|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.7.2011 23:20:06   
pahuljica_25
hellooo drage mojeuser posted image ...evo i mene nakon današnje kontrole.Hvala Bogu ležanje i mirovanje se isplatilo, bebica se podigla nije više nisko ali drugi problem koji me jakooo zabrinuo su kilogrami.Za 3 nedjelje ja se udebljala čak 3kg što je fakat puno,mada ja na sebi i neprimjetim baš to toliko osim možda malo noge ali uglavnom od danas reduciram hranu,uspjela sam pojesti samo jednu tanku kriškicu uz ručak i samo voće i povrće.Kontrola mi je za 15 dana pa će vidjeti hoću li se zaustaviti.uhhhh....najgore od svega što sam ja uvijek bila mršavica i nikada mi kg nisu bili problem a sad moram da brojim kalorije....ali opet bolje to nego da je beba nedaj Bože i dalje nisko.....
Čestitke svima onima kojima se ima nešto čestitati,mjeseci,sedmice,dobri nalazi itd
Pusa od mene i mog malenoguser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20001
15.7.2011 23:20:55   
malena27 RR
grozan je svaki dan s ovakvim temperaturama... sreca pa navecer malo zahladni... i kod mene su noge strasne... jucer si vidjela kakve su, danas jos gore... user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20002
16.7.2011 0:14:57   
Sensia
Sam da vma mahnem, ovo zahladnilo, mm i ja tek usli u kucu, bili na ilidzi, meni se ne spava drago mi sto se ne znojim pa reko da se nadisem ko coek

user posted image user posted image user posted image user posted image

Drzite se vi "starije# trudnice user posted image  proci ce i ove vrucine

Jelo, ne daj se jos, neka te jos ne zuri user posted image user posted image user posted image   mora prvo palacinka

Neposredna veza do poruke: 20003
16.7.2011 1:16:29   
treciputmama
jos malo pa gotovo, ako Bogda.....i vrucine ce tada biti manje, nadam se.....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20004
16.7.2011 6:26:16   
enči80
Haj elegantno popunjeneuser posted image
Prvo evo kaficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ima za sveuser posted image

Bebice11 čestitam za malenu curicuuser posted image
JelenaT i ti pošla preko reda,nemeRe to tako,prvo palačinka pa onda ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image čuvaj se koliko možeš tj.koliko ti Ana dozvoljava.
Animagical user posted image za malenoga,ja sam davno rekla da ti se divim kako sve izdržavaš pa sad ću samo to potvrditi i zaželjeti ti sve naj,naj od user posted image do kraja...pa nekako ću podnijeti ako se i prije mene porodišuser posted image user posted image

Selma jesu li se smirili bolovi,kako svekriva?

Odoh da se tuširam,pa ću aBd rano na pregled da vidim ove svoje indijanceuser posted image
Pusa od nas za sve ostaleuser posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 16.7.2011 6:28:21 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 20005
16.7.2011 8:47:44   
Semica
Jutrooo drage mojeee...

ja ustala prije pola sata a vec sam puding napravila ( naumpalo mi cim sam oci otvorila i nije mi mrsko bilo...) sad jedva cekam da se malo hladneuser posted image user posted image

Vidim povecava se broj pisuljicaaaaa...nekaaaa hBuser posted image user posted image user posted image neka su zive i zdrave....i mudonjice naravno....user posted image user posted image

Moja pisuljica od sinoc nesto pravo mirna-nisam je navikla takvu...obicno ujutro cim se pomjerim ona pocne plesat ( i to ne malo,nego razvaljuje mi stomak)...a danas nista....bas mi nesto neobicno...pomjeri se jednom skrozzz blagooo i onda opet mirujeee..pa kroz nekolikoo opet isto tako blago jednom...ali hajde tjesim se sto se javi makar nekako.....al fkt mrzim ovo pracenje bebinih pokreta-toliko me toga strah...cini mi se da cu osijediti ( ovako mlada ) zbog tog...jos sam se svakakvih prica i nacitala i naslusala da mi se dize prosto kosa na glavi...
Mozda pocne lupat kad pojedem puding...user posted image

Eeee sto sam se ja zeznula juce...na kraju sam se smijala sama sebi...jedan jedini ispit sto sam se nakanila da spremam kod mene na kalendaru zabiljezen da je 16-tog ( danas)...i ja sam juce sjela da to procitam ( nema puno-16str)...i hajde reko da pogledam u koliko sati mi je ispit da znam hocu li imati vremena ujutro da procitam jos jednom...i ja fino odem na stranicu svog fakulteta kad tamo ispit 15.7. u 4huser posted image user posted image user posted image ( a vec bilo pola 5 kad sam to gledala)...user posted image user posted image ...tako da mi se ne da nikako...ni kad hocuuser posted image user posted image

KONACNOOO ZAHLADNILO MALOOOO!!! aaahh kako je lijepoo...user posted image user posted image user posted image
Samo da ovako i ostane...

Drage moje...user posted image evo jedna i od mene...uzivajte!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20006
16.7.2011 9:08:55   
palachinken
Vidi stvarno je malo zahladnilo. Mene je sinoc bas kriza spucala, ne znam kako bih i danas podnijela jos jedan dan onakvog kijameta.

Bebice, bas mi je bilo drago procitati da si toliko sretna user posted image Neka majih cujicauser posted image
pahuljice, drago mi je i zbog tvog bebača, a kile...pa bitnije je da se beba podigla, jel tako?
semice, ti ko mm, njega tako svaki rok neka viša sila spriječi hahahha, naravno sad nije ni pogledao kad mu je šta, ipak mu je dijete na putu, pa eto, sta ako meni krenu bolovi a on bude na ispitu pa se ne mogne javiti user posted image
enči, sretno danas! stavi nam sliku svog plemena user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20007
16.7.2011 9:10:03   
palachinken
Jelena, hajd sto ce me Selma prefurati, ali nemoj i ti sine Brute user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 20008
16.7.2011 9:28:50   
Selminja
Jutro curke user posted image
Ja od sinoc nisam mogla otvoriti RR, desava li se to jos kome, ili je do mene?
Ja sam juce crkla, napokon sam usisala user posted image u 7 ujutro dok jos nije upeklo i opet se u golu vodu preznojila. Morala sam, sinoc dolazila rodbina iz dijaspore, svasta sam dobila user posted image isplatio se rad. Ja se samo bojim da mi dr nece reci na sljedecem pregledu da je nisko, jer me stomko zabolio jucer i zna se stvrdnuti kao kamen, pisalo je o tome jos forumasica.
Da vas pitam, imate li vi problema s komunikacijom s ljudima otkako ste trudni? Ne s svim, samo s odredjenim ljudima, a s kojim a sam prije trudnoce super komunicirala. Ja imam. Ja bih se najradije druzila s mamama, buducim, sadasnjim, trudnjacama, jer me to zaista jedino zanima. Imam par dobrih prijateljica koje su cure i primjetila sam da ih zista izbjegavam nesvjesno zadnjih par mjeseci, Ja njih volim, ali nemam snage slusati price u kojem su one sad fazonu. Jesam sebicna? Muz kaze da jesam. user posted image
Ma bas me briga, ja cu doci ovdje i druziti se kad me sve odjebu user posted image

Neposredna veza do poruke: 20009
16.7.2011 9:43:37   
DIJAMANT
Jutro curice!

Hvala na čestitkama za ulazak u 6. mj.!
Ja jučer nisam mogla više ni tipkati, nešto zbog vrućine, a nešto zbog neke sikiracije. Nekada mi dan zna biti baš grozan. Jučer sam bila i plačljiva i nikakva. Danas sam boljauser posted image

Nisam baš uspjela iščitati šta ste pisale, samo sam upratila da je kod Bebice - pišuljica user posted image user posted image user posted image Bebice, ti nasluti da je curicauser posted image , popravljaš prosjek na rr.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 20010
16.7.2011 10:19:04   
animagical
dobro jutro okrugliceuser posted image mm eno hrce ko da ce mu neko sutra krevet oteti, a ja se crvam po kuci od pola 7, budna a mrsko mi da pravo ustanem...kontam mozda kod mame, da se izlezavam danas...
enci sretno na pregleduuser posted image   sve sam drugo zaboravila, vruce mi je, malo zahladnilo al ja opet sva mokra

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20011
16.7.2011 10:36:41   
malena27 RR
ola zenice.... kako ste mi jutros?

ja sam se cijelu noc budila ali sam bas fino spavala. jest da su me grcevi hvatali naizmjenicno u obje noge, ali eto mogu jos uvijek do wc-a i nazad u krevet user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20012
16.7.2011 10:53:58   
Skvo RR
Jutar i od mene!
Prvo da cestitam bebici na curetku...user posted image
Onda jeleni da "prospem" biser mudrosti...kako mora mirovati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja joj nasla govoriti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .a i moj samo dok mi ne mahne....user posted image user posted image user posted image user posted image
enci sretno na pregledu.
Malena i animagical..i ja slabo spavam...vise ne mogu ni da "kukam".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..samo kazem hB na fox life.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 20013
16.7.2011 10:55:13   
palachinken
OVo zahladnjenje je baš bilo dugotrajno user posted image Dok sam se ja izvukla iz spavaćice i rasklonila po kuci, opet ugrijalo, a koka se spremila u čaršiju. Mislim da cu opet samo krugic po bulevaru i kuci.
Joj meni se nije povukao otok stopala od sinoc, to mi se nikako ne sviđa, danas će samo nova voda nakalemiti na ovu od juce user posted image malena, spadne li tebi do jutra?
Kako sam se ismijala juce kod ovog doktora sto sam isla na CTG. Prvi put sam ja kod njega, pa me ispituje one neke gluposti, visina, zanimanje, pritisak i stavi on mene na vagu, vako +13,7kg, a noge ko 2 panja, ima 4 litra vode u njima. Jao kad se on pođe ibretiti, kao previše težine, sve cokće i odmahuje glavom, ja mu htjela vode i šećera. Kontam , žiku firera, meni to uopšte nisu neke kile, sasvim normalno (a pogotovo ujutru kad voda izađe) i vidim pise on meni u nalazu kontrola tezine, maksimalana prirast 1,2kg mjesecno, a meni 6 dana do termina user posted image user posted image user posted image Jadne njegove trudnce, mogu mislit kako ih malteretira tezinom. Po njemu je +8kg opimalno, +10kg maksimalno.

Neposredna veza do poruke: 20014
16.7.2011 10:56:48   
Hannica
Jutro zene.Ja sam se danas bas naspavala,do 10 sam spavala,Hana jos uvjek spava.user posted image Zato ce me cijeli dan zezat,ali sta ces,mora nekad.user posted image Jutros sam samo na minut ustala u pola 7 da poljubim muza za sretan put,otisao na more brez mene.user posted image Vidim da neke zene pisu da je zahladilo,ja nista ne osjecam,klima radi od kad sam ustala,bas je fuj vrijeme.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 20015
16.7.2011 10:58:09   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh...draga palachinken..sada znas kako je animagical i meni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego...super si ti...ti imas razloga da budes prezadovoljna svojom tezinom. Ti ces kada akoBogda rodis ostati u plusu oko 5 kg.

Neposredna veza do poruke: 20016
16.7.2011 10:59:40   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

OVo zahladnjenje je baš bilo dugotrajno user posted image Dok sam se ja izvukla iz spavaćice i rasklonila po kuci, opet ugrijalo, a koka se spremila u čaršiju. Mislim da cu opet samo krugic po bulevaru i kuci.
Joj meni se nije povukao otok stopala od sinoc, to mi se nikako ne sviđa, danas će samo nova voda nakalemiti na ovu od juce user posted image malena, spadne li tebi do jutra?
Kako sam se ismijala juce kod ovog doktora sto sam isla na CTG. Prvi put sam ja kod njega, pa me ispituje one neke gluposti, visina, zanimanje, pritisak i stavi on mene na vagu, vako +13,7kg, a noge ko 2 panja, ima 4 litra vode u njima. Jao kad se on pođe ibretiti, kao previše težine, sve cokće i odmahuje glavom, ja mu htjela vode i šećera. Kontam , žiku firera, meni to uopšte nisu neke kile, sasvim normalno (a pogotovo ujutru kad voda izađe) i vidim pise on meni u nalazu kontrola tezine, maksimalana prirast 1,2kg mjesecno, a meni 6 dana do termina user posted image user posted image user posted image Jadne njegove trudnce, mogu mislit kako ih malteretira tezinom. Po njemu je +8kg opimalno, +10kg maksimalno.

Majko moja sta bi meni tek rekao.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 20017
16.7.2011 11:05:15   
Semica
Zahladnilo bilo i evo opet ugrijalo...sad sam opet mokra od znoja...user posted image

Pojela sam i puding ali ova moja nista( haman na slatko ne reaguje )...slabo skroz...u lezecem polozaju ( u kojem je inace najvise osjetim ) sad je ne osjetim a kad sjednem za komp kao nesto pocne da se blago proteze na sekundicu i prestane...

Skvo i ja gledam fox life 24/7...ali me nervira sto u zadnje vrijeme nema prevoda...vec nekoliko dana...razumijem ja engl ali opet mi nije to to...hocu da pustim mozak na pasu kad gledam a ne da razmisljam ko je sta rekao....ima li kod tebe prevod?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20018
16.7.2011 11:07:17   
Skvo RR
Pa nastimaj prevod...jel ti digitalni resiver? I meni se izgubi i ja ga vrnem.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20019
16.7.2011 11:10:25   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa nastimaj prevod...jel ti digitalni resiver? I meni se izgubi i ja ga vrnem.

ma kablovska je...ne mogu ja nista namjestati...dok se oni ne smiluju i naprave...pu!!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20020
16.7.2011 11:12:30   
Skvo RR
Pa i meni je kablovska..ali imam i digitalne kanale...pa kada se izgubi..imam opciju prevoda srpski, albanski i slovenski..user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20021
16.7.2011 11:15:48   
animagical
kod mene je moja tv pa kad oni zakoce moram da zovem telecom da se svadjamuser posted image uh kako brzo poprave...vide neka zeznutauser posted image a fakat je ledila slika par puta

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20022
16.7.2011 11:16:26   
Semica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Pa i meni je kablovska..ali imam i digitalne kanale...pa kada se izgubi..imam opciju prevoda srpski, albanski i slovenski..user posted image

e to ne znam...morat cu procackati mada cini mi se da do sad nije moglo...nemam nikakav resiver ja u kuci...ne razumijem se bas u to ali cini mi se da kod nas ako ima neki prob mora se prijaviti i onda oni odu ( na zgradu ili gdje su vec postavili antene/tanjire i te neke resivercice i naprave)...ja i tehnologija-nula...user posted image user posted image nije zvaka za seljaka pa ni kablovska za mene...user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20023
16.7.2011 11:17:17   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: palachinken
malena, spadne li tebi do jutra?

zavisi koliko dugo spavam... tj. koliko dugo su mi noge u zraku i koliko je vruce user posted image user posted image user posted image ako su oko 7-8 sati dnevno dignute, spuste se..ja sebi stavim 3-4 jastuka od ugaone garniture ispod nogu i tako spavam....

ma pusti bojana, nisi uopste debela, samo stomak imas... i moj sestic je isti...odmah me u pocetku isprepado, ali fakat je bio u pravu kad mi je rekao da pazim u pocetku, jer da se nisam zaustavljala na vrijeme, sad bih imala 20 kg vise.... a kicma mi nije bas idealna, pa mu se zahvaljujem na tome sto me prepado user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 20024
16.7.2011 11:18:12   
Skvo RR
"borite" se za fox life..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .samo jos treba da nemam i taj kanal..ubila bi nekoga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *