Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.7.2011 23:42:25
animagical
hvala enci trudili smo se ja odoh spavati, svrbe me noge za pobudaliti, nista ne pomaze mazanje evo drzim ih podignute cijeli dan pritisak mi je 105/47 a puls oko 120 sva sam fuj...sto bi mala djeca rekla-hocu svojoj mami
Enci ja ga cesto samo mokrom krpom istrljam, ono izribam, jednom, dva puta sam i vanishom pa posle cistom vodom. Mada sam ga iznosila i u dvoriste i fino slaufom proslo ljeto, a planiram i ovo. On je bas zahvalan za prati, a susi se bas brzo.
Jutro deMbele . Al ste se uspavale, moj budilnik (Ana) je vrisnuo u pola sest . Mi vec doruckovale, ja turu vesa ispeglala i hocemo sada da idemo da poplacamo racune dok nije upeklo. evo od nas za razbudjivanje
Eto, prizvale smo kišu juče. Kako sam joj se obradovala, ko najrođenijem! Doduše, uništila mi je friško oprane prozore, ali nema veze, nek je malo osvježilo. Ja sam imala takvih planova za danas, što poslova po kući, što po čaršiji, ali vidim opet upeklo pa ne znam dokle ću stići.
Kako ste vi spavale?
P.S. SELMAAAAAAA hoćemo li odbrojavati? Danas nam je 10
< Poruku je uredio palachinken -- 12.7.2011 9:21:11 >
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
ma kakva panika... ...ja vala neimam...samo da mi je bebaca drzati u rukama....sitno brojim... ..i sa umom sam jedva cekala da samo rodim.. .. U povjerenju "ja ne volim "trudno" stanje"... ..to je samo sredstvo da dodjem do cilja...
malena..kada ces ti one maticne...set onaj preuzeti?
hvala enci trudili smo se ja odoh spavati, svrbe me noge za pobudaliti, nista ne pomaze mazanje evo drzim ih podignute cijeli dan pritisak mi je 105/47 a puls oko 120 sva sam fuj...sto bi mala djeca rekla-hocu svojoj mami
meni je za svrab pomagalo samo tusiranje malo hladnijom vodom i onda obilato mazanje hidratantnom kremom.
uh sad odmah ogladni! kako si ti ljepotice-gledala sma ti opet slike na FB al tamo ne smijem komentirati...i sjetila sam se kako smo u "staroj" cekaonici komentirali da imas "je..ne oci" Al fakat su ti presavrsene! Nek bebac ima na tebe oci!
uh sad odmah ogladni! kako si ti ljepotice-gledala sma ti opet slike na FB al tamo ne smijem komentirati...i sjetila sam se kako smo u "staroj" cekaonici komentirali da imas "je..ne oci" Al fakat su ti presavrsene! Nek bebac ima na tebe oci!
debelo i sretno smo hvala na komplimentu, jest da su malo frljave, ali dobre su dok vidim na njih
Jutro žene Ja se danas uspavala evo sad ustala a 10h je ,ali sam zato do 4h jutros gledala fimove one u dijelovima "Sumrak saga" 1-2 i 3 dio po romanu Stephenie Meyer ..............
Kod nas opet sunce opet ugrijalo a taman se jučer malo rashladillo..........
Palachinken odbrojavamo !!!!!!!!!!!Samo ti mi možda odustaneš na 8-7 aBd a ja odoh na 0 tačno