|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.7.2011 16:34:27   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi oboje imamo pune usne, ako se rodi dijete tankih usnica, biće frke, biće belaja user posted image user posted image

aaaa kakve su kod postara?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18551
5.7.2011 17:56:08   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image

e zene sto se meni spava a mali galami pa nema sanseuser posted image

dan je bas katastrofauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18552
5.7.2011 18:16:23   
Hannica
I meni Sonja,ali ja se vise i ne nadam popodnevnom snu,moja Hana vec 5-6 dana nece da spava u toku dana.user posted image
Gnjavi me po cijeli dan,neda mi ni ono 1-2 sata odmora sto sam imala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18553
5.7.2011 19:09:13   
palachinken
Evo nas sa posljednjeg druzenja s doktorom za ovu trudnocu user posted image Mali misonja je taman koliki treba biti u 38. sedmici, sav je po tabelama, nije više ni glavat user posted image zrelost posteljice također, pa je čika dr rekao da ne očekuje porod prije 10-15 dana. Pohvalio je maminu težinu i gradju i kaže da bi trebao biti fin porod aBd. Uglavnom, sve valja, hvala Bogu i sad cekamo.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18554
5.7.2011 19:17:01   
gerberka
palačinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja uđoh na rr samo da vidim kakav je naš pišonjica bio na tv-u user posted image user posted image user posted image
e svaka čast user posted image neka ti ovaj i svaki naredni dan prođe hairli i dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a to za komplimente..ja sam mislila da ih dr samo meni uručuje user posted image user posted image user posted image pa kako da ne, uredna kilaža mnogo znači, a građu ti ne znam..vidjela sam te na slici izdaleka..ono nešto u prirodi, na ležaljci user posted image kad je građa u pitanju šta se gleda user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 18555
5.7.2011 19:17:25   
Selma.A.M

Evo nas sa posljednjeg druzenja s doktorom za ovu trudnocu user posted image Mali misonja je taman koliki treba biti u 38. sedmici, sav je po tabelama, nije više ni glavat user posted image zrelost posteljice također, pa je čika dr rekao da ne očekuje porod prije 10-15 dana. Pohvalio je maminu težinu i gradju i kaže da bi trebao biti fin porod aBd. Uglavnom, sve valja, hvala Bogu i sad cekamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš mi je drago !!!!

Ajde sad navali na čučnjeve i muža pa da otvaramo temu "Rodila je "  user posted image

Jeli te pregledao vaginalno šta kaže za grlić ?

Neposredna veza do poruke: 18556
5.7.2011 19:19:18   
palachinken
Nije me pregledao vaginalno, niti mi je spominjao da se išta dešava s grlićem user posted image Njegove su prognoze od 17.-20. (k''o da je gledao u kašike hihihi) Vjerujem da je bilo potrebe, čeprkao bi me.

gerberko, rekao mi je da u petak ide na godišnji i da ga neće biti kad ja budem gore na porodu. A veli još i da je gužva u bolnici ogromna i od srca mi savjetuje polikliniku da uradim jedan CTG. Kaže, gore su po dvije žene na krevetu, moš mislit katastrofe...

< Poruku je uredio palachinken -- 5.7.2011 19:21:14 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18557
5.7.2011 19:28:55   
gerberka
uh, mogu misliti koja gužva user posted image al ti se vala gore zatrči i zavali se u najnoviji krevet user posted image a ctg uradi kako ti je rekao..
e sad..zar te nikome nije ostavio..znam da svako ima nekog kolegu, a ovaj naš..haman se ni s kim ne druži user posted image nakon što je bio načelnik ginekologije izgubio prave jarane user posted image

i meni je rekao 8 da će ići na godišnji user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 18558
5.7.2011 19:32:37   
palachinken
Veze nemam, haman nije popularan kako je uveo ono da nema ugovaranja poroda user posted image user posted image   Joj zamisli u svoj onoj muci i bolovima uvale ti još neku žensku u krevet. Ja cu gore tek kad glavica  proviri user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18559
5.7.2011 19:37:42   
gerberka
cula sam za to, a i za to da je trazio nalaze svakoj zeni kao da ce na CR / znas njega, za svaki slucaj user posted image / poucen valjda sto je zenu neku sivao 24h a niko joj prije nije otkrio da ima onu bolest kad se porezes kad se krv ne moze zaustaviti...

mojoj je sestri vodio obje trudnoce i potrefio se na go kad se porađala..kome god je pruzila njegov nalaz bila je pomnožena sa 0 user posted image

morat cemo mu pronaci nekog jarana , ne moze ovo ovako više user posted image

Neposredna veza do poruke: 18560
5.7.2011 19:47:03   
palachinken
Nije mi to drago pročitat, ali šta je-tu je. Kontam da odem u nekom u Sunce, Ribiću možda, da me pregleda i odradi ctg, da imam i njegoc nalaz, ali to mi bacanje para user posted image
Ma joj, ko bi mi garantovao da bi bio u smjeni kad ja dođem na red sve i da nije na godišnjem.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18561
5.7.2011 19:59:49   
gerberka
ali ja opet u njega imam najvise povjerenja..a mnoge sam ginekologe posjetila. Makar sam mirna kroz trudnocu, a porodit te mora neko user posted image ko i mene user posted image ja imam asa u rukavu, ko zamjenu user posted image

Neposredna veza do poruke: 18562
5.7.2011 20:21:52   
animagical
palachinken user posted image za bebana, eto njega ubrzouser posted image mali buci prebacio tri kileuser posted image
bice obraza za stipkanjeuser posted image
gerbo kako si ti, mucnine, pospanost, jel sve standardno za prva tri mjeseca?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18563
5.7.2011 20:40:50   
Skvo RR
Haj zene..mi malouser posted image bili na moretu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nedostajale steuser posted image user posted image user posted image user posted image . ..moram sada sve iscitati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 18564
5.7.2011 20:48:03   
enči80

Bravo za malenogauser posted image user posted image user posted image a tebi želim što lakši porod kad već imaš dobru građuuser posted image
Taj vaš doktor kao da s druži sa mojom dr.,ona meni kaže samo će da ti izleteuser posted image

Skvouser posted image ,vratija nam se Šime,kako bi na moreTu?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 18565
5.7.2011 20:50:57   
Skvo RR
Ah..super..setnja...kupanje...iskupala sam se kao budala..user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je godiloooo..user posted image user posted image user posted image user posted image ...jedva sam se pozdravila sa moretom..jos mi se ostajalo.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18566
5.7.2011 21:04:23   
malena27 RR
a vratia se Sime nas user posted image user posted image user posted image user posted image bas si nedostajala.....

palacinken, bravo za bebaca user posted image user posted image user posted image a sto se poroda tice, samo zvrcni, rijesicemo da te neko pripazi user posted image najbitnija ti je teta babica ako sve bude islo po p.s.-u a hoce aBd...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 18567
5.7.2011 21:46:34   
Gift
evo malo i mene..nesto sam danas pravo neraspolozena pa mi nije bilo ni do caskanja...samo mi se place...
sta ima nova kod vas..
Palachinken user posted image user posted image user posted image za pregled i bebaca, eto jos samo malo..
Skvo bona blago se tebi..joj ja more sanjam..povazdan mi mirise...
samo sam kuznula ovu zadnju stranicu pa odoh malo listat unazad da vidim sta ste pisale..
e sta je sa Bebicom, jel izasla iz bolnice..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18568
5.7.2011 21:50:07   
lepetetka
Hvala mojim dragim user posted image user posted image na podršci.......ja još uvijek čekam... Radim sve i svašta ali ona gica li se gica u stomaku user posted image user posted image neće vanka...
Skvo blago ti se što si bila na moru zavidim ti user posted image user posted image iskočiće ti ono na oku..kako li se zoveuser posted image user posted image
odoh malo odmarati danas sam se nahodala i naradila svašta ko da sam tek u 9. ušla..
Jelo ma dobro ti je što ideš na carski vidiš ja ti se opet šale ne otvaram.....ti ćeš bar izbjeći ono loše iskustvo od prvoga puta... a nadam se da ću i ja da će bar malo lakše ići ovaj put user posted image user posted image
Svima puuuuuuunouser posted image user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 18569
5.7.2011 21:52:28   
palachinken
Žene, hvala na podršci i željama user posted image sad će to brzo!
malena, ja ću tebi svakako javiti kad krenem gore, da mi budeš u pripravnosti sa temom za čestitanje user posted image user posted image a brate svaki vid pažnje ne odbijam, hvala user posted image

Eto nam i skvo došla, joj mogu mislit da si preporođena! Jel more slano? Jesu li Česi goli?

Donijela mi zaova od nekud sa sela domaću pavlaku, joj žuti se, mogu mislit to je 120% mliječne masti, ali je dobraaaaa. Šta me briga, ne vagam se više, sad čekam porod user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 18570
5.7.2011 21:54:00   
malena27 RR
enci ne zahebavaj me tamo na temi, cuj sta mi je sa glOvom? user posted image user posted image user posted image pa moram biti amonimna....
jucer i u subotu sam bila u tuzli, ali sam imala nesto zavrsiti poslovno, tako da se nisam javila nikome....ja vama kazem da sam imala obaveza pa se nisam javljala... a vi meni ne vjerujete user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 18571
5.7.2011 21:57:02   
animagical
oo skvo se vratilauser posted image jel sada garavi trbo ili si ga sakrila od suncauser posted image

ja pecemuser posted image ogladnila mi guuser posted image a danas...pecem nesto kao americku pitu od lisnatog, stavila jedno dole, pa punila preprzenom smjesom od piletine, vrganja i zutih paprika, pa preko feta sir i poklopila drugim lisnatim pa premazala zumancetomuser posted image
veze nemam sta mi je ovo, al fino mirise, vidjecu jel jestivo jos malo...

Neposredna veza do poruke: 18572
5.7.2011 22:06:55   
malena27 RR
ma bitno je da se jede user posted image user posted image user posted image

btw, bebac ti je masala presladak! user posted image user posted image user posted image kao i mama uostalom user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18573
5.7.2011 22:33:18   
animagical
hvalauser posted image uu ovo je bilo ukusno...user posted image nisam se nadala... sutra ponavljam lisnato, samo cu slatku varijantu, punjenje-slatko od visanja, domaceuser posted image joj samo jedemuser posted image

kako si ti malena? kod tebe trbo dosta visoko, jel tesko dises? moj je negdje pobjegao, stavim sada cijelu saku izmedju trbe i grudi..

user posted image

< Poruku je uredio animagical -- 5.7.2011 22:37:45 >

Neposredna veza do poruke: 18574
5.7.2011 22:40:03   
ziki
Pozz trudnice, sta se radi, ima li novih bebaca? Palacinko pripreme krenule uvelike?Mahalala sm vam malo slike, sve ste mi divne, sa lijepim trbama.user posted image za sve od mene i mojim usnulih momaka

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 18575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *