|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 0:16:01   
Selma.A.M
Skvo i to što kažeš,palachinken sutra traži obavezno duži ginekološki pregled nebi li krenulo user posted image  .........Mene uvijek pregleda i prstima i na UZV nijednom me nije mašilo .......

Skvo sretno sutra kod kardiologa user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20451
19.7.2011 0:59:08   
animagical
palachinken, trazi ti dupli pregled, reci slobodno doktore mogu ja touser posted image user posted image user posted image   mene onaj nas dr pregleda vaginalnom sondom, al prstima vala jok, to je masic jednom i na jezeru oni dvaput...nije bilo kako ugodno...
zene ja se svasta nacitala-branki ispao sluzni, semica tamo zaviruje po gacama, triputmama se porodilauser posted image skvo nesto jede, to valjda dok je dr na odmoru pa se opustila...skvo Boga mi dzaba ti eto njega nazad za 10 danauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20452
19.7.2011 7:20:27   
palachinken
Žene, mene jutros probudio bol u donjem stomaku, pravi menstrualni, onako iz sna sam mislila da sam dobila i kontam jao sve otišlo na madrac. Pa se dozovem user posted image Bol i nije nešto jaka, ali je u donjem dijelu stomaka, a moguće da zahvati i krsta, kažem pošto je blaga ne znam definisati. Javi se svakih 5-6 minuta, traje 5-6 do 10 sekundi sekundi i prođe. Tako je bilo možda 5 puta i prestalo, već 15 minuta se ništa ne dešava user posted image Također sam na gaćicama (hahahaha gaćicama, odaaavno one nisu u deminutivu više, ali hajd) primjetila blago blago blago smeđkasti trag, što je također novost.
Vala ću ja danas da se pokosim, svakako idem kod doktora, pa cu da kupim kilogram zeljanice da mlada ima šta pojes' user posted image i lagano prošetati. Evo i bebač se probudio, sačekao lopov da minu bolovi pa sad on skakuće user posted image

Izgleda da sam dobar neki keks pojela sinoć, pa se isplatilo user posted image , ako ništa, nešto se dešava user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20453
19.7.2011 7:51:29   
Sensia
eto ga bice bice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20454
19.7.2011 8:10:51   
ciciban26
Pocelo je ,pocelo Palachinken user posted image user posted image user posted image user posted image . Sad ce malac vaniuser posted image user posted image user posted image . Keks odradi svoje,nije sala user posted image
Evo jedna slatka user posted image user posted image user posted image

I nama pice ove sedmice,danas punih 28,blizimo se tridesetimuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20455
19.7.2011 8:14:52   
sheri
IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene, mene jutros probudio bol u donjem stomaku, pravi menstrualni, onako iz sna sam mislila da sam dobila i kontam jao sve otišlo na madrac. Pa se dozovem user posted image Bol i nije nešto jaka, ali je u donjem dijelu stomaka, a moguće da zahvati i krsta, kažem pošto je blaga ne znam definisati. Javi se svakih 5-6 minuta, traje 5-6 do 10 sekundi sekundi i prođe. Tako je bilo možda 5 puta i prestalo, već 15 minuta se ništa ne dešava user posted image Također sam na gaćicama (hahahaha gaćicama, odaaavno one nisu u deminutivu više, ali hajd) primjetila blago blago blago smeđkasti trag, što je također novost.
Vala ću ja danas da se pokosim, svakako idem kod doktora, pa cu da kupim kilogram zeljanice da mlada ima šta pojes' user posted image i lagano prošetati. Evo i bebač se probudio, sačekao lopov da minu bolovi pa sad on skakuće user posted image

Izgleda da sam dobar neki keks pojela sinoć, pa se isplatilo user posted image , ako ništa, nešto se dešava user posted image

jutro trudnjace!
ja cim se ukljucim , odmha ovdje da vidim jel ima sta novo. vidim kod tebe pocelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 20456
19.7.2011 8:24:31   
palachinken
I dalje se nastavljaju ti bolovi u stomaku i u krstima, sad su malo jači, ali opet traju 10 sekundi max, u nepravilnim su razmacima. Sad sam počela i sa disanjem, ali i dalje nisu nešto aman jaki da moram sjesti ili nešto. Odoh ja ipak po ćevape user posted image user posted image user posted image

sheri, sinoć smo napuhali pilates loptu pa sam skakutala na njoj, i vidi, odmah bolovi user posted image

Prijateljicu je nedavno doktro savjetovao, kad su joj počeli lažnjaci, da se ne štedi nego što više hoda, jer će se beba tako laške namjestiti za konačno katapultiranje user posted image

Nego dobro jutro, ja sam malo egoistična jutros, ni da pitam kako je ko user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 20457
19.7.2011 8:24:36   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Pocelo je ,pocelo Palachinken user posted image user posted image user posted image user posted image . Sad ce malac vaniuser posted image user posted image user posted image . Keks odradi svoje,nije sala user posted image

Ciciban cestitam na 28 i ja cekam te tridesete ko ozeblo sunce al ti me vodis za tri sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image
vidi li se stomo user posted image

ja sad u ambulanti da otvorim bolovanje nisam na poslu juce i danas kad tamo ni manje ni vise nego tridesetak ljudi. a meni samo u glavi kakve sve bolestine imaju. naravno morala sam sestri reci da sam trudna jer nije nista skontala pa me narucila u 11 da ne stojim al kontam ja nista od toga garant bice opet guzva. zdravstvo nam je uzas uzaasa!!!!! 

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20458
19.7.2011 8:41:02   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ciciban cestitam na 28 i ja cekam te tridesete ko ozeblo sunce al ti me vodis za tri sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image
vidi li se stomo user posted image

ja sad u ambulanti da otvorim bolovanje nisam na poslu juce i danas kad tamo ni manje ni vise nego tridesetak ljudi. a meni samo u glavi kakve sve bolestine imaju. naravno morala sam sestri reci da sam trudna jer nije nista skontala pa me narucila u 11 da ne stojim al kontam ja nista od toga garant bice opet guzva. zdravstvo nam je uzas uzaasa!!!!! 

Pratis ti mene fino,sta su 3 sedmice user posted image A stomo se bome vidi lijepo  ( toliko da mi teta u tramvaju ustala juce user posted image user posted image user posted image ),imam osjecaj da je preko noci narastao,sad se vidi i kad beba rasteze cak zna i zaboliti.Gimnasticarka mamina user posted image .

I meni je smrt kad moram u ambulantu po uputnicu,bas me uhavati ta panika da cu nesto pokupizi user posted image . Ali ja fino zamolim da samo trebam po uputnicu,recept ili sl. i puste me,doduse nadje se neko iz pozadine da ronda ali me bas briga..

Palachinken a da ipak spucas zeljanicu,valja ti puhtati na stolu (cevapi + luk) pobjeci ce  babice  od tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20459
19.7.2011 8:41:37   
Semica
Jutro i od mene...ipak na kraju ispade noc fina ( uprkos onoj nervozii i zivciranju )...uspjeli smo i po krevetic otici u pola 11 naveceuser posted image user posted image ...ali ga nismo montirali jer je mm bio mnogo umoran...pa cu ja to malo danas sama procackat...ne mogu ja njega cekati da dodje s poslauser posted image

Gerberka je luda ko struja ( u pozitivnom smislu naravno)...ne izlaze mi iz glave oni njeni postovi..evo i sad sam ih opet citala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee Skvo tebe od 36te cackaju prstima na pregledu a mene od pocetka trudnoce ....na svakoj kontroli svakih mjesec dana...i nije mi vala nestooo PLAHO neugodno...kako kad...nekad malo i bude ruzan osjecaj ali nista strasno...a nekad i ne osjetim cestito user posted image user posted image

Palachinken eto gaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Selma-ma ta nazovimo prijateljica je u zadnje vrijeme samo poznanica bila-sretnemo se na ulici i ono cao/cao i to je to...nismo se mi nesto pazile...ali me opet iziritiraju tako primitivna razmisljanja i stavovi...ali ne sikiram se vise oko toga...user posted image user posted image user posted image

Animagical ja zavirivala bgm u gacice...koooo kad je mm otisao na put bio a ja bas htjela da u isto vrijeme kao i palachinken razvijam pitu oklagijom i eto ne dade mi se user posted image user posted image pa reko makar da parim oci user posted image user posted image
kako si mi ti...ima li bolova ???

Ciciban cestitke za 28 sedmica user posted image user posted image user posted image ...vidjet ces kad aBd budu pocinjale sedmice sa brojem 3 kako ces uzbudjena biti...bar sam ja tako user posted image kad sam napunila 30 sedmica kao da je doslo vrijeme da se porodim -tako sam uzbudjena bila....a vala i sad sam kako koja odmiceee sve uzbudjenijauser posted image user posted image

Sensia-kako grlo?

Eto zene moje nadam se da nisam pobrkala nestouser posted image
opet ja roman napisa kao i juceuser posted image user posted image
Hajd neka znam ja da vi volite da citateuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20460
19.7.2011 8:46:52   
Sensia
user posted image user posted image user posted image Grlo je dosta bolje valjda mu je bijeli luk dohakao ali zato kasljucam, izludih ovu svoj bebanu... ide na bolje osjetim hvala Bogu

da nas hoce palacinka danas obradovati vala vakat joj je neki druge zene none rasire user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20461
19.7.2011 8:47:51   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image user posted image user posted image Grlo je dosta bolje valjda mu je bijeli luk dohakao ali zato kasljucam, izludih ovu svoj bebanu... ide na bolje osjetim hvala Bogu

da nas hoce palacinka danas obradovati vala vakat joj je neki druge zene none rasire user posted image

Drago mi je da je bolje user posted image user posted image a vala upravu si za palachinken....ostale se stisle cekaju nju...fine zene nece prekoredauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20462
19.7.2011 8:47:53   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image  ma gdje ste drugarice moje

palačinko samo hrabro, mislim na tebe user posted image

zagrljaj za svaku od vas od mene i bebe..hehe

tastatura me zeza, ali pratim vas

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20463
19.7.2011 8:49:09   
gerberka
jedva cekam pauzu da jedem cevape...aaaahhh

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20464
19.7.2011 8:49:21   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma gdje ste drugarice moje

palačinko samo hrabro, mislim na tebe user posted image

zagrljaj za svaku od vas od mene i bebe..hehe

tastatura me zeza, ali pratim vas

Oooooo veliki brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image ...pa tu siuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa i ne zezala...sta si sve sinoc pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20465
19.7.2011 8:50:11   
sheri
IZVORNA PORUKA: palachinken

I dalje se nastavljaju ti bolovi u stomaku i u krstima, sad su malo jači, ali opet traju 10 sekundi max, u nepravilnim su razmacima. Sad sam počela i sa disanjem, ali i dalje nisu nešto aman jaki da moram sjesti ili nešto. Odoh ja ipak po ćevape user posted image user posted image user posted image

sheri, sinoć smo napuhali pilates loptu pa sam skakutala na njoj, i vidi, odmah bolovi user posted image

Prijateljicu je nedavno doktro savjetovao, kad su joj počeli lažnjaci, da se ne štedi nego što više hoda, jer će se beba tako laške namjestiti za konačno katapultiranje user posted image

Nego dobro jutro, ja sam malo egoistična jutros, ni da pitam kako je ko user posted image

rekla sam ja tebiuser posted image user posted image user posted image . a bolovi kad krenu, pa kad ostanes bez daha, i sva se zgrcis, to je to. tad znas da ej zaopraveuser posted image user posted image user posted image . hajd na fb daj mi tm brojuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 20466
19.7.2011 8:51:12   
Semica
joooooooooooooooooooooooj izludit cu...kose travu pod balkonom mi jutros od 7...pa kao da imam roj muha u stanu....zuji mi u usimaa...user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20467
19.7.2011 8:52:14   
Silver
mmmmmm cevapiii....sto ste ih pominjalee...mada... idem danas na veliki rostilj boli me brigaaa user posted image

Palachinkoooo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijamo da je to-to!

Ostale cure...user posted image  nadam se da ste mi sve dobro i zdravo....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20468
19.7.2011 8:56:53   
ciciban26
I ja jedva cekam te tridesete,cim zagazim u njih lakse ce se disati user posted image user posted image
Joj u Sa vvec pokazuje tem 25 stepeni,pa ima da crknem. Juce mi je dan bio pretezaaak,doduse jesam se nahodala i naradila pa me navece uhvatila neka drhtavica,povracanje i krv na nos user posted image user posted image ,zato cu danas cijeli dan noge u zrakuser posted image user posted image . Rucak-salata user posted image
Gerbo morala sam procitati sta si im to radila,hahahhaah preluda si zeno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20469
19.7.2011 9:01:33   
gerberka
semice, semice user posted image user posted image user posted image

ciciban, same su tražile..nastala frka koja ce prva, a ja ( nažalost ) volim pravdu i pravičnost, pa sam morala zavesti red  user posted image  

šta ima zene, kako ste vi danas..user posted image

Neposredna veza do poruke: 20470
19.7.2011 9:03:49   
gerberka
žene dal je neka od vas radila tripl test i koliko košta? ili to dr uputi ili ne uputi nakon kjjerenja nuhalnog nabora..ne bih sad da trazim sama, ali kontam da to nije obavezno osim uzv markera..

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20471
19.7.2011 9:05:46   
Sensia
divim vam se na tim cevapima, ja ih bas bas volim al na ovim vrucinama kad bi ih pojela mislim da bi bila u drustvu solje 24 sata user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se ne sjecam prosle godine da su bile ovolike vrucine?user posted image

Neposredna veza do poruke: 20472
19.7.2011 9:06:23   
ciciban26
E vala neka si ih postrojila..Vidim ja,samo se o tebi prica user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20473
19.7.2011 9:07:24   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

žene dal je neka od vas radila tripl test i koliko košta? ili to dr uputi ili ne uputi nakon kjjerenja nuhalnog nabora..ne bih sad da trazim sama, ali kontam da to nije obavezno osim uzv markera..

nije obavezno osim ako nema odstupanja kod nabora...user posted image

Gerbooo gerbooooouser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20474
19.7.2011 9:10:49   
ciciban26
Smagaju lopuze cevape.. Ja sam ih par puta u user posted image pojela i nahranila njima wc solju,cak mi ni s rostilja ne prijaju user posted image .. Zato kad se porodim aBd prvi izlazak-carsija i cevapi.. Do tada cu se jadna morati zadovoljiti hranom iz Mc Donaldsa,e sad ce mm upoznati sve trudnicke prohtjeve. Do sad ga nisam ni po sokic poslala user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *