Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
I meni Sonja,ali ja se vise i ne nadam popodnevnom snu,moja Hana vec 5-6 dana nece da spava u toku dana. Gnjavi me po cijeli dan,neda mi ni ono 1-2 sata odmora sto sam imala.
Evo nas sa posljednjeg druzenja s doktorom za ovu trudnocu Mali misonja je taman koliki treba biti u 38. sedmici, sav je po tabelama, nije više ni glavat zrelost posteljice također, pa je čika dr rekao da ne očekuje porod prije 10-15 dana. Pohvalio je maminu težinu i gradju i kaže da bi trebao biti fin porod aBd. Uglavnom, sve valja, hvala Bogu i sad cekamo.
palačinko ja uđoh na rr samo da vidim kakav je naš pišonjica bio na tv-u e svaka čast neka ti ovaj i svaki naredni dan prođe hairli i dobro a to za komplimente..ja sam mislila da ih dr samo meni uručuje pa kako da ne, uredna kilaža mnogo znači, a građu ti ne znam..vidjela sam te na slici izdaleka..ono nešto u prirodi, na ležaljci kad je građa u pitanju šta se gleda
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Evo nas sa posljednjeg druzenja s doktorom za ovu trudnocu Mali misonja je taman koliki treba biti u 38. sedmici, sav je po tabelama, nije više ni glavat zrelost posteljice također, pa je čika dr rekao da ne očekuje porod prije 10-15 dana. Pohvalio je maminu težinu i gradju i kaže da bi trebao biti fin porod aBd. Uglavnom, sve valja, hvala Bogu i sad cekamo.
Baš mi je drago !!!!
Ajde sad navali na čučnjeve i muža pa da otvaramo temu "Rodila je "
Nije me pregledao vaginalno, niti mi je spominjao da se išta dešava s grlićem Njegove su prognoze od 17.-20. (k''o da je gledao u kašike hihihi) Vjerujem da je bilo potrebe, čeprkao bi me.
gerberko, rekao mi je da u petak ide na godišnji i da ga neće biti kad ja budem gore na porodu. A veli još i da je gužva u bolnici ogromna i od srca mi savjetuje polikliniku da uradim jedan CTG. Kaže, gore su po dvije žene na krevetu, moš mislit katastrofe...
< Poruku je uredio palachinken -- 5.7.2011 19:21:14 >
uh, mogu misliti koja gužva al ti se vala gore zatrči i zavali se u najnoviji krevet a ctg uradi kako ti je rekao.. e sad..zar te nikome nije ostavio..znam da svako ima nekog kolegu, a ovaj naš..haman se ni s kim ne druži nakon što je bio načelnik ginekologije izgubio prave jarane
i meni je rekao 8 da će ići na godišnji
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Veze nemam, haman nije popularan kako je uveo ono da nema ugovaranja poroda Joj zamisli u svoj onoj muci i bolovima uvale ti još neku žensku u krevet. Ja cu gore tek kad glavica proviri
cula sam za to, a i za to da je trazio nalaze svakoj zeni kao da ce na CR / znas njega, za svaki slucaj / poucen valjda sto je zenu neku sivao 24h a niko joj prije nije otkrio da ima onu bolest kad se porezes kad se krv ne moze zaustaviti...
mojoj je sestri vodio obje trudnoce i potrefio se na go kad se porađala..kome god je pruzila njegov nalaz bila je pomnožena sa 0
morat cemo mu pronaci nekog jarana , ne moze ovo ovako više
Nije mi to drago pročitat, ali šta je-tu je. Kontam da odem u nekom u Sunce, Ribiću možda, da me pregleda i odradi ctg, da imam i njegoc nalaz, ali to mi bacanje para Ma joj, ko bi mi garantovao da bi bio u smjeni kad ja dođem na red sve i da nije na godišnjem.
palachinken za bebana, eto njega ubrzo mali buci prebacio tri kile bice obraza za stipkanje gerbo kako si ti, mucnine, pospanost, jel sve standardno za prva tri mjeseca?
Bravo za malenoga a tebi želim što lakši porod kad već imaš dobru građu Taj vaš doktor kao da s druži sa mojom dr.,ona meni kaže samo će da ti izlete
Skvo ,vratija nam se Šime,kako bi na moreTu?
evo malo i mene..nesto sam danas pravo neraspolozena pa mi nije bilo ni do caskanja...samo mi se place... sta ima nova kod vas.. Palachinken za pregled i bebaca, eto jos samo malo.. Skvo bona blago se tebi..joj ja more sanjam..povazdan mi mirise... samo sam kuznula ovu zadnju stranicu pa odoh malo listat unazad da vidim sta ste pisale.. e sta je sa Bebicom, jel izasla iz bolnice..
Hvala mojim dragim na podršci.......ja još uvijek čekam... Radim sve i svašta ali ona gica li se gica u stomaku neće vanka... Skvo blago ti se što si bila na moru zavidim ti iskočiće ti ono na oku..kako li se zove odoh malo odmarati danas sam se nahodala i naradila svašta ko da sam tek u 9. ušla.. Jelo ma dobro ti je što ideš na carski vidiš ja ti se opet šale ne otvaram.....ti ćeš bar izbjeći ono loše iskustvo od prvoga puta... a nadam se da ću i ja da će bar malo lakše ići ovaj put Svima puuuuuuuno
Žene, hvala na podršci i željama sad će to brzo! malena, ja ću tebi svakako javiti kad krenem gore, da mi budeš u pripravnosti sa temom za čestitanje a brate svaki vid pažnje ne odbijam, hvala
Eto nam i skvo došla, joj mogu mislit da si preporođena! Jel more slano? Jesu li Česi goli?
Donijela mi zaova od nekud sa sela domaću pavlaku, joj žuti se, mogu mislit to je 120% mliječne masti, ali je dobraaaaa. Šta me briga, ne vagam se više, sad čekam porod
enci ne zahebavaj me tamo na temi, cuj sta mi je sa glOvom? pa moram biti amonimna.... jucer i u subotu sam bila u tuzli, ali sam imala nesto zavrsiti poslovno, tako da se nisam javila nikome....ja vama kazem da sam imala obaveza pa se nisam javljala... a vi meni ne vjerujete
oo skvo se vratila jel sada garavi trbo ili si ga sakrila od sunca
ja pecem ogladnila mi gu a danas...pecem nesto kao americku pitu od lisnatog, stavila jedno dole, pa punila preprzenom smjesom od piletine, vrganja i zutih paprika, pa preko feta sir i poklopila drugim lisnatim pa premazala zumancetom veze nemam sta mi je ovo, al fino mirise, vidjecu jel jestivo jos malo...
Pozz trudnice, sta se radi, ima li novih bebaca? Palacinko pripreme krenule uvelike?Mahalala sm vam malo slike, sve ste mi divne, sa lijepim trbama. za sve od mene i mojim usnulih momaka
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......