|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.7.2011 7:51:33   
vila_7
pa samo izbrisi prvi kod - ne treba ti taj ticker kad imas ovaj drugi
i nesto ti se zafrkalo oko brojki koliko mu je mjeseci,dana,....

< Poruku je uredio helena_7 -- 1.7.2011 7:52:44 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17451
1.7.2011 7:53:09   
vila_7
bint pa gjde si ti? user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17452
1.7.2011 7:58:18   
mersiha 77
mjesec i deset dana

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17453
1.7.2011 8:06:12   
bint
jutrooo..
evooooo me muz mi na godisnjem pa samo hodamoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al citam vas redovnooo
helena draga hajd ti nama vic  jedan,jer ocito dan ce biti ''tezak''user posted image user posted image a svakako da nedeostajes vikendom,nebicno pravo bez tebe...ev H se probudio,slusa igra se ...jucer smo cijeli dan bili u gradu,a sad trebam kofere polako pakovati eh to bas mi je mrsko al os mrze mi se raspakivati ehheehheh
mi smo bili na kontroli i bocu nismo primili jer nismo htjeli zbog mora..et sad 5 i pol mjeseci H je 9 120 tezak,a 70 cm dug..mamin buco mali,,idoktorica je prezadovoljna
al ja sam ponosna jer H vec 3 dana zove mamauser posted image user posted image user posted image
zubica jos nema..

mersiha masaAllah ti bebice...

< Poruku je uredio bint -- 1.7.2011 8:07:06 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17454
1.7.2011 8:09:01   
mersiha 77
Hvala bint,ma nista nevala koke ga usrale.hehehe tako se kaze

ETO VAM I TICKER DA ME VISE NEGANJATEuser posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17455
1.7.2011 8:16:56   
HAHA
Dobro jutro i od nas,dečki mi se igraju,ja oprala kosu,pa me sušenje izludi,sporooo.mamin cvjetic,možda bi se i ja porodila prije ali zafrknuli me,od 21 sedmice nisko,biće prije vremena,otvaraš se ovo-ono,a na kraju ni uz indukciju se nisam otvorila,a dzaba se mučila bez aktivnosti.Sulty i mi smo vas poželjeli plaho,hajde kad bude ljepše vrijeme i cura se oporavi dogovoriti ćemo šetnju.Amam,ljepša si od ove sa avatara.Rimljankauser posted image za zubić,vidiš kako to sve ide dobro hB.Mersiha ,jesu baš ga pokakile,samo takouser posted image .bint user posted image za H,pa je li on H ili nije,mora biti pametan(vidi što sam skromnauser posted image ).

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 17456
1.7.2011 8:25:20   
mersiha 77
HAHA pa sto te izludi susenje?

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17457
1.7.2011 8:40:35   
bint
haha ma da,skromna si itekakouser posted image
jos mi reci jel ti aktivniji harun il hamza?????jer hamza je uh uh...jedna mi zena kaze'tesko mu ime ne moze ga nositi zato ti je tako zivahan' ehehehhehehe e pa stavrno sam se od srce nasmijala eheheh
rekoh joj'ok prmojenicu mu ime';)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17458
1.7.2011 9:10:05   
Cickolini
Juuuuutro jeste se raspisale ... ne mozes pohvatati. Moja D zaspala sinoc oko 22h i jutros u 7 papala i evo jos pajki. Ma rodi je mamica sto me zna iznenaditi nekad (doduse rijetko hahaha). Ovdje je vrijeme prelijepo i zove me da idem hodati i trositi pare. Ne bi ja, ali kao da me neko zove hahahah

Hahaha draga i mene izludjuje pranje kose jer mi susenje oduzima i previse vremena.... Ljubi djecake svoje :)

Rime znaci mi smo opet u par dana ... Cestitamo zubic i ljubi nasu princezu puuunmo

Mersiha avatar je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena uvrijedjena sam sto me nije bilo na spisku hahahaha Idol si mi sa tickerom za godisnji i ja cu morati postaviti.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17459
1.7.2011 9:15:38   
HAHA
Mersiha,duga i gusta,a debela dlaka,pa mi se sporo suši,a ne smijem je mokru ostaviti  odmah me glava zaboli.bint Hamza je živahan extra,još sada je malo mirniji,sa nepunih 9 mjeseci je prohodao,sa godinu ga je bilo na svim toboganima,ogradama i slično,trenutno je aktuelno penjanje po drvećuuser posted image user posted image user posted image ,ali da Bog da sva djeca da su kao on,zdrav,jede sve,neurekao se(vidiš kako mama zna nahvaliti,ali šalu na stranu,stvarno to mislim).

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17460
1.7.2011 9:18:39   
vila_7
bint...ma samo dok nadjem jedan dobar! Imam i ja kumu mala joj se zove MIRNA a dijete ne moze biti nemirnije! user posted image

Cickolini ma sta bih ja kad je taj spisak u mojoj glavi,a ona bas i nije pouzdana user posted image ! A ticker za godisnji je bas za moju dusu jer ja inace OBOOOOZAVAM more i bukvalno uvijek odbrojavam! user posted image   Stavi i ti da odbrojavamo i tebi! user posted image
I super za lijepo pajkenje! MOja se nocas stalno budila i dojila! Vise nisam ni brojala koliko putai u 5 oci ko fildjani!user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 17461
1.7.2011 9:19:35   
vila_7
HAHA nabavi dva fena pa sa oba u isto vrijeme susi! - ici ce duplo brze! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17462
1.7.2011 9:38:17   
lejla80
Pozdrav i od nas...Kako ste nam???
Uhhh kod nas je malo lakše nakon onog nereda. Ostala nam još Ahmedova sobica al sreća u njoj nema puno stvari pa ćemo nju polako danas i uspjećemo i vas malko pratitiuser posted image

Bint uhhh Hamze su baš nemirne. To je ime bilo moj favorit odavno al sam odustala nakon što sam učila nekoliko njih i bukvalno tu djecu ne možeš stićiuser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17463
1.7.2011 9:39:57   
vila_7
da i vas ovjde pitam a i tamo sam na odgovarajucoj temi:
Moja beba ima od rodjenja valjda mladež (zapravo ne znam razliku između bena i mladeža) , i bio je skroz mali nekog kao cetvrtastog oblika,i vidim da ne valja da raste,ali mojoj raste jer i ona raste i siri joj se koza  . Jel se na rast misli u visinu (njoj je ksroz smao kao fleka) , ili u sirinu? Posto mi je i logicno da ako dijete jos raste malo se i mladez razvlaci
P.S. I mama moja ima na istom mjestu , a i ja ali neku skroz blijedu blijedu fleku istog cudnog oblika (nije okrugao)
P.S. 2 ne bih ovome ni pridavala paznju da nisam citala neki glupi tekst i kao ako je veci i nepravilan i raste treba dermatologu,a meni stvarno to nidje veze

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17464
1.7.2011 9:51:30   
vila_7
gdje je sad LADY da kaze : hajde helena ne izmisljaj bezveze! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17465
1.7.2011 10:00:41   
vjestica
helena jeli tekst bio o rastu mladeža kod beba ili kod odraslih?
jer kod beba se tek kasnije javljaju i rastu mladeži (moja cura nema još nijedan)
ali kad su odrasli u pitanju , svaki rast mladeža, mjenjanje i sl je razlog za hitan odlazak dermatologu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17466
1.7.2011 10:06:12   
vila_7
kod beba - zato mi i jest cudno-pa hB da ako beba i dalje raste,koza joj se razvlaci a time i velicina mladeža,zar neuser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17467
1.7.2011 10:09:19   
vjestica
radije onda provjeri sa pedijatrom
i ja za svaku sitnicu idem pedijatru user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17468
1.7.2011 10:11:08   
bint
lejla hvala sto me tjesisuser posted image user posted image user posted image aaaaaaaaauuuuu sta me cekauser posted image user posted image
stavrno dijete je online 24huser posted image al hajd na hajr...ma ahmed slusa zar ne???user posted image
haha malisani su premedeniiii...user posted image
helena i moj H ima mladez,ben ma hajd ko neka flekica od rođenja al ne siri se i crveno je..

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17469
1.7.2011 10:15:23   
vila_7
ma evo sad sam citala,ima dosta beba koje imaju te urođene mladeže slicnije flekicama i svima malo rastu-u skladu s rastom tijela. Uglavnom spomenut cu pedijatrici ali na kontorlu idemo tek za 2-3 mj. - (vakcina)

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 17470
1.7.2011 10:30:48   
lejla80
Bint kažu da ove bebe što su mirne kasnije se promangupišu i obrnuto..pa hajd znaj možda tvoj Hamza bude prvi za kojeg sam ja čula da je mirno dijeteuser posted image

Helena pojma ti nemam za te mladeže i benove. Mislim da su benovi oni koji ne rastu u visinu. Ako si zabrinuta pa trkni brate do DZ, rekla si da ti je blizuuser posted image Ja se ne bih plaho sikirala zbog toga

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17471
1.7.2011 10:33:36   
vila_7
ma ni ja se ne sekiram...vec me proslo! user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17472
1.7.2011 10:42:19   
Miila
I moja djevojčica koja ima dva i pol mjeseca ima malu crvenu flekicu četvrtastog oblika ispod lijeve obrve, primjetila sam je tek kad je imala mjesec dana, i evo sad za mjeces je uspjela biti intenzivnije crvene boje i malo se ispupcila, ali ne bih rekla da je nešto narasla, svejedno i ja sam zabrinuta, jer stalno razmišljam da li će rasti više...a čitala sam na internetu svašta i toliko sam se zabrinula poslije tih članaka, pročitala sam da mogu rasti ali i da mogu nestati ovakvi mladeži, na kraju ne znam šta da mislim...uglavnom kod nje je promjera do 2 mm, sad joj je čak simpatično, ali ne bih voljela da više raste...ako neko ima slična iskustva neka nam piše...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17473
1.7.2011 10:42:20   
lejla80

IZVORNA PORUKA: helena_7

ma ni ja se ne sekiram...vec me proslo! user posted image

user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17474
1.7.2011 10:43:52   
vila_7
Mila...koliko sam ja citala to crveno je nakupina nesazrelih kapilara i nestaje do godine dana.AL opet pitaj pedijatra

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  697 698 [699] 700 701   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Poklon

dali obelezavate Valentinovo i sta darujete jedno drugome

ne obelezavamo (68%)

da uz intimno vece (22%)

darujemo drugo nesto i sta (10%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *