Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutrooo.. evooooo me muz mi na godisnjem pa samo hodamoooo al citam vas redovnooo helena draga hajd ti nama vic jedan,jer ocito dan ce biti ''tezak'' a svakako da nedeostajes vikendom,nebicno pravo bez tebe...ev H se probudio,slusa igra se ...jucer smo cijeli dan bili u gradu,a sad trebam kofere polako pakovati eh to bas mi je mrsko al os mrze mi se raspakivati ehheehheh mi smo bili na kontroli i bocu nismo primili jer nismo htjeli zbog mora..et sad 5 i pol mjeseci H je 9 120 tezak,a 70 cm dug..mamin buco mali,,idoktorica je prezadovoljna al ja sam ponosna jer H vec 3 dana zove mama zubica jos nema..
Dobro jutro i od nas,dečki mi se igraju,ja oprala kosu,pa me sušenje izludi,sporooo.mamin cvjetic,možda bi se i ja porodila prije ali zafrknuli me,od 21 sedmice nisko,biće prije vremena,otvaraš se ovo-ono,a na kraju ni uz indukciju se nisam otvorila,a dzaba se mučila bez aktivnosti.Sulty i mi smo vas poželjeli plaho,hajde kad bude ljepše vrijeme i cura se oporavi dogovoriti ćemo šetnju.Amam,ljepša si od ove sa avatara.Rimljanka za zubić,vidiš kako to sve ide dobro hB.Mersiha ,jesu baš ga pokakile,samo tako .bint za H,pa je li on H ili nije,mora biti pametan(vidi što sam skromna ).
haha ma da,skromna si itekako jos mi reci jel ti aktivniji harun il hamza?????jer hamza je uh uh...jedna mi zena kaze'tesko mu ime ne moze ga nositi zato ti je tako zivahan' ehehehhehehe e pa stavrno sam se od srce nasmijala eheheh rekoh joj'ok prmojenicu mu ime';)
Juuuuutro jeste se raspisale ... ne mozes pohvatati. Moja D zaspala sinoc oko 22h i jutros u 7 papala i evo jos pajki. Ma rodi je mamica sto me zna iznenaditi nekad (doduse rijetko hahaha). Ovdje je vrijeme prelijepo i zove me da idem hodati i trositi pare. Ne bi ja, ali kao da me neko zove hahahah
Hahaha draga i mene izludjuje pranje kose jer mi susenje oduzima i previse vremena.... Ljubi djecake svoje :)
Rime znaci mi smo opet u par dana ... Cestitamo zubic i ljubi nasu princezu puuunmo
Mersiha avatar je
Helena uvrijedjena sam sto me nije bilo na spisku hahahaha Idol si mi sa tickerom za godisnji i ja cu morati postaviti.
Mersiha,duga i gusta,a debela dlaka,pa mi se sporo suši,a ne smijem je mokru ostaviti odmah me glava zaboli.bint Hamza je živahan extra,još sada je malo mirniji,sa nepunih 9 mjeseci je prohodao,sa godinu ga je bilo na svim toboganima,ogradama i slično,trenutno je aktuelno penjanje po drveću ,ali da Bog da sva djeca da su kao on,zdrav,jede sve,neurekao se(vidiš kako mama zna nahvaliti,ali šalu na stranu,stvarno to mislim).
bint...ma samo dok nadjem jedan dobar! Imam i ja kumu mala joj se zove MIRNA a dijete ne moze biti nemirnije!
Cickolini ma sta bih ja kad je taj spisak u mojoj glavi,a ona bas i nije pouzdana ! A ticker za godisnji je bas za moju dusu jer ja inace OBOOOOZAVAM more i bukvalno uvijek odbrojavam! Stavi i ti da odbrojavamo i tebi! I super za lijepo pajkenje! MOja se nocas stalno budila i dojila! Vise nisam ni brojala koliko putai u 5 oci ko fildjani!
Pozdrav i od nas...Kako ste nam??? Uhhh kod nas je malo lakše nakon onog nereda. Ostala nam još Ahmedova sobica al sreća u njoj nema puno stvari pa ćemo nju polako danas i uspjećemo i vas malko pratiti
Bint uhhh Hamze su baš nemirne. To je ime bilo moj favorit odavno al sam odustala nakon što sam učila nekoliko njih i bukvalno tu djecu ne možeš stići
da i vas ovjde pitam a i tamo sam na odgovarajucoj temi: Moja beba ima od rodjenja valjda mladež (zapravo ne znam razliku između bena i mladeža) , i bio je skroz mali nekog kao cetvrtastog oblika,i vidim da ne valja da raste,ali mojoj raste jer i ona raste i siri joj se koza . Jel se na rast misli u visinu (njoj je ksroz smao kao fleka) , ili u sirinu? Posto mi je i logicno da ako dijete jos raste malo se i mladez razvlaci P.S. I mama moja ima na istom mjestu , a i ja ali neku skroz blijedu blijedu fleku istog cudnog oblika (nije okrugao) P.S. 2 ne bih ovome ni pridavala paznju da nisam citala neki glupi tekst i kao ako je veci i nepravilan i raste treba dermatologu,a meni stvarno to nidje veze
helena jeli tekst bio o rastu mladeža kod beba ili kod odraslih? jer kod beba se tek kasnije javljaju i rastu mladeži (moja cura nema još nijedan) ali kad su odrasli u pitanju , svaki rast mladeža, mjenjanje i sl je razlog za hitan odlazak dermatologu
lejla hvala sto me tjesis aaaaaaaaauuuuu sta me ceka stavrno dijete je online 24h al hajd na hajr...ma ahmed slusa zar ne??? haha malisani su premedeniiii... helena i moj H ima mladez,ben ma hajd ko neka flekica od rođenja al ne siri se i crveno je..
ma evo sad sam citala,ima dosta beba koje imaju te urođene mladeže slicnije flekicama i svima malo rastu-u skladu s rastom tijela. Uglavnom spomenut cu pedijatrici ali na kontorlu idemo tek za 2-3 mj. - (vakcina)
I moja djevojčica koja ima dva i pol mjeseca ima malu crvenu flekicu četvrtastog oblika ispod lijeve obrve, primjetila sam je tek kad je imala mjesec dana, i evo sad za mjeces je uspjela biti intenzivnije crvene boje i malo se ispupcila, ali ne bih rekla da je nešto narasla, svejedno i ja sam zabrinuta, jer stalno razmišljam da li će rasti više...a čitala sam na internetu svašta i toliko sam se zabrinula poslije tih članaka, pročitala sam da mogu rasti ali i da mogu nestati ovakvi mladeži, na kraju ne znam šta da mislim...uglavnom kod nje je promjera do 2 mm, sad joj je čak simpatično, ali ne bih voljela da više raste...ako neko ima slična iskustva neka nam piše...