|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.7.2011 10:47:22   
Miila
Ma svakako ću pitati, ali eto baš čovjeka istraumatiziraju ovakve stvari, čak i nisam znala da se bebi sve te stvari pojavljuju poslije rođenja, tako da sad baš strahujem...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17476
1.7.2011 10:47:57   
Anoniman
Mi imamo crvenu flekicu od rodjenja na vanjskoj strani podkoljenice i kako raste i ona se siri, ali nista strasno. Iskreno ne brine me sekunde. Dijete zdravo i pravo i jos i za to da skacem po doktorima, jok ja brate.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17477
1.7.2011 10:49:31   
Miila
Ma meni je više zato što je na licu, ne mislim ni ja da je nešta ne daj Bože..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17478
1.7.2011 11:08:30   
vila_7
Mila kazem ti ja koliko sam citala prolazi s prvom godinom ,a ako ne mozda joj uopce nece smetati.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 17479
1.7.2011 11:10:26   
vila_7
e slabe smo - oni od 1-2 godine su vec na 1000-toj str. a mi "tek" 700! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17480
1.7.2011 11:23:24   
amiboj
Pozdrav svim mamicama i puse bebicama.
Pomagajte zene, znate li ikakav recept kako da beban nauci zaspati. Slomi i sebe i nas. Jednostavno pada od umora ali se taj ne zna opustiti user posted image
Najveci strah me hvata jer se blizi povratak na posao, kako ce tek neko drugi ga uspavati. I naravno panika gdje naci finu tetu za cuvanje. Sva sam istraumirana oko tog povratka na posao, njegovog cuvanja i uspavljivanjauser posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17481
1.7.2011 12:16:48   
mersiha 77
amiboj poslala sam ti poruku na ppuser posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 17482
1.7.2011 12:17:29   
mersiha 77
cickolini hvala puno,ma statije vidi me kako sam luzan.user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17483
1.7.2011 12:20:13   
vila_7
amiboj nemoj se sekirati-sve ce se to srediti kako treba vidjet ces! Jel ti ikad spavao "kako treba"?

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17484
1.7.2011 12:26:24   
amiboj
Ne spava on lose npr po noci. budi se doji i nastavi ali nezna sam zaspati. Navece mi i nije neki problem. Taman jos klopa malo na siki i zaspe. Ali po danu....uh. Ne mou vise ni nosati, ljuljati..... a ne moze ni stalno se uspavljivati na siki. Ne znam sta vise da radim. A posebno sto nece nasi moci cuvati pa da znam da ce sve raditi kao i ja dok ne prodje ova faza nego ce morati neko sa strane.... Bas se brinem ...uh

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17485
1.7.2011 12:29:47   
vila_7
ma ti ga uspavljivaj kako je tebi lakse a kad tebe ne bude ko ga bude cuvao uspavljivat ce ga na svoj nacin. Moju svi drugacije uspavljivamo , s tim da kad sam ja u kuci nema sanse da s nekim drugim ode pavati!user posted image

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 17486
1.7.2011 12:32:54   
amiboj
I ja se nadam da ce se to sve sloziti. Iskreno me strah da a nece pustati da place dok ne zaspe jer se osipam od tih metoda.
Znam da smo mi i krivi sto se ovako uspavljuje jer je od 7 dana imao grceve do punih 3 mjeseca i tada nam nije padalo na pamet jos ga i dresirati...ali zato sada imamo i ove situacije ali sta je tu je. Ja cu ga nosati, ljuljati i sve sto treba ali kazem strah me kada bude neko treci to trebao user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17487
1.7.2011 12:34:56   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Miila

I moja djevojčica koja ima dva i pol mjeseca ima malu crvenu flekicu četvrtastog oblika ispod lijeve obrve, primjetila sam je tek kad je imala mjesec dana, i evo sad za mjeces je uspjela biti intenzivnije crvene boje i malo se ispupcila, ali ne bih rekla da je nešto narasla, svejedno i ja sam zabrinuta, jer stalno razmišljam da li će rasti više...a čitala sam na internetu svašta i toliko sam se zabrinula poslije tih članaka, pročitala sam da mogu rasti ali i da mogu nestati ovakvi mladeži, na kraju ne znam šta da mislim...uglavnom kod nje je promjera do 2 mm, sad joj je čak simpatično, ali ne bih voljela da više raste...ako neko ima slična iskustva neka nam piše...

to kod novorođenih beba zna biti i tzv "rodin ugriz" nije nista strasno i do prve godine nestane ako ne i prije, kod moje zaove bebac je to imao na obrazu i nestalo je sa poslije mjesec dana...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 17488
1.7.2011 12:36:53   
vila_7
amiboj moju cuva tetka i ona je uspava lezeci sa njom, ja je uspavam igrajuci se ili na siki, MM je uspava nosajuci! Nista ne brini,samo naglasi ko je bude cuvao da je ne pusta da place ako neces!

Almaa tebe danas cekam-mjerila sam Evu (jadnicu je priheftala uza zid user posted image ) 77cm i 9 kg

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17489
1.7.2011 12:37:50   
Almaa
moja beba ima "rodin ugriz" na potiljku...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17490
1.7.2011 12:40:20   
Almaa
IZVORNA PORUKA: helena_7

amiboj moju cuva tetka i ona je uspava lezeci sa njom, ja je uspavam igrajuci se ili na siki, MM je uspava nosajuci! Nista ne brini,samo naglasi ko je bude cuvao da je ne pusta da place ako neces!

Almaa tebe danas cekam-mjerila sam Evu (jadnicu je priheftala uza zid user posted image ) 77cm i 9 kg

helena pa to je cura pravauser posted image user posted image user posted image user posted image , e mogu vas zamisliti sa tim mjerenjemuser posted image user posted image user posted image jel ti htjela oteti metaruser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17491
1.7.2011 12:48:08   
vila_7
ma nije jadna dusa moja se bila malo prepala pa me pogledala sirom otvorenih okica-kao ono sta se desava,al eto brzo sam obiljezila i pustila je.user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17492
1.7.2011 12:49:56   
ladyblue RR
samo da vas sve pozdravimo i pošaljemo poljupce

kod nas stanje sa proljevom isto. vrijeme se popravilo pa se idemo kupati. mislila sam sutra kući ali još ću vidjeti...
Iman, počni pripremati izvještaj jer ovo ne može niko živ pohvatati.

čestitamo zubiće i rođendančiće i sve smo vas poželileuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17493
1.7.2011 12:51:51   
vila_7
ladyyyyyyy  zao mi je zbog proljeva al eto kazu to je normalno kod promjene klime , drago mi je da cete se malo i okupati i dodjite na buzo buzo!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 17494
   [Obrisana poruka]
1.7.2011 13:19:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17495
1.7.2011 13:22:44   
lejla80
Eh žene moje, moj mali je uspio čak iz sjedalice da ispadne..Sve do danas sam mislila da je tu siguran i da ga u njoj mogu ostavit barem dok do WC-a odem al jok taj je uspio izletit van. Uhhh baš sam se bila prepala al od sad mu ne gine vezanje i dok je u kući.To je bio naš pvi pad, al srećom dobro se završiouser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17496
1.7.2011 13:51:09   
sweet insanity
Dan drage moje...N evo zaspala pa sma oprala sudje....mene zene isprepdase kao ne smijes ovo ne smijes ono dok dojis, a kontam narucit pizzu, nemam kad sta pravit i dok sam na netu po cijelo jutro ona mi je u rukama il na sisi.....Kako citam pa izgladnit cu ako budem pazila sta jedem i pijem...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17497
1.7.2011 13:54:02   
vila_7
sweet prestani druge slusati - slusaj samo sebe i svoju bebu-jedi sve a ako joj nesto zasmeta privremeno izbaci! Ja sam sve jela i sad jedem osim cajne jer joj smeta!

Lejla pa kako ispade,i iz kakve sjedalice user posted image hB pa mu nije nista,a bit ce toga jos!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17498
1.7.2011 13:57:39   
Amam
IZVORNA PORUKA: Almaa

moja beba ima "rodin ugriz" na potiljku...

I moj bebac isto,nekad bude malo tamnije,nekad svjetlije boje
Lejla,dobro je da nije strasno user posted image .

Moj bebi opet nervozan,nesto ne moze da spava,morat cu u dugu setnju user posted image .
Joj sinoc se budio x puta i dojio,a ja k'o zombi,sad me boli desna bradavica,jer sigurno nisam dobro napravila iz sna user posted image ,samo mi jos regade trebaju sad.
Ljubimo bebice ...
Helena falit ces,tu bede pusto vikendom,pardon bez tebe user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17499
1.7.2011 14:01:26   
vila_7
Amam....user posted image user posted image user posted image   A vidis i moja se isto tako budila-mozda je do vremena! I pazi kako ga namjestas ja sam neki dan imala ragadu samo iz takve nepaznje po noci i jos ima zubice pa na te ragade stisne zubicima,ma uzas-bukvalno otvorena rana bila -al mazala sam melemom i svojim mlijekom 3-4 dana i hB vec proslo!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 17500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  698 699 [700] 701 702   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Velike porodice
rajcica

Da li biste voljeli imati vise od troje djece

3 (78%)

4 (13%)

5 (9%)

Broj svih glasova: 67

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *