Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
meni je zadnja men bila 27.2 a feb. ima 28 dana znaci termin bi mi trebao biti 6.12 ako se racuna +7 dana al oni meni racunali kao i ove ostale mjesece sa 30 dana pa mi izracunali termin 4.12 a po ovom kalendaru mj. u slijedeci mjesec ulazim 2.u mjesecu kontas zapetljalo se sve
Selma jos secer u prahu sa vanilin secerom pospi i milina . Ja isto obozavam da kuvam, kod mene uvijek ima slatkis neki u kuci, a svaki dan i rucak spremam bio mm kuci ili ne, jos Ani posebno kuvam pa to dodje dva rucka.
Nego Selma koliko si ti dugo rece pila Tothemu, meni dr rece, maloprije se cule da pije 2*1 do kraja trudnoce. Kakvog su ukusa, znate li mogu li se kupiti bez recepta u apoteci?
Selma jos secer u prahu sa vanilin secerom pospi i milina . Ja isto obozavam da kuvam, kod mene uvijek ima slatkis neki u kuci, a svaki dan i rucak spremam bio mm kuci ili ne, jos Ani posebno kuvam pa to dodje dva rucka.
Nego Selma koliko si ti dugo rece pila Tothemu, meni dr rece, maloprije se cule da pije 2*1 do kraja trudnoce. Kakvog su ukusa, znate li mogu li se kupiti bez recepta u apoteci?
Posula sam šećerom i baš su mmmmm
A ja sam tot''hemu ampule pila 20 dana tj 20 komada 1x1 dnevno............Užasnog su okusa ja sam obavezno sadržaj ampule miješala sa kašikom (odprilike ) vode i držala limunadu priruci jer čim bi sasula sadržaj pila sam na litre limunade da saperem to sve (iskreno meni niti godi ukus niti miris ) isto hrđa
I da mogu se uzeti bez recepta (tj recept ti ne treba ) barem kod nas u Tz i oko 10km doe pakovanje od 20 ampula ...............Jao pa tebi valja do kraja piti dva puta po jednu tj 100 komada ampula 50km wow
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 1.7.2011 19:27:40 >
Ma nije mi problem sto toliko kostaju, vec evo citam po netu nesto i nemaju poz iskustva sa tothemom, rijetko kome pomogla, ali hajde probam. Rekla mi je da bas moram popraviti krvnu do poroda da mi ne bi morali transfuziju davati posle.
Ma nije mi problem sto toliko kostaju, vec evo citam po netu nesto i nemaju poz iskustva sa tothemom, rijetko kome pomogla, ali hajde probam. Rekla mi je da bas moram popraviti krvnu do poroda da mi ne bi morali transfuziju davati posle.
Ma nisam ni ja mislila na cijenu već na količinu koju trebaš popiti ............Meni se iskeno nisu opše pokazale ,a nešto ih prepisuju prečesto i u prvoj trudnoći evo i sad...Samo sam sa malcem povraćala pa su mi mijenjali terapiju u Heferol kapsule,a eto sad bez problema prolaze i ampule ali nisu mi nešto poravile KKS
meni zeljezo bilo 6 ii ja pijem samo ferum lek sirup...krvna slika mi nije Bog zna kakva ni sa njim, a zeljezo nema svrhe provjeravati dok pijem sirup a vala malo mi se vrti kad stojim, narocito u zatvorenom..nekako mi nema zraka-tipican znak anemije, a mozda i trudnoce
meni zeljezo bilo 6 ii ja pijem samo ferum lek sirup...krvna slika mi nije Bog zna kakva ni sa njim, a zeljezo nema svrhe provjeravati dok pijem sirup a vala malo mi se vrti kad stojim, narocito u zatvorenom..nekako mi nema zraka-tipican znak anemije, a mozda i trudnoce
Meni se npr često pojave one svjetlice pred očima,ali kao hoće to u trudnoći jer nešto pritišće nešto (da ne objašnjavam sad znate vi to sve )
Pogledaj nas sve tri idemo na carski, a sve trema u helaću zeljezo... meni se nesto ne prima transfuzija posle pa sam danas sve moguce bogatom zeljezom trpala u sebe da mi je sad muka . Sam me zvao mm kupio mi je ove ampule pa pocinjemo veceras.
ja ovog sirupa uzimam makar po dvije kasike, ali vala ne bi rekla da bas djeluje...moracu ja ovo mijenjati na heferol jest da onda jedno mjesec necu otici u wc al hajd....a bas se zdravo hranim, pijem i sok od cvekle i od visnje domaci, jedem puuno povrca, meso, bobicasto voce...jos pijem i mg i ca i vit c i zejezo i pregnital i posebno omegu...i opet ko prebijena macka
Izgleda da je ovo karakteristično za trudnice u zadnjim mjesecima kao sve beba uzima sebi,tako da sve što mi sad unosimo beba opet kupi jer joj već fali a njoj treba podosta zaliha a nije je briga za nas mi imale-nemale
Selma Selma eno moje kiflice se peku bas si me nafurala
Tako i treba oj što volim kad uspijem nekoga nagovoriti da mu se počne jesti nešto ljepo .......Vjeruj da mi i mama non-stop prigovara,kaže cura draga pa 25 je tebi godina a ti samo misliš o kuhanje idi bona kupi sebi gotovo kao ja
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru