Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 18:20:36
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: sheri
evo frisko javljanje, mirela palchinken je otvorena 8 prstiju. ide u bolnicu. cuvajmo fige da braco brzo dodje na ovaj svijet
Sheri hvala puno
Palachinekn svaka čast ženo ma ti to majstorski samo još finiš da odradiš
WOOW! Super! Dobro reče - majstorski! Eto bebe za satić
Možda i kraće ja sa Amarom u bolnicu došla otvorena 7 prstiju a porodila se sat kasnije a kako se brzo otvarala ne sumnjam da će porođaj biti još i brži
Palachinekn mislimo na tebe
Meni zvuči nevjerovatno kad neko ovako kaže da je u bolnicu otišao ovoliko otvoren i da je sve brzo prošlo., pošto sam ja imala totalno drugačije iskustvo. Ali, ovo mi daje nadu da će mi ovaj put biti barem ovako slično kao kod Palachinke i Selme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 18:21:41
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: treciputmama
pozdrav zene moje...da vam se javim...nakon pola sata od moje zadnje poruke zaista sam dobila bolove da li od mazenja ili....ali vec oko jedan poslije podne sam bila u bolnici a minut do dva sam rodila svoju djevojcicu, juce....danas smo vec izasle, evo odmaram pa kad budem bolje sve cu vam detaljno opisat...uglavnom sve je brzo proslo...i ja i bebica smo ok...mala teska 3270 kg a duga 48 cm...svima vama sretno na porodu...da vam bude bar kao meni...jeste bilo bolno ali veoma kratko, za tri sata i otisla i porodila se....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 18:23:26
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Meni zvuči nevjerovatno kad neko ovako kaže da je u bolnicu otišao ovoliko otvoren i da je sve brzo prošlo., pošto sam ja imala totalno drugačije iskustvo. Ali, ovo mi daje nadu da će mi ovaj put biti barem ovako sličnokao kod Palachinke i Selme
Hoće aBd pogotovo II porođaj po nekom nepisanom pravilu obično drugi bude lakši od prvog ako ništa kraće traje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 18:39:42
Gift
Palachinken drzimo ti fige.. Treciputmama Cestitam!!! mene boli stomak sa lijeve strane evo gotov citav dan, kontala sam da mi se beba nije nekako nezgodno namjestila al sad me vec malo strah...sutra idem kod dr. al ko ce docekat..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 19:20:57
Selma.A.M
SkvoRR ajoj izvini ,nisam smjela tamo ništa da pišem na temi "Kritike,sugestije,pohvale" ali baš si našla vakat da stavljaš pileću guzu ne onu temu suze su me oblile,bonbona mi polenula,nos mi procurio ...Jednom riječju katastrofa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 19:21:50
Skvo RR
SkvoRR ajoj izvini ,nisam smjela tamo ništa da pišem na temi "Kritike,sugestije,pohvale" ali baš si našla vakat da stavljaš pileću guzu ne onu temu suze su me oblile,bonbona mi polenula,nos mi procurio ...Jednom riječju katastrofa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.7.2011 19:34:34
animagical
wow nase palachinke ona to zacas cuj 8 prstiju, masala...mozda je beban vec kod mame, a mozda ga taman vagaju dobro dosao bebane, u svakom slucaju ja nesto mislim da je ona rodila...