javi seeeeeeeee user posted image
Selma imas ti koji jecmicak?  Ne bi me cudilo da imas, ti kad pises o hrani, ja sve zivo zasmagam i zabalim, pogotovo sam slaba na one tvoje krofne i strudlice user posted image
Ja sam se danas ljuljala kod sveki na terasi, kupili onu ljuljaskuuser posted image reko ovo je prava trudnicka user posted image
Joj da vam se pojadam, ja vise ne mogu uzbrdo ici, zadisem se ko zeko, i zaboli me stomak na nekih 10-ak metara, jel to normalno? I kad se sagnem, moram se pripremit da ustanem ...

Neposredna veza do poruke: 17462
26.6.2011 22:56:35   
palachinken
malena, završila s poslom, sad sam na porodiljskom. A i s vježbama, prošli utorak bile zadnje, ja ih propustila jer sam zbog grčenja nogu ostala u krevetu. A svejedno su puštali snimak porođaja, a to mi se i nije pretjerano gledalo. user posted image Valjda ce biti kakvog dobra i od tih vježbica.

Vidim sve smo opet na okupu, vratili se vikendaši.

Selma, jel ono sutra UZV? Sretno!!!

Seminja, ako ti tijelo poručuje da se umori uzbrdo, poslusaj ga - uspori tempo. Sad ulazi u fazu trudničkog sprintanja user posted image user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 26.6.2011 23:01:33 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17463
26.6.2011 23:06:02   
Aiša
Žene, šta je sa idachom? Je li još 2u1?

Neposredna veza do poruke: 17464
26.6.2011 23:09:36   
Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken

Seminja, ako ti tijelo poručuje da se umori uzbrdo, poslusaj ga - uspori tempo. Sad ulazi u fazu trudničkog sprintanja user posted image user posted image

A hoce ovako bit do kraja ili mozda sve gore ? user posted image

Neposredna veza do poruke: 17465
26.6.2011 23:22:11   
Selma.A.M
Selminja za sad sam čisti očiju hodala user posted image  nema nikakvi izraslina na očima hvala Bogu user posted image ........
Animagical se vratila, aaa što ti zavidim samo na kupanju i osjećaju onog bestežinskog stanja u vodi, uh kako bi ja volila ali jok ova godine ništa..............A nisam toliko hrabra da se skinem na Panonskom jezeru,mislim da bi mnogi u hitnoj završili user posted image

Jelena upala user posted image  mene tako kad se prehladim ili kad se preforsiram ono šetnja,rad i to e onda samo probadajuća bol baš na onom user posted image mjestu...........

Palachinken hvala user posted image  ...Jeste sutra je UZV u 10:15h i fakat sam nerovozna ono brrrrrr trema me drma user posted image

Malena user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17466
26.6.2011 23:24:00   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

IZVORNA PORUKA: palachinken

A hoce ovako bit do kraja ili mozda sve gore ? user posted image

Kod mene je doduše kasnije krenulo, u trećem trimestru i onda sam se još i počela gegati ko patka, pa sam baš usporila. Duplo više vremena mi trebalo do posla nego inače. MOžda da uvedeš lagane šetnje naveče, čisto da održavaš kondiciju?

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17467
26.6.2011 23:24:01   
malena27 RR
selma bice aBd sve ok, normalno je da imas tremu user posted image

selminja, pa trudna si mila... normalno je da se brze umaras...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17468
26.6.2011 23:25:14   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Aiša

Žene, šta je sa idachom? Je li još 2u1?

Kako sam je ja skontala. čekat će do utorka a onda ide u bolnicu.

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 17469
26.6.2011 23:27:07   
malena27 RR
palachinken ja sutra zovem da dogovorim sa sestrom kad krecem sa vjezbama...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 17470
27.6.2011 4:30:26   
Anoniman
Hvala vam drage... Selma bice prije da je ovo drugo jer radila sam urin prije par dana i ok je, mada opet moram vaditi nalaze ove sedmice.
Kod nas bila festa nocas, Ana se prbudila u jedan i evo sve do sada bila budna, spava joj se, kenkava, a nikako da zaspe. Sad ona zaspala, a ja nikako ne moguuser posted image .
Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zamislite da je u termoski pa da vas topla doceka kad ustanete user posted image

Neposredna veza do poruke: 17471
27.6.2011 7:33:44   
Ivanaiva1
Žene moje, samo da vas pozdravim s mora, ne želim jačmir ali evo za utjehu ne okupah se jer je vjetrovito i mor eje još prohladno tak da mm ne da. Jesam amlu u bazenu ali to s ne pika.

Kakvo Vam je brojno stanje? Ima li novih bebica? Grčeva, Prpr??
Ja se strašno kočim s  desne strane tak da fakat ne znam šta da radim.

Želim Vam sretan ulazak u nove sedmice i šaljem veeliki virtualni user posted image smoreta.
Čuvajte mi se.

Ah da malo me stomo boli šta mislite od čega je?
Sreća ne konstantno nego povremneo, neke mi vele da je normalno!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17472
27.6.2011 8:42:43   
palachinken
Ivanaiva, sad si u fazi kad se maternica rasteže i onda non stop nešto bolucka. Sasvim normalno! Eh jedino ako baš bol bude jaka, javi se doktoru, a do tad uživaj u slanoj vodi i mirisu maslinovog ulja.

Hvala Jelo na kafi, recimo da je ice coffee (uh jesam poželil,a mogla bih sebi napravit)
Gdje su ostale jutarnje trudnjače? Šta ste se ušutile?

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 17473
27.6.2011 8:50:36   
mea29
olla zenice...(s)ticker me prebacio u 6- ti mjesec...a sensiu nije tralalalalala....mogu cestitke...cvijece ne morate, nisam uopste ljubitelj buketa iako ga je lijepo vidjeti...kucno i oko kuce volim, ali kad mi neko potrosi 50 KM za nesto sto ce uvenuti za dva dana ja bih se ubila...

niste puno piskarale preko vikenda tako da nisam puno ni propustila...joj i meni se ide na more...sretna sam zbog animagical i IvaneIve...juhuhuu...ja se kao i obicno nisam odmarala nista, bole me tabani od stajanja i tabanja po kuci, gore, dole..a nista...

ja radim jos ovu sedmicu, ali nema mi sefa, tako da sam kao na godisnjem izuzev sto moram biti tu, ipak morat cu sebi naci nekog posla inace cu crknuti od dosade cijelu ovu sedmicu...sutra opet idem zubaru, a u četvrtak - petak da vadim nalaze krv i urin, posto 04.07. idem na pregled tako da imam svjeze nalaze... i onda godisnji...a sta za godisnji pitanje je user posted image regresa ni na mapi....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 17474
27.6.2011 8:52:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mea29

olla zenice...(s)ticker me prebacio u 6- ti mjesec...a sensiu nije tralalalalala....mogu cestitke...cvijece ne morate, nisam uopste ljubitelj buketa iako ga je lijepo vidjeti...kucno i oko kuce volim, ali kad mi neko potrosi 50 KM za nesto sto ce uvenuti za dva dana ja bih se ubila...

niste puno piskarale preko vikenda tako da nisam puno ni propustila...joj i meni se ide na more...sretna sam zbog animagical i IvaneIve...juhuhuu...ja se kao i obicno nisam odmarala nista, bole me tabani od stajanja i tabanja po kuci, gore, dole..a nista...

ja radim jos ovu sedmicu, ali nema mi sefa, tako da sam kao na godisnjem izuzev sto moram biti tu, ipak morat cu sebi naci nekog posla inace cu crknuti od dosade cijelu ovu sedmicu...sutra opet idem zubaru, a u četvrtak - petak da vadim nalaze krv i urin, posto 04.07. idem na pregled tako da imam svjeze nalaze... i onda godisnji...a sta za godisnji pitanje je user posted image regresa ni na mapi....

Hajd ona mea, šta će ti regres, zar to ima u firmama user posted image user posted image Ja nisam platu od martovske vidjela hahaha Nek nama stickeri furaju dalje i nek ima rodbine iz dijaspore, za ostalo ćemo lako!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *