|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.7.2011 14:29:11   
Anoniman
Animagical rade oni odavno te savove sad sve zavisi koji dr te porodi, jer ne koriste svi dr ove "moderne" tehnologije. Ja znam ako me moja bude poradjala da nece biti vadjenja konaca, ali ako me ovaj dr bude poradjao onda ne znam. Ma kako god samo da bebi bude ok user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 19901
15.7.2011 14:30:33   
Anoniman
Zumbule kad si bila psolednji put na pregledu, hajde ako ti nije problem mjere bebe prepisi posto meni kazu sitna beba, pa da vidim koliko sitna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19902
15.7.2011 14:35:38   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zumbule kad si bila psolednji put na pregledu, hajde ako ti nije problem mjere bebe prepisi posto meni kazu sitna beba, pa da vidim koliko sitna user posted image

Ja trebam ici u ponedeljak ,utorak.Evo ti od prije 15 ak dana
efw 1852g
cga 32w 1d
aua 31w6d

bpd 7,96cm
ofd 11,03cm
hc 29,60 cm
ac 27,24 cm
fl 6,45
bpd/ofd 30,03cm
mMojoj curi glavica nalo manja a ostalo ok. Daj mi i tvoje brojke da malo vidim.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19903
15.7.2011 14:39:50   
Anoniman
Kod mene 33/34 nedjelja
BPD 83
FL 63
AC 290
HC 296

(odgovor članu zumbulcica)
  Neposredna veza do poruke: 19904
15.7.2011 15:00:33   
animagical
jelo kakvo je to vaguckanje, imas jos dvije sedmice do poroda, dobice beban jos pola kile makaruser posted image

eh, da i Murtezic je vrlo moderanuser posted image ipak on radi i privatno u bosanes pa je u toku s tim novim metodamauser posted image  

< Poruku je uredio animagical -- 15.7.2011 15:03:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19905
15.7.2011 15:08:04   
Anoniman
Animagical ovo je bilo prije deset dana otprilike, ma nemam pojma koji djavo i ja gledam kilograme kad su mi sa Anom rekli da ce imati maksimalno 2kg dva dana pred porod, a rodila se sa 3.150... kaze meni dr sitan je, ali sve ok... a i kako ce krupan biti, pa nije ti ga Divac praviouser posted image

Neposredna veza do poruke: 19906
15.7.2011 15:08:10   
zumbulcica
Animagical ko ce tebe poradjat?Ja nemam pojma gdje da odemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19907
15.7.2011 15:09:19   
zumbulcica

Animagical ovo je bilo prije deset dana otprilike, ma nemam pojma koji djavo i ja gledam kilograme kad su mi sa Anom rekli da ce imati maksimalno 2kg dva dana pred porod, a rodila se sa 3.150... kaze meni dr sitan je, ali sve ok... a i kako ce krupan biti, pa nije ti ga Divac praviouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19908
15.7.2011 15:10:02   
Anoniman
a i mm i ja metar i zilet, a sa krevetom ne vagamo 100kg user posted image

Neposredna veza do poruke: 19909
15.7.2011 15:11:35   
Semica

Kod mene 33/34 nedjelja
BPD 83
FL 63
AC 290
HC 296

evo i moje mjere sa 30+3 ako ce pomoci da uporedis

BPD 77 (31+1)
HC 294 (32+3)
AC 278 (31+6)
FL 59 (31+1)

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19910
15.7.2011 15:13:38   
zumbulcica
user posted image user posted image ja metar i zilet a mm grmaljuser posted image ,ja sve sve bojala sta cu ako moja bebica buda na babauser posted image ,kako ce izac iz meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19911
15.7.2011 15:15:35   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Semica

Kod mene 33/34 nedjelja
BPD 83
FL 63
AC 290
HC 296

BPD 77 (31+1)
HC 294 (32+3)
AC 278 (31+6)
FL 59 (31+1)

Mashallah semice,tvoja bebica bas krupnauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19912
15.7.2011 15:15:40   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Sandrich

zenice izvinjavam se sto ovako upadam al imala bih jedno pitanje jer ste vi to sve garant vec prosle user posted image
na sledecu kontrolu trebam oko 19.8 a u trudnickoj knjizici mi napisala da trebam uraditi nalaze L fetoprotein i betahcg.pa me zanima kad da uradim te nalaze,jel se dugo cekaju?i zasto su ti nalazi ako neko zna.......user posted image

To svaka trudnica u tz radi...i ne placa se nista ako imas zdravstveno osiguranje (bar kod nas)...ovdje se radi u bolnici ( Gradina) na biohemiji...izvadis krv i to je to...mislim da se ne cekaju dugo nalazi...mozda cak i isti dan budu...

da na gradini cu radit..hvala ti puno na info user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19913
15.7.2011 15:17:33   
animagical

oplakah na ovo, suza suzu goniuser posted image user posted image user posted image

zumbulcice, vode me divanovic-privatno i masic-u vojnoj, a ako se porodim tokom ramazana sve su prilike da ce me poroditi bilo ko izuzev masica jer on tada ide na godisnji obicno...ma svejedno mi je...ako budem morala na cr kao sto planiraju, moze to bilo ko, nije neka nauka...ako kojim cudom dozvole prirodno porod-gledacu koja je babica dezurna, sta ce mi druser posted image kod koga si ti??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19914
15.7.2011 15:20:13   
Semica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Kod mene 33/34 nedjelja
BPD 83
FL 63
AC 290
HC 296

BPD 77 (31+1)
HC 294 (32+3)
AC 278 (31+6)
FL 59 (31+1)

Mashallah semice,tvoja bebica bas krupnauser posted image

Ahaaa.... dusa moja...na taju izgledauser posted image ...on se rodio sa preko 4kg...i bio je glavat heheheh a i ja sam bila krupna..imala sam 2.400g a s obzirom da sam blizanka,mislim da sam bila poprilicno krupna user posted image

Neposredna veza do poruke: 19915
15.7.2011 15:21:18   
Semica

zenice izvinjavam se sto ovako upadam al imala bih jedno pitanje jer ste vi to sve garant vec prosle user posted image
na sledecu kontrolu trebam oko 19.8 a u trudnickoj knjizici mi napisala da trebam uraditi nalaze L fetoprotein i betahcg.pa me zanima kad da uradim te nalaze,jel se dugo cekaju?i zasto su ti nalazi ako neko zna.......user posted image

To svaka trudnica u tz radi...i ne placa se nista ako imas zdravstveno osiguranje (bar kod nas)...ovdje se radi u bolnici ( Gradina) na biohemiji...izvadis krv i to je to...mislim da se ne cekaju dugo nalazi...mozda cak i isti dan budu...

Ma nista...drago mi je da sam pomogla....sretno!!! user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 19916
15.7.2011 15:22:06   
zumbulcica
heheheh,tacno sta ce mi doktor i onako samo stoje i gledajuuser posted image .Ja sam isla kod dr.Maje(kod Mehmedbasica) a jos nisam otisla u niti jednu drzavnu,cekala knizicu.Moram ovih dana odluciti se gdje cu...pa otvaranje kartona,pa zakazivanje....uh.Ja bih voljela Masica,on je sve moje prijateljice pradjao,ali i ja cu najverovatnije u ramazanu se porodit,tako da Masic otpada.user posted image

Neposredna veza do poruke: 19917
15.7.2011 15:22:20   
animagical
hajd da se i mi izmejrimo, nemojte nam se smijatiuser posted image

danas 32+1 mjere su bile..

bpd   86

ac 290

fl 64

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19918
15.7.2011 15:24:56   
animagical

heheheh,tacno sta ce mi doktor i onako samo stoje i gledajuuser posted image .Ja sam isla kod dr.Maje(kod Mehmedbasica) a jos nisam otisla u niti jednu drzavnu,cekala knizicu.Moram ovih dana odluciti se gdje cu...pa otvaranje kartona,pa zakazivanje....uh.Ja bih voljela Masica,on je sve moje prijateljice pradjao,ali i ja cu najverovatnije u ramazanu se porodit,tako da Masic otpada.user posted image

nemas sta otvarati karton u bolnici! ja nemam karton, to se radi samo u ovim tipa doma zdravlja, skerliceve i to...a za opstu znam kad dodjes iza 36 sedmice ( gotovo sam sigurna je 36) da se samo pojavis s uputnicom i pregleda te dr, ne treba se ni narucivati...mozes na kabinet a moze i u dezure ako koga upratis...ima dole i puzic, i njega hvale

Neposredna veza do poruke: 19919
15.7.2011 15:25:50   
Sandrich

Ma nista...drago mi je da sam pomogla....sretno!!! user posted image

jesi pomogla si user posted image uradit cu ja njih koji dan prije pregleda...super...hvala jos jednom user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19920
15.7.2011 15:28:54   
zumbulcica
A ko mi izdaje uputnicu?Moram za to u dom zdravlja?

Neposredna veza do poruke: 19921
15.7.2011 15:30:32   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

bpd   86

ac 290

fl 64

Mashallahuser posted image pa vi ste bas velikiuser posted image a ne ko mi sicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 19922
15.7.2011 15:37:05   
animagical

ma dr opste prakse, dz obicniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19923
15.7.2011 15:38:34   
animagical

bpd   86

ac 290

fl 64

Mashallahuser posted image pa vi ste bas velikiuser posted image a ne ko mi sicauser posted image

pa dobro, mora na nekoga da liciuser posted image klipani i ja i mm, da je sitan bebic on bi uzeo postara da mjeriuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19924
15.7.2011 15:39:04   
zumbulcica

ma dr opste prakse, dz obicniuser posted image

user posted image najobicnijiuser posted image
hvala za info,mozda se i sretnemouser posted image

Neposredna veza do poruke: 19925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  795 796 [797] 798 799   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *