Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:13:26
animagical
gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken??????????? e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muza on gori od zena, dosao pa zaviruje po rr ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:16:44
R&T@
IZVORNA PORUKA: henna ze
idem of topic..al pratim temu zbog palačinke..baš jednobojnih ne znam..znam da šarenih ima skroz..ustvari bilo je crnih bijelih i rozih..ja ću danas do centra pa ti virnem
I ja
Vise bih se obradovala njenom hairli porodu nego porciji palacinaka s nutelom
A pogledaj mi molim te haljinice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:22:41
palachinken
Joj ovo me podsjeća na one prijeratne ispraćaje u vojsku Hvala svima! Selminja, ja sam stavila da se uploada onaj film, ali trebace mu 8 sati Ja ga necu dirat, nek radi svoje, pa ako budem jos ovdje nekad veceras, postavicu ti link
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:46:51
palachinken
animagical, jesam, sama sam, ali muž je tu s posla za 5 minuta. Rekla sam mu da ću ga zvati kad budu 3 jake na 10 minuta. I taman budu dvije i onda treca dođe na 20 Ustvari, ja ih sebi izazovem, tipa sjedim na stolici i zabavim se necim na netu ili teveu i onda skontam vidi proslo 20 minuta, ustanem, prohodam i odmah krene bol. Šega
tajra, ma on je mamin lav, kad god se rodi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:50:53
Bebica11
IZVORNA PORUKA: animagical
gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken??????????? e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muza on gori od zena, dosao pa zaviruje po rr ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..
isto moj, pa ja ukinem stranicu, rekoh "neces mi citati sta mi ovdje pricamo o zenskim stvarima"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 13:55:58
animagical
palacinko kad god da krene mi navijamo samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to jos a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 14:18:55
Selma.A.M
Uletila sam samo da poručim: Palachinken sretno,još malo i gotovo..........A samo se kreći,ja sam npr u bolnici pred porod sjedala da mi bol prestane kad će meni jedna sestrica,ja znam da je lakše kad sjediš i da ne boli ali samo tako usporavaš sebi i zaustavljaš bebu.....................Zato ajde obleti ti još koji krug,sad će 17 h
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 14:24:36
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical
palacinko kad god da krene mi navijamo samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to jos a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...
U prodavnicama sportske opreme, lopta za pilates.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 14:33:44
Sonja
ja haman na vrijeme uleti na rr da ispratim palacinku nisam uspjela ni procitati ove prije stranice ali skontala sam ono glavno samo nek sve ti prodje abd kako treba
meni se juce nesto stomak ko spustio ma nisam mogla hodat pritisak mi dole bio katastrofa... ja bas muzu kazem reko kako cu ja do 9. pojma nemam meni je ovo vise smor postalo
evo i ja u 20 sed. u nedjelju mi je bas lijepo bilo kad je bilo punih 20 sed. reko evo ga tacno pola
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 14:35:18
ciciban26
Bolucka li sta Palacinko,hoce li taj mali danas vani ili nas samo zeza ?
Sarajke,odrzavaju li se vjezbe za trudnice tokom ljeta i gdje? Ja se od 25 sedmice kanim da se raspitam i krenem ali sve kontam ima jos vremena? Ima li neka svjeze informacije,sta,gdje ,kako, treba li knjizica ili samo odes? Jos ako neka zeli uskoro da krene,superiska,razlog vise da i mi organizujemo neku kaficu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:14:22
Selma.A.M
Šta li je sa Palachinekn izgleda oblijeće oko zgrade
Jutros sam išla vadila krv za antitjela ,a ubola me je tako da mi je modrica na pregibu fuj .........Ali eto nije me bolilo isto kao i do sad.........
Ja se nešto ovih dana mislim kako ću dojiti u prisustvu malca možda zvuči glupo ali eto...Nekako mi je već veliki dječak i odavno se presvlačim u drugoj sobi,a sad mi je nekako ga nepojmljivo izbacivati iz sobe dok budem aBd dojila malenu/og a opet sigurna sam da će mu biti pomalo čudno i neugodno.....Kontam ajde ok i pokrivati se pelenmom ili tako nešto,ali zadesit će se ( npr u noći ) da vidi..................... Ma eto malo gluposti ali .................................................Ajde kao šta skontate javite
Ah da i on zna da životinje hrane mlijekom preko grudi svoje malene jer je to iks puta gledao,ali nije se nijednom još susreo sa dojenjem tipa beba-mama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:21:14
Sonja
e moja selma ti se pitas kako ces od "stida" a ja kako cu od malenog lopovluka..ja stvarno se sve vise plasim kako ce to sve ispasti na kraju..posebno me brine to dojenje kako ce A reagovati
a za tvoj "problem" stvarno ne znam to sto kazes prekrivat ces se pelenom ili nesto slicno a ako vidi pa boze moj..sta ces i on je to dojio :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:27:55
minie
Draga imas vjeze za trudnice u domu zdravlja na Otoci, svakog ponedjeljka i petka. Bile su i srijedom, ali zbog godisnjih odmora ih nema. Ja idem na ove ponedjeljkom i one traju od 16:30 do 18:30, a ove petkom su cini mi se od 10:30h. Dodjes samo i kada sestra Berina upisuje sve trudnice, samo kazes da si nova i to je to. Super su mi nekako ove vjezbice :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:35:22
Skvo RR
hello
ja jutros zorom kod kardiologa....e sada sa nalazom trebam kod dr koji ce me poroditi...uglavnom radi srcanog zalistka...trebala bi imati ukljucenu prije i poslije poroda antibiotsku zastitu ...da li to onda znaci indukcija..hm. ...jedva cekam da se dr nikulin vrati sa godisnjeg pa da se posavjetujem...
inace nesto me ledja i stomak bole...
ljubim vas.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 15:35:43
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ma palacinka sigurno kruzi oko zgrade ko zvrk
Nešto od ovo dvoje : trk oko zgrade ili skače po lopti
hahahahhaha Selma, dobra si majke mi..bas si je fino opisala hahahaaaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru