Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam iskoristila ovu kisu i ko fol zahladjenje da malo pocistim stan.Prije pet minuta zavrsila s usisavanjem,nadam se da komsinica ispod nece zamjerit.Sad cekam da Hana zaspi pa da se idem bucnut a poslije toga idem peglati ves,sutrazorilespavacu pocistit i eto ga,diosta od mene do nekog nevremena. Dosadno bez mm.
Samo da kazem da je od gore nabrojanog samo ves ispeglan,niti je Hana zaspala,niti sam se ja okupala. Ovo dijete me izludjuje,cijeli dan nije spavala i opet nece da zaspi.
mene stomak sad vec rastura, a cijeli dan lezim ne micem...cim ustanem i pet koraka napravim puknu me kontrakcije...stomak mi je tvrd kao kamen i boli me po dnu i u preponi lijevoj kad me potkoci ni tamo ni ovamo...a stalno u wc idem jooooooooooooooooooooooj hocu da placem...
mozel mi neko od vas reci jel prije poroda osjecao bol u predjelu stidnih kostiju... mene nesto pocelo pomalo da boli, kao i bol iz ledja, nije jak ali... ne sjecam se da mi se ovo desilo u prve dvije trudnoce...ima li razloga da mislim da ce moja djevojcica doci u toku noci
10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca 07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak.... 18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...
doduse treci porod ide brze nego prvi porod, pa ti ipak provjeri torbu, da te ne iznenadi naravno, nadam se da si u terminu...
ja se omisljam da odem u dezuru sada, preznojavam se kako boli noge mi drhte, jedva trpim...a popila dva giniprala u dva sata i apaurin...nikako da popusti
23.07. je termin pa me nebi cudilo...a kad je tebi....joj sto mi olaksa kad kazes da bi trebalo ici lakse jer su mi prva dva kratko trajala ali su bili teski, ...u svakom slucaju sretno i tebi.....
10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca 07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak.... 18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...
eh sada...ne znam sta da ti kazem...proljev imam, boli u lijevoj preponi stalno i donji dio stomaka povremeno uz stvrdnjavanje stomaka, neka me drhtavica uhvatila, muka mi
treciputmama lijekove pijem uz preporuku doktora, za sprecavanje kontrakcija, tek sam 33. sedmica
aha...nadam, se da su to samo lazne kontrakcije, jer se i one podju otprilike tad javljati...lezi i opusti se koliko mozes....
Dobro jutrooooo Ja evo ispijam prvu i gledam crtaniiii .To mi je nesto najdraze Animagical,mila kako pregura noc? Nadam se da su bolovi popustili i da si ok Ostale ,dizite se,jutarnja gimnastika pocinje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
animagical, mila, ja se nadam da si bolje jutros. Javi nam se čim mogneš sa dobrim vijestima! skvo, vidim ti opet čuvaš forum u noćnoj smjeni jel to opet nesanica? treciputmama nas dvije se mozda i sretnemo gore (to ako se nisi porodila sinoc hihihi), u dan nam je termin, samo sto ja nemam nikakvih naznaka.
Ja sam tako lijepo spavala, ipak je oborilo temp jedno 12 stepeni i danas sam se dogovorila s muzem da ćemo se pošteno naodmarati. ABd ovo nam je posljednja nedelja kako smo samo nas dvoje pa ima da je iskoristimo
Ah, da, dobro jutro!
Jaooooooo palachinkem pa bona sta ovo iznese na hastal . Eto mene kod tebe na jutarnju,njam,njam,njam Mozes se ti castiti slatkisima,odjavila se s teme o kilogramima,sad sitno brojis pa mozes navaliti na ovo dok jos imas izgovora A sta cemo mi,sto vise od 10 sedmica moramo paziti sta i koliko papamo? Ocima jesti ha Smagaj ti smagaj
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
evo i mene , prezivjela noc....bolovi popustili mada ponekad zavrne stomak tako jako ali sreca kratko.... animagical nadam se da je tebi bolje...mozda si se samo malo previse izlezavala kod mame juce palachinken najvjerovatnije da cemo se sresti.....ma samo da nam sve hairli prodje....svima nama.... a pored svih tih divnih slatkisa ja evo sebi i svojim ljepotama przim pomfrit .......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.7.2011 10:17:21
treciputmama
pahuljice sve najbolje ti zelim....i....dobra ti ova torta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.7.2011 10:28:18
star
jutro trudnjace... pahuljice sretan rodjendan...sve najbolje..nadam se da se bar malo bolje osjecate..bilo je malo svjezije za spavati..ja sam spavala od 12 sinooc do 9 jutros to mi se nije desilo otkad sam postala ... nadam se da je animagical ok, vidim jos se nije javila ... sanela.asja nas dvije u dan razlike termin