|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.7.2011 14:56:29   
mamina princeza
Anica 1 koliko sad kosta 4d da li znas? I ja sam cula da su super iskustva mad aj emeni super i dovoljno i 3d koje je kod mog doktora i koji je radio citavu prolsu trudnocu.

Mada ako je bas nesto posebno nije ni lose mimo toga :)Taman kazu da j enajbolji i najvise sse bitnijh stvari vidi na pola a koliko vidim u tickeru tu si negdje sada. Gdje inace vodis trudnocu?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20976
21.7.2011 14:58:09   
Bebica11
Eh i moja dr. Nidzara mene uvijek gleda preko 4d i ostampa mi jednu slicicu takvu i par obicnih, isto oko 15-20min traje...jedino radi tog snimka ako je bas tako...ne znamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20977
21.7.2011 14:58:53   
Anica1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

IZVORNA PORUKA: drznica

Hello drage moje, kao sto sam obecala javljam se poslije pregleda i to 4D. Nisam sad nesto posebno odusevljena dr.u Poliklinici Sunce (Taib Delić) Mislim kulturan covjek sve ok, informacije sture, pregled 15 minuta 100KM jer je uporedo obicni UZV i 4D. Mamin akrobata noge preko glave zabacuje, rukama krije lice...bas onako lijepa slika na 4D...dobila sam i CD sa snimcima ;)
Ukupno imam sad 72kg...nadam se da nije puno, obzirom da sam visoka 184... Lijep osjecaj, nema stauser posted image

Pusa trbama user posted image

Anice evo post od drznice, jedva ga nadjoh user posted image

Hvala ti punoooo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20978
21.7.2011 15:01:12   
Anica1
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Anica 1 koliko sad kosta 4d da li znas? I ja sam cula da su super iskustva mad aj emeni super i dovoljno i 3d koje je kod mog doktora i koji je radio citavu prolsu trudnocu.

Mada ako je bas nesto posebno nije ni lose mimo toga :)Taman kazu da j enajbolji i najvise sse bitnijh stvari vidi na pola a koliko vidim u tickeru tu si negdje sada. Gdje inace vodis trudnocu?

Kosta 100 KM u poliklinici Sunce, dobijes slike i CD sa smimcima bebice, pokreta. Rekla mi je djevojka sa recepcije da je najbolje oko 20-21 sedmice, a ja cu u ponedjeljak biti punih 21.

Vodim trudnocu od pocetka kod Jadranke Dizdarevic. Prijateljica me nagovori na 4D jer je bila , kaze predivno iskustvo

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 20979
21.7.2011 15:02:35   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Eh i moja dr. Nidzara mene uvijek gleda preko 4d i ostampa mi jednu slicicu takvu i par obicnih, isto oko 15-20min traje...jedino radi tog snimka ako je bas tako...ne znamuser posted image

Reci cu ti ja u ponedjeljak kako je bilo, pa mozes vidjeti. Dole je do sada najjeftinije, a bila je i neka akcija par mjeseci kostao pregled 50 KM, kao i standradni UZ.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20980
21.7.2011 15:09:24   
Sensia
Anice fino ces nam te slikice ako Bog da staviti na rr da vidimo kako to izgleda. user posted image user posted image user posted image user posted image
moja kolegica je sad bila nekoliko dana u bolnici pa su joj radili 4d i ima jednu slikicu i stavrno je drugacija, cak smo skontali da je beba ista tata al stvarno. onako je jasnija, vidi se kosica fino, nosic, obrazi.... nije mutna....

Evo mene ko padobranac sa glupim pitanjem:
ali je li se vama desavalo da vas beba lupa nekako skroz unutra po cijeli dan? mislim to nista ne boli i ne drma se stomak ali unutra neke akrobacije, evo meni danas ciiiiijeli dan .... hvala Bogu nek je ziva ali opet mislim da joj nije nesto neudobno ili joj nesto smeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20981
21.7.2011 15:15:11   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice fino ces nam te slikice ako Bog da staviti na rr da vidimo kako to izgleda. user posted image user posted image user posted image user posted image
moja kolegica je sad bila nekoliko dana u bolnici pa su joj radili 4d i ima jednu slikicu i stavrno je drugacija, cak smo skontali da je beba ista tata al stvarno. onako je jasnija, vidi se kosica fino, nosic, obrazi.... nije mutna....

Evo mene ko padobranac sa glupim pitanjem:
ali je li se vama desavalo da vas beba lupa nekako skroz unutra po cijeli dan? mislim to nista ne boli i ne drma se stomak ali unutra neke akrobacije, evo meni danas ciiiiijeli dan .... hvala Bogu nek je ziva ali opet mislim da joj nije nesto neudobno ili joj nesto smeta user posted image user posted image user posted image

Nista ne brini, meni se to desava, nema boli ali kao dernek unutra u stomaku user posted image cudan osjecaj

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20982
21.7.2011 15:22:13   
Skvo RR
Ja evo sada dosla..kupila sam Junioru ogradicu, posteljinicu, dvije dekice, vrtuljak i to u onoj radnji na pofalicima..i skontam da sam zaboravila plahtice...haj moze to sutra MM..ZAdovoljna sam..sutra peremo..user posted image
U nobil na kraju nisam ni otisla.user posted image
E sada kupila sam sebi tanki ogrtac..gdje mogu naci spavacice su dugmici za boljnice...da nisu kao iz 84?

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 15:29:48 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 20983
21.7.2011 15:23:48   
Anoniman
Skvo kakve si dekice uzimala? Meni treba neka tanja za prelazni period ljeto-jesen...deblje imam, a ove tanje mi sve u rozle boji. i koliko su im?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 20984
21.7.2011 15:26:52   
Sandrich
sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20985
21.7.2011 15:27:06   
Skvo RR
Kupila sam jednu tanju i jednu zimsku fol antialergijsku..Ovu tanju jos Umce ima...zelenu..user posted image user posted image user posted image user posted image .ali je ne da...user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa sam mu kupila plavo bez..doslovno je peri deri 27 KM.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20986
21.7.2011 15:27:43   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sandrich

sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....

Meni su rekli da je najbolje na pola, oko 20-21 sedmice ali nema tu pravila, mozda se tada najbolje vidi ne znam,

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 20987
21.7.2011 15:28:37   
Skvo RR
A prije jedno 1-2 mjeseca sam u Robotu na socijalnom kupila FUAR baby dekicu cini mi se za 12 KM...u onoj radnji sto se zatvarala bez boje.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20988
21.7.2011 15:33:13   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
gdje mogu naci spavacice su dugmici za boljnice...da nisu kao iz 84?

E kakve su ti spavačice na dugmiće a da nisu iz 84? user posted image

Pijaca zakon za spavačice za boljnice. Kad baciš nežališ. A za kuće uzmeš one lijepe iz Alme Ras

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20989
21.7.2011 15:37:00   
zumbulcica
Pozdrav cure.Na pijaci na grbavici pravo fina spavacica i ogrtac,kopca se sa obe strane vrata,bas idealno za doilje trideset i nesto km,ali nema samo spavacice,ja vec imam dva ogrtaca pa je ne uzeh...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20990
21.7.2011 15:39:41   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pijaca zakon za spavačice za boljnice. Kad baciš nežališ. A za kuće uzmeš one lijepe iz Alme Ras

Ma nasla sam ja u onoj radnji sa vesom na socijalnom kod AS-a sa macama....super izgleda..ali mi boje ne odgovaraju roza i
crvena...user posted image user posted image

a kupila sam pidjame kada akoBogda izadjem iz bolnice juce u extreme intimo...ja inace ne volim spavacice...pidjama rules.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20991
21.7.2011 15:47:52   
Skvo RR
A prijedlog koju pijacu da odradim... Otoka? Meni  bi trebale neke kratkih rukava do koljena....minjak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahhahaa....upaljena trudnica...user posted image user posted image ali fakat one duge ne dolaze i obzir..zamotala bi se ko sarma u njih.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 15:48:16 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20992
21.7.2011 15:48:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

sandrich, kako si ti zeno? slabo se javljas???

jesi li rekla starcima za bebija, kako se osjecas?

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 20993
21.7.2011 15:49:23   
Bebica11

A prijedlog koju pijacu da odradim... Otoka? Meni  bi trebale neke kratkih rukava do koljena....minjak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahhahaa....upaljena trudnica...user posted image user posted image ali fakat one duge ne dolaze i obzir..zamotala bi se ko sarma u njih.user posted image user posted image user posted image

user posted image

ja sam ti prava sarmica, sto duza i duzi rukav za bolnicuuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20994
21.7.2011 15:50:45   
Anoniman
Skvo ja kad sam se sa Anom trebala poroditi uzela sam dvije super spavacice u EŠ K ili vec kako se zove, ono na Pofalicima i nisu uopste skupe bile, a sad sam dobila dvije, jedna iz Kljuca i super je, da drugu mi zaova uzela u onoj radnji sto je bila na obali kad ides od grada prema vjećnici, sad su je negdje na carsiju pored neke apoteke premjestili koliko sam ja skontala.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20995
21.7.2011 15:51:22   
Sensia

ja spavacicu ne volim pa ni na slici i nemam nijednu jer ne mogu podnijeti da spavam a nestzo mi se zavrce gore i none mi se diraju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  brate dobra pidžama pamucna nema nista bolje

Al znam da cu morati kupiti bar dvije pa su i meni ovi savjeti extra

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20996
21.7.2011 15:51:26   
Bebica11

ma dajte, najkomotnije su one s pijaceuser posted image

a ves iz Alme Ras, npr prijasnja potkosulja(ona malo ljepsa) mi sad sluzi kao TOPuser posted image user posted image user posted image a gace ni ne navlacim viseuser posted image

a one s pijace pamucne, po mogucnosti sto veci broj-rahatka zivauser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20997
21.7.2011 15:52:49   
Skvo RR
Vidis trebala bi prosetati do es-a....a ovu na carsiji radnju..nisam skontala.user posted image ..Imam ja sada sto nosim spavacice..ali nemaju ebene dugmice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20998
21.7.2011 15:53:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

ja spavacicu ne volim pa ni na slici i nemam nijednu jer ne mogu podnijeti da spavam a nestzo mi se zavrce gore i none mi se diraju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  brate dobra pidžama pamucna nema nista bolje

Al znam da cu morati kupiti bar dvije pa su i meni ovi savjeti extra

zar kuci spavate u spavacicama...dok je bilo ove sparine i potkosulja mi je smetala al radi krsta sam je ostavilauser posted image user posted image user posted image

doduse i ja preferiram pidzamu u odnosu na spavacicu user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20999
21.7.2011 15:54:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ma dajte, najkomotnije su one s pijaceuser posted image

a ves iz Alme Ras, npr prijasnja potkosulja(ona malo ljepsa) mi sad sluzi kao TOPuser posted image user posted image user posted image a gace ni ne navlacim viseuser posted image

a one s pijace pamucne, po mogucnosti sto veci broj-rahatka zivauser posted image

Ma hajde...begaj tamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakve mider gace...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nosim gacice iz alme ras...broj 42..sto idu sa strane dvije trakice...one skroz plitke...sta ce mi duboke...po ovoj vrucini....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

guma na pod

ima li kakvih iskustava neko sa gumom zaljepljenu na pod ustvari to je pod-guma .Malo sam skepticna al u tome spratu imamo dodir sa vodom i kvasu se podovi tako da ako ko ima gumu u stanu/kuci pls pisite

odg (97%)

odg (3%)

Broj svih glasova: 30

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *