|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.7.2011 15:41:47   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

hajd da se i mi izmejrimo, nemojte nam se smijatiuser posted image

danas 32+1 mjere su bile..

bpd   86

ac 290

fl 64

Mashallahuser posted image pa vi ste bas velikiuser posted image a ne ko mi sicauser posted image

pa dobro, mora na nekoga da liciuser posted image klipani i ja i mm, da je sitan bebic on bi uzeo postara da mjeriuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kod mene bilo majstora prosle godine,ako beba ne bude imala nista na mm,namjerice seuser posted image bar desetoricu treba da mjeriuser posted image i analizira im crte lica.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19926
15.7.2011 15:45:09   
animagical
ako hoces ad te masic makar jednom pogleda mozes doci 29.-og u opstu na kabinet. to je sasvim lijeva mala zgrada, udjes kod sestara i kazes kod masica, das uputnicu...pitaju koja si sedmica, ako je u devetom mj primice bez pola rijeci...pa mozes njega pitati  ko ce ostati kad on ode na godisnji, da te preuzmeuser posted image   a ako ces na jezero pitaj jelenu, ona gore zna

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 19927
15.7.2011 15:48:22   
zumbulcica

ako hoces ad te masic makar jednom pogleda mozes doci 29.-og u opstu na kabinet. to je sasvim lijeva mala zgrada, udjes kod sestara i kazes kod masica, das uputnicu...pitaju koja si sedmica, ako je u devetom mj primice bez pola rijeci...pa mozes njega pitati  ko ce ostati kad on ode na godisnji, da te preuzmeuser posted image   a ako ces na jezero pitaj jelenu, ona gore zna

Hvala.Jos uvjek nisam sigurna gdje bih.Vojna mi je nekako bliza i srcu i fizickiuser posted image .a jezero su fakat fino sredili...razmislicu.

Neposredna veza do poruke: 19928
15.7.2011 16:08:28   
Selma.A.M
Sarajke se raspričale user posted image  user posted image user posted image  

Ja evo odspavala 45 minuta (sine hvala puno user posted image ) izgleda i dijete poraslo pa zna kad mama spava da se nedira user posted image   evo sad da ispečem još hljeb,krompir se već kuha,sad sam  "ubila " user posted image  3 jaja na oko i odoh da jedem.........Oblaci se neki navukli kažu kiša će,a i vrijeme je

Meni dr što je prepisala one buskopane ja sam popila da li sad da kupujem još (a nemam recepta uzeli mi u apoteci) ili je to to user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 19929
15.7.2011 16:22:05   
animagical
selmauser posted image koliko ja znam-sve sto napisu vrijedi do iduce kontrole, znaci trazi recept ili kupiuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19930
15.7.2011 16:29:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

a i mm i ja metar i zilet, a sa krevetom ne vagamo 100kg user posted image

user posted image

vi duplo laksi od nas

mm 1.90 a ja 1.72 i skupa 200kg na krevetu, morali smo podupirati nov krevet kod sveki i svekra, uvalio seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19931
15.7.2011 16:33:50   
Semica
Selma da hoce kisa vala malo da osvjezi...evo ja sve otvorila pa kao malo pirka vjetric i u stanu...ja miline...zaboravila sam kako to izgleda heheheh...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19932
15.7.2011 16:35:45   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

a i mm i ja metar i zilet, a sa krevetom ne vagamo 100kg user posted image

user posted image

vi duplo laksi od nas

mm 1.90 a ja 1.72 i skupa 200kg na krevetu, morali smo podupirati nov krevet kod sveki i svekra, uvalio seuser posted image

Mm i ja skupa nemamo ni 150kg...user posted image user posted image khm...vidi sto se izvlaci da se od tezine uvalio krevet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19933
15.7.2011 16:40:07   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Semica

Selma da hoce kisa vala malo da osvjezi...evo ja sve otvorila pa kao malo pirka vjetric i u stanu...ja miline...zaboravila sam kako to izgleda heheheh...

i ja isto! sve sam otvorila sto se otvoriti dalo i sad sjedim sva sretna na promaji i jedem lubenicu, umeljala se do lakata ihihihih

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19934
15.7.2011 16:44:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

i ja isto! sve sam otvorila sto se otvoriti dalo i sad sjedim sva sretna na promaji i jedem lubenicu, umeljala se do lakata ihihihih

mogu misliti sad bebanovog osmijeha u trbiuser posted image user posted image user posted image hrani ga mama ljubenicomuser posted image i ja isto...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19935
15.7.2011 16:45:49   
Gift
helooo...zenice sta ima kako deverate...
kisa samo sto nije bas se lakse dise...juce kad nisam siznula...
neko je skoro pricao da mu je nisko stomak kao kamen, pa evo i meni upravo tako a i malo me boli, haman se beba bas tu namjestila..
Palachinken...usitnilo..user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 19936
15.7.2011 16:46:00   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

hehehe mm i ja smo sinoc pola lubenice pojeli....ostalo jos pola za veceras...nesto mi sladje s njim da papamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19937
15.7.2011 16:46:14   
palachinken
ako bude dobar na ctg-u danas, kupit ce mu mama veeeeliku konzervu ananasa user posted image  (i pojest :))

semice, i mi obicno navece tako na balkonu, a sad jos nije dosao s posla, a meni prahnulo...ko mu je kriv hihihihi

animagical, sta ti je doktor rekao za čep ili isjedak ili ono nesto?

< Poruku je uredio palachinken -- 15.7.2011 16:47:57 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 19938
15.7.2011 16:53:41   
Selma.A.M
Vidim u predhodnim postovima Palachinken spominješ da se bebic umirio, i kod mene je bilo tako unazad 7 dana pa sam bila počela paničiti i baš sam htjela otići na CTG ali evo juče i danas kako mi je nestalo buskopana opet se mrda i lupka kao i prije pa da li je tabletice umire ili šta već ne znam ali eto.........Jedva čekam petak uh kad će 22 imam još 7 dana a ja bi sad odmah user posted image

Neposredna veza do poruke: 19939
15.7.2011 16:54:37   
Semica
hehehe tako sam i ja do neki dan ( prahne mi sladoled i znam da ima...i hajde reko malo cu..i onda kad on dodje s posla skupa cemo..i malo po malo ja sve pojedem a da nisam ni svjesnauser posted image ...i onda mi bude zaouser posted image )

Nego danas sam prvi put osjetila one Braxton hicks...doduse samo jednom i na par sek...ali konacno sad znam kako to izgleda...ja radoznala bilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19940
15.7.2011 16:54:50   
Selma.A.M
Ah da i jeli danas u šest Palachinken CTG ili sam ja polupala lončiće user posted image  ?

Neposredna veza do poruke: 19941
15.7.2011 16:57:54   
palachinken
Selma, ja ga probudim, malo pritisnem dlanom stomak i on se javi, ali mi muž ne da da uznemiravam dijete user posted image user posted image
Semice, eto i ti ih osjeti, haman cu ja ovdje i poroditi se bez braxtona :D

E da, jest sad u 6 odoh na ctg, a doktorova ordinacija 3min od mene, pa ja polako user posted image

Neposredna veza do poruke: 19942
15.7.2011 17:09:10   
Anoniman
Palachinken ne maltretiraj dijete user posted image
Mene ova bol u krstima ne popusta nikako, cak mi se cini da je i jaca. Sad sam poslala dr sms pa cekam da mi javi je li to normalno s obzirom da sam vec otvorena, grlic skracen i sve ostalo propratno user posted image

Neposredna veza do poruke: 19943
15.7.2011 17:15:40   
Semica
palachinken-sretno...user posted image user posted image a blago tebi kad je dr tako blizu...i ja da sam nastavila ici kod dr.kod koje sam na prvi uz isla ( Blitvic )... sad bi mi isto tako blizu bila...do mene zgrada...ali etoo...igrom slucaja ja zavrsi u domu zdravlja...

Neposredna veza do poruke: 19944
15.7.2011 17:15:46   
drznica
Hello drage moje, kao sto sam obecala javljam se poslije pregleda i to 4D. Nisam sad nesto posebno odusevljena dr.u Poliklinici Sunce (Taib Delić) Mislim kulturan covjek sve ok, informacije sture, pregled 15 minuta 100KM jer je uporedo obicni UZV i 4D. Mamin akrobata noge preko glave zabacuje, rukama krije lice...bas onako lijepa slika na 4D...dobila sam i CD sa snimcima ;)
Ukupno imam sad 72kg...nadam se da nije puno, obzirom da sam visoka 184... Lijep osjecaj, nema stauser posted image

Pusa trbama user posted image

Neposredna veza do poruke: 19945
15.7.2011 17:18:29   
Semica

IZVORNA PORUKA: drznica

Hello drage moje, kao sto sam obecala javljam se poslije pregleda i to 4D. Nisam sad nesto posebno odusevljena dr.u Poliklinici Sunce (Taib Delić) Mislim kulturan covjek sve ok, informacije sture, pregled 15 minuta 100KM jer je uporedo obicni UZV i 4D. Mamin akrobata noge preko glave zabacuje, rukama krije lice...bas onako lijepa slika na 4D...dobila sam i CD sa snimcima ;)
Ukupno imam sad 72kg...nadam se da nije puno, obzirom da sam visoka 184... Lijep osjecaj, nema stauser posted image

Pusa trbama user posted image

Drago mi je da je bebica dobrooo i da si uzivala gledajuci akrobacije...da nece biti gimnasticar??user posted image user posted image
naravno da nije puno-sta ces onda reci za mene...ja 165 a imam 78kg....???

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 19946
15.7.2011 17:21:26   
drznica
Ko zna sta me ceka sa kilama...pa vidi gdje si ti sa sedmicama, a gdje ja hehehe. Ma i necu da brinem, nek' je user posted image dobro, lako cemo poslije za kile user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19947
15.7.2011 17:23:26   
Semica

IZVORNA PORUKA: drznica

Ko zna sta me ceka sa kilama...pa vidi gdje si ti sa sedmicama, a gdje ja hehehe. Ma i necu da brinem, nek' je user posted image dobro, lako cemo poslije za kile user posted image

ma upravo tako...bitno je da su bebe dobro a kile ce spasti user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 19948
15.7.2011 17:25:56   
malena27 RR
ola cure....

drznice drago mi je da je bebac ok user posted image user posted image

animadzikal MIRUJ! user posted image

palacinko sretno i tebi na CTG! kod koga to ides privatno i koliko se placa?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 15.7.2011 17:26:51 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19949
15.7.2011 17:26:08   
Gift
drznice super, stavi namah slikice, na temu tamo slike sa UZV, a morat cu i ja nego mi to nesto sporo ide pa nikako da se nakanim..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 19950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  796 797 [798] 799 800   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *