Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Skvo i to što kažeš,palachinken sutra traži obavezno duži ginekološki pregled nebi li krenulo .........Mene uvijek pregleda i prstima i na UZV nijednom me nije mašilo .......
palachinken, trazi ti dupli pregled, reci slobodno doktore mogu ja to mene onaj nas dr pregleda vaginalnom sondom, al prstima vala jok, to je masic jednom i na jezeru oni dvaput...nije bilo kako ugodno... zene ja se svasta nacitala-branki ispao sluzni, semica tamo zaviruje po gacama, triputmama se porodila skvo nesto jede, to valjda dok je dr na odmoru pa se opustila...skvo Boga mi dzaba ti eto njega nazad za 10 dana
Žene, mene jutros probudio bol u donjem stomaku, pravi menstrualni, onako iz sna sam mislila da sam dobila i kontam jao sve otišlo na madrac. Pa se dozovem Bol i nije nešto jaka, ali je u donjem dijelu stomaka, a moguće da zahvati i krsta, kažem pošto je blaga ne znam definisati. Javi se svakih 5-6 minuta, traje 5-6 do 10 sekundi sekundi i prođe. Tako je bilo možda 5 puta i prestalo, već 15 minuta se ništa ne dešava Također sam na gaćicama (hahahaha gaćicama, odaaavno one nisu u deminutivu više, ali hajd) primjetila blago blago blago smeđkasti trag, što je također novost. Vala ću ja danas da se pokosim, svakako idem kod doktora, pa cu da kupim kilogram zeljanice da mlada ima šta pojes' i lagano prošetati. Evo i bebač se probudio, sačekao lopov da minu bolovi pa sad on skakuće
Izgleda da sam dobar neki keks pojela sinoć, pa se isplatilo , ako ništa, nešto se dešava
Žene, mene jutros probudio bol u donjem stomaku, pravi menstrualni, onako iz sna sam mislila da sam dobila i kontam jao sve otišlo na madrac. Pa se dozovem Bol i nije nešto jaka, ali je u donjem dijelu stomaka, a moguće da zahvati i krsta, kažem pošto je blaga ne znam definisati. Javi se svakih 5-6 minuta, traje 5-6 do 10 sekundi sekundi i prođe. Tako je bilo možda 5 puta i prestalo, već 15 minuta se ništa ne dešava Također sam na gaćicama (hahahaha gaćicama, odaaavno one nisu u deminutivu više, ali hajd) primjetila blago blago blago smeđkasti trag, što je također novost. Vala ću ja danas da se pokosim, svakako idem kod doktora, pa cu da kupim kilogram zeljanice da mlada ima šta pojes' i lagano prošetati. Evo i bebač se probudio, sačekao lopov da minu bolovi pa sad on skakuće
Izgleda da sam dobar neki keks pojela sinoć, pa se isplatilo , ako ništa, nešto se dešava
jutro trudnjace! ja cim se ukljucim , odmha ovdje da vidim jel ima sta novo. vidim kod tebe pocelo.
I dalje se nastavljaju ti bolovi u stomaku i u krstima, sad su malo jači, ali opet traju 10 sekundi max, u nepravilnim su razmacima. Sad sam počela i sa disanjem, ali i dalje nisu nešto aman jaki da moram sjesti ili nešto. Odoh ja ipak po ćevape
sheri, sinoć smo napuhali pilates loptu pa sam skakutala na njoj, i vidi, odmah bolovi
Prijateljicu je nedavno doktro savjetovao, kad su joj počeli lažnjaci, da se ne štedi nego što više hoda, jer će se beba tako laške namjestiti za konačno katapultiranje
Nego dobro jutro, ja sam malo egoistična jutros, ni da pitam kako je ko
Ciciban cestitam na 28 i ja cekam te tridesete ko ozeblo sunce al ti me vodis za tri sedmice vidi li se stomo
ja sad u ambulanti da otvorim bolovanje nisam na poslu juce i danas kad tamo ni manje ni vise nego tridesetak ljudi. a meni samo u glavi kakve sve bolestine imaju. naravno morala sam sestri reci da sam trudna jer nije nista skontala pa me narucila u 11 da ne stojim al kontam ja nista od toga garant bice opet guzva. zdravstvo nam je uzas uzaasa!!!!!
Pocelo je ,pocelo Palachinken . Sad ce malac vani . Keks odradi svoje,nije sala Evo jedna slatka
I nama pice ove sedmice,danas punih 28,blizimo se tridesetim
Ciciban cestitam na 28 i ja cekam te tridesete ko ozeblo sunce al ti me vodis za tri sedmice vidi li se stomo
ja sad u ambulanti da otvorim bolovanje nisam na poslu juce i danas kad tamo ni manje ni vise nego tridesetak ljudi. a meni samo u glavi kakve sve bolestine imaju. naravno morala sam sestri reci da sam trudna jer nije nista skontala pa me narucila u 11 da ne stojim al kontam ja nista od toga garant bice opet guzva. zdravstvo nam je uzas uzaasa!!!!!
Pratis ti mene fino,sta su 3 sedmice A stomo se bome vidi lijepo ( toliko da mi teta u tramvaju ustala juce ),imam osjecaj da je preko noci narastao,sad se vidi i kad beba rasteze cak zna i zaboliti.Gimnasticarka mamina .
I meni je smrt kad moram u ambulantu po uputnicu,bas me uhavati ta panika da cu nesto pokupizi . Ali ja fino zamolim da samo trebam po uputnicu,recept ili sl. i puste me,doduse nadje se neko iz pozadine da ronda ali me bas briga..
Palachinken a da ipak spucas zeljanicu,valja ti puhtati na stolu (cevapi + luk) pobjeci ce babice od tebe
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Jutro i od mene...ipak na kraju ispade noc fina ( uprkos onoj nervozii i zivciranju )...uspjeli smo i po krevetic otici u pola 11 navece ...ali ga nismo montirali jer je mm bio mnogo umoran...pa cu ja to malo danas sama procackat...ne mogu ja njega cekati da dodje s posla
Gerberka je luda ko struja ( u pozitivnom smislu naravno)...ne izlaze mi iz glave oni njeni postovi..evo i sad sam ih opet citala
eee Skvo tebe od 36te cackaju prstima na pregledu a mene od pocetka trudnoce ....na svakoj kontroli svakih mjesec dana...i nije mi vala nestooo PLAHO neugodno...kako kad...nekad malo i bude ruzan osjecaj ali nista strasno...a nekad i ne osjetim cestito
Palachinken eto gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selma-ma ta nazovimo prijateljica je u zadnje vrijeme samo poznanica bila-sretnemo se na ulici i ono cao/cao i to je to...nismo se mi nesto pazile...ali me opet iziritiraju tako primitivna razmisljanja i stavovi...ali ne sikiram se vise oko toga...
Animagical ja zavirivala bgm u gacice...koooo kad je mm otisao na put bio a ja bas htjela da u isto vrijeme kao i palachinken razvijam pitu oklagijom i eto ne dade mi se pa reko makar da parim oci kako si mi ti...ima li bolova ???
Ciciban cestitke za 28 sedmica ...vidjet ces kad aBd budu pocinjale sedmice sa brojem 3 kako ces uzbudjena biti...bar sam ja tako kad sam napunila 30 sedmica kao da je doslo vrijeme da se porodim -tako sam uzbudjena bila....a vala i sad sam kako koja odmiceee sve uzbudjenija
Sensia-kako grlo?
Eto zene moje nadam se da nisam pobrkala nesto opet ja roman napisa kao i juce Hajd neka znam ja da vi volite da citate
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
I dalje se nastavljaju ti bolovi u stomaku i u krstima, sad su malo jači, ali opet traju 10 sekundi max, u nepravilnim su razmacima. Sad sam počela i sa disanjem, ali i dalje nisu nešto aman jaki da moram sjesti ili nešto. Odoh ja ipak po ćevape
sheri, sinoć smo napuhali pilates loptu pa sam skakutala na njoj, i vidi, odmah bolovi
Prijateljicu je nedavno doktro savjetovao, kad su joj počeli lažnjaci, da se ne štedi nego što više hoda, jer će se beba tako laške namjestiti za konačno katapultiranje
Nego dobro jutro, ja sam malo egoistična jutros, ni da pitam kako je ko
rekla sam ja tebi . a bolovi kad krenu, pa kad ostanes bez daha, i sva se zgrcis, to je to. tad znas da ej zaoprave . hajd na fb daj mi tm broj
I ja jedva cekam te tridesete,cim zagazim u njih lakse ce se disati . Joj u Sa vvec pokazuje tem 25 stepeni,pa ima da crknem. Juce mi je dan bio pretezaaak,doduse jesam se nahodala i naradila pa me navece uhvatila neka drhtavica,povracanje i krv na nos ,zato cu danas cijeli dan noge u zrak . Rucak-salata Gerbo morala sam procitati sta si im to radila,hahahhaah preluda si zeno .
ciciban, same su tražile..nastala frka koja ce prva, a ja ( nažalost ) volim pravdu i pravičnost, pa sam morala zavesti red
šta ima zene, kako ste vi danas..
žene dal je neka od vas radila tripl test i koliko košta? ili to dr uputi ili ne uputi nakon kjjerenja nuhalnog nabora..ne bih sad da trazim sama, ali kontam da to nije obavezno osim uzv markera..
žene dal je neka od vas radila tripl test i koliko košta? ili to dr uputi ili ne uputi nakon kjjerenja nuhalnog nabora..ne bih sad da trazim sama, ali kontam da to nije obavezno osim uzv markera..
nije obavezno osim ako nema odstupanja kod nabora...
Gerbooo gerbooooo
Smagaju lopuze cevape.. Ja sam ih par puta u pojela i nahranila njima wc solju,cak mi ni s rostilja ne prijaju .. Zato kad se porodim aBd prvi izlazak-carsija i cevapi.. Do tada cu se jadna morati zadovoljiti hranom iz Mc Donaldsa,e sad ce mm upoznati sve trudnicke prohtjeve. Do sad ga nisam ni po sokic poslala