|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.7.2011 15:22:03   
Selma.A.M
Jao za sat vrememna dok me nije bilo postova metar se napisa................Izašla sam sa nemjrom da kupim svašta nešta tipa ono za vrata da ne ulaze komarci,kutiju za prašak i metar drugi stvari tipa šljiva,breskvi a kupila sam samo 1 litar ulja ( a nisam planirala) i 2 litra kokte (isto nepalnirano) otišla do biblioteke vratila knjige podigla tri nove (Deseta muza,Koliba i Kaži kada ) malcu crtani i vratila se kući,sva sreća jer evo počelo da grmi .................

A danas dok sam šetala sa sestrom rekla sam ako mi još neko kaže nešto tipa  "Debela još se kotrljaš???" ili "Debeka jeli skoro???" ima da gađam prvim što budem imala u ruci user posted image user posted image user posted image  

JelenaT baš mi je drago da je sa momčinom sve ok user posted image user posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18526
5.7.2011 15:25:14   
Sonja
Selma vala svaka ti cast treba te castit za ovaj receptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiflice za 1000000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18527
5.7.2011 15:26:07   
Selma.A.M

Palachineken i mene ce izgleda Jelena prestici ,prenjela ja ili ne user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.7.2011 15:28:04 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18528
5.7.2011 15:26:39   
Sonja
kiflice gotove
i odlicne su

selma svaka cast za receptuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 18529
5.7.2011 15:29:28   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

kiflice gotove
i odlicne su

selma svaka cast za receptuser posted image user posted image user posted image

Jeli tako da su user posted image user posted image user posted image user posted image  i meni se sviđa jako jeftine tj bez bespotrebnog šopinga prije prirpreme ,brze  i ukusne i u slatkoj i u slanoj varijanti user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18530
5.7.2011 15:29:38   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Palachineken i mene ce izgleda Jelena prestici ,prenjela ja ili ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, skupa ćemo na bebe 0-1 user posted image Mada nešto sumnjam da cu imati kad forumat'

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 18531
5.7.2011 15:31:29   
Selma.A.M
Palachinken ni kod mene neće da učita ono na vrhu nikako i ja idem napamet i baš je nešto spor pola stranice mi izlista pola ne pa moram non-stop " refresh" klikati

Neposredna veza do poruke: 18532
5.7.2011 15:32:27   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Hajde, skupa ćemo na bebe 0-1 user posted image Mada nešto sumnjam da cu imati kad forumat''''

Ma sigurna sam da me neće biti najmanje dva mjeseca (redovno) tek ponekad a onda kad dođe zima pa kad stanem mahalati na 0-1  ima da me banuju  user posted image user posted image

A Jelena neka ide prije necemo mi trcati za njom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.7.2011 15:33:57 >

Neposredna veza do poruke: 18533
5.7.2011 15:32:44   
Anoniman
Ma necu ja vas prestici user posted image . Posto komisija zakazuje pocetkom 38. nedjelje carski, a s obzirom kakvo je meni stanje sad sa gospodjom, po velicini bebe ja cu 30.07 taman biti u 38 i tad bi moglo da se to "odradi", ali ima jos do tada, mozda ja i termin docekam user posted image

Nego da vam kazem da mi bebi dobio 400grama za dvije sedmice, a ja izgubila 0,5kg. Tako da sam sad negdje 4kg, maksimalno 5 u plusu.

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 18534
5.7.2011 15:39:57   
animagical
jela vas sve isfurauser posted image meni da kazu datum poroda, ja bi skakala do plafonauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 18535
5.7.2011 15:44:28   
palachinken
Jos dva sata do doktora, joj jesam pozelila svog malog glavonju
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18536
5.7.2011 15:52:38   
animagical
ej palachinken uslikaj na mob sliku bebanauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 18537
5.7.2011 15:53:53   
Selma.A.M

Jos dva sata do doktora, joj jesam pozelila svog malog glavonju
user posted image

Palachineken sa srećom i javi nam se čim završiš user posted image  
Ja jedva čekam petak i kontrolu joj nikada proći ova sedmica user posted image user posted image user posted image  a danas kad sam rekla ovo,kaže meni muž ti si baš pukla pa tek juče bio ponedeljak tj početak sedmice user posted image user posted image user posted image

Odoh sad kuhati hljeb i rucak pa onda lagano kafa i knjiga pa koliko uspijem od Amara user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.7.2011 15:54:42 >

Neposredna veza do poruke: 18538
5.7.2011 16:01:32   
ciciban26
gdje ste zemskeee
Joj ja cu tacno struhnuti od spavanja,jutros nosila UK,prosetala cuku i saku pod glavu sve do sada,sreca pa je mm danas duze na poslu inace bi ostao bez rucka...heh sto kazu,zene i gov..nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical tvoj bebac je pravi mali zavodnik punih usana,mogao bi uci u uziizbor za zeta user posted image user posted image user posted image
I nama danas punih 26 sedmica user posted image user posted image user posted image jedva cekam petak i pregled,da vidim svoju user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 18539
5.7.2011 16:05:08   
animagical
kaze dr da beban lici na mene pa mm krivouser posted image user posted image user posted image kod koga ides na pregled?? ja bila juce kod divanovica a sad cekam 15.juli pa cu kod masica...ogulih se depilirajuciuser posted image

hajde dajte mi prijedlog za rucak, ja isto tako vazdan spavam, ako mm urani imace argetu

ciciban eto te u dvocifrenim danima za ocekivanjeuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18540
5.7.2011 16:08:22   
palachinken
A gdje ti je ta slika što spominjete? Ja odvrtih unazad, ništa mi ne prikazuje user posted image Kod mene pileće varivo, da se šta na kašiku pojede. S tim da ja imam tremu pred doktroa, pa nemam apetit hiihih

Neposredna veza do poruke: 18541
5.7.2011 16:10:31   
animagical
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image

ne mogu da trazim onu temuuser posted image evo moje face buckaste...imal koja curica da ga hoceuser posted image pardon, dr mu je otkinuo nos jer ga je zavukao u posteljicu, pa u pokusaju pravljenja slike...
enci, da ne slutim, necemo mi valjda jos...a za vaj iscjedak, ma cijelu trudnocu skoro nista, a zadnjih dana poplavauser posted image bas me nervira

jel ova palachinkenuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18542
5.7.2011 16:11:37   
ciciban26
Ja cu kod Beslije,ali bas imam tremu,obzirom da je zadnji pregled zavrsen za 3 min. sada odbrojavam sate do petka.
Joj meni je depiliranje postalo muka,napamet to odradim jer od stome slaba vidljivost,sta ce tek biti kasnije user posted image

Ja cu vala brzinski rucak,ne da mi se nista zahmetli,umorna sam od spavanja user posted image user posted image . Spagete sa piletinom u curry sosu,sreca pa ih i mm i ja volimo a cas posla napraviti

Neposredna veza do poruke: 18543
5.7.2011 16:13:02   
palachinken
E jest. Samo ja ovdje ništa ne vidim user posted image de me prosvijetli: jesu li ovo dole usnice i ručica naslonjena na bradu? Pa prema gore ide nosić i onda dva oka pa crna mrlja ili sam sve fulila user posted image

Neposredna veza do poruke: 18544
5.7.2011 16:15:24   
animagical
potrefila siuser posted image mene i 3d zbuni, dzabauser posted image u biti vire usne lijevi obraz nos koji je malo otkinut nekakkvim programom za uzv slike i zatvorene oke...jeste i rucica...ovo ostalo je moja jos poniska posteljica, koja kvari sliku

Neposredna veza do poruke: 18545
5.7.2011 16:23:18   
Hannica

Jel vama RR sporo radi? Meni nikako nema onog gornjeg izbornika, pa navigiram pomoću trikova user posted image

Isto i kod mene.Bas me nervira.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 18546
5.7.2011 16:25:40   
ciciban26
Mali se bas nastimao za slikanje,rucica pod bradu,napucene usne i sta vise treba za titulu zavodnika...Zna mali znauser posted image
E vala cu i ja svoju user posted image uslikati u petak,dace mama instrukcije kako da se nastimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18547
5.7.2011 16:26:32   
palachinken
Mi oboje imamo pune usne, ako se rodi dijete tankih usnica, biće frke, biće belaja user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18548
5.7.2011 16:31:10   
ciciban26
Ni ja nemam nesto pune usne,osim sto su sada natekle ali bih voljela da bebi ima pa neka frke i belaja user posted image
Sin moje kume ima izrazito plave oci  a niko ni s njene ni s muzeve strane nema,hahhahaha desava se. Rekoh malac na meneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18549
5.7.2011 16:31:42   
animagical

Mi oboje imamo pune usne, ako se rodi dijete tankih usnica, biće frke, biće belaja user posted image user posted image

aaaa kakve su kod postara?user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *