Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:33:41
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sandrich
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sandrich
sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....
sandrich, kako si ti zeno? slabo se javljas???
jesi li rekla starcima za bebija, kako se osjecas?
tu sam,tu sam..budem u cekaonici,ovdje vako malo virnem da vidi sta se desava rekla sam starcima odmah,sve je super, mucim se sa mucninama al dobro je :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:34:58
Bebica11
eh sad drage zenice posto sam ja "teska kategorija" u odnosu na vas nije vjerovatno ni cudno sto bebija ne osjecam redovno , nekad nesto osjetim, jedno vrijeme bilo dan za danom i cesce, a sad rijetko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:35:32
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj dan
masallah. A koja si ti sada sedmica?
36.sedmica, bebara na baba,babo oooooogroman
A koliki ti je bio recimo prije mjesec? Cisto da se orijentisem...moj je u 31 sedmici imao 2000...koliko uopste sada sedmicno bebaci dobijaju.. hajde vidjet cemo sa jeleninom bebom...bas me zanima to sedmicno dobijanje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:35:34
Sandrich
ja sad citam sta pisete pa kad procita post od Skvo zastado,da ga jos jednom procitam nisam znala da imaju gace za trudnice,ja kontala moci cu u svojima do kraja izgurat ja sam vam visoka 180cm.a trenutno imam 60kg,smrsala dvije jer slabo jedem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:36:14
Anoniman
Ma sa Anom su mi rekli dva dana pred porod da nece imati ni 2kg, a ona se rodila sa 3.150, ali opet nesto mi suhu stvara kad god odem na pregled uvijek kaze kako sam ja malen, sicusan i sladak ...to malen mi zapara usi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:37:14
zumbulcica
eh sad drage zenice posto sam ja "teska kategorija" u odnosu na vas nije vjerovatno ni cudno sto bebija ne osjecam redovno , nekad nesto osjetim, jedno vrijeme bilo dan za danom i cesce, a sad rijetko
Hej bebi,uzivaj dok ne zaboli,a hoce vjeruj mi kako prolaze sedmice sve jace i jace udara,mojoj se nesto moja jetra pravo svidja,udara ko da sam joj neprijatelj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:37:51
nicaze
zdravo drage evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta... vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze stvarno neznam sta bi moglo biti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:37:53
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ma sa Anom su mi rekli dva dana pred porod da nece imati ni 2kg, a ona se rodila sa 3.150, ali opet nesto mi suhu stvara kad god odem na pregled uvijek kaze kako sam ja malen, sicusan i sladak ...to malen mi zapara usi
ma ne opterecuj se....vidis kako su sa malenom pogrijesili..u biti oni veze nemaju...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:39:38
Sandrich
ma osjetit ces ga,vjerovatno je to od bebe do bebe,neke su zivahnije neke mirnije.....nemoj tuznih smajlija,uzivaj u svojoj bebaci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:40:20
zumbulcica
Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj dan
masallah. A koja si ti sada sedmica?
36.sedmica, bebara na baba,babo oooooogroman
A koliki ti je bio recimo prije mjesec? Cisto da se orijentisem...moj je u 31 sedmici imao 2000...koliko uopste sada sedmicno bebaci dobijaju.. hajde vidjet cemo sa jeleninom bebom...bas me zanima to sedmicno dobijanje.
bila sam na kontroli prije tri sedmice, beba je imala 1800g...znaci 1kg za tri sedmice.Doktorica mi rece da je ne gojim vise,necu je moci rodit tako lako ako nastavim ovim tempom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:41:07
Selminja
Ola dembele Vidim pisete o spavacicama, ja nikad nisam spavala u njima, smetaju mi, mada kontam vjerovatno je lakse s njima baratat nakon poroda Aj nisam vam rekla da smo dobili dva kofera bebi stvari sve do 1 godine, dijaspora majka Pa kako je sve slatko i divno, majusno i mirisno. Imamo cak i trakicu za glavu s velikom masnicom na bene I Puma trenerku molim lijepo roza boje Maloprije mi rekose da su kupili i kozmetiku za bebu, Bas je lijepo imat veliku familiju Zene i mene stalno bolucka u donjem dijelu stomaka, ali ja se puno ne obazirem, prosli put je sve bilo ok, u petak ponovo idem, nadam se da nece bit nisko, mada me boli stomak na cudan nacin.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:46:11
zumbulcica
Nama nesto mora zaparati usi bebac ti je sasvim ok,i uglavnom se rodi teza beba nego sto uz kaze.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:49:19
Skvo RR
Kaze mi mm sto ti to "sladak" ne zapara usi, vec malen i proglasio me ludu
U pravu je..opusti se...to je isto kao sa Umom..ja dobila 30 kg kao pokretni tenk..kaze dr prije poroda....bit ce ovo pokrupna beba..ja rodila 3250.. normala.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:51:44
Skvo RR
1 kg za tri sedmice....u shocku sam... ..hajde ja idem 02. na kontrolu pa cu javiti..sta je sa mojim bebacom.
Reci mashallah ,jaja me zeznula,svako jutro kuhala po 2 domaca....nema od cega drugo
pa garant je to... ..ja znam da je dobro recimo kod beba koje manje dobijaju na tezini da se jede pola cokolade dnevno i 2 kasike velike meda..znaci i jaja uticu....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 16:52:57
Gift
IZVORNA PORUKA: nicaze
zdravo drage evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta... vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze stvarno neznam sta bi moglo biti...
moguce i da ti se beba nekako nezgodno namjesti pa te boli, mislim ako ti je vec dr. rekao da je sve ostalo uredu..