Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
zene s obzirom da ja nikad nisam koristila farbu nego kolor sampone, mozda da probam one garnier bez amonijaka??? sta mislite?
palacinko, ti kako9 sam upamtila sutra ides kod ajana?? pa sretno mila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Gerbo, ja sam se farbala tim Garnierovim bez amonijaka. Moj ti je savjet da se strpiš do 4. mjeseca, tj nek prođe prvo tromjesečje, pa onda ožeži. I ako možeš, izbjegavaj i frizeraje, zbog tih isparavanja i kiselina s kojima rade.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
mi bili kod doktora malo imam kontrakcije i malo mi se grlic skratio, ali nije strasno, pojacao mi je ginipral i rekao da malo vise lezim...ugl ne otvaram se imamo 3d slikicu bebana, presladak je, ima buckaste obraste, napucene usnice i cak i trepuske ma ko med je kaze dr napredna beba, buckast, sav ko loptica mama dobila kilu za mjesec
eh da i po onoj tabeli-usli smo u osmi mjesec
< Poruku je uredio animagical -- 4.7.2011 15:14:26 >
mi bili kod doktora malo imam kontrakcije i malo mi se grlic skratio, ali nije strasno, pojacao mi je ginipral i rekao da malo vise lezim...ugl ne otvaram se imamo 3d slikicu bebana, presladak je, ima buckaste obraste, napucene usnice i cak i trepuske ma ko med je kaze dr napredna beba, buckast, sav ko loptica mama dobila kilu za mjesec
Superiska Postavi nam slikicu da i mi vidimo te buckaste obraze
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Drago dijete debelo! HEj, meni je sav drag ko da je moj, mogu mislit kako si se ti razniježila
Gerberko, jesam, sutra aBd u 18.00 idem Aji, pa ću vidjet šta ima reći za CTG i godišnji.
Animagical cestitam Maleni bucko je tu negdje sa mojom bebicom, on malo napredniji, kod mene kasnila ovulacija tako da ne idemo na carski onda bi se mozda u isto vrijeme poradjale Ja sutra u 10h idem kod dr...jedva cekam da vidim mog pisu
I ja jutros isla na UZ...bebica je sedmicu i po naprednija nego sto je trudnoca Dusa moja draga haman je na taju (koji se rodio sa preko 4kg )..
Uglavnom pregledala je doktorica komorice i kaze da ne vidi asimetriju i da joj se cini da je sve ok---s tim da je UZ u domu zdravlja losiji pa dr.kaze da se ne vide sve komponente mozga bas najjasnije...ali da po mjerama i s obzirom da je nalaz amniocenteze oki,ona smatra da je ovo jedna napredna, zdrava bebica hB
Tako da nam je danas pao kamen sa srca...i sto mi je jos draze i mm je mogao da prisustvuje UZ-ku
Dobila sam 2,5kg za mjesec dana...i sad sam na +12...al hajd...nije me toliko briga za kile...happy sam i to mi ne moze pokvariti dan...Tothemu moram piti do kraja trudnoce...dobila sam tabletice neke za zgaravicu (koja me vec 3 dana ubijaaaa ) i neke vaginalete -nisam zapamtila kako se zovu...uglavnom,da imam fabriku para ne bi bilo dovoljno ali za bebicu moju dragu-SVE!!!
nadam se da ste mi sve dobrooooo...i ako se neka porodila CESTITAM od sveg srca....takodje cestitam na novim sedmicama,mjesecima...
pozzich
Još malo i kod tebe ostalo. Sad se malo primiri ovaj 8. mj., a kad uđeš u 9. radi šta hoćeš
Nego žene, hajmo savjet....Reći ćete "ja lude žene".....Pisala sam da sam prošle sedmice trebala raditi TORCH, ali navodno nisu imali reagensa. Sad imaju reagensa, ali mene jaaaaaaaaaaaaako strah. Šta da radim? Bojim se kakav bi bio nalaz, ipak su to bolesti koje ostavljaju posljedice. Je li bolje živjeti u neznanju, ili pak rizikovati i uraditi.? Ipak sam ja "pola puta prešla", nisam mjesec-dva trudna Odluka mora pasti večeras!
Da li misliš da si tokom trudnoće došla u dodir s nekim ko je bio zaražen nekom od bolesti koje se testiraju TORCH-om (toksoplazma, rubeola, herpes i ostale)? Tipa, ako si jela sirovo voće, povrće, meso, bila u odoiru sa mačijim izmetom...Da li si ti imala neke simptome ovih infekcija (blago povišena temperatura, osip, slabost - ali to je svaka trudnica osjetila pa ovo i nije baš relevantno ) onda uradi. Tokom trudnoće se može reagovati ako se pokaže da imaš toksoplazmu, a za ostale ne znam da li se šta može učiniti kao što je moguće da ako si ti ne daj Bože zaražena da će biti ikakvih posljedica po bebu. Te bolesti su danas stvarno rijetke, tako da su baš male šanse da si odbolovala neku u proteklih 20 sedmica trudnoće. Eh sad, ja bih ipak otišla, jer volim znat' na čemu sam
Ja sma TORCH kao i brdo jos nekih nalaza uradila na svoju ruku cisto da ne bi bilo "a trebala sam ili sto nisam..." Bolje ti je po meni uraditi jer nedaj Boze da je nesto ljekar moze reagovat koliko ja znam......
Semice, animagical super za UZ
Cestitam ako ima jos sta da se cestita, samo sam upratila ovu stranicu, N mi se probudi pa zapi i sve tak, a sad odoh i ja prilec s njom, valja snage za veceras prikupit jer tajo radi pa mi nece moc pomagat puno,a inace ne znam kako bih bez njega, stvarno se trudi i zahvalna sam mu na tome...
Nisam osjetila ništa od navedenih simptoma, a da sam jela sirovo voće i povrće - jesam, kao i svaka od nas. Istina da sam prije 7-8 dana došla u kontakt sa bebom koja je imala temp. i osip, iako je njen pedijatar rekao da se ne radi o rubeoli, ja imam strah.
Ja sma TORCH kao i brdo jos nekih nalaza uradila na svoju ruku cisto da ne bi bilo "a trebala sam ili sto nisam..." Bolje ti je po meni uraditi jer nedaj Boze da je nesto ljekar moze reagovat koliko ja znam......
Semice, animagical super za UZ
Cestitam ako ima jos sta da se cestita, samo sam upratila ovu stranicu, N mi se probudi pa zapi i sve tak, a sad odoh i ja prilec s njom, valja snage za veceras prikupit jer tajo radi pa mi nece moc pomagat puno,a inace ne znam kako bih bez njega, stvarno se trudi i zahvalna sam mu na tome...
Hvala Sweet! Ma da sam i ja ranije, ali eto nije mi naumpadalo.
Blago tebi, ti si se bar riješila ovih naših briga i neizvjesnosti, strahova koji muče svaku trudnicu I kad neko kaže "pusti mozak na pašu".......uvijek se nešto mota po glavi....
Dijamant samo ti uradi nalaze.. Sweet neka pisulje nek zeza jesi jedva cekala da izadje sad te ona malo zafukava kosto moja A kaze... Animagical za bucu malu.. Ostale ja sam danas nesto preumorna jedva gledam na oci ...
drago mi je da su sve bebe ok semice nek si se sad razrahatila..znaj da si mi bila na umu.. a 12kg..ma nista sve to ode poslije..ti meni super izgledas koja dr. ti je radila uzv.. joj meni valja cekati cijeli mjesec da vidim svoje pile
drago mi je da su sve bebe ok semice nek si se sad razrahatila..znaj da si mi bila na umu.. a 12kg..ma nista sve to ode poslije..ti meni super izgledas koja dr. ti je radila uzv.. joj meni valja cekati cijeli mjesec da vidim svoje pile
Eeee hvala Sonja
bila je dr.Mahira i svidjela mi se...ispricale smo se bas bas... mjesec ce zacas proci no sikiriki
Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)
Nego žene, hajmo savjet....Reći ćete "ja lude žene".....Pisala sam da sam prošle sedmice trebala raditi TORCH, ali navodno nisu imali reagensa. Sad imaju reagensa, ali mene jaaaaaaaaaaaaako strah. Šta da radim? Bojim se kakav bi bio nalaz, ipak su to bolesti koje ostavljaju posljedice. Je li bolje živjeti u neznanju, ili pak rizikovati i uraditi.? Ipak sam ja "pola puta prešla", nisam mjesec-dva trudna Odluka mora pasti večeras!
Joj Dijamant, de šuti malo ..meni nema povratka, ja sam dala krv
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Najteze su noci! Admin
Kada bi ste ziwjeli u welikom gradu gdje ste tek dosli i ne poznajete nikog cak ni jezik ne razumijete a vas muz svaku noc izlazi oko 20h i kuci se ne vraca do 1h navece navodno vreme provodi sa prijateljima,sta bi ste vi pomislie i kako bi reagovale???
Da ima drugu (86%) Provodi vreme sa prijateljima (14%)
Broj svih glasova: 131
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!