|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.7.2011 10:01:57   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

sram te bilo do kad spavas user posted image user posted image user posted image user posted image

selmic, javim ti se kasnije sa izvjestajem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važi user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 19326
12.7.2011 10:03:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Probat ću ja ipak, makar do pitare po tikvenjaču ispod saća user posted image

Eno ga ja tek oci otovrila i odma mi smignuse sa tikvenjacom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19327
12.7.2011 10:05:40   
malena27 RR
ima ti vala gdje stati, prelijepo izgledas i vidi se puponi user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19328
12.7.2011 10:12:42   
Sensia

ima ti vala gdje stati, prelijepo izgledas i vidi se puponi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala

ma meni problem sto se ono ne mogu najesti ko covjek, valjda se zeludac stisno

al da je mama tu ( a nije eno je na selu user posted image ) ja mislim da bi u 7 dana dobila tri kile. kad je tikvenica u pitanju ja nemam nikakvih granica i postajem neuracunljivauser posted image
ja je jedem pa malo ustanem da se slozi dole fino, pa opet navalim, cini mi se da bi mogla pleh onaj selmin pojesti sad za dorucak user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19329
12.7.2011 10:13:20   
Ivanaiva1
Jutro dembele, kako podnosite vručinu ili sparinu bolje rečeno??

Palachinken kako se ti osjećaš?? Usitnilo, sitnije Cile sitnije, joooj blago tebi valja meni još gurat :-D

Oj tikvenica, ko je spomenuo?? Oću i jaaa, al me nešto strah jest sad negdje vanka poovim vrućinama  šta ja znam vrag nit ore nit kopa :-(

Neposredna veza do poruke: 19330
12.7.2011 10:21:16   
Selma.A.M
Ja u zadnje vrijeme nemam apetit ali nikako mogla bi živjeti od vode i doručka da cijeli dan ne okusim ništa ..........Danas sam naumia praviti šljivopitu i sve mi se čini da će mi biti i ručak i večera......

Sinoć me muž pita kao _ Koliko je sati pa sam budna ? Rekoh 4h ujutro. On govori : E moj majmune moj user posted image  što to ne spavaš,reko nespava mi se ,kad će on : Ja vuna-vuna valja se ići porađati user posted image user posted image user posted image user posted image  A Boga mi nije mi toliko da ne mogu spavati i jesti već jednostavno mi došlo.........

A žene jeli se vama od Buskopana javljalo ubrzano lupanje srca ono kao aritmija ? Ja sam primjetila kako ih pijem baš mi se često desi da osjetim srce kako mi ubrzano lupa user posted image  a nije ranije tako

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 19331
12.7.2011 10:23:08   
DIJAMANT
Jutro ženice! Svima user posted image user posted image user posted image . Hvala vam na podršci! Ja opet probdjela noć, 4. po redu neprospavana. Malac i sinoć preko 39 c.user posted image Kad pije sirup, pa nikad da djeluje, ja sam voljela da je dobio injekcije, do sada bi bio zdrav. Ovako se napatismo oboje.

Skvo - vidim i ti "kuburiš" s teta turom, žao  mi je. A doći će i bolji dani aBd!

Malena - Divim ti se kako radiš po ovoj vrućini. Ja jučer kad crkla nisam.

Palachinken - odbrojavanje je počelo, 10.........user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 19332
12.7.2011 10:28:07   
gerberka
DIJAMANT, pisala sam ti za tempoeraturu pa sam se sjetila da malac ima upalu krajnika..tako da brisem svoj savjet..otisla sam na virozu..

< Poruku je uredio gerberka -- 12.7.2011 10:29:37 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19333
12.7.2011 10:29:54   
Selma.A.M
Jao Dijamant I Skvo ja tek sad vidim da malena dječica imaju turu ,e ništa gore ..........Nadam se da će maleni i malena uskoro biti bolje user posted image  .......

Meni nestala riba iz akvarijuma,sad zovem muža na posao i pitam jeli je sinoć izgubio dok je mijenjao vodu,kaže da nije,a ribice nigdje user posted image  samo ne znam gdje je iako je iskočila iz akvarijuma bila bi negdje na tepihu ali nje nema -pa nema tako da imam  misteriju da riješi a zove se : Gdje je nestala zlatna ribica ? user posted image  

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19334
12.7.2011 10:47:09   
malena27 RR
selma draga, zacas brzo jednu tepsiju tikvenjace da si iznijela ovdje user posted image user posted image user posted image

dijamant, bas mi je zao sto je malac tako los, ima dosta tura i upala krajnika ali i viroza...ma samo da covjek nije rahat user posted image user posted image
radim pomalo... ali jedva cekam da zavrsim jos par dana... ne spavam nikako pa mi se tesko i koncentrisati i raditi user posted image user posted image
jutros taman usecerila, a vakat ustajati user posted image user posted image user posted image user posted image

ivanaiva, tebe cini mi se prvi put srecem na temi, cestitam na user posted image   i da ti bude lagana i zdrav i ziv bebac user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19335
12.7.2011 10:47:44   
malena27 RR
ribica je sigurno nestala na necijem rostilju user posted image user posted image user posted image   jutros se o tome pricalo user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 19336
12.7.2011 10:50:47   
Sensia

ribica je sigurno nestala na necijem rostilju user posted image user posted image user posted image   jutros se o tome pricalo user posted image user posted image user posted image  

jest dobro si neko je spominjao neke ribice na zaru......  da se nije negdje zavukla

Neposredna veza do poruke: 19337
12.7.2011 10:52:34   
malena27 RR
joj selma nadam se da je negdje iza neke travcice pa je ne vidis user posted image   inace joj ne brine helenin zavodljivi pogled user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19338
12.7.2011 11:01:05   
Gift
hi..
nisam uspjela sve iscitat al vidim djecica bolesna, puuuno mi je zao, nadam se da ce brzo ozdraviti..
e da se i ja malo nakukam, leda me bole katastrofalno, jedva se pomjeram, ne znam je li od bebice il me ufatio ventilaor, mada nije nikad direktno u mene puhao il sta, al boli...
i jos mi se beba po noci pomamila ha ja legnem on ne smiruje, kako god se namjestim, on se prevce, okrece, lupka nesto..al hajd neka ga sad za sad me to vise raduje nego sto mi smeta, lopuza...
kako ste mi sve...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19339
12.7.2011 11:02:07   
Bebica11
jutro zenice

evo da se i mi javnemo. Jucer mi bila zaova pa mama, pa sam stigla tek malo uletiti na rr. Mi smo dobro hvala Bogu al nesto me crijeva zezaju,, bas su me zavrnula i cujem kako krceuser posted image , a mene kad dole stomak zavrne odmah analiziram da nije kod bebija i bude me strahuser posted image , hajde bice dobro aBd.

DIJAMANT bas mi je zao za malog, nek malo izapira i sa cajem grlo, al nemoj nista zasladjeno da mu dajes

vidim neke pocele odbrojavati, neka hvala Bogu, nek se blizi svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 19340
12.7.2011 11:12:04   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka

DIJAMANT, pisala sam ti za tempoeraturu pa sam se sjetila da malac ima upalu krajnika..tako da brisem svoj savjet..otisla sam na virozu..

U svakom slučaju hvala!user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19341
12.7.2011 11:13:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

hi..
nisam uspjela sve iscitat al vidim djecica bolesna, puuuno mi je zao, nadam se da ce brzo ozdraviti..
e da se i ja malo nakukam, leda me bole katastrofalno, jedva se pomjeram, ne znam je li od bebice il me ufatio ventilaor, mada nije nikad direktno u mene puhao il sta, al boli...
i jos mi se beba po noci pomamila ha ja legnem on ne smiruje, kako god se namjestim, on se prevce, okrece, lupka nesto..al hajd neka ga sad za sad me to vise raduje nego sto mi smeta, lopuza...
kako ste mi sve...

Mozda si negdje nakratko bila na promahi? Mene je tako jucer i prekjucer VRAT ukocio, tj neka zila od glave preko ramena do lakta, samo mi je lijevi bok odgovarao, nisam se mogla pomjeriti...haos...a mozda me na par sek promaha uhvatila dok smo otvarali prozore da rashladimo a vec je bilo dovoljno da me ukoci. Evo danas sam bolje hB.

Nek te bebi lupka, i ja sad svaki dan osjetim ono blago kuckanje, cak se pomjera malo, nije na istom mjestu kao prije hvala Bogu

Pogotovo me lupkalo preksinoc kad smo ja i mm pravili tufahije....to je nas kolac, ispale su ekstrauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 19342
12.7.2011 11:14:55   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Bebica11

jutro zenice

evo da se i mi javnemo. Jucer mi bila zaova pa mama, pa sam stigla tek malo uletiti na rr. Mi smo dobro hvala Bogu al nesto me crijeva zezaju,, bas su me zavrnula i cujem kako krceuser posted image , a mene kad dole stomak zavrne odmah analiziram da nije kod bebija i bude me strahuser posted image , hajde bice dobro aBd.

DIJAMANT bas mi je zao za malog, nek malo izapira i sa cajem grlo, al nemoj nista zasladjeno da mu dajes

vidim neke pocele odbrojavati, neka hvala Bogu, nek se blizi svimauser posted image

Nemoj previše da brineš, bit će to aBd ok!user posted image

A što se malca tiče, kad pije antibiotski sirup neće ni "krušne mrve" da stavi usta. Moram ga tjerati da se napije malo čaja, i to sve kap po kap.user posted image Razmišljam da ga večeras odvedem i tražim injekcije umjesto sirupa.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19343
12.7.2011 11:16:44   
malena27 RR
selma imas pp ...

bebice, nadam se da je sve ok...i da su samo crijeva u pitanju user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19344
12.7.2011 11:19:58   
Bebica11
DIJAMANT vidi onda te inekcije, ipak ga drzi podugo, nije to samo za sirupa, proci ce ako Bog dauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19345
12.7.2011 11:20:43   
DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: Gift

hi..
kako ste mi sve...

Mozda si negdje nakratko bila na promahi? Mene je tako jucer i prekjucer VRAT ukocio, tj neka zila od glave preko ramena do lakta, samo mi je lijevi bok odgovarao, nisam se mogla pomjeriti...haos...a mozda me na par sek promaha uhvatila dok smo otvarali prozore da rashladimo a vec je bilo dovoljno da me ukoci. Evo danas sam bolje hB.

Nek te bebi lupka, i ja sad svaki dan osjetim ono blago kuckanje, cak se pomjera malo, nije na istom mjestu kao prije hvala Bogu

Pogotovo me lupkalo preksinoc kad smo ja i mm pravili tufahije....to je nas kolac, ispale su ekstrauser posted image

I mene je propuh uhvatio, ili možda od klime u stanu. Jutros me boljelo u predjelu prsne kosti. A moram je upaliti jer je ovo za neizdržati.

A ja se nisam pohvalila kako mene moja beba udarauser posted image Nije to kuckanje, već se stomak dobro talasa. Tačno osjetim gdje su ručice, gdje nožice, a već je počeo i guzu da štima lijevo - desno preko pupkauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19346
12.7.2011 11:22:49   
DIJAMANT

DIJAMANT vidi onda te inekcije, ipak ga drzi podugo, nije to samo za sirupa, proci ce ako Bog dauser posted image

Da, najvjerovatnije ću tako uraditi.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19347
12.7.2011 11:29:58   
Selma.A.M
Ribe nema nigdje,nažalost ili je pojedena ili je dobila krila i odletila iz akvarijuma user posted image  

Malena imaš pp user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19348
12.7.2011 11:42:06   
Anoniman
Evo i nas iz skitnje... dosle prije nekih pola sata i skuvale seeeeeeeeeee... isle bez kolica pa me dijete totalno polomilo... mene laznjaci samo tako drmaju, kad me uhvate imam osjecaj porodih se...uh...
Ja sam kao Skvo, bas nesto i ne volim trudno stanje user posted image , samo nacin do ciljauser posted image . Jedva cekam malenog pisulju da nosam, ljubim, pazim i mazimuser posted image , ali neka ga jos bar do kraja mjeseca, do tog iscekivanog 30.07, mada se ja ne bih bunila da i odgode za prvu sedmicu avgusta, sto je duze u maminoj pupi to bolje user posted image . Ja uopste nemam paniku od poroda, nisam imala ni sa Anom sa pjesmom sam otisla roditi, ja imam paniku kako ostaviti Anu sedam dana user posted image

Dijamant draga dok toliko traje temperatura i pored antibiotika antibiotik ne djeluje, odvedi ti njega opet pa ili da promijene sirup ili injekciej ukljuce. Nazalost toliko imam iskustva sa Anom zbog usiju i grla sa antibioticima da kad pomislim place mi se.
Skvo kako je malena?
Bebice dok god krce crijeva znaci da pravilno rade i obavljaju svoju funkciju.
Selma imas li jos ribica, kao djete sam ja imala ribice i cesto mi se znalo desiti da veca pojede manju. Priznaj da ih nisi redovno hranila user posted image
Palachinken bravo za CTG user posted image
Hannice zavidim ti na odmoru, mada ja kakva sam ja mislim da mm i Ana negdje tako odu da ja ne bih znala sta bih od sebe, da bih odmah za njima krenulauser posted image , od kako se rodila najduze je sat-dva bila bez mene... mislim moze ona bez mene i hoce sa svima, ali ja bez nje ne moguuser posted image

Ostale  user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19349
12.7.2011 11:46:29   
Semica
Dobar dan debele moje drage....

Ja vala poranila ,malo vrijedna bila -reko dok nije ugrijalo i opet sam se sva preznojila...fuuuuuuuuuuuj!!! dodje mi da gola hodam po kuci ali kontam sta cu ako ko pozvoni-bit ce trka frkauser posted image user posted image user posted image

Vidim djecica bolesna-bas mi zao...nadam se da ce brzo ozdravitiuser posted image

Palachinken i Selma odbrojavaju od danas je li???user posted image user posted image user posted image
jeste li uzbudjene?? ima li nervoze,treme,straha???

Juce me ni sijevanje ni grmljavina...pa ni onaj led silni nisu sprijecili da u potkosulji i gacicama sjedim na balkonuuser posted image i uzivam u "zahladjenju"...aaaaaaaahhhhhhhhhhhh kako je bilo lijepooooooooooooooooooo...maaa milinaaa...user posted image
user posted image

Tek sam danas provjerila u apoteci koliko kostaju vaginalete sto mi je dr.dala....cijele 22KM user posted image user posted image
a ja se zalila sto mi je prethodna 2 puta dala vaginalete koje kostaju 11 KMuser posted image ....ehhh eto mi sad duplo...

Selma i ja imam ribicu,borca plavog...Kod mene je od septembra...prezivio je sve moguce uslove-malo vode u kugli,prljavu vodu,nedostatak svjetlosti,hrane...aaa ima ljudi zale se kako im uginu kroz mjesec/dva....cak ga je mm jednom pod tus onako u kugli stavio,,,,mrsko mu bilo na tenane cistiti kuglu hehehe i to je prezivioooo...nekog izdrzljivog sam dobila izgleda...ili je u pitanju to sto mi je to prvi poklon od mm ( dok smo se zabavljali poklonio mi ribicu) user posted image pa je drzi u zivotu gledajuci nas dvoje svaki dan kako se volimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(jesam pukla)...user posted image user posted image user posted image

Ja sam jutros pravooo emotivna...cijelo jutro mazim tibu i tepam jojj kako je volim i kako jedva cekam da je drzim u rukama...kako cu joj oblacit haljinice....pupat je...prat joj guzuu ukakanu....pricam i placem od nekee sreceeee...user posted image
jel se vama to desavalo ili sam ja malo.....fijuuuu...user posted image

uh napisa se ja pravoooo.....hajd valjda procitate...

pozdravcic

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 19350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  772 773 [774] 775 776   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *