|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.7.2011 16:53:58   
Anoniman
Nije jos sigurno, ali najvjerovatnije 30.07... do ponedjeljka najdalje cu znati tacno.

(odgovor članu Ina86)
  Neposredna veza do poruke: 20626
19.7.2011 16:56:20   
animagical
ja peglam i sve virim ovamouser posted image svaka cast palachinken, ti to ko velikauser posted image user posted image jos ona nas dusa tjesi da nisu strasni boloviuser posted image ma do veceras je zamotuljak kod mame u rukamauser posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 20627
19.7.2011 16:57:39   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: minie

Draga imas vjeze za trudnice u domu zdravlja na Otoci, svakog ponedjeljka i petka. Bile su i srijedom, ali zbog godisnjih odmora ih nema. Ja idem na ove ponedjeljkom i one traju od 16:30 do 18:30, a ove petkom su cini mi se od 10:30h. Dodjes samo i kada sestra Berina upisuje sve trudnice, samo kazes da si nova i to je to. Super su mi nekako ove vjezbice :)

Pozdrav

Minie hvala puno user posted image . Red je da se i ja ukljucim na te vjezbice i naucim koju pametnuuser posted image user posted image

Palachinken sretno draga, da sve sto lakse i bolje prodjeuser posted image .. Eto tebi tvog bebija ubrzo u narucjeuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 20628
19.7.2011 17:05:09   
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical

ma do veceras je zamotuljak kod mame u rukamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image molim te iza 12..taman eto fino nakon pregleda polako i da ti sve prođe s hajrom..od srca ti zelimo user posted image i ja sam se bas unervozila  user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20629
19.7.2011 17:11:32   
animagical
suti gerbo kakav tvoj rodjendan, nek se zena brze porodi, sta hoces da stisne noge do 12user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20630
19.7.2011 17:15:12   
gerberka
pa bona, sad ce ti skoro pola 6 poslijepodne..sta je 5,5 sati? user posted image nemoj molim te, ti hoces da se žena na frku porađa user posted image user posted image taman dok dođe polako onda bebač izađe i tačno u 12 se zagrle user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image de nešto bi mi bilo drago da je iza ponoci, ali ako ne..opet cemo on i ja zajedno slaviti nagodinuuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 20631
19.7.2011 17:17:51   
animagical
jel joj ono pregled u sest kod dr??

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 20632
19.7.2011 17:19:20   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

jel joj ono pregled u sest kod dr??

Jeste, evo i ja čekam  user posted image

Neposredna veza do poruke: 20633
19.7.2011 17:25:12   
animagical
ja sam sva u goloj vodi, peglanje je neizdrzivo na ovom vremenu..a jos mi gore ad peglam navece pa da ugrijem kucu pred spavanjeuser posted image odo malo da legnem

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20634
19.7.2011 17:25:38   
DIJAMANT
I ja se unervozi, ko da ću se ja poroditi, a tek "pola puta" prešlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20635
19.7.2011 17:28:26   
Anoniman
Ja koliko skontah u pet joj je pregled.... jooooj sva sam kao na iglama, tako sam sama sebi smijesna kao da se ja poradjam. dolazi mm sa posla a ja kao iz topa ni dobar dan vec "palacinka se poradjauser posted image "... mislim da je covijek pomislio da sam poludilauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 20636
19.7.2011 17:32:08   
Selma.A.M
A Jelena upravu si u 17h joj je pregleda  user posted image  ...I ja čekam neku vijest ,ako se ne javi do šest sati onda odoh mutiti šlag za kolač user posted image user posted image user posted image user posted image  .......

Animagical ja se izvinjavam zbog dezinformacije oko termina pregleda  user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 19.7.2011 17:34:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20637
19.7.2011 17:34:59   
sheri
evo frisko javljanje, mirela palchinken je otvorena 8 prstiju. ide u bolnicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuvajmo fige da braco brzo dodje na ovaj svijetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 20638
19.7.2011 17:37:19   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sheri

evo frisko javljanje, mirela palchinken je otvorena 8 prstiju. ide u bolnicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuvajmo fige da braco brzo dodje na ovaj svijetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sheri hvala puno user posted image user posted image user posted image  

Palachinekn svaka čast ženo ma ti to majstorski samo još finiš da odradiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 20639
19.7.2011 17:39:05   
sanela.asja
Uhh vidim kod palachinke krenulo
Sretnooouser posted image user posted image user posted image ..
Ja sam nikakva imam upalu misica i krsta me rasturaju pokrivali juce kucu pa sam crkla samo gore dole hodajuser posted image user posted image ..
Kako viuser posted image na ovoj vrucini ljepo moreuser posted image
Selma hocemol na panoniku user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 20640
19.7.2011 17:43:44   
mamajednogdjecaka
Joj zene drage,ja citam ovu temu redovno,mada nemam veze sa njom i tako mi je drago zbog palachinken.Proci ce to kod nje sto narod kaze k¨o podmazano :)
Neka joj je sa srecom i da sve ABD budete imale lagane porode!

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 20641
19.7.2011 17:45:01   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Palachinekn svaka čast ženo ma ti to majstorski samo još finiš da odradiš user posted image user posted image user posted image user posted image

WOOW!user posted image user posted image user posted image Super! Dobro reče - majstorski! Eto bebe za satićuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20642
19.7.2011 17:47:44   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

WOOW!user posted image user posted image user posted image Super! Dobro reče - majstorski! Eto bebe za satićuser posted image user posted image user posted image user posted image

Možda i kraće user posted image  ja sa Amarom u bolnicu došla otvorena 7 prstiju  a porodila se  sat kasnije a kako se brzo otvarala ne sumnjam da će porođaj biti još i brži user posted image  

Palachinekn mislimo na tebe  user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20643
19.7.2011 17:47:59   
ciciban26

A dusa draga,govori nece biti ni 2 prsta otvorena.. Palachinken svaka cast user posted image user posted image user posted image ...sad cekamo da nam neko javi da je bebaca u tvom zagrljaju...
Dala si nam lekciju kako da se ponasamo mi koje smo prvi put mamice.. Drzimo fige

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 20644
19.7.2011 17:49:14   
sheri
ja sam otisla isto 8 p otvorena, i za 4o min. se porodila. sad ce to ona brzo, brzo,nadam seuser posted image user posted image user posted image
i da vam kazem , sad kad me nazvala , zvucala je tako smireno, tako...ma kao da se ne poradja uopce. zaista je hrabrica i coolerkauser posted image

< Poruku je uredio sheri -- 19.7.2011 17:50:29 >

Neposredna veza do poruke: 20645
19.7.2011 17:55:01   
Selma.A.M

ja sam otisla isto 8 p otvorena, i za 4o min. se porodila. sad ce to ona brzo, brzo,nadam seuser posted image user posted image user posted image
i da vam kazem , sad kad me nazvala , zvucala je tako smireno, tako...ma kao da se ne poradja uopce. zaista je hrabrica i coolerkauser posted image

To ona glumi user posted image user posted image user posted image user posted image    ma samo se psihički spremila na ovo sve user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 20646
19.7.2011 17:56:43   
treciputmama
pozdrav zene moje...da vam se javim...nakon pola sata od moje zadnje poruke zaista sam dobila bolove da li od mazenja ili....ali vec oko jedan poslije podne sam bila u bolnici a minut do dva sam rodila svoju djevojcicu, juce....danas smo vec izasle, evo odmaram pa kad budem bolje sve cu vam detaljno opisat...uglavnom sve je brzo proslo...i ja i bebica smo ok...mala teska 3270 kg a duga 48 cm...svima vama sretno na porodu...da vam bude bar kao meni...jeste bilo bolno ali veoma kratko, za tri sata i otisla i porodila se....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 20647
19.7.2011 17:57:59   
sheri
treciputmama, cestitam na bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 20648
19.7.2011 18:04:51   
Anoniman
Treciputmama cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Palachinken zeno svaka cast...osam prstiju user posted image ... eto bebice brzoooo user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 20649
19.7.2011 18:07:53   
Selma.A.M
Trećiputmama svaka čast,iskrene čestitke na bebici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *