|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.7.2011 16:53:50   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

1 kg za tri sedmice....u shocku sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hajde ja idem 02. na kontrolu pa cu javiti..sta je sa mojim bebacom.

Reci mashallahuser posted image ,jaja me zeznula,svako jutro kuhala po 2 domaca....nema od cega drugouser posted image

pa garant je to...user posted image user posted image user posted image ..ja znam da je dobro recimo kod beba koje manje dobijaju na tezini da se jede pola cokolade dnevno i 2 kasike velike meda..znaci i jaja uticu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oho,pola cokoladeuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21051
21.7.2011 16:54:29   
Skvo RR
ti zumbulcice zaboravi na cokoladu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 21052
21.7.2011 16:55:39   
zumbulcica
user posted image user posted image user posted image ma ima carski rezuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21053
21.7.2011 16:56:27   
nicaze
uhh ja cokoladu jedem svaki dan nemogu bez nje al nije ni cudo zato svaki put kad odem na kontrolu po 2 kile dobijem user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21054
21.7.2011 16:58:17   
zumbulcica
Pozdravljam vas,odoh pogledat jel mi gotov grahuser posted image

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 21055
21.7.2011 16:58:24   
Selminja
IZVORNA PORUKA: nicaze

uhh ja cokoladu jedem svaki dan nemogu bez nje al nije ni cudo zato svaki put kad odem na kontrolu po 2 kile dobijem user posted image  

I ja isto! I onda se nesto ibretim kad stanem na vagu...

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 21056
21.7.2011 17:02:42   
nicaze
IZVORNA PORUKA: Selminja

I ja isto! I onda se nesto ibretim kad stanem na vagu...

kod mene je sreca samo sto sam na pocetku trudnoce izgubila oko 5 kila pa to sad samo lijepo nadoknadim al et nadam se samo da necu preci neku pretjeranu granicu

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 21057
21.7.2011 17:05:56   
Skvo RR

Ja evo sada dosla..kupila sam Junioru ogradicu, posteljinicu, dvije dekice, vrtuljak i to u onoj radnji na pofalicima..i skontam da sam zaboravila plahtice...haj moze to sutra MM..ZAdovoljna sam..sutra peremo..user posted image
U nobil na kraju nisam ni otisla.user posted image
E sada kupila sam sebi tanki ogrtac..gdje mogu naci spavacice su dugmici za boljnice...da nisu kao iz 84?

ahaaaaaa.....dosla mi jedna plahtica...jeeeeeeeeee....sada razvrnula kada imam sta vidjeti...hahahha...kao da mi je neko poklonio..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21058
21.7.2011 17:06:41   
Selminja
Ma ja se i nisam nesto puno udebljala koliko jedem. Ti si malo ispred mene s terminom, zajedno cemo odbrojavat aBd!

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 21059
21.7.2011 17:14:24   
nicaze
user posted image user posted image user posted image user posted image hocemo abd user posted image user posted image user posted image nisam puno isped tebe 

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 21060
21.7.2011 17:50:51   
ciciban26
Gdje ste zemskice moje bebele.. Evo da se i mi malo javimo user posted image
Joj Jelena i ja imam isti problem - sitnija beba user posted image . Danas smo bili na Jezeru na pregledu i opet glavica za sedmicu manja user posted image ( jos mi racunaju trudnocu od dana zaceca jer znam taj dan,ovulacija mi kasnila 2 sedmice) I opet beba sicusna smrc,smrcuser posted image . Bas sam se rastuzila.

Zumbulcice gdje na pijaci na Grbavici ima tih spavacica s ogrtacem? Je li to gore u trznici u radnji gdje se samo ves prodaje ili????

Ostale vidim dobro,standardni belaji-kilogrami user posted image user posted image user posted image user posted image ..Sad jedino i imamo opravdanje da budemo bebela pa zasto ga ne iskoristiti user posted image

Ima li vijesti od Palachinken,je li izasla iz bolnice??

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 21061
21.7.2011 18:16:55   
Semica
Drage moje evo i ja da vas pozdravim...
nisam vas citala...
uspjela sam samo zraknuti da kukate o kilamauser posted image user posted image ...ajde sta se sikirate...kako dodju tako ce i otici user posted image ( nadam se user posted image )

Selma-pripremas li se...ima li treme?
Animagical-kako ti? Je li se stanje stabiliziralo?

Ostale ljubnite pupeeee...punooo punooo!!! user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21062
21.7.2011 18:23:14   
Sonja
zene drage cime vi popravite raspolozenje
ja sam nikakva cijeli dan nista me ne moze oraspolozitiuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21063
21.7.2011 18:24:12   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

zdravo drage user posted image
evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta...
vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze user posted image stvarno neznam sta bi moglo biti...

moguce i da ti se beba nekako nezgodno namjesti pa te boli, mislim ako ti je vec dr. rekao da je sve ostalo uredu..

vjerovatno je to u pitanju....i mene zna uhvatit period boli me sa desne strane kad hodam...svaki korak desnom nogom koji napravim zaboli me u dnu stomaka sa te strane...onda me isto zna boliti kada nemam redovnu stolicu...ispocetka sam se toliko plasila jer nisam znala sta je...mislila sam da su neki bolovi koji znace nesto lose...a ustvari me bolilo jer nisam 3 pa i 4 dana ispraznila crijeva i tako kad me pocne boliti nisam mogla na lijevom boku lezati jer mi nije godilo....jednom me tako uhvatila bol da nisam mogla na noge stat...i drzalo me pola sata...i kad sam uspjela prohodati valjda proradila crijeva i ja pravac u wc....istovarila se koooo................konj ( sorry na opisu ali tako je....)...i odma bol prestala..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 21064
21.7.2011 18:24:15   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sonja

ja sam nikakva cijeli dan nista me ne moze oraspolozitiuser posted image user posted image

Sa apaurinom ili cokoladom..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21065
21.7.2011 18:27:05   
ciciban26

Sladoledom user posted image user posted image user posted image ( upravo ga idem kupiti user posted image da me popravi) ili krpu u ruke,muziku na maximalno i istresem se sredjujuci stan user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21066
21.7.2011 18:33:42   
Sonja
apaurin i ovako pijem ali ne pomaze..sladoled inace pomoge ali danas ni 3 nisu pomoglauser posted image

a to sa krpom bas i ne smijemuser posted image
hvala na savjetima

sto mm kaze "sutra ce biti bolje"user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 21067
21.7.2011 18:40:16   
ciciban26
Onda ti Sonja pravac tm u krilo na porciju mazenja,ceskanja i njeznog masiranja...a sutra ce svakako biti bolje user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21068
21.7.2011 18:41:08   
nicaze
IZVORNA PORUKA: Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

zdravo drage user posted image
evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta...
vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze user posted image stvarno neznam sta bi moglo biti...

moguce i da ti se beba nekako nezgodno namjesti pa te boli, mislim ako ti je vec dr. rekao da je sve ostalo uredu..

vjerovatno je to u pitanju....i mene zna uhvatit period boli me sa desne strane kad hodam...svaki korak desnom nogom koji napravim zaboli me u dnu stomaka sa te strane...onda me isto zna boliti kada nemam redovnu stolicu...ispocetka sam se toliko plasila jer nisam znala sta je...mislila sam da su neki bolovi koji znace nesto lose...a ustvari me bolilo jer nisam 3 pa i 4 dana ispraznila crijeva i tako kad me pocne boliti nisam mogla na lijevom boku lezati jer mi nije godilo....jednom me tako uhvatila bol da nisam mogla na noge stat...i drzalo me pola sata...i kad sam uspjela prohodati valjda proradila crijeva i ja pravac u wc....istovarila se koooo................konj ( sorry na opisu ali tako je....)...i odma bol prestala..

ja se nadam da je to to mislim da se beba nezgodno nastima jer ipak i kad kaze dr da je uredu ja se brinem nebi ja bila ja da se nebrinem a kod mene je stolica redovna  pa nevjerujem da mi je zbog toga...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21069
21.7.2011 18:47:17   
Semica

apaurin i ovako pijem ali ne pomaze..sladoled inace pomoge ali danas ni 3 nisu pomoglauser posted image

a to sa krpom bas i ne smijemuser posted image
hvala na savjetima

sto mm kaze "sutra ce biti bolje"user posted image

pa na youtube ukucaj skrivena kamera...ili smijesna videa...ili smijesni snimci...iliii smijesne bebe....ma bilo sta samo da je smijesnooo i odgledaj koji snimak i eto...a imas i na rr tema smijesni,zanimljivi klipovi,slike....pa mozes i to procackati user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21070
21.7.2011 19:14:38   
animagical
gdje ste zene?? uh jesam se ishodala...kupila jednu tuniku, haljinu i jedan dzemperak koncani kratkih rukava...user posted image i bas mi je krasno...onda sam isla na banjalucke cevape, pa na sladoled...sada sam unistila jedno 5 velikih breskvi i pola litra vodeuser posted image ma umirem... sta ima kod vas? javlja li se ko od palacinke, jesu kuci, kako li su? trudnjace kako ste vi sve??

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 21071
21.7.2011 19:33:32   
Sonja
hvala za savjete
evo adin me moj bas nasmija
kaze : "mamicoooo vidi kolko sa dono nasro"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inace se ne izrazava tako..izgleda da mu je sveki nesto rekla pa on ponovio..
kad ne crko od smijeha

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21072
21.7.2011 19:37:24   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

gdje ste zene?? uh jesam se ishodala...kupila jednu tuniku, haljinu i jedan dzemperak koncani kratkih rukava...user posted image i bas mi je krasno...onda sam isla na banjalucke cevape, pa na sladoled...sada sam unistila jedno 5 velikih breskvi i pola litra vodeuser posted image ma umirem... sta ima kod vas? javlja li se ko od palacinke, jesu kuci, kako li su? trudnjace kako ste vi sve??

Samo se ti mala tako casti pa ces opet na puri zavrsiti.. A i vala i smagas da znas...Ko o cemu mi o hrani i kukanju s kilogramima user posted image user posted image user posted image user posted image
Gdje nadje odjecu,ja sam prije 2 dana crkla hodajuci ali nista nisam nasla. U WK u odjelu za trudnjace ostali samo veeeliki brojevi,u ono bi stala ja i jos nas 3 bebeleuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21073
21.7.2011 20:10:12   
palachinken
Eeeeeeee evo naaas :))) Ovako, mali Mahdi se rodio 19.07. u 19:07...sav je divan, nije što je moj, ali je najljepsa beba na svijetu user posted image
Porod je bio super, došla gore oko 6, reko 8cm, pa vi kako hocete user posted image Kaže, klizma, pa rađaona. Dali mi klizmu, pa sam jedno 15-20 minuta sjedila sa sestrama, bolovi se pred kraj ucestli a oslabili
jacinom i oko pola 7 sam otisla u rađaonu.
Prikopčali me na CTG, uveli muža, a mislim da su mi tad i drip prikopčali. Imali smo malu krizu kad su otkucaji ploda splai na 40-50 a ja sva utrnula, a svo osoblje bilo u sobi do na nekom teskom porodu. Tu je muž zagalamio, oni svi dotrčali meni sa kisikom, i babica kraj mene "Diši, diši za svoju bebu" ja prodišem kako mi ona reče i vratiše se otkucaji na normalu.
Doktor je došao, nešto rovario i probio mi vodenjak. Kaže, kad ti dođe napon kaki kao da ti je pravo tvrda stolica. Tako i bi, ja se napinjala i stenjala kao na šolji user posted image a doktor mi je pritisnuo vrh stomaka. Glava. Hajmo opet napon, jače, tu mi je muž čuvao glavu a ja stenjala i onda hop - izmigolji nešto maleno sa pupčanikom oko vrata, nakon par sekundi proplaka i to je bilo to user posted image

Na posteljicu smo dugo čekali, a napokon kad je izašla počeli su me, onako hladnu šivati. Pukla sam a i radili su mi epiziotomiju, tako da je šivanje, kaže muž, trajalo duplo duže nego porod, skoro 40 minuta, ali prošlo je. Sutradan sam primila dozu krvi, jer sam puno iskrvarila pa kad sam krenula u WC pala u nesvijest, ali i to je proslo user posted image

Bebonja je divan. Sluša, miran, nisam ga osjetila u porodilištu, slušali smo se, dojili i spavali. Sad smo kuci, nastavljamo istim tempom. Maloprije smo prvi put imali epizodu mijenjanje pelene i pranja ukakene guze, ma to je bio haosuser posted image user posted image user posted image user posted image

Svima preporučujem da vode muža na porod. Mene je moj umivao i hladio sve vrijeme, čuvao glavu, lomila sam mu prste kad me ušivala i bio mi je baš podrška user posted image

Hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama. Idemo sad gledati iskusnije kako peru guze i mijenjaju pelene user posted image

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 21074
21.7.2011 20:18:20   
Sonja
palacinko bas mi je drago da je sve dobro proslo..
cestitam ti jos jednom
sad uzivajte sa bebarom
svaka cast i tmuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  841 842 [843] 844 845   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kalendar
Selma.A.M

U zadnje vrijeme često se spominje kalendar Maja i 2012 godina ?? Kakve veze ima jedno sa drugim,i zbog čega je uopšte ovo dvoje povezano i na koji način ???

Nemam blage veze (90%)

Zato što je ......... (10%)

Broj svih glasova: 40

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *