|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 21:48:49   
gerberka
branka, što ne odeš dr??

kod nas na poslu dosla zena nesto za invalidninu majke da pita i kaze ne moze dugo čekati - puko joj vodenjakuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

nemoj i ti branka, s nama začatavaš i onda da pitaš..šta mislite jel beba..nešto mi izašlo, plače, ima ruke, noge, oci, nos..sve..i ne liči na čep user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 20426
18.7.2011 21:51:29   
gerberka
ne bojte se ovog podrhtavanja u Zenici..to palačinka barata oklagijom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20427
18.7.2011 21:52:31   
branka12
user posted image user posted image user posted image

ma ne ide mi se da me maltretiraju za dzuser posted image
ako krene nesto jace...ode branka pjevajuci user posted image user posted image

"Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide"

moja sreca je stigla 21.07.2011 00:10h :)))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20428
18.7.2011 21:53:46   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

ne bojte se ovog podrhtavanja u Zenici..to palačinka barata oklagijom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bgm hoces da me ubijes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20429
18.7.2011 21:55:08   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20430
18.7.2011 21:56:59   
gerberka
Govori Veliki Brat : Branka imaš 2 minute da napustiš ispovjedaonicu i uzmeš oklagiju u ruke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20431
18.7.2011 22:04:18   
branka12
ne mogu veliki brate user posted image user posted image
nije mi veceras do razvijanja user posted image odo leci pa cemo vidjeti sta ce biti user posted image

"Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide"

moja sreca je stigla 21.07.2011 00:10h :)))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20432
18.7.2011 22:04:24   
Semica

Govori Veliki Brat : Branka imaš 2 minute da napustiš ispovjedaonicu i uzmeš oklagiju u ruke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Et...pishnula sam od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image a ako se porodim prije vremena zbog ovolikog keslanja ti si kriva....odakle ti samo izviru te ludorijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20433
18.7.2011 22:09:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica

Et...pishnula sam od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image a ako se porodim prije vremena zbog ovolikog keslanja ti si kriva....odakle ti samo izviru te ludorijeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da te malo oraspoložim user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20434
18.7.2011 22:13:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: branka12

ne mogu veliki brate user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 20435
18.7.2011 22:16:37   
Semica
Gerbooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image zasluzeno!!! user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20436
18.7.2011 22:17:08   
gerberka
semice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20437
18.7.2011 22:18:09   
gerberka
idem cure moje, na spavanje...ljub, ljub user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20438
18.7.2011 22:25:41   
palachinken
Kakvo sad spavanje, ja taman razvila oklagijom, a vi se razbježale!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20439
18.7.2011 22:35:25   
palachinken

Hajd sad ozbiljno, kad dr radi ginekološki pregled, šta on sve tim rovarenjem skonta? Jel samo koliko sam otvorena ili može skontati i šta se s grlićem dešava?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20440
18.7.2011 22:45:49   
Anoniman
I jedno i drugo skonta... koliko si prstiju otvorena i u kakvom je stanju grlic. Je li tebe gledao ginekoloski ijednom? jesi li se pocela otvarati?

Neposredna veza do poruke: 20441
18.7.2011 22:47:06   
palachinken
Nije, sutra idem prvi put. Ma vjerovatno nisam nista otvorena user posted image ali eto, nadam se makar jednom prstu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20442
18.7.2011 22:52:45   
Gift
Gerberka legendo user posted image user posted image majke mi upisala sam se od smjehauser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 20443
18.7.2011 22:54:05   
palachinken
Ma nije normalna user posted image user posted image user posted image Od sad pa ubuduće čim uzmem onu debelu oklagiju, naumpast će mi user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20444
18.7.2011 22:54:52   
Selma.A.M
Jao Gerberka što me nasmija-svaka čast user posted image user posted image  

Palachinken šta bi ? E jeli ti pitaš samo za grlići i otvaranje ili  i ono : Može li dr skontat da sam radila sa oklagijom noć prije user posted image user posted image user posted image user posted image  

Semice mani se ti takvi  " prijateljica " vjeruj da nisu vrijedne ni sekunde pažnje ni preko fb-a user posted image

Ostale kako ste mi ?

Neposredna veza do poruke: 20445
18.7.2011 23:05:18   
palachinken
Vjeruj da pitam samo onako, kontam doktor je ginekologije, zna da djecu ne donose rode user posted image user posted image user posted image

Evo i meni dr House počeo, jao nisam uhvatila zaplet, odoh sad hopsati na pilates lopti, kazu to je dobro za fino namjestanje ploda.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20446
18.7.2011 23:06:17   
Silver
Cao curke...citam nekakve oklagije se pominju...nemoj te me napominjati...mm je tek zaspao user posted image user posted image user posted image grehota da ga sad budim opet...

Ja bila danas u skerlicevoj, puna cekaonica lijepih trudnica rekoh da nije neka od mojih zenica danas bila tamo???

Sve normala kod nas, nije bio UZV samo pritisak vaganje itd. ja sam -3kg, ali mi svi prijete...sad ce to krenuti goree...a ja cekam i cekam, nebi imala nista protiv!

UZV je slijedece sedmice...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 20447
18.7.2011 23:11:43   
Selma.A.M
Ma palachinken ili ih rode donose ili iz kupusa niknu na  ono treće  najmanje se sumnja user posted image user posted image  ............
Silver super da je sve ok ..........

Ja sutra kontala otići uraditi antitjela i da sam rahat,a i dosta me je devet puta u ovih devet mjeseci sam kontrolisala antitjela još ovaj mjesec inema višeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20448
19.7.2011 0:00:06   
Skvo RR
haj zemske..ja se evo davim sa tortom od sira..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...neurozna sam....idem ujutro kod kardiologa..pa tremu lijecim slatkisima...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 20449
19.7.2011 0:01:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Nije, sutra idem prvi put. Ma vjerovatno nisam nista otvorena user posted image ali eto, nadam se makar jednom prstu user posted image

a sutra ti prvi put...user posted image user posted image user posted image user posted image meni su gurali prste u gospoju od 36 sedmice...zato se ti jos nisi porodila....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 20450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *