Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 19:12:45
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
što nam se tema zaključa maloprije? nesto sam htjela reci, pa sad zaboravih....
ja zaključala ..Malena psuje, piše za dr da su gadovi..to vam je samo opomena
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 19:34:07
gerberka
ja danas ručala tunjevinu prvi put, našmigala mi se, ali sam je povratila ..taman da znam..hvala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 20:58:24
animagical
cestitam na curici ih sad kad navalis po haljinicama i masnicama za kikice curice su stvarno nesto posebno mogul se i ja progurati u te starije trudnice odoh se kupati, opet, spavala sam pa sam se probudila sva mokra bljakic...vidite da znam i ja mirovati koji sat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 21:21:30
Bebica11
hvala vam na cestitkama
al fakat predosjecaj NE VARA...ja sam predosjecala nekako i mililo mi se da mi bude hvala Bogu
nek je ono hairli...al nekako je covjek svjesniji trudnoce kad zna jos spol pa moze pricati ljepse s bebicom
JelenaT potrefila me tvoja dr. fina je bila iako sam dosla u dezuru uvece kad ih je malo...rekla je da inace ne radim vise tako ako nije hitno jer imaju hitnih slucajeva i da je njena dobra volja sto me primila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 21:49:47
Anoniman
Bebice cestitam za curicu ... dobro te je ikako i primila s obzirom da sam i ja maloprije gore bila i na njih cetvoro 12 porodilja za salu spremno, kaze ne zna gdje udaraju, tacno ne zna kojim redosledom da ih uvode u salu, sve su prioritetne . Ma meni je ona najbolja i ne bih je mijenjala ni za sta na svijetu
Kod mene svega i svacega, uglavnom strogo mirovanje jer bi porod svaki tren mogao krenuti... bebica je zrela, svi organi razvijeni, sve super...ali bolje neka ga jos u maminoj pupi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 21:55:31
Hannica
Evo i mene. Bebice cestitam na curici,vidim da te to jako obradovalo. Ja bila danas na Vlasicu,nije mi bilo nesto fino jer smo bili kod rodice mm a malo mi je isla na zivce,kao i obicno. Kad smo se vracali svratili u fis,ni tamo mi nije bilo lijepo jer je Hana cijelo vrijeme plakala,nisam kupila nista sto sam trebala. Evo maloprije ispekla strudlu koju sam podkuhala danas oko jedan,idem vidjet valja li ista. Ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:04:51
ciciban26
Bebice cestitke na maloj cujici . Neka malo i nasih pisuljica,dosta nam je frajera na forumu,imat ce nam djevojcice veeeliki izbor I ja sam bila presretna kad sam saznala da je ,najbitnije je da bude sve ok ali eto ipak mi je malko draze sto ce biti mala pisulja.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:24:40
ciciban26
Jao hvala ti,ni tvoje nije lose ...Imenjakinje i kolegice
Gdje su nam se to ostale razbjezale??? Ova moja spava cijeli dan ali zato navece igranka,stomak se talasa lijevo-desno Voli mala nocni zivot,bukvalno danju spava a lumpuje nocu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:26:31
Bebica11
JelenaT pa malo mi je prigovorila al ja sam presutila(mislim upravu je)..al fakat sam morala lezati ovih 7 dana, a muz jedva s posla izadje, svi na godisnjem, mora neko biti tu, pravo mu frka, ja ne vozim otkad sam , da se ne stresiram i onda sam prisiljena njega cekati zbog moje situacije, a iduci put ce biti moja dr aBd
A ja sam stigla oko pola sest, tamam kad je muz s posla, jednoj pukao vodenjak , dvije otvorene a nas 2-3 na pregled, nije im jos toliko puno guzva bila, a dobro sam uletila
Hvala svim ostalim na cestitkama...ja sam zaplakala kad mi je rekla pa onda opet u autu...nije to sto je curica, mada mi je milo, nego mi cudan osjecaj poslije svih onih iskusenja i neuspjeha imati svoju kcerkicu aBd...to me preplavilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:33:43
Bebica11
IIII btw danas sam se "osafunjala" dok sam iskopala nesto da obucem
od pocetka trudnoce samo sam 2 haljine kupila i to je to(posto sam prestala raditi a i ovo mirovanje pa nisam ni imala kad kupovati), jedva sam se uvukla u jednu tunikicu, zadebljale none,ruke, sve....pa smo ja i zaova muku mucile da nesto iskopamo iz mog ormara. Onda mi je ona predlozila da poslije pregleda(posto ne mogu jos puno hodati) naletim u Skafu pa sam 2-3 stvarcice uzela, par suknji, i nesto po kuci da imam promijeniti...ma haos sam s odjecom, kriza zesca,nista mi ne moze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:36:49
Nina_Lana
Ja sam danas isla u kupovinu isto, mrzilo me da idem na pijacu po ovoj vrucini, a cula sam da ima lijepih stvarcica za trudnice,,tako da mi je usput bio haris te sam sebi kupila par haljinica i tunika,,,prelijepe stvarno, a dzaba sto se kaze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:38:22
Bebica11
pa i ovamo suknje praaavo jeftine,kaze zaova kupi pa bar par puta obukla isplati se pa sam to i uradila, da barem imam u cemu hodati dok ne kupim nesto bolje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.7.2011 22:52:23
Anoniman
Malena meni pise 34+6, s tim da mi je to po velicini bebe, a po poslednjoj menstruaciji vec sam u 36.nedjelji. Ja otvorena 2,5prsta, grlic skroz skracen, kontrakcije... ima malo upale pa mi ukljucila vaginalete i urin i urinokulturu da izvadim, jer konstantan bol u krstima bez prekida ili je beba pritisnula neki zivac ili je upala u pitanju. Hvala Bogu nisu porodjajne kontrakcije vec laznjaci, ali treba pripaziti jer smo sitni sa kilazom i bez obzira sto su svi organi razvijeni, zavrsna faza zavrsena. Za deset dana 340grama dobili, tj bebi pa sad mirovanje da jos beba na kilazi dobije i da izguramo do 30.