Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dobro jutro! Evo jedna od mene, pa se poslužite. Tmurno je i hladno, dan baš za prespavat' ali vala i za hodat. Ja čekam malo da odskoči, pa odoh jednu turu šetanja. Dijamant, javi nam šta ima s Bebicom...joj nadam se da će biti dobro.
Jutros sam na kablovskoj otkrila novi najdraži kanal, VH1 Classic, cijelo jutro se šigicam uz muziku osamdesetih
Jutro drage trudnjace Evo i ja se napokon svojoj kuci vratila,7 dana kod mame kostalo me 1,5 kg,pa zena mi samo kuhala i govorila sjedi,lezi . Ali zato sam ocejfila bundevaru i sve cari mamine kuhinje pa sad moram na dijetalne pahuljice i puru
Vidim Bebica nam morala u bolnicu ... Bebice mila drzimo fige da sve bude ok i da nam se sto prije vratis
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Dobro jutro debele, kako ste mi vi? Kod mene se krecilo pa me nije bilo par dana, al konacno i to zavrseno i sve sredjeno sad samo cekam moju mrvicu da dodje aBd, gledam jos 53 dana i ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi Bebice nadam se da je sve ok, i da ces aBd ubrzo svojoj kuci ostale
JelenaT....vidim oko zeljeza se sekiras...rekla bi ti svoje iskustvo ...najlakse se zeljezo popravi sa cajem od zare(koprive)i to onaj u rinfuzi....bolji je od filterica....a mozemo ga piti ...koliko hocemo...ja pitala doktora jos prije...kaze da je cak i preporucljiv...moje se zeljezo popravilo za cas....ja sam pila po 3-4 solje....pravis ga uvijek svjezeg ...ja stavljala jednu kasicicu onu cajnu u 2 dc vode ...ostavis desetak minuta procijedis i pijes...ruzan je ali se naviknes vremeneom.....i pij ga polako gutljaj po gutljaj...ne odjednom.....vidjeces puno puno bolje od bilo kakvih sirupa i tableta...provjereno.....
Jutro ženice! Evo taze vijesti od Bebice: Primljena je na patologiju, primio je dr. Rovčanin da bi pratio stanje i povadio nalaze. Prima Progesteron i Dabroston. Kaže oni bolovi jučer su bile kontrakcije, ali sada leđne. Miruje i kaže da je opet malo boli
Nadam se da je to sve prolazno i da samo treba da ti hormoni malo "poguraju" tijelo da ne reaguje kontrakcijama. Bebice
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Znate kako sam ono kukala na tvrdu stolicu i hemoroide? E pa, u par zadnjih dana je to prešlo u skoro pa dijareju, svako malo. Čitala sam da to hoće pred porod, kao prirodni klistir organizma, ali meni nešto rano, to bi trebalo koji dan pred porod, kako sam ja skontala. Elem, valja mi sad ukinut smokve i trešnje, jogurt i mlijeko pa da vidim šta će bit dalje. Kažu kola valja...hihihihihi jedva dočekala da imam izgovor!
Malena, čestitam za MC! Da vam s hajrom sve to prođe i da vam nikad ne zatrebaju!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
palacinko, kad ti pogledam polje ne bih rekla da je to od smokava sve najbolje mila
palacinko, kad ti pogledam polje ne bih rekla da je to od smokava sve najbolje mila
Hvala :) Joj uspjela sam juce dozvat doktora nam, kaze Pa popunjeno sve slijedece sedmice! Ma reko doktrore, ja vas tri dana pokusavam dobit na telefon, dok vas dobijem, sve se popuni Elem idem u utorak, napokon
Selma, ja ne pamtim kad sma sta skuhala, a vidim ti uveliko......i ovo na netu sto budem usput jedem dok N spava il mi je na sisi il na rukama pa jednom tipkam....
mene vala primio mimo rasporeda prvi put kad sam ga dobila kaze nije dobio raspored, drugi put opet nije..hajd bez rasporeda
mene poslao da uradim i TORCH Kaze to bi trebala svaka trudnica uraditi, a ja eto zbog prvog spontanog.
upravu si, i mm je zvao da cuje srce
a znas sto ti je to..tek oko utorka dobiju raspored za dezure u bolnicu i on do tada upisuje i govori pacijenticama hajd nazovite me npr slj sedmice..dok dobije raspored vec puno.
jel kod tebe sve spremno???? hajd potpisi se na krevetu "palacinka" , u novom porodilištu, da kad dođem znam gdje si se uvalila zezam se , strogo se zezam
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
rozo- plavo
da li ste vi jedna od onih majki koje puno paze na boje?na primjer,imate žensko i kupujete i oblačie joj najviše rozo,ili muško i najviše sve plavo?Meni se to tako sviđa,sva se istopim kada vidim curicu a ona sva u rozom od do...
samo rozo/plavo (42%) i druge boje,ali muške boje (36%) volim obući i rozo dječaku ili plavo,zeleno curici (22%)
Broj svih glasova: 50
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!