|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  781 782 [783] 784 785   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.7.2011 13:47:32   
palachinken
Ma ovo oticanje ima veze s vremenom. Ja tek zadnjih 3-4 dana počela primjećivati otoke ,a taman me doktor bio pohvalio kako nema edema (kao da ja imam šta s tim hahaha) Zato tokom noći kad krenem na WC tačno osjetim kako voda izlazi iz mene user posted image user posted image user posted image

animagical, drago mi je što su nalazi dobri, a doktori, ma puklo i njih sunce pa bubnu džahkad user posted image samo se ti nemoj brinuti, eto devetog mjeseca za tri i po sedmice!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19551
13.7.2011 13:48:01   
Semica
ma prije ce biti da ima veze sa hodanjem....jer kad bas pretjerano hodam noge buknu....a hranu jedem uvijek istu ( i kad su oteknute i kad nisu) tako da mislim da nije od tog...

Ne sikiraj se....popricaj sa dr. kad odes....99% ce ti dati vaginalete( bar ja tako mislim)...ja evo vec trecu kutiju dobila da koristim-izgleda mi prve 2 nisu odgovarale,pa mi je sad promijenila vaginalete....jos ih nisam kupila...skupe user posted image al morat cu ovih dana...i ja idem 25tog na kontrolu...pa cemo vidjeti ima li kakvih promjena...ja osjetim samo blagu napetost dole...i nista viseee...znaju me ledja boljeti ali koliko znam to je ok...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 19552
13.7.2011 14:04:18   
animagical
a radio mi je bris nedavno, nemam ni gljivice ni bakterije, ne trebaju mi vaginaleteuser posted image hB makar to
ja se izvazem navece i ujutro (poslije cijelonocnog piskanja) i ujutru imam cca 3 kg manje nego naveceuser posted image instant dijeta nema stauser posted image nego, da ja vise ne kukam, bolje mi je da idem spavatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19553
13.7.2011 14:07:25   
Semica
nemam ih ni ja ali zbog sekreta mi dala...ma hajd ko ce ga znat...svaki dr.drugacije radi...

Hajde odmaraj....ako mognes zaspat od ove vrucine....user posted image

Neposredna veza do poruke: 19554
13.7.2011 14:31:17   
babilon
hej zenice

ja asm tako umorna da je to neopisivo. Na poslu se smorih ziva, nema nikakvog posla pa me ubi ovo sjedenje... uh!

A necu vani pa makara crkla, vrelina oooj... Evo me k'o zvaka hahahaha.

Animagical, drago mi je za nalaze!!
Ja na sl.pregledu radim bris... uh, odmah mi zlo kad pomislim.

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19555
13.7.2011 15:38:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

Bebice normalno je da se bebica nekad i umiri
jel i kod tebe prednji zid posteljica? koliko se sjecam jeste..pa kazu kao i da se slabije moze beba osjetiti
mada ja svoju savrseno osjetimuser posted image

jeste prednji zid

ja sam je pocela osjecati s 15 plus nesto, a nije ni cudo kad mi dr sa punih 16 sedmica veli da mi beba ima mozda i do 200gr(kao necija s 18 sedmica) masaAllahuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19556
13.7.2011 15:42:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Bebice drago mi je sto je situacija bolja!!! Ko kaze da droga ne valja user posted image user posted image

user posted image ja sam ok sve dok pijem apaurin hBuser posted image

al fakat ne kontam odakle mi kontrakcije, nisam sekirljiva, i onaj dan kad su me primili imala sam normala pritisak(da sam se nasekirala nesto skocio bi), a u bolnici stalno nizak, nemam upala hvala Bogu, ostalo ok...ni oni ne znaju zastouser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19557
13.7.2011 15:59:58   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

Bebice normalno je da se bebica nekad i umiri
jel i kod tebe prednji zid posteljica? koliko se sjecam jeste..pa kazu kao i da se slabije moze beba osjetiti
mada ja svoju savrseno osjetimuser posted image

jeste prednji zid

ja sam je pocela osjecati s 15 plus nesto, a nije ni cudo kad mi dr sa punih 16 sedmica veli da mi beba ima mozda i do 200gr(kao necija s 18 sedmica) masaAllahuser posted image

i kod mene prednjači posteljica, pa se znala bebara nekada umirti ja stvporim paniku pa e opve divne trudnjačice umire, no moram se pohvaliti da sam prije par dana osketila pravo lupkanje, prvo sam mislila da su mi crijeva no bilo mi čudno kad skontam, ma maja bebaja se javlja i prekrasno je :-D Žao mi je što ne mogu osjetiti intenzivnije

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19558
13.7.2011 16:02:50   
Semica
joj zenice moje jesam ja nesto lose...neki "mucak" mi u glavi...malaksala...neka nenormalna vrucina izbija iz mene...fuj se osjecam user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 19559
13.7.2011 16:10:48   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Semica

Ciciban...koliko znam najidealnije je da se u 13toj sedmici mjeri Nuh.nabor...jer sad je vec kasno...sve nakon 18te sedmice je kasno...( bar su meni tako rekli,a vjeruj mi stekla sam iskustva oko tog nabora nazalost )

Pa moj dr. je bio na odmoru haman mjesec dana tako da mi nije radio nuhalni kad sam mu spomenula rekao je da ne spadam u rizicnu grupu user posted image user posted image . Nadam se da je sve ok ali eto mozda taj 4D i ne bi bilo lose uraditi.

Joj ja isla da platim racune,vani je zivi pakao,a za 5 koliko mi je trebalo do poste noge su mi buknule,presmijesno,zato kad sam se zavalila u bastu u hladu nisam ustala dok se nisu vratile u normalu.
Ako nam ovako nasavi s temperaturama nauser posted image smo mi debelindje user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19560
13.7.2011 16:24:35   
Lejla87
Semica nam kako ti je, osjecam se isto...to je vjerovatno do vremena user posted image
Drage moje treba mi pomoc, od sinoc mi je poceo ispadati sluzni cep. Sad imam kontrakcije, ali me ne boli mnogo. Nosim dvojke, pa ne znam da li cekati jace bolove ili da idem odmah u bolnicu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19561
13.7.2011 16:27:49   
palachinken
Kod nas temperatura 37 stepeni! Kažu i sutra će ovako, a onda u petak nekakvo osvježenje. Polažem sve nade u taj petak user posted image inače ću se otopit.
Ima li ko nekih finti i fazona za rashlađivanje?

Lejla, da li su ti kontrakcije pravilnog razmaka? Na koliko su minuta? Koliko ti treba do bolnice?

< Poruku je uredio palachinken -- 13.7.2011 16:29:04 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 19562
13.7.2011 16:31:03   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Lejla87

Semica nam kako ti je, osjecam se isto...to je vjerovatno do vremena user posted image
Drage moje treba mi pomoc, od sinoc mi je poceo ispadati sluzni cep. Sad imam kontrakcije, ali me ne boli mnogo. Nosim dvojke, pa ne znam da li cekati jace bolove ili da idem odmah u bolnicu user posted image user posted image user posted image

Posto su dvojke javi se obavezno u bolnicu da ti urade ctg,nemoj se igrati sretnouser posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19563
13.7.2011 16:31:43   
Lejla87
Kako cu ih mjeriti? Jel od pocetka jedne do pocetka druge ili od kraja jedne do pocetka druge? Nadam se da si shvatila sta pitam user posted image user posted image Danas mi je rodjendan, mozda sljedece godine budem s njima slavilauser posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19564
13.7.2011 16:33:41   
palachinken
Sretan rođendan! user posted image
Kao što emica kaže, ipak su to dvije bebe, pa možda da se javiš u bolnicu?

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19565
13.7.2011 16:34:15   
animagical
ta druga opcijauser posted image mislim da se mjeri onaj prazan prostor izmedju kontrakcijauser posted image moze jedno pitanej za tebe, Boga ti da odgonetnem kako izgleda taj sluzni cep?? i sretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19566
13.7.2011 16:36:43   
Lejla87
Hvala user posted image Cekacu muza da dodje s posla, pa odoh vidjeti sta ce mi dr reci. Jel' neka od vas vodi trudnocu na Jezeru? Na koji ulaz trebam otici u ovoj situaciji?

Neposredna veza do poruke: 19567
13.7.2011 16:37:52   
Emica_sa
Vauu dvojke gotovo do termina iznijela svaka ti cast,treba da budes ponosna na sebe user posted image user posted image user posted image a sada idi u bolnicu da te pregledaju brzooouser posted image user posted image i Sretan ti rodendanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19568
13.7.2011 16:40:30   
palachinken
Lejla, veze nemam kako izgleda Jezero, ali ti fino na prvi ulaz koji vidiš i zaviči Porađam se! user posted image
Fino se istuširaj, spakuj ličnu kartu i sve dokumente pa kad muž dođe s posla, na Jezero. SRETNO!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 19569
13.7.2011 16:40:38   
Emica_sa
Na glavni ulaz pitaj na recepciji i on ce ti reci gdje je dezura,a koji ti dr gore vodi trudnocu?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 19570
13.7.2011 16:42:49   
Lejla87
Onda cu tako da mjerim, hvala user posted image A sluzni cep... izgleda sluzavouser posted image user posted image Ja sam sinoc primjetila smedjkasti isjedak na gacicama, pa opet jutros, a onda sam prije 2-3 sata poslije odlaska na malu nuzdu zuckasti sluzavi komad, kao slina user posted image

Neposredna veza do poruke: 19571
13.7.2011 16:44:49   
Lejla87
Emica_sa jako sam ponosna na sebe...nisam vjerovala da cu ovoliko izdrzati user posted image Trudnocu mi vodi prof Jadranka

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19572
13.7.2011 16:48:19   
Semica
Lejla SRETAN RODJENDAN!!! Moja mama je rodila mene i sestru ( blizance) na svoj rodjendan...mozda i ti dozivis isto user posted image user posted image user posted image user posted image SRETNO mila...i javi se cim mognes!!! user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19573
13.7.2011 16:49:29   
animagical
a zive bile ja cu se ucrvati do petka, sta je onda meni ono ispalo sinocuser posted image krupno nesto i isto slina sto kaze lejlauser posted image bas onako, ko od upale sinusauser posted image user posted image vela havle...
lejla sretnouser posted image user posted image user posted image nemoj zaboraviti knjizicu i licnuuser posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 19574
13.7.2011 16:53:31   
Sensia
Lejla SRETNOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nek ti sve prodje najbolje na svijetu i da ubrzo svoje bebice drzis u narucju

Animagical, ja mislim da ako te nista ne boli i ako ne primjecujes da ti ide plodna voda ne bi trebala da se zabrinjavas. Ako ti je bas frka nazovi dr na telefon pa pitaj sta i kako

Neposredna veza do poruke: 19575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  781 782 [783] 784 785   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  781 782 [783] 784 785   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *