|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.7.2011 15:56:42   
Bebica11
skvo ne prepadaj me, ja sam PRIJE TRUDNOCE nosila iz alme ras br 44user posted image

izgleda da sam ja "najpunacnija" ovdjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21001
21.7.2011 15:58:05   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Bebica11

skvo ne prepadaj me, ja sam PRIJE TRUDNOCE nosila iz alme ras br 44user posted image

izgleda da sam ja "najpunacnija" ovdjeuser posted image user posted image user posted image

ma mene ove stezu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...salim se..
Ja nosim 38-40 njihove..a trenutno sam na 42. I ima da ostanem na 42 do kraja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne kupovala vise..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21002
21.7.2011 16:03:29   
Bebica11
ma mogu se i ja uvuci u one 44 al stezuuser posted image

jos mi je J. Lo. guz veci od stomaka...sve cekam da stomak pretegneuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21003
21.7.2011 16:03:46   
Anoniman
Ja nosim iste gace i prije i posle trudnoce, a i tokom trudnoce...u obje trudnoce tako. Skvo znalo je i u Harisu biti lijepih spavacica pravo, a jeftinih.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 21004
21.7.2011 16:04:30   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

gdje mogu naci spavacice su dugmici za boljnice...da nisu kao iz 84?

E kakve su ti spavačice na dugmiće a da nisu iz 84? user posted image

Pijaca zakon za spavačice za boljnice. Kad baciš nežališ. A za kuće uzmeš one lijepe iz Alme Ras

ma dajte, najkomotnije su one s pijaceuser posted image

a ves iz Alme Ras, npr prijasnja potkosulja(ona malo ljepsa) mi sad sluzi kao TOPuser posted image user posted image user posted image a gace ni ne navlacim viseuser posted image

a one s pijace pamucne, po mogucnosti sto veci broj-rahatka zivauser posted image

Ma hajde...begaj tamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakve mider gace...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nosim gacice iz alme ras...broj 42..sto idu sa strane dvije trakice...one skroz plitke...sta ce mi duboke...po ovoj vrucini....

Skvo,gace sa trakicama sa strane,svaka cast ribouser posted image , ja ni ne pokusavam da obucem take,imam osjecaj da bi curilo na sve straneuser posted image ,one bajramske su mi zakon,obuhvate sve

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21005
21.7.2011 16:06:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja nosim iste gace i prije i posle trudnoce, a i tokom trudnoce...u obje trudnoce tako. Skvo znalo je i u Harisu biti lijepih spavacica pravo, a jeftinih.

problem je sto se ja OD LEZANJA debljam....al ne debljam se kao druge zene, vec ide u guz, noge, ruke i grudi, pomalo obrazi...zadnje na stomak ide..eh sad kad se poceo nazirati stomak to je za mene promjena velika jer nikad ga nisam imala a 84kg imam sad trenutno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21006
21.7.2011 16:07:43   
Anoniman
Ja nosim 36 broj gaća user posted image , a i nosim evo i dalje svoje pantalone farmerice, ne trudnicke 36 broj user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 21007
21.7.2011 16:08:51   
Skvo RR
E...dobro si jelena..nisam bila u Harisu..a fakticki mi pred nosom..odoh poslije podne ili ujutro..da obidjem..tamo bi moglo biti..
A bebice...spast ce kilice..pusti nas uspaljene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ALi fakat meni su udobnije gacice plitke ispod stomaka..nego one klasicne za trudnice..ja sam sa Umom dobila 2 gaca..ono idu preko stomaka za trudnice..sva sam se odrala...stvarno su srklet..ovako i ne osjecam gacice.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 16:09:56 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21008
21.7.2011 16:09:40   
Bebica11

Ja nosim 36 broj gaća user posted image , a i nosim evo i dalje svoje pantalone farmerice, ne trudnicke 36 broj user posted image

ja da imam 50kg od kukova ne bih stala u touser posted image user posted image user posted image

al zato se nadam lahkom porodu, mami sam ja prvo dijete i rodila me iz dva napona, a sa sekom je jedva do bolnice stigla, to familijarno kod nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21009
21.7.2011 16:10:29   
zumbulcica

Ja sam do 7.mjeseca nosila sve sto i prije trudnoce a onda se desilo cudo,narasla mi guzauser posted image user posted image i sada i odpozadi licim na zenuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21010
21.7.2011 16:10:35   
Skvo RR

ja da imam 50kg od kukova ne bih stala u touser posted image user posted image user posted image

al zato se nadam lahkom porodu, mami sam ja prvo dijete i rodila me iz dva napona, a sa sekom je jedva do bolnice stigla, to familijarno kod nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21011
21.7.2011 16:13:15   
Anoniman
Ja sam mala i rastom, ja sam 166cm visoka, a sad sam na 61-62kg, a ostala trudna sa 57 kg. Dok prije prve trudnoce sam imala 47kg i tada sam 34 broj nosila na suzavanje. 

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 21012
21.7.2011 16:19:04   
Anoniman
Zumbulcice kako guras, kad je kontrola? Sto se predomisli za Vojnu?
Ja sutra idem na kontrolu i jedva cekam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21013
21.7.2011 16:19:15   
Skvo RR
eto kada vec imamo ispovjest... ja sam 176 cm..usla sa 66..trenutno vaga pokazuje 76...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21014
21.7.2011 16:21:20   
Bebica11

Ja sam mala i rastom, ja sam 166cm visoka, a sad sam na 61-62kg, a ostala trudna sa 57 kg. Dok prije prve trudnoce sam imala 47kg i tada sam 34 broj nosila na suzavanje. 

ja sam 172 visoka a teska 84user posted image

doduse meni je optimalna kilaza nekih 70-74kg, to sam kao djevojka imala s obzirom na "sisteme", ako smrsam ispod 70 upadne mi lice i ispijena izgledam,kosti iskoce, svako misli da sam bolesna

a 84 jeste previse al sta cuuser posted image , ne mogu gladna, pa onda dovoljna muka sto lezim, ne mogu bez sladoleda i sl.

a danas tamanim tulumbice male i ruziceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21015
21.7.2011 16:24:55   
zumbulcica
Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj danuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21016
21.7.2011 16:25:32   
Bebica11
naumpade mi pjesma

Pojest' cu sve kolacice
tebi u inat postat' cu debela
sve djevojke
nece biti slatke kao ja
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21017
21.7.2011 16:26:46   
Anoniman
Masala bebica velika, samo ovaj moj pisonja zastajkuje user posted image . Sutra cemo da vidimo koliki je. Prije sedam dana je bio oko 2.200.

(odgovor članu zumbulcica)
  Neposredna veza do poruke: 21018
21.7.2011 16:26:48   
Gift
heloooo...
eh o kilama je rijec, a o tome ja ne bih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja spavam najradije u spavacici jer me pidzame stiscu i najlakse mi u spavacici i nije mi vruce, a inace prije user posted image sam isto vise bila za pidzamu...iako sam dobila pofino kila ja i dalje nosim isti broj gaca, doduse nisam pokusavala navuci one s trakicama sa strane mislim da one ipak ne bi mogleuser posted image user posted image

Bebice i mene je u zadnje vrijeme pocelo bolit nisko sa lijeve strane...jesul tebi rekli slucajno da je beba nisko...i jos mene kad ustanem bole kosti unutra u gospodi...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21019
21.7.2011 16:27:07   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj danuser posted image

masallah.user posted image user posted image user posted image user posted image A koja si ti sada sedmica?

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 21020
21.7.2011 16:28:26   
zumbulcica

ja sam 172 visoka a teska 84user posted image

doduse meni je optimalna kilaza nekih 70-74kg, to sam kao djevojka imala s obzirom na "sisteme", ako smrsam ispod 70 upadne mi lice i ispijena izgledam,kosti iskoce, svako misli da sam bolesna

a 84 jeste previse al sta cuuser posted image , ne mogu gladna, pa onda dovoljna muka sto lezim, ne mogu bez sladoleda i sl.

a danas tamanim tulumbice male i ruziceuser posted image

Evo i ja u ispovedaonicu,ja niza i od Jele, 163 visoka(mislim niska),prije trudnoce a i udaje( brak me zeznuo) imala 56kg a u trudnocu usla sa 62 kg,sada imam 73

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21021
21.7.2011 16:28:55   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Sandrich

sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....

sandrich, kako si ti zeno? slabo se javljas???

jesi li rekla starcima za bebija, kako se osjecas?

tu sam,tu sam..budem u cekaonici,ovdje vako malo virnem da vidi sta se desava user posted image
rekla sam starcima odmah,sve je super,user posted image user posted image mucim se sa mucninama al dobro je :)

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21022
21.7.2011 16:29:59   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

masallah.user posted image user posted image user posted image user posted image A koja si ti sada sedmica?

36.sedmica, bebara na baba,babo oooooogromanuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21023
21.7.2011 16:30:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

Bebice i mene je u zadnje vrijeme pocelo bolit nisko sa lijeve strane...jesul tebi rekli slucajno da je beba nisko...i jos mene kad ustanem bole kosti unutra u gospodi...

jesu davno, pa sam ono morala jastuk pod guzu da se digne...sad svaki put pitam i kazu-nije blizu usca...i eto al nisko vjerovatno jeste

i mene je jucer kad sam setala zabolilo nisko s lijeve strane, kontam da se ne isteze nesto(tjesim seuser posted image ) al nek ne boli konstantno

a neke cudne bolove imam stalno nisko i prema gospoji a dr me fino skinula rekavsi "vasi bolovi nisu ginekoloske prirode"
eh eto koje su???

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 21024
21.7.2011 16:32:08   
zumbulcica

Masala bebica velika, samo ovaj moj pisonja zastajkuje user posted image . Sutra cemo da vidimo koliki je. Prije sedam dana je bio oko 2.200.
Bitno je da dodje do 2500g, a ugojices ga ti kad se rodi,ne sekiraj se.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Najljepse ime za moju bebu
EmsaHaD

Vedad Ammar Zlatan Imran Harun Najrudin

Vedad (20%)

Ammar (19%)

Zlatan (14%)

Imran (21%)

Harun (23%)

Najrudin (3%)

Broj svih glasova: 254

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *