|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 11:39:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 19501
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.7.2011 11:42:33   
Hannica
Evo mene u 6-om mjesecu.user posted image
Selma cestitke na 37. nedjelji.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19502
13.7.2011 11:43:15   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

Semice ukucaj u pretracivac ima tema Krevetac a i Kolica, pa tu mislim imas i linkove za duseke..
pa kako pored zastitne ogradice da se beba udari ili zaglavi nogicu, ti mene sad prepade...

Hocuuser posted image hvala user posted image a sta ja znam...zivahna beba ..puno se vrti...pomjeri zastitu...nije se to cesto desavalo ali ponekad se desi...a nemas se sta bojati...i ja sam u drvenom kreveticu spavala jos sa sestrom blizankom ( jedna na jednoj strani druga na drugoj) pa evo me citava user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 19503
13.7.2011 11:44:14   
Semica
Selma i Hannice CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19504
13.7.2011 11:46:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: drznica

Dobro jutro user posted image
Brzinski malo da se javim, posla preko glave, samo zvoni telefon huhuser posted image
Trebala sam ove sedmice na pregled, ali sad saznam da mi je dr.na godisnjem user posted image Posto se vraca tek 25.7. mislila sam da iskoristim to i odem na 4D UZV u Agram-poliklinika sunce. Jel neka od vas bila kod dr.taiba Delića i u kojoj sedmici ste isle na 4D? ja sam sad 20.sedmica?!
user posted image

Kod mene je prijateljica isla u Zagreb radila 4D u 18toj sedmici...po mom misljenju-vrijeme ti jeuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 19505
13.7.2011 11:49:05   
gerberka
semice izvini, sta znaci tvoj avatar..nije mi jasna slika..nikako da odgonetnem user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19506
13.7.2011 11:50:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

semice izvini, sta znaci tvoj avatar..nije mi jasna slika..nikako da odgonetnem user posted image  

I mene ovo zanima.user posted image Sve hocu da pitam pa me stid da se ne provalim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19507
13.7.2011 11:51:45   
Semica
Selma i meni dusa place za kupanjem ( u moru ili jezeru)...ma i bazen dolazi u obzir...ali eto...tako nam je kako nam je...

Gift....i ja se slazem da su te komodice sa kadicom promasaj...najbolje je da uzmes obicnu plasticnu kadicu...ja cu bar tako uraditi...posebno onaj hepek za presvlacenje bebe ( podmetac ja to zovemuser posted image ) ,posebno kadicu...komodu necu ni uzimati...imam ormar citav za robicu tako da mi ne treba...a presvlacit je mogu na kraju krajeva i na krevetu,stolu...ma gdje stignem...bitno je da sam uzela "podmetac" da je imam na sta spustit kad je budem htjela presvuci user posted image (joj sto ja zakomplikova )user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19508
13.7.2011 11:52:39   
Semica

To je prva slika sa ultrazvuka sa sest sedmica i 3 dana...to je moja pisuljica u pupi velicine 5mm user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19509
13.7.2011 11:53:33   
Semica

IZVORNA PORUKA: Hannica

I mene ovo zanima.user posted image Sve hocu da pitam pa me stid da se ne provalim.user posted image

Imate na mom profilu u albumu pa pogledajte veci format slike-bolje se vidi...bit ce vam odma jasnije user posted image
jeste ludiceuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 19510
13.7.2011 12:09:35   
palachinken
Slikala sam bejbi ćošak, treba mu još koja dekoracija na plavom zidu, ali toliko mi je vruće da mi se kreativnost ugasila user posted image

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19511
13.7.2011 12:11:18   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Slikala sam bejbi ćošak, treba mu još koja dekoracija na plavom zidu, ali toliko mi je vruće da mi se kreativnost ugasila user posted image

user posted image

Iskruzite spuzvu u obliku zvijezde....i umacite u bijeli krec i pravite otiske po zidu.....toooooooooooo tako fenomenalno izgleda (moj amidza svojim curiicama kad su male bile pravio tako....) a uopce nije tesko!!!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19512
13.7.2011 12:13:39   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jutro žene

Moje muškinje jutros otišlo na Panonsko jezero,a meni se srce stisnulo i ja bi user posted image  evo sad sjedim pijem kafu i još bolujem zbog ne mogućnosti kupanje i plivanja user posted image

Animagical sretno danas kod endokrinologa,ja svog neću posjećivati do 31.10 tad me tek naručili ..............
Palachinken još 9 dana user posted image

Meni se čini da ne pijme ove Buskopane komotno bi mogla ići da se porodim,jer mi  kontrakcije postanu baš redovne i učestale.........A dole za gospođu da ne pričam,već dva dana hodam kao da sam konja jahala jer ne mogu skupiti noge u hodu baš sam se rasklopila.......................A i primjetila sam da mi je se bebica umirila pa me to ponekad zabrine  user posted image

Skvo,Dijamant baš mi je drago da nema više ture............

Kod tebe se tijelo baš pripremilo! Ovdje ništa, ni lažnjak, ni pritisak na gđu, nit beba miruje, ništa. Ja kao da sam šesti mjesec user posted image
Još 9 dana user posted image

Ja bi voljela da nije,jer mi nije fajde kad ću na carski,samo me ovako nervira i brine da neće me zaboliti i da se otvorim pa da dođem na GAK sa bolovima i trpim dok me ne spreme za sekciju.............I ova moja dr malo je fulala jer me je iako je vidjela da se otvaram i da imam kontrakcije poslala kući sa 30mg Buskopana i miroavnjem i kontrola za 2 nedelje baš na dan kad se trebam spremiti i za bolnicu user posted image  mislim kakve fajde imam na taj dan proći dvije kontrole,umjesto toga mogla me je naručiti za 7 do 10 dana .............

A eto ja u 9 mejsecu a moram mirovati a svašta bi nešto išla kupovati npr uloške za bolnicu,grudnjak,nešto od preparata za higenu tipa gel za tuširanje  ,a nesmijem jer me po kući boli a gdje da se usudim da izađem user posted image  

Neposredna veza do poruke: 19513
13.7.2011 12:16:43   
palachinken
Super ideja, ali ne vjerujem da cu išta s bojom raditi, ja sam mislila neke naljepnice, ali sve ružne ostale. Ima ih u FIS Vitez, ali ja više ne mogu izdržati vožnju do tamo user posted image Vjerovatno ću uzeti neke ramove za slike pa pokačiti po zidu iznad komode. Imaju i ona spužvasta slova, a i donosit će narod tih džidža.
Dobili smo ono viseće čudo za iznad krevetića što svira i okreće se, ali meni je prestrašno - klovnovi - izgleda kao horor film, pa sam ga odložila na vrh ormara user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19514
13.7.2011 12:17:37   
Selma.A.M

user posted image

Palachinken kutak jhe premeden user posted image user posted image  boja zida posebno........

Ja ako mi vjerujete nisam još sastavila krevetac niti kupila ništa od preparata za higenu bebe,kontam šampon koji koristim Amaru koristiti i za ovo bebče,kadicu imam od Amara..A pelene i kreme će muž kupiti tek kad se porodim aBd.........A isto tako bebi kutak će muž namjestiti kad se porodim,jer bi mi ga Amara razorio,nesumnjam da bi iz radoznalosti uskočio u njega a puno je 22 kile da izdrži user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19515
13.7.2011 12:19:53   
Selma.A.M

Super ideja, ali ne vjerujem da cu išta s bojom raditi, ja sam mislila neke naljepnice, ali sve ružne ostale. Ima ih u FIS Vitez, ali ja više ne mogu izdržati vožnju do tamo user posted image Vjerovatno ću uzeti neke ramove za slike pa pokačiti po zidu iznad komode. Imaju i ona spužvasta slova, a i donosit će narod tih džidža.
Dobili smo ono viseće čudo za iznad krevetića što svira i okreće se, ali meni je prestrašno - klovnovi - izgleda kao horor film, pa sam ga odložila na vrh ormara user posted image

Hej i ja sam nekakvu takvu vrtešku imala za iznad krevettića ali mi je bila jeziva i nisam je ni postavljala,skoro je Amara rastavio da vidi šta ima unutra user posted image  

Neposredna veza do poruke: 19516
13.7.2011 12:20:50   
Semica
Palachinken...imaju da se kupe one svijetlece dekoracije za zid...( zvijezdice,mjesec...planete...)....super izgleda u mraku a ne svijetli mnoooooogoooo da se ne moze gledati u to...bas fino bude...

Neposredna veza do poruke: 19517
13.7.2011 12:22:08   
drznica

IZVORNA PORUKA: Semica

Dobro jutro user posted image
Brzinski malo da se javim, posla preko glave, samo zvoni telefon huhuser posted image
Trebala sam ove sedmice na pregled, ali sad saznam da mi je dr.na godisnjem user posted image Posto se vraca tek 25.7. mislila sam da iskoristim to i odem na 4D UZV u Agram-poliklinika sunce. Jel neka od vas bila kod dr.taiba Delića i u kojoj sedmici ste isle na 4D? ja sam sad 20.sedmica?!
user posted image

Kod mene je prijateljica isla u Zagreb radila 4D u 18toj sedmici...po mom misljenju-vrijeme ti jeuser posted image

Hvala user posted image
Narucila sam se za petak, kazu od 20. do 30. sedmice je najbolje. Pa javim vam utiske i rezultate, a mozda bude i koja slicica.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19518
13.7.2011 12:22:51   
palachinken
Hvala user posted image , nije to ništa spektakularno, prilično je skromno, ipak smo mi u podstanarskom stanu i nije nam se dalo aman-zaman ukrajati i prekrajati, ali meni je lijepo i (zbog vlažnih maramica) već miriše na bebu user posted image U svakom slučaju, mama je udaljena metar user posted image i to je sve što bebaču treba.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19519
13.7.2011 12:24:26   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

A isto tako bebi kutak će muž namjestiti kad se porodim,jer bi mi ga Amara razorio,nesumnjam da bi iz radoznalosti uskočio u njega a puno je 22 kile da izdrži user posted image user posted image user posted image

Po ovom pitanju predlažem da mu već sad pokažete gdje će beba biti, spavati, kupati se, ne moraš postaviti da stoji. I da mu dozvoliš da te stvari malo koristi, jer će to sigurno željeti kad se stvari montiraju. Moja je kči sve obišla, i AS i kolijevku i kadu, u sve je ušla, boravila, izlazila-ulazila, i onda joj poslije više nije bilo interesantno.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19520
13.7.2011 12:25:53   
palachinken

Palachinken...imaju da se kupe one svijetlece dekoracije za zid...( zvijezdice,mjesec...planete...)....super izgleda u mraku a ne svijetli mnoooooogoooo da se ne moze gledati u to...bas fino bude...

Vjeruj da sam to mislila! Trebam do BInga, tamo ima tih karafeka, samo se nadam da se neće zid odvaljivati kad ih budemo skidaliuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19521
13.7.2011 12:26:54   
Semica

Hvala user posted image , nije to ništa spektakularno, prilično je skromno, ipak smo mi u podstanarskom stanu i nije nam se dalo aman-zaman ukrajati i prekrajati, ali meni je lijepo i (zbog vlažnih maramica) već miriše na bebu user posted image U svakom slučaju, mama je udaljena metar user posted image i to je sve što bebaču treba.

Steta sto je podstanarski stan...i ja sam na zalost podstanar...i bas sto kazes-ne da nam se da nesto specijalno ukrasavamo sobu...jer valja stan ostaviti nekad onakav kakav smo i dobili....steta...a ja se zaljubila u ovu sobicu...jest da je za djecakauser posted image i bas ti htjela predloziti....http://oneredshoe.co.uk/images/lionking/lioninsitu.jpg

Neposredna veza do poruke: 19522
13.7.2011 12:29:33   
Semica

Vjeruj da sam to mislila! Trebam do BInga, tamo ima tih karafeka, samo se nadam da se neće zid odvaljivati kad ih budemo skidaliuser posted image

ne bi trebalo...prijateljic aje svojoj malenoj polijepila te svijetlece ukrase... ( prije 2 god) i kad je skidala nista strasno nije bilo sa zida...samo malo svijetliji bio gdje su bili ukrasi (kao kad imas sliku na zidu pa je skines) user posted image ali moze se prekrecituser posted image

Neposredna veza do poruke: 19523
13.7.2011 12:31:24   
Semica

Hvala user posted image
Narucila sam se za petak, kazu od 20. do 30. sedmice je najbolje. Pa javim vam utiske i rezultate, a mozda bude i koja slicica.

Ona je dobila i CD ( snimak cijelog pregleda ) ...kako je to fino imati...nadam se da ces i ti dobiti...ja tuzna sto ja nemam nesto takvooooouser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 19524
13.7.2011 12:34:37   
Selma.A.M
Palachineken ja sam sa Amarom isto ljepilja one mjesece i zvjeszdica po zidu i nisu odvaljivale zid kad sam skidala samo se moralo prekrčiti taj dio je su ostali oni obrisi,a ljepe se tako što u pakovanju dobiješ male krugove od ljepila i to se stavlja na figurice i ljepi po zidu.......

I da Semice i Palachinken i ja sam podstanar ali no sikiriki bebici je najvažnije da smo uz njih a kutak je više za naše oči i oči posjetitelja user posted image  

Lejla Ka ma da i ja sam to mislila,ali pošto ću na carski 22 u sledeći petak tako da će to muž smontirati i onda neka malo malac ćejfa ali samo da ja nevidim user posted image  a mislim da mu je krevetić najzanimljiviji ,jer kadica i AS  mu nešto nisu zanimljive jer ih odprilike i sad koristi samo u krevetac nije htio ni dok je bio mali,ali sada bi mu moglo naumpasti takvo nešto user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  779 780 [781] 782 783   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *