Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:56:20
animagical
ja peglam i sve virim ovamo svaka cast palachinken, ti to ko velika jos ona nas dusa tjesi da nisu strasni bolovi ma do veceras je zamotuljak kod mame u rukama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 16:57:39
ciciban26
IZVORNA PORUKA: minie
Draga imas vjeze za trudnice u domu zdravlja na Otoci, svakog ponedjeljka i petka. Bile su i srijedom, ali zbog godisnjih odmora ih nema. Ja idem na ove ponedjeljkom i one traju od 16:30 do 18:30, a ove petkom su cini mi se od 10:30h. Dodjes samo i kada sestra Berina upisuje sve trudnice, samo kazes da si nova i to je to. Super su mi nekako ove vjezbice :)
Pozdrav
Minie hvala puno . Red je da se i ja ukljucim na te vjezbice i naucim koju pametnu
Palachinken sretno draga, da sve sto lakse i bolje prodje .. Eto tebi tvog bebija ubrzo u narucje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:05:09
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical
ma do veceras je zamotuljak kod mame u rukama
molim te iza 12..taman eto fino nakon pregleda polako i da ti sve prođe s hajrom..od srca ti zelimo i ja sam se bas unervozila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:15:12
gerberka
pa bona, sad ce ti skoro pola 6 poslijepodne..sta je 5,5 sati? nemoj molim te, ti hoces da se žena na frku porađa taman dok dođe polako onda bebač izađe i tačno u 12 se zagrle
de nešto bi mi bilo drago da je iza ponoci, ali ako ne..opet cemo on i ja zajedno slaviti nagodinu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:28:26
Anoniman
Ja koliko skontah u pet joj je pregled.... jooooj sva sam kao na iglama, tako sam sama sebi smijesna kao da se ja poradjam. dolazi mm sa posla a ja kao iz topa ni dobar dan vec "palacinka se poradja "... mislim da je covijek pomislio da sam poludila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:39:05
sanela.asja
Uhh vidim kod palachinke krenulo Sretnooo .. Ja sam nikakva imam upalu misica i krsta me rasturaju pokrivali juce kucu pa sam crkla samo gore dole hodaj .. Kako vi na ovoj vrucini ljepo more Selma hocemol na panoniku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:43:44
mamajednogdjecaka
Joj zene drage,ja citam ovu temu redovno,mada nemam veze sa njom i tako mi je drago zbog palachinken.Proci ce to kod nje sto narod kaze k¨o podmazano :) Neka joj je sa srecom i da sve ABD budete imale lagane porode!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:47:44
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sheri
evo frisko javljanje, mirela palchinken je otvorena 8 prstiju. ide u bolnicu. cuvajmo fige da braco brzo dodje na ovaj svijet
Sheri hvala puno
Palachinekn svaka čast ženo ma ti to majstorski samo još finiš da odradiš
WOOW! Super! Dobro reče - majstorski! Eto bebe za satić
Možda i kraće ja sa Amarom u bolnicu došla otvorena 7 prstiju a porodila se sat kasnije a kako se brzo otvarala ne sumnjam da će porođaj biti još i brži
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:47:59
ciciban26
evo frisko javljanje, mirela palchinken je otvorena 8 prstiju. ide u bolnicu. cuvajmo fige da braco brzo dodje na ovaj svijet
A dusa draga,govori nece biti ni 2 prsta otvorena.. Palachinken svaka cast ...sad cekamo da nam neko javi da je bebaca u tvom zagrljaju... Dala si nam lekciju kako da se ponasamo mi koje smo prvi put mamice.. Drzimo fige
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:49:14
sheri
ja sam otisla isto 8 p otvorena, i za 4o min. se porodila. sad ce to ona brzo, brzo,nadam se i da vam kazem , sad kad me nazvala , zvucala je tako smireno, tako...ma kao da se ne poradja uopce. zaista je hrabrica i coolerka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:55:01
Selma.A.M
ja sam otisla isto 8 p otvorena, i za 4o min. se porodila. sad ce to ona brzo, brzo,nadam se i da vam kazem , sad kad me nazvala , zvucala je tako smireno, tako...ma kao da se ne poradja uopce. zaista je hrabrica i coolerka
To ona glumi ma samo se psihički spremila na ovo sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 17:56:43
treciputmama
pozdrav zene moje...da vam se javim...nakon pola sata od moje zadnje poruke zaista sam dobila bolove da li od mazenja ili....ali vec oko jedan poslije podne sam bila u bolnici a minut do dva sam rodila svoju djevojcicu, juce....danas smo vec izasle, evo odmaram pa kad budem bolje sve cu vam detaljno opisat...uglavnom sve je brzo proslo...i ja i bebica smo ok...mala teska 3270 kg a duga 48 cm...svima vama sretno na porodu...da vam bude bar kao meni...jeste bilo bolno ali veoma kratko, za tri sata i otisla i porodila se....