Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 11:18:45
animagical
da se ja zvanicno odjavim da ne mislite da se poradjam odoh kod mame ne uzlezavanje...kuci bi se samo gnijezdila i pospremala, moram bjezati have a nice day
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 11:19:33
Semica
IZVORNA PORUKA: animagical
da se ja zvanicno odjavim da ne mislite da se poradjam odoh kod mame ne uzlezavanje...kuci bi se samo gnijezdila i pospremala, moram bjezati have a nice day
Uzivaj kod mame!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 12:48:30
star
pozdrav svima...meni brzo prosla 3 dana na moru...a jedva sam cekala svoj krevet i 5 jastuka oko sebe u apartmanu prevruce, nisam spavala ukupno sat vremena svaku noc..nisam imala ni dovoljno jastuka pa mi muz pola noci cuvao noge u zraku jer su oticale uzasno jedina svijetla tacka je prelijepo more i kupanje, tu sam uzivala..sad pripreme psihicke za ponedjeljak i povratak na posao svima cestitke na novim sedmicama, i svemu sto treba..nabrzaka sam samo pregledala objave...Palachinken kutak za bracu je presladak..mislim da imamo isti krevetic jos nikad se nisam javila za onaj cd..nikako da ugrabim vremena, ne hodam po danu a uvecer ili mi neko dodje ili negdje idem pa..nadam se da nije kasno ..Gerberka je mislim spominjala hemoroide..moj je savjet (provjereno) da jedes psenicne mekinje..meni su grozne ali ja ih mijesam ujutro sa pahuljicama(dodam 1-2 kasike) i tako svaki dan..u prva 2 mj trudnoce sam imala problema ali od tada nista hB..regulisu probavu, zatvor..manje jedi ljuto i zacinjeno..pak od 250g ti u konzumu kosta oko 1,80KM..pa sretno.. ostalim veliki pozdrav
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 12:54:23
palachinken
Mi nemamo FOX-a nikakvog a baš bi mi dobro sjeo navece. Doduse, ja sebi skidam s neta sve sto me interesuje, ali opet je cejf pogledati na teveu, što jest jest.
Čitav grad sam obisla u potrazi za pamucnom ljetnom haljinom na široke bretele do koljena i za sisate žene . I samo jednu na jednom mjestu na pijaci nađoh.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 13:00:58
gerberka
hej cure, sta mi radite drugarice
mene svekar jutros iznervirao, zeludac mi se okrece, djubre jedno staro, jos sam trudna, jos nervozna...i uvijek kazem Hvala Bogu pa mu ne gledam brnjicu svaki dan, ne daj mi Boze da smo u zajednici..nekom bi glava letjela!
kako ste mi sve? idem da vas citam i ujedno da se smirim....
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 14:24:36
Selma.A.M
Samo da se javnem malo...Nisam raspoložena za tipkanje,pričanje pa se i nejavljam........Glava me od sinoć boli i to samo ljeva strana hoću pobudaliti........
Enči sretno kod doktora.......Ostale ako se ima šta čestitati ja vam čestitam ...........
Odoh opet zavezati glavu i u horizontalu.........Ah da kupila sam sebi grudnjak,preljep pamučni 80 ,nadam se da će mi moći oprala ga pa kad se osuši valja mi ga probati
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.7.2011 14:25:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 14:33:48
gerberka
selma nemoj vez6ati glavu, jer to ne pomaze kao sto se misli..vezanjem glave smanjuje se cirkulacija i odatle prvidni , lazni osjecaj da manje boli kad se odveže..masiraj si malo sljepoočnice i zamraci prostoriju..sretno draga...
< Poruku je uredio gerberka -- 16.7.2011 14:34:35 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 16:08:09
DIJAMANT
Selma meni pomogne malo kad ogulim i isječem krompir na kolutove, to poredam na maramu i stavim na čelo. Malo jače stegnem i malo mi olakša. Probaj.
Palachinken- Ja kad odem na pregled kod tog dr. (on mi je vodio i trudnoću sa prvim sinom i sada), poslije UZV uvijek me iskritikuje. Osjećaj je isti kao kad te učiteljica prozove da odgovaraš, a ti pojma nemaš Tačno mi izazove crvenilo u obraze. A ja bih bila sretna na takvoj kilaži kao kod tebe (takav prirast težine za mene je utopija) Zato no sikiriki!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 16:13:05
Selma.A.M
Malo me je popustila glava hvala Bogu,ma ili me je klima sredila ili je od nerovoze nema treće ......Ja skroz malo otičem što mi je bilo čudno jer sam od 5 mjeseca bila kao bombica zbog otoka ali kako uđoh u 9 mjesec samo malkice prsti na rukama ništa strašno............
Palachineken kako ti,jeli počeo djelovati svježi ananas,pošto vidim na temi "Danas kuhamo" da je na meniu
Evo kažu da su ovo znakovi pred porođaj pa vidi ima li te gdje
U danima neposredno prije poroda možda ćete primijetiti nešto od sljedećeg, iako to često nisu pouzdani znaci da će porod početi: · Sluzavi trag popraćen sukrvicom · Iznenadni napadi energije · Mekša stolica · Gubitak težine · Pojačani apetit
Kod mene je zasad samo ovo dvoje što je potamnjeno
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.7.2011 16:14:03 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 16:13:56
gerberka
dijamant jel mislis na bojana?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 16:16:59
gerberka
ma on je poznat po tim kritikama ne vezite zene glavu maramom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 18:16:09
sanela.asja
Evo i mene Vratia se Sime [sm=smiley3 Kako ste mi sve jel se koja porodila ,sta ima novo odo sad polako da citam... Meni je bilo nezaboravno put me malo uhakao al tu su uspomene koje ce mi ostati u sjecanju do godine moje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 20:54:37
drznica
Zeneeeee gdje ste se izgubile??? Istopile??? Jedino ja radim al jos malo...sahatak i gotovo, a onda i sutra od 12-20h. Joj ne znma sta bih vise sa svojim nogama...ne odgovara da sjedim, da stojim, da steam...ja bih malo u horizontalu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 21:43:25
malena27 RR
ola debele! stefania, kako je ? sanela i star dobro nam se vratile....
ja bila na izletistu s mm, isli malo procunjati posto je tamo hladnije i bas nam je fino bilo... vecerali i sad svako na svoju stranu... digla sam none i uzivam... ko fol padala malo kisa.... a opet vruce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 21:47:39
Hannica
Ja sam iskoristila ovu kisu i ko fol zahladjenje da malo pocistim stan.Prije pet minuta zavrsila s usisavanjem,nadam se da komsinica ispod nece zamjerit. Sad cekam da Hana zaspi pa da se idem bucnut a poslije toga idem peglati ves,sutra zorile spavacu pocistit i eto ga,diosta od mene do nekog nevremena. Dosadno bez mm.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 22:04:59
animagical
hej zemske nije valjda da spavate? ja dosla cijeli dan se izlezavala... moram vam se pozaliti ja iz wc-a ne izlazim, a nisam nicim pokvarila stomak, nista me ne boli ali opet moram ici bar tri puta na dan kad pomislim da sam kukala na tvrdu stolicu...ne znam sta je gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 22:46:33
Anoniman
Mahanje i od nas Kod nas nema kise, a izgleda da je nece ni biti. Mi konacno zavrsili sklapanje Anine sobe, pokupovali i onih par stvarcica sto je falilo za bebu, kupili i dusek za krevetac, tako da je sve spremno. Sutra da se ocisti soba i cura sutra vece aBd spava u svojoj sobici . Ostalo je jos dosta detalja da se urade, ali nista nije neophodno.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.7.2011 23:34:42
palachinken
Ja cu samo da vam pozelim laku noc. Imala sam maloprije neke bolove, ali ne sliče onom opisu braxtonki, prije ce biti da bebač svojim kolobatanjem zahvati neki od organa, pa se meni manifestuje kao oštra bol u predjelu venerinog brijega ili tupa bol u krstima a i pritisak na trticu. Hajd, makar to znaci da se spustio niže :) Ponekad osjetim da mi je stomak sav nategnut, napet...eto ja se ispovjedih
Jelena, jel Anči uzbuđena zbog nove sobe ili je jos malena da skonta sta se desilo?