|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  782 783 [784] 785 786   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.7.2011 16:54:15   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

a zive bile ja cu se ucrvati do petka, sta je onda meni ono ispalo sinocuser posted image krupno nesto i isto slina sto kaze lejlauser posted image bas onako, ko od upale sinusauser posted image user posted image vela havle...
lejla sretnouser posted image user posted image user posted image nemoj zaboraviti knjizicu i licnuuser posted image

dokle god nema sukrvice i te smedjkaste boje dobro je ( vidis da sve opisuju cep sa sukrvicom)...de prestani se sikirati...i meni je sinoc ko slina zgrusana,zuckasto-bijelo izletilo na gacice rekla sam ti...ti bi do sad imala bolove da je to sluzni...no sikiriki...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19576
13.7.2011 16:57:07   
Lejla87
Semica hvala, javim se veceras ako me ne ostave goreuser posted image
animagical to je sluzni cep, nema sta drugo biti...hajde i ti provjeri jesu li sve stvari spremnem trebace ti uskoro user posted image

Neposredna veza do poruke: 19577
13.7.2011 17:02:01   
Semica

IZVORNA PORUKA: Lejla87

animagical to je sluzni cep, nema sta drugo biti...hajde i ti provjeri jesu li sve stvari spremnem trebace ti uskoro user posted image

ja je tjesim a ti je prepadas...lopuzoooo jednaaa....user posted image rano je njoj jos...!!!

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19578
13.7.2011 17:04:55   
Lejla87
Kazu da moze proci i do 7 dana od ispadanja sluznog cepa do poroda, a citala sam na RR da je nekim forumsicama proslo i po 3 sedmice user posted image
Ah user posted image zao mi je Semice idem dok nisam jos nesto zabrljala user posted image Evo kotrakcije su svakih 10min odoh da se spremim user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19579
13.7.2011 17:06:49   
Semica

Kazu da moze proci i do 7 dana od ispadanja sluznog cepa do poroda, a citala sam na RR da je nekim forumsicama proslo i po 3 sedmice user posted image
Ah user posted image zao mi je Semice idem dok nisam jos nesto zabrljala user posted image Evo kotrakcije su svakih 10min odoh da se spremim user posted image

Hajde hajdeeee...cuvamo figeeeee!!! da sve prodje aBd kako treba!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19580
13.7.2011 17:08:12   
palachinken

sreeetnoooooooo!!!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19581
13.7.2011 17:09:03   
palachinken
Ode žena,a termin joj 2 dana prije mog user posted image
Odoh sad i ja gledati ima li kakvog čepa na vešu user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19582
13.7.2011 17:11:50   
animagical
IZVORNA PORUKA: Semica

ja je tjesim a ti je prepadas...lopuzoooo jednaaa....user posted image rano je njoj jos...!!!

kontradiktorne zene necu vas vise ni pitati nistauser posted image user posted image user posted image user posted image kako palachinken streber mudro suti, ne izjasnjava svoje misljenje :P

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19583
13.7.2011 17:14:26   
palachinken
Eeee napisala sam ti ja prije 2-3 stranice kako vjerujem da je to samo gušća formka iscjedka. U svakom slučaju, ako nikakvo krvarenje i bolovi ne prate, nemaš se šta brinuti. To ja mislim user posted image

Neposredna veza do poruke: 19584
13.7.2011 17:15:29   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Eeee napisala sam ti ja prije 2-3 stranice kako vjerujem da je to samo gušća formka iscjedka. U svakom slučaju, ako nikakvo krvarenje i bolovi ne prate, nemaš se šta brinuti. To ja mislim user posted image

Eto to joj i ja kazem...a ona se uspanicila...i mene vam panika poce hvatat bez razloga....ovdje na rr puno lopuzaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19585
13.7.2011 17:17:26   
palachinken
Koliko sam skontala, animagical, prekosutra ideš doktoru? Eto taman. Trebala si sačuvati dokaz pa mu pokazati user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19586
13.7.2011 17:18:53   
animagical
ma znate sta sam ja skontala-mene samo prvorotke tjese, ove me druge prepadajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al vjerujem ja vama dvjema, vi ste isle u skolu za trudnice, ja evo luftam od proslog ponuser posted image user posted image necu imati pojma kad krene porod, moracu reci dr nisam ja spremna, gdje cu neskolovana na porod...bez skripte makar nista ne znam...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19587
13.7.2011 17:19:57   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Koliko sam skontala, animagical, prekosutra ideš doktoru? Eto taman. Trebala si sačuvati dokaz pa mu pokazati user posted image user posted image

muz je bio svjedok user posted image user posted image user posted image izbecio jadan oci, ruke mu zadrhtase...kaze pa sta je sad TO ?? pa reko da znam ne bi tebe pitalauser posted image jedva se smirio

Neposredna veza do poruke: 19588
13.7.2011 17:22:20   
palachinken
Vidi ovo, kopirala odnekle s neta:

Sluzni čep - proziran, želatinozni čep koji je tijekom trudnoće zatvarao ulaz u maternicu - katkada ispada uslijed početka nestajanja i otvaranja vrata maternice. Iako je ispadanje čepa znak da se vaše tijelo priprema za važan dan, ono nije pouzdani pokazatelj da je taj dan stigao - ili čak vrlo blizu. Od trudova vas može dijeliti čak do 3 tjedna tijekom kojih će se vrat materice nastavljati otvarati.
Evo i slika ako nekog zanima kako to izgleda
http://www.ambiguous.org/quinn/images/p ... -plug3.jpg

Neposredna veza do poruke: 19589
13.7.2011 17:24:34   
Anoniman
Animagical kod mene je izasao sluzni posto su mi probili vodenjak i meni je bukvalno izgledalo kao komad džigerice bijele prosarane onim crvenim zilama.

Lejla sretnoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19590
13.7.2011 17:24:53   
animagical
palachinkenuser posted image user posted image ista si mmuser posted image majke mi... on je sinoc guglao slikeuser posted image i pronasao je jednu istu ko kod meneuser posted image ma kad nisam povratila, malo mi moje da gledam pa jos i po netuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19591
13.7.2011 17:26:40   
palachinken
user posted image user posted image user posted image
A može li ikako doktor na pregledu utvrditi jel ti ispao ili nije?

Neposredna veza do poruke: 19592
13.7.2011 17:31:07   
Semica
ujjjjjjjjjjjj...nije kod mene ovakoo bilo hehehehehe znaci dobro jeuser posted image user posted image

Moje misljenje je da moze vidjeti...procackaju to oni sve rukamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19593
13.7.2011 17:33:46   
animagical
e ne znam jel moze vidjeti...valjda moze, ako niej ispao samo diouser posted image sta on zna koliko ej toga bilouser posted image nasla sam sliku kako je to kod mene izgledalo, samo je ovo s neta manje, ja sam vece ugledalauser posted image user posted image user posted image
ko ima hrabrosti...
http://i41.tinypic.com/25qcehe.jpg ko planira rucati nek ne gleda

< Poruku je uredio animagical -- 13.7.2011 17:34:40 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19594
13.7.2011 17:37:47   
palachinken
Nisam gadljiva, na svu sreću user posted image
Mislim da sam u par navrata imala tako neku gušću formu iscjedka, ali kod mene je to povezano sa candidom. I dalje vjerujem da ne trebaš paničariti, ali osluškuj organizam, mislim znaš i sama protokol.

Neposredna veza do poruke: 19595
13.7.2011 17:38:04   
Semica
ja pogledala..ujjj......kod mene je ovako bilo ( samo manje...) i bez sukrvice..

Neposredna veza do poruke: 19596
13.7.2011 17:39:52   
Anoniman
Animagical ne bih da te prepadam ali samo cu ti reci da se ne poradja tako lakouser posted image ... zato ti draga uzivaj nece bebi josuser posted image

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 19597
13.7.2011 17:42:36   
animagical
ma ne panicim valauser posted image al ako nije komadic tog cepa ne znam sta je...candidu nemam, bakterije nemam, urinokulture sterilne, dr kaze da skoro i nemam iscjetka, a fakat i nemam, osim u zadnje vrijeme nesto vodeno providno, kao da se upiskim... ma hajd mozda se grlic malo jos skratio pa ispao komadic ove gadarije...a sve i da jeste stisnucu ja noge koju sedmicuuser posted image palachinken, evo ovo tebi, ja ga jos ne zelimuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19598
13.7.2011 17:43:57   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical ne bih da te prepadam ali samo cu ti reci da se ne poradja tako lakouser posted image ... zato ti draga uzivaj nece bebi josuser posted image

ovo su i mojoj seki rekli pa rodila sa 34+1user posted image user posted image user posted image al necu ja jos, ja sam cvrsto odlucilauser posted image   jel stigla anina sobica?? gdje su slikeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19599
13.7.2011 17:46:30   
Anoniman
Tek jutros stigla, ali treba da je mm montira, kad bude gotova bice i slika user posted image
Nego vidim ja tebi se nesto zuri da nas prestignes user posted image , ali nece bona bebi jos, njemu lijepo u maminoj pupi user posted image

Neposredna veza do poruke: 19600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  782 783 [784] 785 786   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  782 783 [784] 785 786   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *