|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.7.2011 16:32:47   
Skvo RR
Jelena sve su bebe individualne...nemoj stavljati tog tuznog smajlila. user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21026
21.7.2011 16:33:30   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Masala bebica velika, samo ovaj moj pisonja zastajkuje user posted image . Sutra cemo da vidimo koliki je. Prije sedam dana je bio oko 2.200.
Bitno je da dodje do 2500g, a ugojices ga ti kad se rodi,ne sekiraj se.

Hej,mene je moja mama rodila sa 2200g pa mi nista ne fali,nije da se hvalim ali idelana samuser posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 21027
21.7.2011 16:33:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....

sandrich, kako si ti zeno? slabo se javljas???

jesi li rekla starcima za bebija, kako se osjecas?

tu sam,tu sam..budem u cekaonici,ovdje vako malo virnem da vidi sta se desava user posted image
rekla sam starcima odmah,sve je super,user posted image user posted image mucim se sa mucninama al dobro je :)

super, nek je sve okuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 21028
21.7.2011 16:34:58   
Bebica11
eh sad drage zenice posto sam ja "teska kategorija" u odnosu na vasuser posted image nije vjerovatno ni cudno sto bebija ne osjecam redovnouser posted image , nekad nesto osjetim, jedno vrijeme bilo dan za danom i cesce, a sad rijetkouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21029
21.7.2011 16:35:32   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj danuser posted image

masallah.user posted image user posted image user posted image user posted image A koja si ti sada sedmica?

36.sedmica, bebara na baba,babo oooooogromanuser posted image

A koliki ti je bio recimo  prije mjesec? Cisto da se orijentisem...moj je u 31 sedmici imao 2000...koliko uopste sada sedmicno bebaci dobijaju..user posted image hajde vidjet cemo sa jeleninom bebom...bas me zanima to sedmicno dobijanje.

Neposredna veza do poruke: 21030
21.7.2011 16:35:34   
Sandrich
ja sad citam sta pisete pa kad procita post od Skvo zastado,da ga jos jednom procitam user posted image user posted image user posted image
nisam znala da imaju gace za trudnice,ja kontala moci cu u svojima do kraja izgurat user posted image user posted image user posted image
ja sam vam visoka 180cm.a trenutno imam 60kg,smrsala dvije jer slabo jedem user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21031
21.7.2011 16:36:14   
Anoniman
Ma sa Anom su mi rekli dva dana pred porod da nece imati ni 2kg, a ona se rodila sa 3.150, ali opet nesto mi suhu stvara kad god odem na pregled uvijek kaze kako sam ja malen, sicusan i sladak user posted image ...to malen mi zapara usi user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 21032
21.7.2011 16:37:14   
zumbulcica

eh sad drage zenice posto sam ja "teska kategorija" u odnosu na vasuser posted image nije vjerovatno ni cudno sto bebija ne osjecam redovnouser posted image , nekad nesto osjetim, jedno vrijeme bilo dan za danom i cesce, a sad rijetkouser posted image

Hej bebi,uzivaj dok ne zaboli,a hoce vjeruj miuser posted image kako prolaze sedmice sve jace i jace udara,mojoj se nesto moja jetra pravo svidja,udara ko da sam joj neprijateljuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21033
21.7.2011 16:37:51   
nicaze
zdravo drage user posted image
evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta...
vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze user posted image stvarno neznam sta bi moglo biti...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21034
21.7.2011 16:37:53   
Anoniman
Skvo predzadni pregled je moj maleni imao oko 1850, a zadnji 2185. a razmak izmedju pregleda deset dana.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21035
21.7.2011 16:37:53   
Skvo RR

Ma sa Anom su mi rekli dva dana pred porod da nece imati ni 2kg, a ona se rodila sa 3.150, ali opet nesto mi suhu stvara kad god odem na pregled uvijek kaze kako sam ja malen, sicusan i sladak user posted image ...to malen mi zapara usi user posted image

ma ne opterecuj se....vidis kako su sa malenom pogrijesili..u biti oni veze nemaju...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21036
21.7.2011 16:38:34   
Skvo RR

Skvo predzadni pregled je moj maleni imao oko 1850, a zadnji 2185. a razmak izmedju pregleda deset dana.

Pa vidis hB da dobija redovno na kilazi...ma sve ce to super biti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21037
21.7.2011 16:39:38   
Sandrich

ma osjetit ces ga,vjerovatno je to od bebe do bebe,neke su zivahnije neke mirnije.....nemoj tuznih smajlija,uzivaj u svojoj bebaci user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21038
21.7.2011 16:40:20   
zumbulcica

Bila danas na kontrolu,bebara mashallah ima 28000g a doktorica kaze da ci je vjerovatno nositi jos cetiri sedmice,bas je visoko jos uvjek.A sto se mog odustajanjaod jezera tice,nemam pojma sto...sve moje prijateljice su se porodile u vojnoj...mislim da i nije toliko bitno u kojoj cu se poroditi,samo molim Boga da babice i sestre budu raspolozene taj danuser posted image

masallah.user posted image user posted image user posted image user posted image A koja si ti sada sedmica?

36.sedmica, bebara na baba,babo oooooogromanuser posted image

A koliki ti je bio recimo  prije mjesec? Cisto da se orijentisem...moj je u 31 sedmici imao 2000...koliko uopste sada sedmicno bebaci dobijaju..user posted image hajde vidjet cemo sa jeleninom bebom...bas me zanima to sedmicno dobijanje.

bila sam na kontroli prije tri sedmice, beba je imala 1800g...znaci 1kg za tri sedmice.Doktorica mi rece da je ne gojim vise,necu je moci rodit tako lako ako nastavim ovim tempom

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21039
21.7.2011 16:41:07   
Selminja
Ola dembele user posted image
Vidim pisete o spavacicama, ja nikad nisam spavala u njima, smetaju mi, mada kontam vjerovatno je lakse s njima baratat nakon poroda user posted image
Aj nisam vam rekla da smo dobili dva kofera bebi stvari sve do 1 godine, dijaspora majka user posted image
Pa kako je sve slatko i divno, majusno i mirisno. Imamo cak i trakicu za glavu s velikom masnicom na bene user posted image user posted image user posted image
I Puma trenerku molim lijepo roza boje user posted image
Maloprije mi rekose da su kupili i kozmetiku za bebu, Bas je lijepo imat veliku familiju user posted image
Zene i mene stalno bolucka u donjem dijelu stomaka, ali ja se puno ne obazirem, prosli put je sve bilo ok, u petak ponovo idem, nadam se da nece bit nisko, mada me boli stomak na cudan nacin.

Neposredna veza do poruke: 21040
21.7.2011 16:41:25   
zumbulcica
250 g sedmicno bebica dobija,u zadnjim sedmicama

Neposredna veza do poruke: 21041
21.7.2011 16:44:58   
Skvo RR
1 kg za tri sedmice....u shocku sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hajde ja idem 02. na kontrolu pa cu javiti..sta je sa mojim bebacom.

Neposredna veza do poruke: 21042
21.7.2011 16:46:11   
zumbulcica

Nama nesto mora zaparati usiuser posted image user posted image bebac ti je sasvim ok,i uglavnom se rodi teza beba nego sto uz kaze.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21043
21.7.2011 16:47:27   
Anoniman
Kaze mi mm sto ti to "sladak" ne zapara usi, vec malen i proglasio me luduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21044
21.7.2011 16:48:05   
zumbulcica

1 kg za tri sedmice....u shocku sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hajde ja idem 02. na kontrolu pa cu javiti..sta je sa mojim bebacom.

Reci mashallahuser posted image ,jaja me zeznula,svako jutro kuhala po 2 domaca....nema od cega drugouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21045
21.7.2011 16:49:19   
Skvo RR

Kaze mi mm sto ti to "sladak" ne zapara usi, vec malen i proglasio me luduuser posted image

U pravu je..opusti se...to je isto kao sa Umom..ja dobila 30 kg kao pokretni tenk..kaze dr prije poroda....bit ce ovo pokrupna beba..ja rodila 3250..user posted image normala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21046
21.7.2011 16:50:23   
zumbulcica

Jelo,ako nista lakse ce izaci user posted image Zamisli da ti kroz gospoju mora izac nesto tesko 3,4 kileuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21047
21.7.2011 16:51:44   
Skvo RR

Reci mashallahuser posted image ,jaja me zeznula,svako jutro kuhala po 2 domaca....nema od cega drugouser posted image

pa garant je to...user posted image user posted image user posted image ..ja znam da je dobro recimo kod beba koje manje dobijaju na tezini da se jede pola cokolade dnevno i 2 kasike velike meda..znaci i jaja uticu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21048
21.7.2011 16:52:57   
Gift

IZVORNA PORUKA: nicaze

zdravo drage user posted image
evo da se i ja javim na ovoj temi,citam vas odavno al nikako da se javim ove vrucine pa nemam nesto volje ni za sta...
vidim pricate o bolu i mene boli tako nisko samo na desnoj strani i to samo kad puno hodam kad god spomenem dr ona kaze ma nije to nista to se samo stomak rasteze user posted image stvarno neznam sta bi moglo biti...

moguce i da ti se beba nekako nezgodno namjesti pa te boli, mislim ako ti je vec dr. rekao da je sve ostalo uredu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu nicaze)
Neposredna veza do poruke: 21049
21.7.2011 16:53:14   
Skvo RR

Jelo,ako nista lakse ce izaci user posted image Zamisli da ti kroz gospoju mora izac nesto tesko 3,4 kileuser posted image

hahhaha upravu si...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  840 841 [842] 843 844   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

maticne celije
bejbibi

jeste li sacuvali maticne celije i da li mislite da je to dobra ideja?

da (41%)

ne (59%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *