|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.6.2011 13:50:55   
vila_7
selmoni bas mi je zao al proci ce to brzo aBd-ja ti nemam nikakav pametan savjet. Jedino ako hoces mogu pitati svekrvu za neki narodni lijek user posted image

Iman...a bas tako - ne znam u cemu je fazon - obozava sve jesti,a grudvice u papici hoce odmah povracati! user posted image I ja svojoj davala pavlaku i ne svidja joj se al je bila malo kiselija valjda.Ne znam koja je najmanje kisela?

< Poruku je uredio helena_7 -- 30.6.2011 13:51:46 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17401
30.6.2011 13:51:01   
mersiha 77
joj zenice morala sam vas prisilno napustiti ali sad sam tu.

Sveki je dosla u kontrolu uhhhh kad je ugledah odmah mi se naoblaci kao da je tornado naletio.hahaha ali ugledala sam joj ledja.

aman zeno mamin cvetic sta ja uradih od tebe onakve hehehehe

nego jos jedan zacas.

Dosao muz kuci pijan i poceo napaljeno da tuca zenu.
kad ujutro,zena sva vesela.-Sta si ono pio sinoc?.-
Muz:-konjak
e,za iducu platu kupi sebi citav karton! user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17402
30.6.2011 13:58:39   
mamin cvjetić
E vala Mersiha stvarno me pokvari ti nije ti fazon sad me popravljaj kako umiješ i znašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17403
30.6.2011 13:59:06   
sweet insanity
Vidim i ovdje se proteze tema keksuser posted image Ja nisam od decembra pa cekam da prodje ovih 6 sedmica da idem na pregled, odradim papa test i to i aBd sve bude OK uh kako ima da navalimuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17404
30.6.2011 14:02:02   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Vidim i ovdje se proteze tema keksuser posted image Ja nisam od decembra pa cekam da prodje ovih 6 sedmica da idem na pregled, odradim papa test i to i aBd sve bude OK uh kako ima da navalimuser posted image

Kako ženo od decembra user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim da ti tih 6 sedmica koje čekaš prođu što brže....uhhhuser posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 17405
30.6.2011 14:02:37   
mamin cvjetić
Pricaju dva starca,pa jedan pita drugog:
-Je li drugar,jel ti jos uvek mozes je*ati?\"
-Mogu, da kucnem u drvo,\"
-\"Ma mogu i ja kucati u drvo,ali se nikom ne hvalim.\"

Neposredna veza do poruke: 17406
30.6.2011 14:04:34   
vila_7
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Kako ženo od decembra user posted image user posted image user posted image user posted image

garant nije ni u trudnoci ko ni ja! user posted image

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 17407
30.6.2011 14:05:46   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: dubravka01

ha bebi se bila spustila nisko i krajem 8. kad sma pocela maraton trcat kaze smijes trcat al sad u 9. nema keksa i eto ostade tako....3 sedmice od poroda prodjose, jos 3 pa na kontrolu i te nalaze poradit. Ma samo da budu nalazi OK a keks ce se nadoknadit, samo moramo biti pazljivi da ne bih nakon toliko odmah drugu bebu napravili, valja one gume stavljatuser posted image Nervozna sam ko da mi je prvi putuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 30.6.2011 14:07:02 >

Neposredna veza do poruke: 17408
30.6.2011 14:06:00   
mamin cvjetić
Profesor matematike salje faks zeni:
\"Draga zeno

sigurno shvacas da su ti 54 godine, ja imam odredene potrebe koje ti jednostavno vise ne mozes kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti.

Sa svake druge strane gledano nas brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao zenom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks nece previse povrijediti ili uzrujati.
Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godisnjom asistenticom, ali doci cu kuci prije ponoci\"

Tvoj muz.

Kada je stigao do motela, na recepciji ga je cekao pristigao faks od zene:

\"Dragi muzu

i ti imas 54 godine, a u trenutku kada budes citao ove redove ja cu biti u drugom motelu sa 18 godisnjim konobarom iz obliznjeg bara, a buduci da si genijalan matematicar sigurno ti nece biti tesko za shvatiti da 18 u 54 ide puno vise puta nego 54 u 18.
Nemoj me cekati\"

Neposredna veza do poruke: 17409
30.6.2011 14:08:01   
dubravka01
Meni ja vala trudnoća bila super, hvala dragom Bogu.

A što se keksa tiče nismo haman samo ona 24h pred sami porod kad su vec bolovi počeli,a ostalo sve opleti....
Ako Bog da, da mi i sljedeća/e trunoća/e budu ovakve.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17410
30.6.2011 14:11:13   
mamin cvjetić
Dubravka bona što si taka de i meni tako poželi nemoj biti sebična i ti mi nekakona sa ilidže ništa za ovu konu iz Hrasniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17411
30.6.2011 14:15:58   
vila_7
ma joj i meni je trudnoca hB bila super (osim prva 3 mjeseca Dabroston i mirovanje) al me iskreno bas bilo strah jer sam imala prvi spontani,tako da je jadan MM sav se usuko od nedostatka! user posted image Al eto nadoknadjivam ja sad njemu to duplo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17412
30.6.2011 14:41:29   
mamin cvjetić
Rime znam da radiš i da si u poslu ili javi se fališ

Esmina vala mogla bi i ti da se vratiš više iz te ilegale dolziiiiiiiiiiii

a i vi ostale šta ste se ušutileulijećite i vi kao i ja pomalo

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17413
   [Obrisana poruka]
30.6.2011 14:42:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 17414
30.6.2011 14:47:52   
vila_7
Iman....ma to je sad vrijeme kad istrazuju pa im malo fali, ti pazi ko i do sada ali ne mozemo ih drzati u staklenom zvonu! Nije ni prva ni zadnja koja se udara! Sto je najgore,moja najvise pretrpi kad je ja cuvam user posted image ,a kod sveki jos nijednom nista!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17415
30.6.2011 14:50:57   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: Iman83
Zaboravih vam reći da mi je I jučer nezgodno pala pa malo desni povrijedila, krvi bilo po cijelom licu, al brzo smo mi to sanirali, hvala Bogu.
Ja više ne znam kako da je zaštitim, malo malo pa se udari...user posted image

Dušica draga,ljubni nam je punoooouser posted image
Meni je O onda nekad sletio sa sećije i ja od tad ko na iglama kad je on budan.
Ali opet se desi da kako ja kažem trohne,meni nekako najlakše kad na guzu padne, kontam ima na šta pa ga valjda ne boli...
Jutros ja mu pravim da jede a on se penje uz mene i skide mi pantolice od pidžame i hljossss na guzicu, a primjetila sam da je baš baš opušten ako ima neku "konekciju" sa mnom i ako se tad desi da padne ili ruzno se okrene,tad je plač godine....
Baš su sad aktivni i moramo paziti i kad mislimo da su najsigurniji.

Neposredna veza do poruke: 17416
30.6.2011 14:55:39   
Anoniman
Zene aj nisam od decembra i necu sigurno do okrobra, tako da uzivajte user posted image

Sweet zar ce ti raditi appa odmah? Kod nas ne rade papa posle poroda dok ne dobijes menstruaciju, sad neki dr posle prve, a neki posle trece menstruacije od poroda.

Neposredna veza do poruke: 17417
30.6.2011 14:57:31   
mamin cvjetić
Swit i od mene idu želje da ti vrijeme što brže proleti kao oni japanski novi brzi vozovi .

Iman draga baš mi je žao Mančice ali nemoguće ih je totalno zaštititi od padova ališta ćeš kako je tako je samo moramo biti hrabre i gotovo

Neposredna veza do poruke: 17418
30.6.2011 15:09:11   
dubravka01
Jelena meni na otpusnici pisalo kontrola z a2 mjeseca, kad sam otisla kod dr. radio mi je papa a doduše već sam bila fasovala jednu user posted image pa mozda zato ili ne znam ni ja.

A sweet sto sad da čekaš papa test, ja ni to nisam čekala za keks...
(joj majko moja ispast ce da sam neka zestoka jebuser posted image )

Neposredna veza do poruke: 17419
30.6.2011 15:14:58   
mersiha 77
ma nece,neceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17420
30.6.2011 15:20:50   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zene aj nisam od decembra i necu sigurno do okrobra, tako da uzivajte user posted image

Sweet zar ce ti raditi appa odmah? Kod nas ne rade papa posle poroda dok ne dobijes menstruaciju, sad neki dr posle prve, a neki posle trece menstruacije od poroda.

Ma iskreno nemam pojma, to sam ja kontala raditi ali ako se treba cekati onda ce mi reci da cekam, znam samo da idem na kontrolu, a sta se tu radi ja ne znam :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17421
30.6.2011 16:42:29   
Sulty
Iman, vidim pises o hrani. Sto joj ne pocnes praviti normalnu hranu. Moja Vega jede sto i mi. Ja joj vise i ne miksam odavno, ona sve to fino gricka sa cetiri zuba i nekako i ona vise uziva kad osjeti samo krompir ili samo rizu. Ja joj jos dam komadice pa ona sama uzima i gricka. Recimo grasak je "go", voli komadice sira, hljeba ili tako nesto.

Helena, ja sam iskreno zbunjena oko tih antibiotika. Moja Vega uvijek ima previsoku temperaturu, oko 40, pa ja kontam i ako je virus, trebam joj dati antibiotik zbog tih visokih temperatura. Mada bih najradije da ih nikad ne dajem.

Moram vam se ljudi pohvaliti. Moja Vega melje za nevjerovat. Svasta zna da kaze. Najsladje zove tatu sada. On se zove Lado, a ona ga zove Lala. Kad je pitas kako se zove, ona kaze Ega, a na koliko imas godina, ona pokaze jedan prstic, a kad je pitam koliko voli mamu i tatu ona jako rasiri ruke, pa pocne pljeskati i smijati se. A rijeci zna mali milion, svaki dan me iznenadi sa novom rijeci.

E ja sam danas kupila tutu. Vegic jos spava, nije je vidjela, a jedva cekam da se ustane i da je vidi. Kupila sam joj tutu konju, ona jako voli konju i dziha dziha. Iskreno najvise sam je kupila zbog urinokulture, ne mogu djetetu da uhvatim mokracu, ovako cu staviti onu sterilnu bocicu u tutu, pa da pokusamo tako uhvatiti mokracu. A i to kako je propricala, sad kad kaki, cucne i kaze Kaka, pa kontam kad mi to kaze, mogu je probat stavit na tutu. Vidjecemo.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 17422
30.6.2011 16:47:25   
dubravka01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za Vegu

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 17423
30.6.2011 16:53:34   
HAHA
Vega,sunce malo pametno user posted image user posted image user posted image nisam vas odavno vidjela.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 17424
30.6.2011 16:58:01   
HAHA
Harun voli da žvače komadiće,a evo dva dana mu dajem koricu kruha da trlja desni,Boga mi je oguli samo tako,bananu samo u komadima jede,pasiranu ni gnječenu neće,isto komadiće mrkve,krompira,rižu cijelu.Hamza je također volio komade još nije imao ovako rano zubiće,nego desnima sve žvakao.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 17425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

TV?
milenium

Koliko bi ste vašem dvogodišnjem djetetu dozvolili da gleda tv dnevno?

koliko hoće (39%)

pola sata (24%)

sat (25%)

dva sata (8%)

tri sata (4%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *