Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jao za sat vrememna dok me nije bilo postova metar se napisa................Izašla sam sa nemjrom da kupim svašta nešta tipa ono za vrata da ne ulaze komarci,kutiju za prašak i metar drugi stvari tipa šljiva,breskvi a kupila sam samo 1 litar ulja ( a nisam planirala) i 2 litra kokte (isto nepalnirano) otišla do biblioteke vratila knjige podigla tri nove (Deseta muza,Koliba i Kaži kada ) malcu crtani i vratila se kući,sva sreća jer evo počelo da grmi .................
A danas dok sam šetala sa sestrom rekla sam ako mi još neko kaže nešto tipa "Debela još se kotrljaš???" ili "Debeka jeli skoro???" ima da gađam prvim što budem imala u ruci
Palachinken ni kod mene neće da učita ono na vrhu nikako i ja idem napamet i baš je nešto spor pola stranice mi izlista pola ne pa moram non-stop " refresh" klikati
Ma necu ja vas prestici . Posto komisija zakazuje pocetkom 38. nedjelje carski, a s obzirom kakvo je meni stanje sad sa gospodjom, po velicini bebe ja cu 30.07 taman biti u 38 i tad bi moglo da se to "odradi", ali ima jos do tada, mozda ja i termin docekam
Nego da vam kazem da mi bebi dobio 400grama za dvije sedmice, a ja izgubila 0,5kg. Tako da sam sad negdje 4kg, maksimalno 5 u plusu.
Jos dva sata do doktora, joj jesam pozelila svog malog glavonju
Palachineken sa srećom i javi nam se čim završiš Ja jedva čekam petak i kontrolu joj nikada proći ova sedmica a danas kad sam rekla ovo,kaže meni muž ti si baš pukla pa tek juče bio ponedeljak tj početak sedmice
Odoh sad kuhati hljeb i rucak pa onda lagano kafa i knjiga pa koliko uspijem od Amara
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.7.2011 15:54:42 >
gdje ste zemskeee Joj ja cu tacno struhnuti od spavanja,jutros nosila UK,prosetala cuku i saku pod glavu sve do sada,sreca pa je mm danas duze na poslu inace bi ostao bez rucka...heh sto kazu,zene i gov..na
Animagical tvoj bebac je pravi mali zavodnik punih usana,mogao bi uci u uziizbor za zeta I nama danas punih 26 sedmica jedva cekam petak i pregled,da vidim svoju
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
kaze dr da beban lici na mene pa mm krivo kod koga ides na pregled?? ja bila juce kod divanovica a sad cekam 15.juli pa cu kod masica...ogulih se depilirajuci
hajde dajte mi prijedlog za rucak, ja isto tako vazdan spavam, ako mm urani imace argetu
A gdje ti je ta slika što spominjete? Ja odvrtih unazad, ništa mi ne prikazuje Kod mene pileće varivo, da se šta na kašiku pojede. S tim da ja imam tremu pred doktroa, pa nemam apetit hiihih
ne mogu da trazim onu temu evo moje face buckaste...imal koja curica da ga hoce pardon, dr mu je otkinuo nos jer ga je zavukao u posteljicu, pa u pokusaju pravljenja slike... enci, da ne slutim, necemo mi valjda jos...a za vaj iscjedak, ma cijelu trudnocu skoro nista, a zadnjih dana poplava bas me nervira
Ja cu kod Beslije,ali bas imam tremu,obzirom da je zadnji pregled zavrsen za 3 min. sada odbrojavam sate do petka. Joj meni je depiliranje postalo muka,napamet to odradim jer od stome slaba vidljivost,sta ce tek biti kasnije
Ja cu vala brzinski rucak,ne da mi se nista zahmetli,umorna sam od spavanja . Spagete sa piletinom u curry sosu,sreca pa ih i mm i ja volimo a cas posla napraviti
E jest. Samo ja ovdje ništa ne vidim de me prosvijetli: jesu li ovo dole usnice i ručica naslonjena na bradu? Pa prema gore ide nosić i onda dva oka pa crna mrlja ili sam sve fulila
potrefila si mene i 3d zbuni, dzaba u biti vire usne lijevi obraz nos koji je malo otkinut nekakkvim programom za uzv slike i zatvorene oke...jeste i rucica...ovo ostalo je moja jos poniska posteljica, koja kvari sliku
Mali se bas nastimao za slikanje,rucica pod bradu,napucene usne i sta vise treba za titulu zavodnika...Zna mali zna E vala cu i ja svoju uslikati u petak,dace mama instrukcije kako da se nastima
Ni ja nemam nesto pune usne,osim sto su sada natekle ali bih voljela da bebi ima pa neka frke i belaja Sin moje kume ima izrazito plave oci a niko ni s njene ni s muzeve strane nema,hahhahaha desava se. Rekoh malac na mene