|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.7.2011 11:43:14   
palachinken
Gerbo, ja sam radila TORCH samoinicijativno, prije neg sam i otišla doktoru, jer sam imala mačka u stanu pa sam se testirala na toxo. Gore im obavezno napomeni da si trudna, onda se ne plaća ni onih 19km koje daješ inače s uputnicom.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 18251
2.7.2011 11:46:24   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka

mene poslao da uradim i TORCH user posted image Kaze to bi trebala svaka trudnica uraditi, a ja eto zbog prvog spontanog.

Gerberka- jesi li ti iz Ze?
Znam da u Ze trenutno nije moguće uraditi TORCH jer nemaju reagensa. Jedino nisam upoznata može li se to uraditi privatno. U bolnici je trenutno nemoguće.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18252
2.7.2011 11:47:50   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: palachinken

Gerbo, ja sam radila TORCH samoinicijativno, prije neg sam i otišla doktoru, jer sam imala mačka u stanu pa sam se testirala na toxo. Gore im obavezno napomeni da si trudna, onda se ne plaća ni onih 19km koje daješ inače s uputnicom.

Palachinken kad si ti to radila? Ja htjela prošle sedmice, ali eto nije bilo moguće. I gdje si dobila uputnicu, je li u Dispanzeru za žene ili?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18253
2.7.2011 11:49:43   
gerberka
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

mene poslao da uradim i TORCH user posted image Kaze to bi trebala svaka trudnica uraditi, a ja eto zbog prvog spontanog.

Gerberka- jesi li ti iz Ze?
Znam da u Ze trenutno nije moguće uraditi TORCH jer nemaju reagensa. Jedino nisam upoznata može li se to uraditi privatno. U bolnici je trenutno nemoguće.

jesam iz Ze.
Vidjet ces da ce imati reagense user posted image
Tako i za prl ko fol nemaju ponekad user posted image

a kad si ti isla pa nisu imali ?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18254
2.7.2011 11:50:11   
gerberka

palacinko hvala user posted image kako da ne, zuhar je 19 km na ovom vaktu user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 2.7.2011 11:51:13 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18255
2.7.2011 11:51:44   
Semica
Jutro zenice moje...

Uzasno lose na mene djeluje ovaj tmurni dan...fuj!!! nikako da se razbudim!!!

A nemam s kim ni kaficu da popijem....ajde bujrum ko mozeeee da cavrljamo malo user posted image

Vidim bebica nam u bolnici..nisam procitala sta je bilo...je li jake bolove imala??? Bas mi zaouser posted image Al bit ce to dobrooo aBd!

Jelena meni je doktorica naglasila da se tothema izlije u casu vode ili sok...ja sam sipala u vodu i nije mi tako strasan ukus bio...nakon toga popijem jos jednu casu vode ili soka i sve super....meni je tothema pomogla...bas sam juce isla po nalaze...jos uvijek sam anemicna (jer sam cijeli zivot anemicna,tako da je tesko moju krv sada dovesti u neku normalu...) ali je bolje nego prosli put kad sam krv vadila...Mada cu ja morat piti tothemu do kraja trudnoce vjerovatno...vec mi je dr nesto spomenula to ali eto cekale smo ovaj nalaz...

I urin mi je superiska-sto vi kazete nema bajauser posted image user posted image user posted image

Selma zbog tebe sam morala pravit bundevaru juce...napravila dvije tepsije i obje su pukle sad pa sad ( a to mi je prvi put da pitu pravim a bgm ispala je skoro pa ko mamina mmmm njam njam ja sam prirodni talent za pravljenje hrane user posted image )....ledja mi moja otpala jer mi je sto na kojem sam razvlacila jufku prenizak....jojjj ja razvijam i zvocam sto sam uopce vidjela onu tvoju sliku pite na rruser posted image

je li nam se koja bebela porodila....stvarno nisam u toku???

Ljubim

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 18256
2.7.2011 11:52:22   
gerberka

Palachinken kad si ti to radila? Ja htjela prošle sedmice, ali eto nije bilo moguće. I gdje si dobila uputnicu, je li u Dispanzeru za žene ili?

uputnica od porodicnog ljekara. Ja sam je dobila od porodicnog user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18257
2.7.2011 11:57:02   
DIJAMANT
Ja bila u utorak na mikrobiologiji, pa nisu imali reagensa

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18258
2.7.2011 11:57:04   
palachinken

uputnica od porodicnog ljekara. Ja sam je dobila od porodicnog user posted image

I ja sam od porodičnog, a radila sam daaaavno nekad u novembru user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18259
2.7.2011 11:59:49   
DIJAMANT
Gerberka - ako ti uspije da uradiš nalaz, molim te javi mi na pp, da i ja onda "pohitim".

Neposredna veza do poruke: 18260
2.7.2011 12:02:11   
malena27 RR
i ja sam davno radila TORCH i tad se cekao ko fol neki dio iz austrije za siemens aparat koji sluzi za obradu nalaza... radi se na mikrobiologiji, uzimala sam uputnicu od ljekara opce prakse u porodicnoj...

sweet je li sve proslo ok sa pohranjivanjem? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18261
2.7.2011 12:13:18   
sweet insanity
malena, jeste -to su nam javili kojidan nakon poroda i poslali tu dokumentaciju kao i racun za uplatu ostatka love.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18262
2.7.2011 12:16:43   
malena27 RR
ok, ma samo da prodje sve ok....divno mi je to sto se ne placa dok ne dobijes od njih informaciju da je uzorak dobar.... user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18263
2.7.2011 12:24:03   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ok, ma samo da prodje sve ok....divno mi je to sto se ne placa dok ne dobijes od njih informaciju da je uzorak dobar.... user posted image

Da, na pocetku platis samo set i transport, to onih 210 evra

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18264
2.7.2011 12:32:23   
Selma.A.M
Evo da se i ja malo javim.......Pa jeli moguće da se ja svaki sat budim da idem u wc sinoć sam zamalo zaspala na wc- šolji,još jutros ajde reko da malo odrjemam još dok malac gleda crtani,kad me je stomak stao boliti i ja trči u wc i tako ništa od mog produženog spavanja...............
A nešto me i mali stomak podkočio user posted image  ........Semice mila a zamisli mene koja razvlači pitu na podu (da na podu ) user posted image  ...............Danas vala ništa posebno ne kuham,podkuhala sam za lepinici (placke) i odmrzla bijelo meso,taman od mene user posted image  

A iz kuće mi se nigdje ne ide nije još bila plata user posted image  ali zato čim legne nema mene dva dana na rr-u user posted image user posted image  

Sweet mila izdrži,jedi šta ima tako je to kad bebica dođe............Sluša li ? Kako sa spavanjem? Kako bi u šetnji ?

Bebice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18265
2.7.2011 12:39:49   
animagical
hej zeneuser posted image   ja dosla kuci, udarila s muzekom po krofnama i palacinkamauser posted image reko zasluzila sam, gotovi ispiti do daljnjeguser posted image nego da vas pitam, meni kile zakocile, odmah mi neobicno, mislim da sam jedno pola kile tacnije 700gr i smrsala...sto li to...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18266
2.7.2011 12:49:30   
Semica

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

..Semice mila a zamisli mene koja razvlači pitu na podu (da na podu )

Ojjjjj dragaaaaaa...da mi je znati samo kako to izvedes...pomocu kojih trikova??? user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18267
2.7.2011 12:51:52   
animagical
IZVORNA PORUKA: Semica

Ojjjjj dragaaaaaa...da mi je znati samo kako to izvedes...pomocu kojih trikova??? user posted image user posted image

pa i ja tako, na carasafuuser posted image ali zato bude velika jufka, jedna ta jufka velicine carsafa napuni povecu tepsijuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18268
2.7.2011 13:01:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Semica

pa i ja tako, na carasafuuser posted image ali zato bude velika jufka, jedna ta jufka velicine carsafa napuni povecu tepsijuuser posted image

ma ne bih se sa pupom mogla mucit...cucat i razvlacit...divim vam se user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18269
2.7.2011 13:04:26   
animagical
hehehe, ma mogla biuser posted image ja ne znam drugacije, navika mi ovako... ej semice pa cestitam nam 31. sedmicuuser posted image vidi sto furamouser posted image ja idem na trudnicke vjezbe od ponuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18270
2.7.2011 13:08:51   
Semica

hehehe, ma mogla biuser posted image ja ne znam drugacije, navika mi ovako... ej semice pa cestitam nam 31. sedmicuuser posted image vidi sto furamouser posted image ja idem na trudnicke vjezbe od ponuser posted image

Eeeeeeeeeeee pa vidi stvarno..nisam se ovdje pohvalila da smo konacno stigli do tih sedmica sto brojem 3 pocinjuuser posted image user posted image user posted image CESTITAM i ja tebi i bebachi user posted image user posted image ...i da nam sto lakse i brze prodju naredne sedmiceuser posted image Furamo furamaaaa...nego stauser posted image user posted image aBd za koju sed cemo i mi poceti ocekivat bebicuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18271
2.7.2011 13:13:45   
animagical
ma sad samo cekam pune 34 da budu zrela pluca, onda nema brigeuser posted image a mozda me nekad za 5-6 sedmica i porode na cr,ako se nista ne promijeniuser posted image woow bas se primice

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18272
2.7.2011 13:31:54   
Semica

ma sad samo cekam pune 34 da budu zrela pluca, onda nema brigeuser posted image a mozda me nekad za 5-6 sedmica i porode na cr,ako se nista ne promijeniuser posted image woow bas se primice

a znaci kad se u 35. udje moze se porodit bez posljedica za bebu? bas sam pokusala na netu nac kad su pluca zrela..negdje pise sa 32 sedmice negdje 36....nigdje nije isto...

Neposredna veza do poruke: 18273
2.7.2011 13:37:52   
animagical
sa 34 su sposobna za samostalno disanje iako su 50posto zrela i izmedju 32 i 34 sedmice...ebba je naravno tek sa pune 37 potpuno zrela, ali u mom slucaju ja cu biti sretna i da doguramo do 34user posted image   heh vidjela sam ti stomu bas je sladakuser posted image moracu se i ja slikatiuser posted image nisam odavno

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18274
2.7.2011 13:49:48   
Semica

sa 34 su sposobna za samostalno disanje iako su 50posto zrela i izmedju 32 i 34 sedmice...ebba je naravno tek sa pune 37 potpuno zrela, ali u mom slucaju ja cu biti sretna i da doguramo do 34user posted image   heh vidjela sam ti stomu bas je sladakuser posted image moracu se i ja slikatiuser posted image nisam odavno

Aham user posted image hvala na info.. user posted image I hvala na komplimentuuser posted image user posted image i ti slikaj sto prije da se i ja divimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  729 730 [731] 732 733   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

rozo- plavo

da li ste vi jedna od onih majki koje puno paze na boje?na primjer,imate žensko i kupujete i oblačie joj najviše rozo,ili muško i najviše sve plavo?Meni se to tako sviđa,sva se istopim kada vidim curicu a ona sva u rozom od do...

samo rozo/plavo (42%)

i druge boje,ali muške boje (36%)

volim obući i rozo dječaku ili plavo,zeleno curici (22%)

Broj svih glasova: 50

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *