|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  803 804 [805] 806 807   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.7.2011 12:16:58   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ma na 30...stavi na 800 obrtaje..user posted image I jedno ispiranje...ne zamaraj se sa budalastinama...user posted image user posted image user posted image user posted image ..od svih bisera mudrosti vezano za pranje bebece odjece...samo se drzi onoga da bebece stvari trebas prati odvojeno od vasih stvari.

eh na ovome hvalauser posted image zadeverali me vise oko tog pranja

Hvala i od mene,i ja sam se bila zadeverala kako ću ,šta ćuuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20101
17.7.2011 12:17:39   
Hannica
Enci jesu li kod tebe obe bebice okrenute glavicom?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20102
17.7.2011 12:18:13   
Skvo RR
Ma nemojte se zamarati..i ja sam takva bila...prvih pet masina sa Umom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..i onda skontala da bezze komplikujem...samo sam eto se uvijek pridrzavala pravila da njeno perem odvojeno.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20103
17.7.2011 12:19:41   
enči80

hahhaa..dobro joj kazes enci....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20104
17.7.2011 12:19:41   
Anoniman
Evo i nas user posted image ...mm mi kuci konacno jedan dan pa da ga iskoristim pa se zadali u svasta nestouser posted image , s tim da je na pola posla odustao i rekao je da sam luda zena i pita odakle mi tolika energijauser posted image user posted image . Kod mene juce i prekljuce oprane bebece stvari, sledece sedmice da ih ispeglam i spremnouser posted image . danas poskidala navlake sa sjedalice, ljuljaske, maminog krila da operem da i to bude spremno. jos cekam mm da obrise pod u Aninoj sobi, postavimo tepih, rasklopimo joj krevetac i spremna za spavanje veceras. Ima dooosta jos sitnica da se uradi, ali nista nije toliko hitno. Zna li neko gdje ima kupiti lustera ili plafonjera za djeciju sobu lijepih?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 20105
17.7.2011 12:21:41   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jesu Hannice,od samoga početka zajedno se okrećuuser posted image Kod tebe?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 20106
17.7.2011 12:21:53   
Skvo RR
draga jelena ti pravo vrijedna..i mm je sa umom sada otisao malo kod sveki, da se uma igra sa malenom od njegovog brata.
ja lezim.user posted image user posted image user posted image user posted image tj..perem ves...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lijepu djeciju plafonjeru ili nesto slicno ako kazes javi..ja to trazim ima dvije godine.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20107
17.7.2011 12:22:27   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enči80

kako divno...user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20108
17.7.2011 12:24:43   
animagical
ja upalila prvu masinuuser posted image zar smo vec dotle dosliuser posted image user posted image user posted image   wow

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20109
17.7.2011 12:25:32   
Skvo RR

ja upalila prvu masinuuser posted image zar smo vec dotle dosliuser posted image user posted image user posted image   wow

e vala mi sve skupa radimo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20110
17.7.2011 12:26:57   
animagical

e vala mi sve skupa radimo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa prepisujem od iskusnihuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20111
17.7.2011 12:27:07   
Skvo RR
animagical a gdje si uzela ogradicu i posteljinu i koliko kaemcica?..ja imam zelene mede i zeke od ume, ali kontam njemu da kupim jos jednu. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20112
17.7.2011 12:28:34   
Hannica

Kod mene jos uvjek imaju vremena i prostora za okretanje,ali cini mi se da je svaki put beba A okrenuta glavicom,a beba B na zadak.Malo me strah.Kada su tako okrenute uglavnom ide prirodni porod,prva se normalno rodi i nadaju se da ce se druga okrenuti sama ili doktori malo pomognu user posted image ,a moze se zakomplikovat pa da drugu rode na CR.To bi mi bilo strasno da me sasjeku na sve strane.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20113
17.7.2011 12:29:34   
enči80

user posted image user posted image

Odoh ručak praviti dok sam raspoloženauser posted image user posted image ,a stvarno ne znam kako ću od vreline ali eto mora se još smo večeras pozvani kod svekra na jagnjetinuuser posted image user posted image ,hvala Bogu pa nisam fan te iste tako da ću samo reda radi otići.
user posted image za sveuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20114
17.7.2011 12:32:35   
animagical

animagical a gdje si uzela ogradicu i posteljinu i koliko kaemcica?..ja imam zelene mede i zeke od ume, ali kontam njemu da kupim jos jednu. user posted image

ogradicu jednobojnu u fisu-rajlovac jeftino 30 i koja markica, jorgancic iste boje isto fis za nekih 12-13km , posteljina isto njihova proizvodnja za nekih 25km...stavljala sam sliku kad smo tek probavali krevetacuser posted image ma fina ogradica iz 4 dijela, stavljas ono kako ti odgovara ja cu npr da stavim na tri strane-da ga mogu viriti pa tek kad beban bude veliki i na cetvrtuuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20115
17.7.2011 12:33:42   
Anoniman
Skvo ma i nisam aj draga vrijedna vec sam ja opsjednuta da sve bude na svom mjestuuser posted image . Zuri mi se da sve zavrsim pa da mogu da dignem sve cetiri u vazduhuser posted image . Prosli put kad sam otisla na porod sve sam bila spremila, raspremila, zavrsila, ujutru sa bolovima prije nego sam u bolnicu krenula usisalauser posted image , samo ostalo da krevetac montiraju i stave posteljinu, mene su tri puta u bolnicu zvali da pitaju koju posteljinu jer sam imala triuser posted image . Tako ne smijem ni da pomislim da im ostavim sve ovo sto se ima jos raditi da urade dok sam u bolnici user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 20116
17.7.2011 12:34:05   
Skvo RR
Vidjela sam ja vasu slikicu...vidis mogla bi i ja oboriti FIS..iako sam dobila info od mm-a kada je kupovao madrac za bebca, da ima finih u nobilu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 20117
17.7.2011 12:35:19   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skvo ma i nisam aj draga vrijedna vec sam ja opsjednuta da sve bude na svom mjestuuser posted image . Zuri mi se da sve zavrsim pa da mogu da dignem sve cetiri u vazduhuser posted image . Prosli put kad sam otisla na porod sve sam bila spremila, raspremila, zavrsila, ujutru sa bolovima prije nego sam u bolnicu krenula usisalauser posted image , samo ostalo da krevetac montiraju i stave posteljinu, mene su tri puta u bolnicu zvali da pitaju koju posteljinu jer sam imala triuser posted image . Tako ne smijem ni da pomislim da im ostavim sve ovo sto se ima jos raditi da urade dok sam u bolnici user posted image

hahhaah..ne moras mi nista pricati..meni curi vodenjak..u 4h ujutro..pisem na rr-u..odoh u bolnicu...a prije toga da obrisem prasinu....i malo zategnem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20118
17.7.2011 12:36:18   
enči80

Kod mene jos uvjek imaju vremena i prostora za okretanje,ali cini mi se da je svaki put beba A okrenuta glavicom,a beba B na zadak.Malo me strah.Kada su tako okrenute uglavnom ide prirodni porod,prva se normalno rodi i nadaju se da ce se druga okrenuti sama ili doktori malo pomognu user posted image ,a moze se zakomplikovat pa da drugu rode na CR.To bi mi bilo strasno da me sasjeku na sve strane.user posted image

Gemelli koja je rodila prije 2 mjeseca imala je istu situaciju,jedna glavom druga zadkom ali je išla na cr i odmah su joj rekli da će na cr ako se ne okrene ova druga beba.Tako da ne mora značiti da će te mučiti.Iskreno da mi je takva situacija,ja bih radi prvog poroda koji je završio kako je završio tražila cr jer bih imala neku osnovu da tražim cr .Nemoj se odmah brinuti ,sačekaj da vidiš kako će s postaviti tamo nekad krajem sedmoga mjeseca.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 20119
17.7.2011 12:36:32   
Anoniman
Isto sam to radilauser posted image ... i rucak spremila da ostane kad ja odem, i posla da sjedam u auto da krenemo u bolnicu, ja se vracam da izbacim smece da ne smrdi user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 20120
17.7.2011 12:37:53   
animagical

hahhaah..ne moras mi nista pricati..meni curi vodenjak..u 4h ujutro..pisem na rr-u..odoh u bolnicu...a prije toga da obrisem prasinu....i malo zategnem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojuser posted image user posted image user posted image user posted image jeste slatke..i smijesneuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20121
17.7.2011 12:37:56   
Skvo RR

Isto sam to radilauser posted image ... i rucak spremila da ostane kad ja odem, i posla da sjedam u auto da krenemo u bolnicu, ja se vracam da izbacim smece da ne smrdi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej jesmo budalaste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20122
17.7.2011 12:40:55   
palachinken
Hej žeMske, mi se vratili s polja, hodali, doručkovali, pili kafu, još da nisam bila u onim tankim japankama sto bi lijepo bilo, ovako mi tabani bride user posted image
Gdje mi je Selma, danas je jos 5 dana do njenog CR-a i mog termina user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20123
17.7.2011 12:43:09   
Anoniman
Mene popodne oko sest-sedam pocelo boljeti, tacno na pola sata...oko deset zove mm sef kao zakasnio an avion moze li doci po njega u Bg i ja ovome mome nista ne kazem da me boli posaljem ga na put... da je skontao da me boli odmah bi on mene deportovao u bolnicu, a panicar za ne povjerovatiuser posted image .

Palachinken pitala si me je li Ana svjesna sobe, ma ona jos nista nema pojma, a i ono sto zna pravi se da ne zna, vec samo kad njoj sta treba i kad joj je ćeif user posted image . Skontace, znace veceras kad je smjestim da spavauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 20124
17.7.2011 12:44:00   
InLove

Pozdrav cure! Slusaju li bebice u pupii??

Ovo me tako podsjetilo na moju trudnocu, ja sam imala bolove a u razmacima, trcala brisala kupatilo,prasinu,raspremala,prala sudje. Mm samo isao zamnom i galamio. A njegova rodica kaze:"Trebao je te istuci malo" Jer sam u bolnicu stigla u pola 1 ,porodila se u pola 2 user posted image

Zelim vam lak porod aBd!!

< Poruku je uredio Malena_A -- 17.7.2011 12:53:20 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  803 804 [805] 806 807   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  803 804 [805] 806 807   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *