Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro ti reče enči, sinoć sam se komirala, ipak je prošla ponoć bila Evo maloprije pogledala, čekam da se kafa malo hladne. Jelena nam ide uskoro kod doktora, pa čekamo vijesti. Mi smo naručeni danas u 18.00, joj jedva čekam, sanjala sam čika doktora sinoć hahahah zumbulčice, ne znam jel kod vas ovako prohladno kišovito jutro, ali ubilo se za spavanje. Ovo mogu reći samo ovdje, ako spomenem na nekoj drugoj temi, zamrzit će me žene , ali ja sam tako sretna što pada kiša ovih dana i što vrijeme nije čemu jer bi stvarno teško bilo podnijeti +35 sa ovim stomakom u stanu toplom kao moj.
Hvala za kafu i dobro jutro!
Jutro zene, vidim slabo vas jutros, ovo vrijeme samo za spavati... joj Palacinken tebi se bas primaklo, ja rijetko udjem na rr a sad vidjoh jos 17 dana, blago tebi, da aBd sve super prodje... jel to Jelena ide na carski, a ja mislila druzit cemo se zajedno u porodilistu po terminima pozdrav za sve
ola zene....vidim da pitate plaho za mene pa rekoh da se javim... elem, bila sam u nekoj trci-frci ovih dana, nekih obaveza posutala pa sam sad mirnija... ali sam jos uvijek u stolici na poslu pa nemam bas puno slobodnog vremena... jucer sam imala bas buran dan, a na spavanje u pola 2 otisla, u 6 vec na nogama... i vucem se ko krepana macka... vrijeme je idealno za spavanje-sto ce i biti moj omiljeni hobi kojim cu se baviti kad dodjem kuci...
bez obzira sto je malo svjezije, noge su mi buhtle prave....
Pitamo, nego šta..nema se nejavljat u kasnoj trudnoći Meni rekoše da jedem rižu al dente i da je dobra kod oticanja, jer veže vodu iz organizma za sebe.
Palachinken,jelena sretno na pregledu
Pozdrav drage , na mene ste i zaboravile sigurno Ja još nisam rodila prenijela evo treći dan pa se sve nadam da krene......jedva čekam da vidim bebanu. Vidim ove sve trudnice koje su bile samnom u terminu rodiše, jedino ja ostala Eto puuuuuno vas pozdravljam, samo da vam se javnem..Cmokić!!!!!!
Ja sam prije 20-ak dana bila na jednom rođendanu gdje je bila trudnica koja je tek ušla u 9. mj., ali žene moje, ja nikada nisam vidjela nikoga tako otečenog. Ne znam kako je jadna i došla, noge su joj izgledali kao valjci, prsti nožni nisu dodirivali pod nego stajali izdignuti, a članci na nogama kao moje butina (a nisam ja ni mršava). A tek lice.......nisam nikada vidjela da neko i u licu otiče onako, izgledala je kao druga osoba u odnosu na period prije trudnoće. Kažem ja njoj "porodićeš se ti za tri dana najviše".............i tako je i bilo...jednostavno se na njoj vidjelo da samo što nije "pukla". Tada sam rekla da neću nikada za sebe reći da sam oticala u prethodnoj trudnoći. Jer noge i ruke su bile malo nadošle, ali sam u porodilište otišla u svojoj, a ne muževoj obući.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
sto se tice farbanja, jednom sam koristila farbu, 2-3 puta imala pramenove....ali se uvijek vracam svojoj vjernoj kani ili kni.... jer mi odgovara kvaliteti, tj. nekvaliteti kose farba mi unisti totalno kosu tako da sam se samo 1. u zivotu farbala sa farbom koja se razmuti sa hidrogenom... koristila sam i garnierove s maslinovim uljem-odlicne su i ne unistavaju kosu.... ali mi se kosa inace brzo masti, a kna mi je najbolje isusi.... tako da ja jednom u 3-4 mjeseca stavim knu i rahat sam
jest, lakse je....mazala sam svinjskom masti 2 noci i smirilo se. ali je ostao hemos jedan onako natecen jos... ma bitno je da me ne boli....
treba mi misljenje vas koje ste radjale? ja se cesto navecer budim s osjecajem da cu dobiti proljev.... da mi to nisu slucajno kontrakcije?
Super da ne boli
Ne znam ti reći baš za kontrakcije. Ja sam sina rađala uz bolove, a mislim da sam imala samo jedan napon i tada sam otišla u WC misleći da je to posljedica klzme, ali ništa nisam mogla uraditi (možda da sam se jače napela da bi dijete u šolju ispalo ). Šalim se, stvarno ti ne mogu sa sigurnošću reći je li to to. A ako i jeste, vrijeme je za "lažnjake", tako da se ne sikiraš previše.
Ove trudnjače iz Sarajeva mi ne odgovoriše za one farbe BIOKAP Ima li ijedna da ih je koristila da mi kaže ko je proizvođač ili distributer?
Malena farbaš li se ti ?
Dijamant ja koristim od 4.mjeseca Garnierove farbe sa brusnicom bez amonijaka i mislim da nas većina baš te koristi.Te biokap ti je uzimala mea ali je ona sad na odmoru pa kad se vrati pitaj je. Ima li šta za bebicu???
Malena vrlo moguće da se i kod tebe javčljaju klontrakcije jer evo i kod mene a i animadžikal su počele.Mene evo upravo sad leđa probadaju
ma nisam sigurna jesu li kontrakcije, zato i pitam...ali fakat svaku noc se budim i imam osjecaj da cu se ukakiti , presjece me.... moracu ja otici kod nekog drugog ginica, jer je moj u inostranstvu.... i boli me kad sjedim po dnu stomaka...
dijamant, ako hoces dacu ti ja kanu, meni tetka donese iz turske....a koristim je i ja u trudnoci.... s tim da sam se namjenski oknila pred vantjelesnu i onda kad sam usla u 4. mjesec ponovo...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.7.2011 11:25:25 >