|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.7.2011 10:51:22   
DIJAMANT
Jutro ženice!

Pahuljice - Sretan rođendan!user posted image user posted image user posted image Sve najljepše ti želim!

Animagical - Kako si ti jutros? Nadam se bolje.....

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 17.7.2011 10:54:10 >

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20076
17.7.2011 11:05:39   
Sensia
Jutro zenice moje, ja sam user posted image user posted image user posted image  a vidim ima nas dosta sa istim simptomima

Animagical nadam se da je noc dobro prosla i da jos uvijek pajkis i odmaras user posted image user posted image
pahuljice sretan rodjo i sve naj naj

Zene mene uzasno grlo boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znam je li od klime al ne mogu ni da gutam, nista

Pomagajte sta da radim kad ne smijem nista popiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20077
17.7.2011 11:17:45   
star
sensia probaj sljezov caj...mislim da sam negdje procitala da nije stetan u trudnoci..a pomaze sigurno..sretno i bjezi od klime koliko mozes user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20078
17.7.2011 11:32:40   
Sensia
Ma ne znam da me ikad ovako bolilo grlo user posted image user posted image  evo sad sam napravila spinovani caj pa cemo vidjeti hoce li sta pomoci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20079
17.7.2011 11:33:43   
animagical
hej zeneuser posted image ne spavam,ali ne mrdam iz kreveta, hehe kad dodje prpa guzi kako slusam doktora... boli i sad, ali moze se nekako...
hoce se ko danas poradjati?user posted image bas fin dan

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20080
17.7.2011 11:35:53   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutro zenice moje, ja sam user posted image user posted image user posted image  a vidim ima nas dosta sa istim simptomima

Animagical nadam se da je noc dobro prosla i da jos uvijek pajkis i odmaras user posted image user posted image
pahuljice sretan rodjo i sve naj naj

Zene mene uzasno grlo boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znam je li od klime al ne mogu ni da gutam, nista

Pomagajte sta da radim kad ne smijem nista popiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej smijes one isla moos pastile od islandskog lisaja meni su bile super...i meda jedi...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20081
17.7.2011 11:39:40   
enči80
Haj user posted image
Prvo da čestitam rođendan pahuljici_25:Sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical kako si jutros?

Bila sam jučer kod dr.,uglavnom prvog avgusta idem da skidam serklažu a doktorica mi kaže da bih po zrelosti posteljice mogla dočekati i termin jer mi je ta ista zdrava kao da sam tek trudnauser posted image ali su zato glave od obje bebe toliko nisko da ih bukvalno osjetim na izlazu pa bi mi to moglo ubrzati porod.Bebe,mašaAllahuser posted image user posted image ,jedna teška 1950gr a druga 1850gr,spol će biti iznenađenje kao i činjenica da li su identični ili različiti jer su bili leđima okrenuti i nije ništa mogla drgo da vidi.Mama je 11kg u plusuuser posted image user posted image user posted image ,još da nema ovih nogu-buhtlica bilo bi i manjeuser posted image user posted image user posted image Palachinken rado bih vam stavila sliku ali se ništa ne vidi tako da nema smisla.Hvala svima koje ste mi jučer zaželjele sreću[sm=bravo.gif]

Kako su JelenaT i Selma?Ostale,nadam se da se rashlađujete na sve moguće načineuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20082
17.7.2011 11:42:40   
animagical
enci bravo i za tebe i za bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image Boga ti jel se to mislis prirodno poradjati??

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20083
17.7.2011 11:51:53   
enči80
Draga animadžikal kakav mi je bio prvi porod(tu bi me Jelena mogla razumijeti) ovaj drugi nikako ne može biti gori,a imam sve preduslove za lagan porod samim time što su se bebe već spustile pravo nisko.Kako mi dr.reče to će samo da izleti i to sa malom vremenskom razlikom jer da vidiš na uz kako su im glave blizu,već se voleuser posted image user posted image user posted image ..šmrc,šmrc ...hormoni.A mm je već uhvatila prpa hoće li moći stići na vrijeme do bolnice da se u putu ne porodim,a vjeruj mi ja sam hladna isto da će neko drugi na porod umjesto mene.

Jel tebi imalo lakše?

Nemam puno podatak sa uz,samo oznaku za bip a ja stvarno ne znam za šta je to skraćnica?Prosvijetlite meuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20084
17.7.2011 11:53:27   
animagical
to ti je bpduser posted image biparijetalni promjer ili dijametar

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20085
17.7.2011 12:01:32   
Skvo RR
Divno enci...user posted image user posted image user posted image ..masallah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

animagical...super sto ti je bolje....user posted image user posted image user posted image

Sensia...islamoon pastile za grlo mogu u trudnoci.

Mi smo sada vidjeli kroz moj stomak dlan od bebaca....user posted image isto dosje X...ja se sasrala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kaze Uma "vidi ruke"....user posted image user posted image user posted image user posted image ..MM..je samo buljio...nevjerovatno..zao mi sto ne slikah jer je trajalo minutu...a meni kao deset_...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja evo perem prvu masinu bebecih stvari.user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.7.2011 12:03:33 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 20086
17.7.2011 12:02:37   
ciciban26
Pahuljice sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical,drago mi je da si malko bolje.Sad samo odmaraj,smiri te crvice,jos par sedmica i eto tvog bebana user posted image

Sensia ja sam imala jaku upalu grla na pocetku trudnoce i na kraju su mi samo antibioticki pomogli (ampicilin). Pokusaj ispirati grlo cajem od zalfije (kadulje),on smiri upalu i meni je uvijek pomoglo to ispiranje.Samo nemoj gutati i pretjerati jer se trudnicama ne preporucuje u vecim kolicinama :)

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 20087
17.7.2011 12:04:32   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

to ti je bpduser posted image biparijetalni promjer ili dijametar

Hvala,prije mi uvijk unosila bpd a sad bipuser posted image user posted image user posted image

Hvala skvo,meni se to desi sa nogicama ali ne traje dovoljno dugo da uslikamuser posted image user posted image a upravu si isto dosje xuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20088
17.7.2011 12:05:57   
enči80
Koji deterdžent koristite za pranje?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20089
17.7.2011 12:06:44   
Skvo RR
Za sareno woolite, za bijelo ariel.user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20090
17.7.2011 12:07:04   
Skvo RR
i  omeksivac lenor sensitive.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.7.2011 12:14:07 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20091
17.7.2011 12:08:19   
animagical
wowo romantike cuj rukica virilauser posted image meni je posteljica naprijed nema sanse da tako jasno ista vidim, vire neki siljci ponekad ali bas da vidim prste jok...kad vec govorite o pranju bebecih stvari-kako da operem ogradice?? na koliko stepeni, koliko obrtaja, koliko ispiranja? masina mi je svemirska pa mi pliz nemojte reci-duplo ispiranje-nema toga, ima da odaberem broj od 1 do 6user posted image ne znam sta je duplo

deterdzent imam persil sensitive a bebi ne smijem omeksivac valjda?

< Poruku je uredio animagical -- 17.7.2011 12:09:00 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20092
17.7.2011 12:09:01   
Skvo RR
Ma na 30...stavi na 800 obrtaje..user posted image I jedno ispiranje...ne zamaraj se sa budalastinama...user posted image user posted image user posted image user posted image ..od svih bisera mudrosti vezano za pranje bebece odjece...samo se drzi onoga da bebece stvari trebas prati odvojeno od vasih stvari.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.7.2011 12:10:10 >

Neposredna veza do poruke: 20093
17.7.2011 12:10:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: treciputmama

evo i mene , prezivjela noc....bolovi popustili mada ponekad zavrne stomak tako jako ali sreca kratko....
animagical nadam se da je tebi bolje...mozda si se samo malo previse izlezavala kod mame juceuser posted image
palachinken najvjerovatnije da cemo se sresti.....ma samo da nam sve hairli prodje....svima nama....
a pored svih tih divnih slatkisa ja evo sebi i svojim ljepotama przim pomfrit .......

Mlada jesi to ti?? user posted image user posted image user posted image
Semra.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 20094
17.7.2011 12:11:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ma na 30...stavi na 800 obrtaje..user posted image

eh sad...na koji program da piknem? imam brzo pranje, delicate, hand was for wool, silk...svi podrzavaju opciju od 30 i 800 obrtaja, cak i onaj program za kosuljeuser posted image ma upalicu kako bilo, valjda potrefimuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20095
17.7.2011 12:11:31   
Skvo RR

wowo romantike cuj rukica virilauser posted image meni je posteljica naprijed nema sanse da tako jasno ista vidim, vire neki siljci ponekad ali bas da vidim prste jok...kad vec govorite o pranju bebecih stvari-kako da operem ogradice?? na koliko stepeni, koliko obrtaja, koliko ispiranja? masina mi je svemirska pa mi pliz nemojte reci-duplo ispiranje-nema toga, ima da odaberem broj od 1 do 6user posted image ne znam sta je duplo

deterdzent imam persil sensitive a bebi ne smijem omeksivac valjda?

Sto to?...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ma jedino ako je dijete ultra osjetljivo javit ce se reakcija, ali ce se onda javiti i na deterdjent.

Neposredna veza do poruke: 20096
17.7.2011 12:12:09   
Skvo RR

Ma na 30...stavi na 800 obrtaje..user posted image

eh sad...na koji program da piknem? imam brzo pranje, delicate, hand was for wool, silk...svi podrzavaju opciju od 30 i 800 obrtaja, cak i onaj program za kosuljeuser posted image ma upalicu kako bilo, valjda potrefimuser posted image

Ogradicu...? jel to? ma stavi na brzo pranje.

Neposredna veza do poruke: 20097
17.7.2011 12:12:17   
animagical

Ma na 30...stavi na 800 obrtaje..user posted image I jedno ispiranje...ne zamaraj se sa budalastinama...user posted image user posted image user posted image user posted image ..od svih bisera mudrosti vezano za pranje bebece odjece...samo se drzi onoga da bebece stvari trebas prati odvojeno od vasih stvari.

eh na ovome hvalauser posted image zadeverali me vise oko tog pranja

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20098
17.7.2011 12:15:44   
enči80

Za sareno woolite, za bijelo ariel.user posted image

Ja korisim nilu a za bijelo tide,h moram onda kupiti taj omekšivač.
Animagical onda ti na ruke kad imaš tu svemirsku mašinuuser posted image user posted image .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20099
17.7.2011 12:16:26   
Skvo RR
hahhaa..dobro joj kazes enci....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  802 803 [804] 805 806   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *