|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.7.2011 10:34:34   
Sonja
hannice hvala ti
joj vidim deveras sa malenom
bas mi je zao stvarno
evo i ovaj moj je bas pun modrica i scaki dan nova i nova ogrebotina i sto sve vece i vece... uh boze dragi

procita da se javila idacha..bas me rasplakala..porod za pozeliti i bas nevjerovatno laganuser posted image user posted image user posted image user posted image eh to mi je utjeha da je 2 put lakseuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18326
3.7.2011 10:55:41   
DIJAMANT
Jutro ženice! Evo nabrzaka da vam javim da sam se jučer pred mrak čula sa Bebicom, bolovi su se smanjili, ali ne zna kad će je otpustiti iz bolnice.
Od jutros se nismo čule, ja sam ko zombi.čitavu noć stražarila kraj djetetovog krevetića i kontrolisala temperaturu. Jutros je hB lakše i bolje je raspoložen. Čak je i pojeo koji zalogaj.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18327
3.7.2011 10:57:17   
DIJAMANT
Nisam upratila baš koja ide na more, samo mi je ona riječ more zasjala pred očima. Ove godine, za mene je to samo misaona imenicauser posted image Uglavnom, koja se pakuje - sretno!

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18328
3.7.2011 11:01:23   
Sonja

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice! Evo nabrzaka da vam javim da sam se jučer pred mrak čula sa Bebicom, bolovi su se smanjili, ali ne zna kad će je otpustiti iz bolnice.
Od jutros se nismo čule, ja sam ko zombi.čitavu noć stražarila kraj djetetovog krevetića i kontrolisala temperaturu. Jutros je hB lakše i bolje je raspoložen. Čak je i pojeo koji zalogaj.

draga sta je bilo sa Bebicom?? kad je otisla u bolnicu i zasto
javi plssuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18329
3.7.2011 11:08:47   
Sonja
evo nasla sam i procitala da je otisla zbog onih bolova sto se zalila
bas mi je zao zaista
nadam se da ce joj biti bolje

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18330
3.7.2011 11:28:07   
sanela.asja
Hello i od mene meni jutro rezervisano dok radnicima jelo dok sta po kuci ono vec dvanaestuser posted image user posted image ..
Sonja user posted image user posted image user posted image za 5-ti...
Hanice cuvaj curu i moja je juce letila niz stepenica hvalla bogu nista joj samo ogrebotine..
Ostale user posted image user posted image
user posted image user posted image citamo se u toku dana user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18331
3.7.2011 13:35:05   
Selma.A.M
user posted image Evo da se i ja javnem malo nešto sam nerovozna fujjjj...............Sonja čestitke na 5 mjesecu user posted image  kako leti vrijeme mi ko jučer bila na gradini na UZV a tebi možda 5-6 nedelja bilo,mašala što vrijeme leti user posted image  ...........

Hannice mila ma šta to radi malena,malo te sikira user posted image user posted image  ?
Moj je u nekoj čudnoj fazi pa samo jede,svaki 15 minuta mama ja sam gladan,mama ja bi malo mljeka user posted image  već mi dodijalo user posted image

Dijamant i kod tebe neke prehladice vidim,ajoj user posted image  

Palachinken šta je sa tebe ???

pozz pa se čitamo kasnije

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 3.7.2011 13:36:19 >

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18332
3.7.2011 13:53:38   
Sonja
e moja selma a meni bas sporo ideuser posted image
ja sam gledam tvoje slike na fb kad si bila u 7. mjuser posted image
eh sad treba album u 9. mjuser posted image bez zezanja

mene nesto boli butina nije malo..koci mi nogu i nikako da me prestane bolit
sad me mama i masirala al nista..nekako me bas unutra duboko boli..boze sacuvaj

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18333
3.7.2011 14:11:00   
DIJAMANT
Joj, vidi nas danas user posted image ni jedna nije "u elementu", ko da smo u drugom stanjuuser posted image
Ja evo padam od umora, sinoć uspjela možda svega 1 satić odspavati...........sad pokušala ponovo dok dijete spava i dok nema temp., ali ne ide san na oči. Valjda kad se čovjek iscrpi previše to tako bude.

Maloprije sam s Bebicom razmijenila poruke i sve vas je puno pozdravila. Ona se osjeća bolje hB, ali joj niko od dr. danas ne govori šta će dalje. Ah, valjda vikend, pa se ovim dr. vikendom ne mili ni doći na posao, a kamo li objašnjenja davati. Tako da ona i dlje čeka, al kako sama kaže "ne zna šta čeka". Ja joj kažem da je bolje da je njima na očima i da ima više mira u bolnici (ko mi žene - u kući vazda za nečim ustaneš). Tako, malo je tješim kako znam, ali nije joj jednostavno. Najvažnije da se kontrakcije smiruju, pa će se izdurati nekako.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18334
3.7.2011 14:28:06   
Anoniman
Bas mi je zao bebice, ali opet je bolje da je u bolnici nego kuci, jeste prihicki pritisak bolnica, ali fizicki joj je lakse.
Hannice bas mi je zao malene, pa kako je uspjela pocupati konce, je li sad sve ok?
Ciciban mi imamo kucnu prijateljicu koja je inace odlican oftalmolog, ali ona sama mi je preporucila da se javim Mr. Dr. sci Hudi Hajjir na ocnoj klinici na kosevu. Zena ne da je extra, ja uopste nisam isla preko neke veze, vec samo nazvala ambulantu i rekla da sam trudnica i da mi treba pregled retine oka da se vidi jesam li za CR ili prirodan porod i sestra me odmah ujutru u 11h narucila, kao prva da zavrsim jer dr radi u ambulanti od 11. Cim sam dosla uveli su me i vjeruj mi bilo mi je neprijatno koliko su prijatne, te je li mi smeta klime, te nisu dale drugim paijentima da ulaze kao kakav virus da ne pokupim, a zena sat i deset minuta mene gledala, jer sam ja njoj odmah na pocetku rekal da bih voljela da idem na prirodni. Da i najbolje je da taj ocni pregled uradis posle 30.nedjelje trudnoce, jer tada je ta retina u stanju kakvim ce biti i na porodu, do 30. nedjelje se mijenja, a posle ostaje ista do poroda. Nadam se da sma ti pomogla user posted image

Ja sam danas bas nesto poletna... jutros me cura probudila oko sest, pa dok sam nju namirila pa se ja nakanila onu thotemu popiti, joj boze kako je ruzna, pa onda caj od zare, pa sok od zare, pa doruckovala, napravila rucak za malenu i onda mm probudila da ostane sa malenom ja otisla na pijacu, pa malo sa zaovom u kupovinu, kaficu popile (citajte sladoled pojeleuser posted image ), dosla kuci malu nahranila i uspavala, pa onda nama pravila pastrmku, mi rucali i evo sad sjela malo da odmorim, pa kad mala ustane usisavanje, prasina i ostalo me sleduje user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 18335
3.7.2011 14:41:24   
Gift
deste mi zenice moje sta ima..
vidim da nam je Bebica na zalost u bolnici, joj bas mi je zao, sve znam kako je to..
Hanice drzi se nadam se da ce mala bit bolje..
Idacho pusa velika i za tebe i za tvoje momke...
meni sutra dolazi teta da konacno uradi kucu, koja je blago receno u hausu, pa moram makar malo sredit, da zeni napravim prostora za rad..
kako je lijepo vrjeme na polju, tako bih rado na more makar samo na jedan dan, zavidim svima sto idu...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18336
3.7.2011 16:46:23   
ciciban26
Jelo hvala puuuuuunoooouser posted image user posted image user posted image naravno da si mi pomogla,user posted image si user posted image . Sacekat cu onda da udjem u tridesete sedmice i znam kome cu se obratiti..

Ostale sta ima,kakve ste,jeste se u skitnju dale? ja napravila dorucak/rani rucak i saku pod glavu,pa cijeli dan sam prespavala,kao da sam na pocetku trudnoce samo mi se spava

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 18337
3.7.2011 17:07:04   
palachinken
Eheej evo mene ko pita za mene user posted image Išli malo na svjež zrak, na vikendicu. Danas nema nikakvih lažnjaka, ali neka je gospojica spremna user posted image Eh sad odoh odspavati jednu turu, oči mi se sklapaju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18338
3.7.2011 17:12:47   
Silver
Ja odspavala 2 sataa mmmm

Ali zato tek sad pravim rucak user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18339
3.7.2011 17:51:33   
gerberka
dobro jutro i od mene user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18340
3.7.2011 17:52:18   
gerberka
dobro jutro i od mene user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18341
3.7.2011 18:17:13   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Silver

Ja odspavala 2 sataa mmmm

Ali zato tek sad pravim rucak user posted image user posted image

i ja sam od 1 do 4 i to mi je postala svakodnevna rutina user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18342
3.7.2011 18:18:46   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne prestajem sa spavanjem 

< Poruku je uredio gerberka -- 3.7.2011 18:19:10 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 18343
3.7.2011 18:26:23   
Gift
oj ja ne smijem zaspat preko dana i ovako ne spavam navece...
evo sad gledam stomo mi nesto ide u trokutuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18344
3.7.2011 19:43:04   
Selma.A.M
I ja kao i svaki put kad je muž mi kod kuće sam odspavala dva sata, ja miline,muž i malac izašli a dvorište a ja jastuk i čaršava i lagano ..............Ali džabe opet čim 22 sata ja kao prebijena user posted image

Sad smo odgledali film,prava komedija "Hall Pass " ko god ime priliku neka pogleda .............................

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 18345
3.7.2011 19:46:28   
animagical
tacno sam pozelila rr i mahalanjeuser posted image mm i ja isli malo u obilazak rodbine, dok nisam rodila da koga vidimouser posted image sada cekam da se opere ves, udaram po breskvama, digla noge na sto...eh eto, nije mi lahkouser posted image kanim se da ustanem po slatko od visanja...
sta ima kod vas? nikoga nista ne boli?? jel selma sta kuhalauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 18346
3.7.2011 20:14:54   
Selma.A.M
Animagical samo ti zezaj,kuhat ćeš ti samo čekaj da ti dođe maleno,uh pa kad ti se osladi sve što on pojede user posted image a još kad se obraduje kad napraviš nešto što ono voli user posted image  kao moj npr pire krompir user posted image user posted image user posted image

A jeste vala baš smo oslabile sa mahalanjem,nema nas slabo user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18347
3.7.2011 20:27:32   
Sonja
jao sramote citav dan jedna stranicauser posted image

mene i dalje boli ova butina user posted image
a sad ce i zeludac jer sam pojela 1kg kajsijauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18348
3.7.2011 20:36:23   
palachinken
Pa nedelja je, mora se i mahala odmorit. Ja sam primjetila da me bolovi u stomaku krenu kad legnem ili se nagnem, odnosno, čim mi bebaču nije najudobnije. Tako da sam danas čitav dan prepospana, a ne mogu spavati.
Hajd još malo, jelde Selma user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18349
3.7.2011 20:40:33   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa nedelja je, mora se i mahala odmorit. Ja sam primjetila da me bolovi u stomaku krenu kad legnem ili se nagnem, odnosno, čim mi bebaču nije najudobnije. Tako da sam danas čitav dan prepospana, a ne mogu spavati.
Hajd još malo, jelde Selma user posted image

Danas kažem mužu sva sam nešto napeta,nerovozna sve nešto isčekujem user posted image  ................
A kako je stanje kod tebe sa bebom jeli išta mirnija-moja iz nekog razloga jeste,gurne,namjesti se,štuca ali sve nešto polako ali najvažnije je da ja znam da je sve ok,pa neka se javlja kako hoće i kad hoće user posted image

Sad ja nešto mislim o tebi dok sam prala suđe, još malo pa ćemo ti otvoriti temu za čestitanje user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  732 733 [734] 735 736   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Curica dolazi!
Almasa_T

Pomozite nam da izaberemo najbolje ime za nasu bebicu. Ovo su imena koja su usla u uzi izbor. Hvala svima!

Ina (14%)

Adisa (10%)

Eleneora (7%)

Helena (16%)

Dea (11%)

Hana (42%)

Broj svih glasova: 214

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *