|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  819 820 [821] 822 823   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 10:36:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Drage zenice evo i mene konacno se dovukla user posted image

Posto ne mogu sve iscitati sta ste pisale u ovih skoro mjesec dana (ima toga punoooo), da prvo cestitam ako se neko u medjuvremenu porodio,  ugledao plusic na testu, usao u novi mjesec, saznao jel li user posted image ili user posted image ........ user posted image user posted image user posted image

Mi smo presli 5.000 kilometara i sinoc sam bila na kontroli hvala Bogu sve ok user posted image Malo je maternica tvrdja pa mi je pojacala terapiju Giniprala na 3x 1/2,  kaze da moramo to omeksati da bi bilo prostora da se bebica razvija. I za tri sedmice ce mi raditi pregled da vidi grlic maternice, da li treba raditi serklaz jer sam imala spontani i kiretazu pa da vidi kakvo je stanje.

Nadam se da su mi sve trudnice dobro, da dobro podnose ove vrucine.

palachinken  vidim da se tebi bas primaklo, sigurno jedva cekas user posted image

Anice dobrodoslauser posted image user posted image user posted image

meni si nedostajala pravo posto se pratimouser posted image , nadam se da ti je bilo lijepo

kod mene ti je svega bilo, lezala sam i 8dana u bolnici al dobro je sad hB, iiiiiiiiiiiii nosim CURICU hBuser posted image

jel tebi dr rekla spol?????

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20501
19.7.2011 10:40:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

meni je sutra 28 user posted image  danas sam sebi kupila za rođendan ventilatoruser posted image

e super, ja cu ubrzo na mjerenje nuhalnog tako da me zanimalo je li test obavezan. hvala draga  

nije

meni je dr govorila da radim double test "onaako", u sebi kontam-jasta cu, dosta mi i ovako stresa i sekiracije oko trudnoce kad god me nesto zigne, a aBd bebica ce biti okuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20502
19.7.2011 10:42:48   
palachinken
Joj moja sveki ima nadnaravne moći user posted image user posted image Ja nikom ne spominjem bolove, jer su svi paničari oko mene, kad evo nje zove, kaže ima li kakvih bolova...i gdje cu sad ženi lagat user posted image A ne zivkamo se mi često, ovo je možda peti put u dvije i po godine user posted image user posted image

Ovo kako dan odmiče bolovi su sve jači, ali se javljaju sve rjeđe hahaha, pa ti budi pametan user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20503
19.7.2011 10:45:22   
star
Malena27RR stigao nam Sestic...ja narucena sutra ujutro i jedva cekam..da vidim sta mi je s tom plodnom vodom...nadam se da ce me malo oraspoloziti...a koji te to dr izljubio u DZ? da odmah skocim na njega user posted image user posted image user posted image
Palachinken samo napred..hrabrica si nema sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Treciputmama cestitke od srca...Jelena ce se od uzbudjenja prije palachinke poroditi user posted image user posted image user posted image

Ja jucer jedva prezivjela povratak na posao..uh nimalo mi se ne da danas ponovo...vrucina u radnji a klima nista...noge mi natekleeeeee ruke isto...mozda i otvorim bolovanje....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20504
19.7.2011 10:48:05   
Bebica11
palachinken sretno aBd, ja mislim da ces ubrzouser posted image user posted image user posted image

eto tebi bebija danas aBduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20505
19.7.2011 10:50:46   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: star

Malena27RR stigao nam Sestic...ja narucena sutra ujutro i jedva cekam..da vidim sta mi je s tom plodnom vodom...nadam se da ce me malo oraspoloziti...a koji te to dr izljubio u DZ? da odmah skocim na njega user posted image user posted image user posted image

ma bila ja vec jucer kod njega user posted image user posted image user posted image   samo sto ga nisam zaskocila user posted image user posted image user posted image user posted image

dr. sejo me izljubio, predavo me u skoli i bila sam mu uvijek simpaticna jer sam se uvijek svadjala sa profesorima-nisam dala da me bilo ko maltretira user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20506
19.7.2011 10:51:43   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj kako sam uzbudjena, kao da se ja poradjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sve podjem da ustanem od racunara pa se vratim pa na refresh stranicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... palachinkoooooooouser posted image

pritisci F5, brze ce ici user posted image user posted image user posted image   pusti se refreshiranja user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20507
19.7.2011 10:52:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj kako sam uzbudjena, kao da se ja poradjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sve podjem da ustanem od racunara pa se vratim pa na refresh stranicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... palachinkoooooooouser posted image

pritisci F5, brze ce ici user posted image user posted image user posted image   pusti se refreshiranja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala na savjetu

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20508
   [Obrisana poruka]
19.7.2011 10:54:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 20509
19.7.2011 10:56:01   
star
e onda nista od mog poljupca..ja ga licno ne poznajem...jedino ako nije u ekonomskoj predavao nesto vezano za medicinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma napravicu se ja luda pa njega zaskociti..nek misli da je posenilio pa me usput zaboravio user posted image user posted image ko zna mozda i upaliuser posted image user posted image
ujutro sam prva kod sestica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20510
19.7.2011 10:57:18   
ena23
kako ste zene? ja samo da se javim, poyelim srecu ovoj nasoj palacinki, aBd da sve s hajrom prodje. samo nemoj prerano krenuti u porodiliste ko ja, uvjek je bolje trpiti kod kuce nego tamo u sterilnom okruzenju, sretno mila, mislim na tebe.

moj pupa se vec uveliko spustio ali mene prpa fata, kontam se moye li ovo ikako bez mene da prodje user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20511
19.7.2011 10:57:54   
palachinken
Joj ja sam uključilla mašinu za veš i za suđe, usisala kuću, obrisala prašinu user posted image user posted image Kontam da operem i kauč u dnevnoj, user posted image Mi, žene, materem, nismo normalna stvorenja user posted image

Da li su vama ovi bolovi bili povezani sa fizičkom aktivnošću? OIvako dok sjedim i mahalam po netu, ništa, ali čim ja ustanem i počnem nesto raditi, eto i bola ubrzo.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20512
19.7.2011 10:59:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj ja sam uključilla mašinu za veš i za suđe, usisala kuću, obrisala prašinu user posted image user posted image Kontam da operem i kauč u dnevnoj, user posted image Mi, žene, materem, nismo normalna stvorenja user posted image

Da li su vama ovi bolovi bili povezani sa fizičkom aktivnošću? OIvako dok sjedim i mahalam po netu, ništa, ali čim ja ustanem i počnem nesto raditi, eto i bola ubrzo.

vjerovatno imaju veze s otvaranjem, cim ustanes i hodas otvaras se, dok sjedis malo primiri,uspori i takouser posted image

Neposredna veza do poruke: 20513
19.7.2011 11:00:15   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Anice dobrodoslauser posted image user posted image user posted image

meni si nedostajala pravo posto se pratimouser posted image , nadam se da ti je bilo lijepo

kod mene ti je svega bilo, lezala sam i 8dana u bolnici al dobro je sad hB, iiiiiiiiiiiii nosim CURICU hBuser posted image

jel tebi dr rekla spol?????

Hvala draga Bebice11, vidjeh kako sam preletila sta ste pisali da si bila u bolnici. Nadams e da nije nista ozbiljno i da je sada sve ok. Cuvaj se!!
Cestitam na curici, mogu misliti kako si presretna user posted image user posted image user posted image Meni je dr juce opet pokusavala da vidi jel user posted image ili user posted image ali nije uspjela, bebica skupila nogice i kaze dr na kraju "Ma da je user posted image moralo bi nesto visiti a ja ne vidim da ovdje nesto visi" user posted image user posted image user posted image tako da sam ja sad pod dojmom da je curica ali nije sigurno nista. Moracu cekati opet sljedeci pregled, valjda spusti te nogice user posted image user posted image Prosli put su bile prekrizene, sad skupljene, ma mora da je curica, neka stidna user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20514
19.7.2011 11:02:18   
gerberka
semice, Nina Lana, Silver..hvala na čestitkama ! user posted image

I ja sam se najela čevapa, pa palačinko ako hoces da te trznem do bolnice, kad huknemo doktorima, odnosno, progovorimo oni ce te primiti ljubazno samo da sutimo user posted image

a sto je meni smiješno...palačinka koja smrdi na luk user posted image user posted image

Ako možes ikako stisni se do ujutro..pa da malac i ja slavimo rođendan!!!!!! hurraaaaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20515
   [Obrisana poruka]
19.7.2011 11:02:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20516
19.7.2011 11:03:35   
Bebica11
bas supeer, imacemo drugaricu aBduser posted image

ma meni je beba oba puta rasirila nogice, prvi put dr nije bila sigurna, jos gledala na onaj 3D, a sad ova dr na GAK-u gledala na obicni onaj uzv i pokazuje mi medju nogice "vidite, ne visi nista"user posted image user posted image user posted image , ja se rasplakala, taj dan sam sva uzbudjena bila, nisam mogla uvece ni spavatiuser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20517
19.7.2011 11:06:17   
Bebica11

semice, Nina Lana, Silver..hvala na čestitkama ! user posted image

I ja sam se najela čevapa, pa palačinko ako hoces da te trznem do bolnice, kad huknemo doktorima, odnosno, progovorimo oni ce te primiti ljubazno samo da sutimo user posted image

a sto je meni smiješno...palačinka koja smrdi na luk user posted image user posted image

Ako možes ikako stisni se do ujutro..pa da malac i ja slavimo rođendan!!!!!! hurraaaaa

nemojte mi smigati cevape..moracu muza zvati da mi donese, nisam odavnouser posted image user posted image user posted image a sve izbjegavam meso s grila po ovim vrucinama

i to cu mu reci- S LUKOMuser posted image posto mu sinoc nekim cudom nisam hrkala da mu danas malo smrdim na lukuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20518
19.7.2011 11:07:48   
Silver
Hajde ba palachinko!!! moram kasnije da idem kod tetke i necu biti citav dan tu...user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20519
19.7.2011 11:09:47   
Anica1

ma meni je beba oba puta rasirila nogice, prvi put dr nije bila sigurna, jos gledala na onaj 3D, a sad ova dr na GAK-u gledala na obicni onaj uzv i pokazuje mi medju nogice "vidite, ne visi nista"user posted image user posted image user posted image , ja se rasplakala, taj dan sam sva uzbudjena bila, nisam mogla uvece ni spavatiuser posted image

Mogu misliti kako si sretna, uzivaj draga sada, kad je to sve iza tebe, to lezanje u bolnici i problemi. Vec smo na pola puta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20520
19.7.2011 11:13:37   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Mogu misliti kako si sretna, uzivaj draga sada, kad je to sve iza tebe, to lezanje u bolnici i problemi. Vec smo na pola puta user posted image user posted image user posted image

ma joj, samo da je sve ok aBd i da nema bolova,kontrakcija, lezati cu jos koliko god treba, sta cu...samo da izguramo aBduser posted image , jeste ti si upolovilauser posted image hB a ja za koji dan, posto je bebica veca (meni je ovulacija 3-4 dana prije ove proracunate jer mi je kraci ciklus i fakat toliko beba veca na uzv vec evo po par mjerenja)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20521
19.7.2011 11:14:33   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Silver

Hajde ba palachinko!!! moram kasnije da idem kod tetke i necu biti citav dan tu...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Maloprije bila jedna kvalitetna, 30-40 sekundi, udara u stomak i u leđa, 10 puta sam udahnula i izdahnula, mashallah. Joj vidjecete danas kad odem doktoru a on kaze 1 ili nijedan prst otvorena user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20522
19.7.2011 11:17:59   
gerberka
meni su s prvim djjetetom bili takvi bolovi, s drugim djetetom malo samo u leđima, s trecim djetetom bio lagan porod pravo, sa četvrtim me samo zaboljelo odem u bolnicu kazu hajmo na sto, a sa petim djetetom malo isto bol i povracanje  user posted image user posted image user posted image  

de priznajte da niste jele cevape, ne volim osobe koje izmisljaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20523
19.7.2011 11:19:50   
star

meni su s prvim djjetetom bili takvi bolovi, s drugim djetetom malo samo u leđima, s trecim djetetom bio lagan porod pravo, sa četvrtim me samo zaboljelo odem u bolnicu kazu hajmo na sto, a sa petim djetetom malo isto bol i povracanje  user posted image user posted image user posted image  

de priznajte da niste jele cevape, ne volim osobe koje izmisljaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti stvarno covjeka znas nasmijati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20524
19.7.2011 11:20:48   
stefania
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Silver

user posted image user posted image user posted image user posted image

Maloprije bila jedna kvalitetna, 30-40 sekundi, udara u stomak i u leđa, 10 puta sam udahnula i izdahnula, mashallah. Joj vidjecete danas kad odem doktoru a on kaze 1 ili nijedan prst otvorena user posted image

haj draga sa srevom...a sto se otvorenosti tice hehe ja dosla s cetiri prsta otvorena a mislila da imam lazne trudove...samo se ti opusti i kuliraj..ionako ce se sve samo deisti, haman neovisno od tebe, pa sto da se dzabe sekiras..i ostavi se zivota ti spremanja, tako sam ja sve spremila, zvala zene da mi ciste i haman taman sve zavrsili ja u bolnicu a kad sam se vratila opet sve poprljavo ko kad je to mm cistio poslije mene...user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 20525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  819 820 [821] 822 823   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  819 820 [821] 822 823   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *