|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 13:13:26   
animagical
gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken???????????user posted image e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muzauser posted image on gori od zena, dosao pa zaviruje po rruser posted image
ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20576
19.7.2011 13:16:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: henna ze

idem of topic..al pratim temu zbog palačinke..baš jednobojnih ne znam..znam da šarenih ima skroz..ustvari bilo je crnih bijelih i rozih..ja ću danas do centra pa ti virnem

I ja user posted image

Vise bih se obradovala njenom hairli porodu nego porciji palacinaka s nutelomuser posted image user posted image user posted image

A pogledaj mi molim te haljiniceuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 20577
19.7.2011 13:22:41   
palachinken
Joj ovo me podsjeća na one prijeratne ispraćaje u vojsku user posted image Hvala svima!
Selminja, ja sam stavila da se uploada onaj film, ali trebace mu 8 sati user posted image Ja ga necu dirat, nek radi svoje, pa ako budem jos ovdje nekad veceras, postavicu ti link user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20578
19.7.2011 13:31:15   
animagical
wow ovo ozbiljno krenulo kod tebeuser posted image znas kako mi je dragouser posted image jesi ti onaj...sama kod kuce? 

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20579
19.7.2011 13:31:22   
R&T@
Radjas Raka ili Lava, pa ti "razmisli" kad cesuser posted image user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20580
19.7.2011 13:46:51   
palachinken
animagical, jesam, sama sam, ali muž je tu s posla za 5 minuta. Rekla sam mu da ću ga zvati kad budu 3 jake na 10 minuta. I taman budu dvije i onda treca dođe na 20 user posted image
Ustvari, ja ih sebi izazovem, tipa sjedim na stolici i zabavim se necim na netu ili teveu i onda skontam vidi proslo 20 minuta, ustanem, prohodam i odmah krene bol. Šega user posted image

tajra, ma on je mamin lav, kad god se rodi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20581
19.7.2011 13:50:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken???????????user posted image e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muzauser posted image on gori od zena, dosao pa zaviruje po rruser posted image
ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..

isto moj, pa ja ukinem stranicu, rekoh "neces mi citati sta mi ovdje pricamo o zenskim stvarima"user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20582
19.7.2011 13:55:58   
animagical
palacinko kad god da krene mi navijamouser posted image samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to josuser posted image a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20583
19.7.2011 14:18:55   
Selma.A.M
Uletila sam samo da poručim: Palachinken  sretno,još malo i gotovo..........A samo se kreći,ja sam npr u bolnici pred porod sjedala da mi bol prestane kad će meni jedna sestrica,ja znam da je lakše kad sjediš i da ne boli ali samo tako usporavaš sebi i zaustavljaš bebu.....................Zato ajde obleti ti još koji krug,sad će 17 h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 20584
19.7.2011 14:24:36   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

palacinko kad god da krene mi navijamouser posted image samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to josuser posted image a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...

U prodavnicama sportske opreme, lopta za pilates.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 20585
19.7.2011 14:33:44   
Sonja
ja haman na vrijeme uleti na rr da ispratim palacinkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nisam uspjela ni procitati ove prije stranice ali skontala sam ono glavnouser posted image
samo nek sve ti prodje abd kako treba

meni se juce nesto stomak ko spustio ma nisam mogla hodat pritisak mi dole bio katastrofa...
ja bas muzu kazem reko kako cu ja do 9. pojma nemam meni je ovo vise smor postalouser posted image user posted image

evo i ja u 20 sed.user posted image user posted image user posted image
u nedjelju mi je bas lijepo bilo kad je bilo punih 20 sed. reko evo ga tacno polauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20586
19.7.2011 14:34:31   
Anoniman
Palachinken draga samo hodaj dok mozes, lakse ce ici finish onda user posted image

Selma vidim ti punih 37, 38 nedjelja... cestitamooo user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 20587
19.7.2011 14:35:18   
ciciban26
Bolucka li sta Palacinko,hoce li taj mali danas vani ili nas samo zezauser posted image

Sarajke,odrzavaju li se vjezbe za trudnice  tokom ljeta i gdje? Ja se od 25 sedmice kanim da se raspitam i krenem ali sve kontam ima jos vremena? Ima li neka svjeze informacije,sta,gdje ,kako, treba li knjizica ili samo odes?
Jos ako neka zeli uskoro da krene,superiska,razlog vise da i mi organizujemo neku kaficu user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20588
19.7.2011 14:41:23   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinken draga samo hodaj dok mozes, lakse ce ici finish onda user posted image

Selma vidim ti punih 37, 38 nedjelja... cestitamooo user posted image

Hvala puno  user posted image   ah lete sedmice i dočeka i ja famoznu 38 nedelju user posted image

A ti sutra aBd u deveti ulaziš wowuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20589
19.7.2011 15:14:22   
Selma.A.M
Šta li je sa Palachinekn izgleda oblijeće oko zgrade user posted image  

Jutros sam išla vadila krv za antitjela ,a ubola me je tako da mi je modrica na pregibu fuj .........Ali eto nije me bolilo isto kao i do sad.........

Ja se nešto ovih dana mislim kako ću dojiti u prisustvu malca user posted image  možda zvuči glupo ali eto...Nekako mi je već veliki dječak i odavno se presvlačim u drugoj sobi,a sad mi je nekako ga nepojmljivo izbacivati iz sobe dok budem aBd dojila malenu/og user posted image  a opet sigurna sam da će mu biti pomalo čudno i neugodno.....Kontam ajde ok i pokrivati se pelenmom ili tako nešto,ali zadesit će se ( npr u noći ) da vidi.....................
Ma eto malo gluposti ali .................................................Ajde kao šta skontate javite user posted image

Ah da i on zna da životinje hrane mlijekom preko grudi svoje malene jer je to iks puta gledao,ali nije se nijednom još susreo sa dojenjem tipa beba-mama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20590
19.7.2011 15:16:02   
Bebica11
selma cestitke na sedmicamauser posted image

il mi se cini il tebi ove sedmice najbrze idu, kad god, ima se cestitati nesto selmiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20591
19.7.2011 15:21:14   
Sonja
e moja selma ti se pitas kako ces od "stida" a ja kako cu od malenog lopovluka..ja stvarno se sve vise plasim kako ce to sve ispasti na kraju..posebno me brine to dojenje kako ce A reagovatiuser posted image

a za tvoj "problem" stvarno ne znam to sto kazes prekrivat ces se pelenom ili nesto slicno a ako vidi pa boze moj..sta ces i on je to dojio :)

Bebice kako si mi ti? ima li kontrakcija???
user posted image user posted image user posted image

boga mi palacinke nemaauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20592
19.7.2011 15:25:15   
malena27 RR
ma palacinka sigurno kruzi oko zgrade ko zvrk user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 20593
19.7.2011 15:27:55   
minie
Draga imas vjeze za trudnice u domu zdravlja na Otoci, svakog ponedjeljka i petka. Bile su i srijedom, ali zbog godisnjih odmora ih nema. Ja idem na ove ponedjeljkom i one traju od 16:30 do 18:30, a ove petkom su cini mi se od 10:30h. Dodjes samo i kada sestra Berina upisuje sve trudnice, samo kazes da si nova i to je to. Super su mi nekako ove vjezbice :)

Pozdrav

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 20594
19.7.2011 15:32:38   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma palacinka sigurno kruzi oko zgrade ko zvrk user posted image user posted image user posted image  

Nešto od ovo dvoje : trk oko zgrade user posted image     ili skače po lopti user posted image    

user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 20595
19.7.2011 15:34:40   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Bebica11

selma cestitke na sedmicamauser posted image

il mi se cini il tebi ove sedmice najbrze idu, kad god, ima se cestitati nesto selmiuser posted image

Hvala puno user posted image  

Ma sve se vrti oko utorka,pa je sve od utorka do utorka user posted image

A ja isto ovo kažem za Jelenine nedelje, ja daans gledam kad ono paf žena od sutra u devetom user posted image  a kao jučer da bi 30 nedelja

Ali ja zato cesto kad mi ko kaze : Masala malac ti prebrzo odraste,a ja na to dodam : Pa tudja djeca uvijek brze rastu nego nasa user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 19.7.2011 15:35:57 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20596
19.7.2011 15:35:22   
Skvo RR
hello

ja jutros zorom kod kardiologa....e sada sa nalazom trebam kod dr koji ce me poroditi...uglavnom radi srcanog zalistka...trebala bi imati ukljucenu prije i poslije poroda antibiotsku zastituuser posted image ...da li to onda znaci indukcija..hm.user posted image ...jedva cekam da se dr nikulin vrati sa godisnjeg pa da se posavjetujem...user posted image

inace nesto me ledja i stomak bole...user posted image

ljubim vas.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 20597
19.7.2011 15:35:43   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Nešto od ovo dvoje : trk oko zgrade user posted image     ili skače po lopti user posted image    

hahahahhaha Selma, dobra si majke mi..bas si je fino opisala hahahaaaaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 20598
19.7.2011 15:36:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

Bebice kako si mi ti? ima li kontrakcija???
user posted image user posted image user posted image

nema hvala Bogu,nije ih bilo ni na ultrazvuku hvala Bogu u petak

veceras se spremam u laganu setnju, to su mi dozvoliliuser posted image

jedino me brine sto pijem dabroston i dalje kad on ide najdalje do 20-te sedmice a ja cu biti 20 plus nesto do iduce kontrole aBduser posted image al eto

kakva si ti, pijes li jos onaj buskopan?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 20599
19.7.2011 15:38:24   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

hahahahhaha Selma, dobra si majke mi..bas si je fino opisala hahahaaaaa

Mene asociralo na nju pa sam morala postaviti user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *