|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.7.2011 8:47:34   
Sensia
Tacno te razumijem, kud bi s njim ako mi se onesvijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21101
22.7.2011 8:47:45   
Anoniman
Selma draga jos jednom srecno i javi se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja evo cekam dr da mi javi kad da dodjem na pregled, super se osjecam, ali sva sam nekako na iglama.
Evo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od nas

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 21102
22.7.2011 8:50:39   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Tacno te razumijem, kud bi s njim ako mi se onesvijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da bi mi bilo jos teze kad bi vidjela njega kako mu je lose i preznojava se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21103
22.7.2011 8:56:42   
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma draga jos jednom srecno i javi se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja evo cekam dr da mi javi kad da dodjem na pregled, super se osjecam, ali sva sam nekako na iglama.
Evo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od nas

Jelo bice to sve ok samo polakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21104
22.7.2011 8:57:21   
Skvo RR
Ja nisam bila ni prvi put za to da MM bude sa mnom na porodu...svako ima naravno pravo izbora. On je usao da nas vidi kada mi je bila bebuljica na prsima, dakle samo sto sam se porodila, ali ranije JOK..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..I ovaj put bi sacuvala intimnost..tj..vidimo se muzicu kasnije.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21105
22.7.2011 8:58:21   
Skvo RR
Jelena, opusteno...moji doktori na godisnjem i ja bi rado virnula bebaca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21106
22.7.2011 9:05:03   
DIJAMANT
Jutro ženice!

Selma želim ti puno sreće danas! Čekat ćemo vijestiuser posted image

Jelena razumijem te u potpunosti, i sama sam takva pred pregled. Ma bit će sve aBd ok!

Ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21107
22.7.2011 9:15:48   
Anoniman
Neka pozitivna trema me drma, hvala Bogu ne boli me nista jutros pa nisam u tom iscekivanju sta ce reci, ali moguce da cemo danas finalizirati datum poroda. Zadnji put smo se dogovorili ako bude beba zrela da cemo danas dogovoriti se za taj 30., a ako ne onda sledece sedmice komisijski.

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 21108
22.7.2011 9:16:54   
Anica1

Neka pozitivna trema me drma, hvala Bogu ne boli me nista jutros pa nisam u tom iscekivanju sta ce reci, ali moguce da cemo danas finalizirati datum poroda. Zadnji put smo se dogovorili ako bude beba zrela da cemo danas dogovoriti se za taj 30., a ako ne onda sledece sedmice komisijski.

Jos malo i gotovo user posted image eto i tvoje bebice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21109
22.7.2011 9:17:22   
ciciban26
 Selma mila,sretno,drzimo fige i cekamo vijesti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelo ja sam na tim iglama juce bila,tacno znam kako ti je user posted image ..

Ja sam nesto jutros kao i vrijeme,nikakva, bljak,bljak.

Pricate o prisustvu muza na porodu..Ja bih tako rado da moj bude uz mene ( mada sam prije bila protiv),ne mora dole gledati,bitno je da je tu,da me drzi za ruku tek da se osjecam sigurnije...Ali njega strah i nije bas za da gleda taj prizor user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21110
22.7.2011 9:22:40   
Skvo RR
jesam nesto komatozna...user posted image Ja nesto sinoc kontam da spremim torbu za bolnicu....bas me nesto "opucalo" bila sam i previse opustena do prije par dana...a sada...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...valjda je to trema pred veliki DAN P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Poruku je uredio Skvo RR -- 22.7.2011 9:23:19 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21111
22.7.2011 9:25:25   
DIJAMANT
Ja sam prvi put bila striktno protiv prisustva muža na porođaju...ali kad sam vidjela kako su me tretirali (iskoriste dok je žena u stanju šoka) i kako je sve moglo poći kako ne treba ne daj Bože, ovaj put aBd će mm biti sa mnom u rađaoni. Čisto da ima neko "trijezne glave" i da se zna da dr. i babice ne mogu postupati baš proizvoljno, a mislim da će osjećati i veću odgovornost.

Neposredna veza do poruke: 21112
22.7.2011 9:26:54   
zumbulcica
Jelo,sretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21113
22.7.2011 9:27:18   
Skvo RR
I..da sinoc sam se "prisjecala" motanja tetra pelena za siroko povijanje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja kao da sam rodila ima 20 godina....a ljutila sam se na mamu i sveki kada bi ih pitala za neki savjet..a one govorile zaboravile smouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21114
22.7.2011 9:28:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I..da sinoc sam se "prisjecala" motanja tetra pelena za siroko povijanje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja kao da sam rodila ima 20 godina....a ljutila sam se na mamu i sveki kada bi ih pitala za neki savjet..a one govorile zaboravile smouser posted image user posted image user posted image

Jeli onaj ''fol'' sa jednom pelenom...
ja nisam zaboravila...al smao zato što imam stalni trening...
sara, sami, emauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21115
22.7.2011 9:31:00   
Skvo RR
Jeste sa jednom..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skontala sam poslije 1h sata vjezbe i 1005 kombinacija..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa ja Umi samo stavljala prvih 40 dana...ustvari to nije neko opravdanje..ma zaboravila sam ja to 41  dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 22.7.2011 9:32:44 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21116
22.7.2011 9:32:16   
Anoniman
Ja prije nego sto sam rodila Anu znala sam taj fol sa jednom pelenom i kad sam nju rodila nije bilo sanse da se sjetim kako ide i odustala sam pa sam stavljala svedsku sa tetra user posted image ... Ima li gdje link za stavljanje sa jednom pelenom?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 21117
22.7.2011 9:33:06   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Ja sam prvi put bila striktno protiv prisustva muža na porođaju...ali kad sam vidjela kako su me tretirali (iskoriste dok je žena u stanju šoka) i kako je sve moglo poći kako ne treba ne daj Bože, ovaj put aBd će mm biti sa mnom u rađaoni. Čisto da ima neko "trijezne glave" i da se zna da dr. i babice ne mogu postupati baš proizvoljno, a mislim da će osjećati i veću odgovornost.

Bas iz tog razloga bih i ja da mm bude uz mene,a i nekako sam sigurnija kad znam da je on tu. Mada,cula sam dosta prica gdje se babice jako ruzno ponasaju prema porodiljama,u smislu sta se sad deres,znala si se user posted image . Koliko ima istine u tome,ne znam user posted image

Skvo vjerujem da ces se tacno u pravo trenutku prisjetiti sta i kako ide. Ti bar samo trebas obnoviti znanje user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21118
22.7.2011 9:34:08   
Selma.A.M
Evo samo da vam mahnem ,odoh polako user posted image

Hvala

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21119
22.7.2011 9:35:06   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo samo da vam mahnem ,odoh polako user posted image

Hvala

Ljubac..jos jednom sretno..user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21120
22.7.2011 9:35:57   
ciciban26
Zumbulcice gdje si na Grbavici vidjela spavacicu s ogrtacem? U trznice kod tete gdje se samo ves prodaje ili??' Ovo sam te i juce pitala ali si uspjela pobjeci user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21121
22.7.2011 9:36:12   
Skvo RR

Ja prije nego sto sam rodila Anu znala sam taj fol sa jednom pelenom i kad sam nju rodila nije bilo sanse da se sjetim kako ide i odustala sam pa sam stavljala svedsku sa tetra user posted image ... Ima li gdje link za stavljanje sa jednom pelenom?

Mogla bi vam ja slikati faze....da se malo pravim vazna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21122
22.7.2011 9:37:50   
Hanady RR
a ima već...sad ću vam pustiti...obajšanjavel ja i mama2009 davno nekome i ona fotkala fazeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21123
22.7.2011 9:37:54   
Anoniman
Mogla siuser posted image
Sjecam se da je nesto na cetvrt pelena i dalje ne znamuser posted image . Davno sam ja na praksi u bolnici bila. Kad sam rodila Anu bezbroj puta sam pokusala da se sjetim i nije mi islo, na kraju fino odustanemuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 21124
22.7.2011 9:38:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a ima već...sad ću vam pustiti...obajšanjavel ja i mama2009 davno nekome i ona fotkala fazeuser posted image user posted image user posted image

Hajde postavi,,,,ili jos bolje otvori novu temu na trudnoci, pa kopiraj taj post, a ja cu zakljucati.user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *