Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Haha, mogu ti reci da smo vas pozeljeli. Ma ne smijemo jos u park. Tamo je garant i pokupila ovu upalu grla, puno je djece, a i oni me psi lutalice nerviraju. Samo kontam koliko tek oni prenesu stetnih stvari, ne dao mi bog. A meni sad vegic osjetljiva, pa kad izadjemo napravimo krug i kuci. Kako ste vi.
A joj sta ste ispisale ,jedva iscitah Vidim djecica fino papaju,masallah. Vegic pricalica. HAHA za avatar i fb . Mesriha,a sto zeno pokvari ove zenice ,jest im puno falila a . Ja s djecicom bila kod mame,bebac se uspavao,sjedili na terasi on u kolicima pa mu valjda bilo plaho fino,u komadu je 1,5h,a to se kod njeg ne desava .
jeste se raspisale...jedva preletih...ja u nekom poslu bila cijeli dan pa ni tamo ni vamo...jedva jela nesto oko 3 i maloprije...glava me boli cijeli dan...u kancelariji stoji neki stampan materijal i ona boja isparava...pa sam se mozda malo i otrovala...evo popih plivadon, nece li prestati
Danas smo dobili prvi zubic!!!
Ljubimo vas
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Ima li nocnih ptica? Mersiha moj bebi doj svaka 2h,a sad mu je 2 mj i 17 dana,u toku dana on spava najduze po 15 min ,tako da smo se danas svi cudili da je toliko spavao . Rime za zubic-bisercic i pussa Adnici.
Evo sunce uspjela sam postaviti sliku Anesa,ma vidis da ipak nisam glupa i smotana.hehehe a moja Amam isto mi je samo sto Anes ponekad doji svaki sat
Kad si nam tako pametna,hajd i ticker promijeni da pratimo Anesa,koliko on sad ima? I E je znao dok je bio tako nekih 1,5 -2 mj dojiti stalno ,prodje to
ja vam masem i odh na spavanje,cujemo se sutra. odoh da drijemnem dok Anes spava. Sunce hvala ti puno. Eto vam slika pa gledajte sto sam luzan.hehehehe
Naravno ja prva! Hocu li vam nedostajati za vikend? (lazite mi da hocu da se bolje osjecam jer sam nesto bljak! ) Mersiha bebac je presldak!
Sulty ja se sva raznjezila dok si opisivala sta ti je Vegic svasta naucila-bas je pametna! Nego samo ti naprijed s tutom,moja se toliko navikla da joj je tetka jucer samo jednom (kad je duze odspavala) promijenila pelenu,ostalo sve piskila i kakila u tutu.Jos ne zna traziti ali eto drago mi je da bar obavi sve kad je stavis! Sad je tebi Vegis i najzanimljivija kad uhvati brbljati slatkica mala!
Rose...o kakvim ti to drogama pricas? Mi malo o sexu,a ti vec i na droge presla! Boli li danas glava?
Lady.....nadam se da je N.prosao proljev i da je bar malo otoplilo da uzivate jos malo!
Rime pisi kako si se snasla na poslu!
Mina....sto te nema? A i Iman mi zakazuje u zadnje vrijeme!
mamin cvjetic,ima li novih viceva? ostalima....