|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.6.2011 8:57:00   
Sensia
jutro zeniceeeeeeee, ja sam bljak, glava mi puca ne znam hoce li kafa pomoci..... al samo se tješim jos ovu sedmicu ako Bog da da zavrsim i idem na godisnji........sutra mi je dan D jer imam neku prezentaciju na poslu pred nekih 100 ljudi pa razmisljam kako se da se oslobodim treme i stresa....

palacinko samo ti meni smigaj user posted image  javicu se ako Bog da i ja tebi sa moreta uskoro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ti sad fino spavas a ovaj radni narod radi na svojim dragim stolicama.....
selma sretno na UZ

ljudi ja ne znam sta je sa ovim stickerom, mislili li on mene prebaciti ili ne?user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 17476
27.6.2011 8:59:36   
palachinken
Sensia, prebacit će ti za 2 dana, 100%

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17477
27.6.2011 9:03:35   
mea29
palachinken na regres se covjek lako navikne user posted image user posted image user posted image ni ja ga u prethodnim firmama nisam imala...i svecano priznajem da bih se odrekla regresa bez pola rijeci kada bi privatnici redovno davali platu...

zaboravih reci da me debeli mnogo cesce lupka i cini me sretnom iako se jos uvijek strecnem...cudan mi je osjecaj...ali sto je jos zanimljivije mm cim stavi glavu na stomak on lupa i kada mazi stomak i nesto mu kaze on odmah reaguje, tako da nas dvoje svaku vecer prije spavanja imamo ritual ceskanja i uzvracanja udaraca...a i tokom dana kazemo haj da cujemo bebu pa nam je to sve bas slatko :)

< Poruku je uredio mea29 -- 27.6.2011 9:06:26 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17478
27.6.2011 9:08:07   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sensia, prebacit će ti za 2 dana, 100%

hehehe ovo kako me glava boli ja mislila ti napisala "prebit cu te za 2 dana 100%" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17479
27.6.2011 9:11:02   
mea29
Sad citam nesto vezano za 23 sedmicu trudnoce i kao savjet pise:

"Razgovarajte sa vašim ljekarom o simptomima prijevremenog porođaja, da biste znali na šta i kako da reagujete. Potražite pomoć ljekara ukoliko osjetite: grčeve koji liče na menstrualne (stalne ili povremene), tup bol u leđima, pritisak u karlici, grčeve u donjem delu stomaka (sa ili bez proliva), ako dođe do povećanja ili izmjene vaginalnog iscjetka, kontrakcija materice na 10 minuta ili češće (čak i ako su bezbolne), ako imate osećaj “ispunjenosti karlice”...

pa zar svi ponekad ne osjetimo ove navedene tegobe...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17480
27.6.2011 9:19:25   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

Sad citam nesto vezano za 23 sedmicu trudnoce i kao savjet pise:

"Razgovarajte sa vašim ljekarom o simptomima prijevremenog porođaja, da biste znali na šta i kako da reagujete. Potražite pomoć ljekara ukoliko osjetite: grčeve koji liče na menstrualne (stalne ili povremene), tup bol u leđima, pritisak u karlici, grčeve u donjem delu stomaka (sa ili bez proliva), ako dođe do povećanja ili izmjene vaginalnog iscjetka, kontrakcija materice na 10 minuta ili češće (čak i ako su bezbolne), ako imate osećaj “ispunjenosti karlice”...

pa zar svi ponekad ne osjetimo ove navedene tegobe...

Mea draga, nemoj to previse citati samo se prepadas bezveze....... naravno da je ovo sve sto prati trudnocu al ako budemo na sve mislili eh evo ga ne daj Boze nesto lose dokle cemo?
ja sam juce bila na nekom izletu gdje su sa mnom bile dvije zene koje su rodile u posljednjih godinu dana. ja stavrno ne znam kako te zene razmisljaju ali su me UBILE U POJAM sa horor pricama njihovih trudnoca i porođaja. dosla sam kuci ubijena u pojam od toliko negativnog....
kao nemoj ici na more jer se meni kad sam otisla na more supstila posteljica i jedva sam prezivila, ova druga nemoj piti grejp jer se od grejpa 100% otvaras, pa ti uopste nemas stomaka, pa ako ne masiras dojke dobices mastitis 100%, pijes sumeci mg??????? ah pa on je strogo zabranjen u trudnoci....... elem navaljase one meni bolestina i svega na vrat a ja ni kriva ni duzna.
Ostala sam kao Alisa u zemlji cuda user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17481
27.6.2011 9:29:08   
ivannna
Pozdrav svim curama, evo da se i ja prijavim u ovu pricaonicu :) Ja sam iz trudilica nakon 3 godine presla u trudnice, tek sam na početku 6+1 i nadam se da ce sve biti ok.
Evo vec dva dana osjetim blage mucnine gotovo po cijeli dan, i ono miris i pomisao na hranu bljee :), nadam se da je i to znak da je sve ok.
Inace dali su mi bolovanje za pocetak zbog rizicne trudnoće, pa se privikavam na nerad hehe, dobro mi ide za početak, sad istražujem sta mi godi da jedem, cini se da su za sada to jagode i lgg jogurt :)
Pusa svima do idućeg kuckanja...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17482
27.6.2011 9:32:13   
Anoniman
Sensia mani se ti tih zena draga... Rodila sam prije sesnaest mjeseci jedno, a evo sad ako Bog da jos malo i drugo. Pila sam Mg u prvoj trudnoci, pila greip, bila na moru, a da napomenem da sam imala bas rizicnu trudnocu i evo hvala Bogu rodila dijete zivo i zdravo sa apgar scorom 10/10, koja je masala napredna, vesela...ma jednom rijeciju nista joj ne fali, i evo drugo radjam. Opusti se i uzivaj user posted image . Sto se tice stomaka, evo ja sam u osmom pa mi nije veliki i svega se 4,5kg udebljala...samo se ti opusti, bitno je da bebi napreduje u trbi, a koliki ti je stomak to je najmanje bitnouser posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 17483
27.6.2011 9:41:11   
Selma.A.M
Jutro žene user posted image  

Ja se evo spremila pa da polako krenem na famozni UZVa li sve se nešto vraćam ponovo na wc-e šolju (da prostite) user posted image  Javim vam se čim dođem.........

Ivannna,čestitam, dobro došla i što lakši 9 mjeseci ti želim

JelenaT i meni je najčešće ono od umora.........

Sensia a što me nasmija sa onim "prebit ću te 100% " user posted image  

Mea čestetke na 6 mjesecu user posted image user posted image user posted image  

Ostale  virtualni hugggg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17484
27.6.2011 9:43:10   
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sensia mani se ti tih zena draga... Rodila sam prije sesnaest mjeseci jedno, a evo sad ako Bog da jos malo i drugo. Pila sam Mg u prvoj trudnoci, pila greip, bila na moru, a da napomenem da sam imala bas rizicnu trudnocu i evo hvala Bogu rodila dijete zivo i zdravo sa apgar scorom 10/10, koja je masala napredna, vesela...ma jednom rijeciju nista joj ne fali, i evo drugo radjam. Opusti se i uzivaj user posted image . Sto se tice stomaka, evo ja sam u osmom pa mi nije veliki i svega se 4,5kg udebljala...samo se ti opusti, bitno je da bebi napreduje u trbi, a koliki ti je stomak to je najmanje bitnouser posted image

Jelo user posted image user posted image user posted image user posted image  zato ja imam svoje zenice sa RR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17485
27.6.2011 9:48:56   
Anoniman
Selma draga srećno, sve ce to biti ok... javi kad zavrsis...Mislimo na tebeuser posted image

Sensia svi smo mi individue za sebe, tako da ni jedna trudnoca, ni jedna trudnica nisu iste. Ja prva da sam se osvrtala na svoj prvi porod u kom su bili ugrozeni i zivot bebe i mene, sve zbog trenutka nepaznje jednog dr nikad drugo ne bi rodila, a ja sam namjenski ostala trudna kad je mojoj curici bilo devet mjeseci. Uzivaj u ovih devet mjeseci jer i kad opet budes trudna to opet nece biti to, to, kao sto rekoh svaka trudnoca je razlicita.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 17486
27.6.2011 9:54:09   
Sensia

Selma draga srećno, sve ce to biti ok... javi kad zavrsis...Mislimo na tebeuser posted image

Sensia svi smo mi individue za sebe, tako da ni jedna trudnoca, ni jedna trudnica nisu iste. Ja prva da sam se osvrtala na svoj prvi porod u kom su bili ugrozeni i zivot bebe i mene, sve zbog trenutka nepaznje jednog dr nikad drugo ne bi rodila, a ja sam namjenski ostala trudna kad je mojoj curici bilo devet mjeseci. Uzivaj u ovih devet mjeseci jer i kad opet budes trudna to opet nece biti to, to, kao sto rekoh svaka trudnoca je razlicita.

Ma naravno da je sve individulano, cak i kod iste osobe nisu iste dvije trudnoce.... nego meni samo ne idu u glavu ljudi koji mogu toliko negativnog napricati jednoj trudnici u 6. mjesecu..... a opet imaju te male pilice oko sebe pa zar im to nije vrijedno?
Uzivam samo jos da se dokopam godisnjeg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma meni su zenice ovdje super, toliko realne i optimisticne..... nikad se ovdje ne mozes nasekirati ili dozivjeti neki ruzan komentar. ovo je bas terapija za mozak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17487
27.6.2011 9:58:12   
Hannica
Dobar jutar.user posted image
Sta ima zenice? Ja se juce ipak aktivirala i uradila sve sto sam trebala pa i vise.Upravo se davim ustipcima koje sam napravila jer mi je bilo mrsko izaci da kupim hljeb.user posted image Zasto jednostavno kad moze komplikovano.user posted image
Ja veceras,aBd,idem na kontrolu.Jedva cekam da cujem sta nam cika Doktor ima reci. Valjda je sve ok i da onaj nalaz urina ipak nije tako strasan.user posted image
Dobrodoslica novim clanovima,a cestitke svima na novim mjesecima,sedmicama....itd.
Meni je danas tacno 20 sedmica,pola vec gotovo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17488
27.6.2011 10:10:18   
ciciban26
Drage moje samo da vas pozdravim (da me  ne zaboravite user posted image ) i ovako user posted image user posted image user posted image ..Ja uzivam na odmoru kod svoje mame ali ako mi nastavi ovako kuhati dokolutat cu se kuci user posted image user posted image

Nemam bas puno vremena da vas citam,nadam se da ste mi sve dobro,da uzivate u user posted image i svojim user posted image ... Onima koje su usle u novu sedmicu,mjesec -Cestike user posted image user posted image .
Nama sutra aBd punih 25 sedmica jupiiiiiiii ali se stomo i dalje bas ne vidi user posted image ..
Eto ljubim vas...do tipkanjauser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 17489
27.6.2011 10:14:42   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Drage moje samo da vas pozdravim (da me  ne zaboravite user posted image ) i ovako user posted image user posted image user posted image ..Ja uzivam na odmoru kod svoje mame ali ako mi nastavi ovako kuhati dokolutat cu se kuci user posted image user posted image

Nemam bas puno vremena da vas citam,nadam se da ste mi sve dobro,da uzivate u user posted image i svojim user posted image ... Onima koje su usle u novu sedmicu,mjesec -Cestike user posted image user posted image .
Nama sutra aBd punih 25 sedmica jupiiiiiiii ali se stomo i dalje bas ne vidi user posted image ..
Eto ljubim vas...do tipkanjauser posted image

ciciban nas dvije koliko kukamo vidjeces kad buknemo u 8-9 mjesecu, suti ja prestajem da kukam da mi se ne bi obilo o glavu

Samo ti ruckaj kod mame je najbolje user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 17490
27.6.2011 10:22:06   
mea29
cuj ove dvije sto kukaju...zato kod mene stomo vejiki bas hi hi hi user posted image user posted image user posted image   ali i ja sam bila velika prije trudnoce tako da nisam nikakvo mjerilo...ali znam ja sto biste vi voljele veceg stomo pa da se pusete kao purani he he he 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17491
27.6.2011 10:23:30   
ciciban26
Ruckam li ruckam moja Sensia,drobilica ne stajeuser posted image ,a da je kod mame najljepse- vala jeste. Neka nama samo stomo poraste pa kad bude trebalo kukati zbog velicine sjetit cu se da sam to jedva cekala user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17492
27.6.2011 10:24:52   
zumbulcica
Pozdrav i od mene.Sensia jel to tracamo ,,babaroge,, jutros.Takve zene mi nisu jasne,valjda misle da sam porod nije dovoljno velik i bitan cin vec tim ,,kicenjem,,i preuvelicavanjem zele da ga uvecaju.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17493
27.6.2011 10:25:53   
Anoniman
Zumbulcice ja cu sad tebe da pratim, posto si par dana prije mene sa terminom user posted image . Cesce se javljaj sa izvjestajemuser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
  Neposredna veza do poruke: 17494
27.6.2011 10:26:25   
zumbulcica
A sto se kukanja tice:pazite sta pricate...ja svima govorila ,,vidi me,ko da nisam trudna,, pa se razvalih u osmom...da me vidite saduser posted image

Neposredna veza do poruke: 17495
27.6.2011 10:27:20   
zumbulcica
jelo,hvala na povjerenju,ja ne bih sebe ni u cemu pratilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17496
27.6.2011 10:28:45   
Anoniman
Ma mi cemo zajedno sto do stola da se deremo user posted image . Posto je meni drugo valjda koji dan ranije krene, jer je iova mala devet dana ranije se rodila.

Neposredna veza do poruke: 17497
27.6.2011 10:32:23   
zumbulcica

Ma mi cemo zajedno sto do stola da se deremo user posted image . Posto je meni drugo valjda koji dan ranije krene, jer je iova mala devet dana ranije se rodila.

Ja bez tebe ne idem na poroduser posted image ,meni treba vodja,ja sam totalno neiskusna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17498
27.6.2011 10:37:32   
Arina
drage moje evo i od mene  pozdravcic za danas....
vidim atmosfera je prava....nema vecih problema....
kod mene mucnine jenjavaju a i pritisak u memama je manji...ne znam je li to ok za desetu sedmicu...ali se nadam da je ....
Kad su vama ti pritisci jenjali ....tj. kad je popustilo ono prvobitno .....ja sve kontam da je rano ...sta vi mislite

Neposredna veza do poruke: 17499
27.6.2011 10:37:36   
ciciban26
Samo se ti Mea rugaj,stici cemo mi tebe jednog dana a mozda cak i prestici user posted image user posted image user posted image user posted image :P..
Meni je uvijek bio problem sto se svaki visak kupio na stomak tako da se ni ja nikad nisam mogla pohvaliti trbusnjacima user posted image user posted image user posted image . A sad nema stome. joj  Ku KU KU KU user posted image user posted image user posted image user posted image samo nesto kukamo

Neposredna veza do poruke: 17500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *