Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 14:56:29
mamina princeza
Anica 1 koliko sad kosta 4d da li znas? I ja sam cula da su super iskustva mad aj emeni super i dovoljno i 3d koje je kod mog doktora i koji je radio citavu prolsu trudnocu.
Mada ako je bas nesto posebno nije ni lose mimo toga :)Taman kazu da j enajbolji i najvise sse bitnijh stvari vidi na pola a koliko vidim u tickeru tu si negdje sada. Gdje inace vodis trudnocu?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 14:58:09
Bebica11
Eh i moja dr. Nidzara mene uvijek gleda preko 4d i ostampa mi jednu slicicu takvu i par obicnih, isto oko 15-20min traje...jedino radi tog snimka ako je bas tako...ne znam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 14:58:53
Anica1
IZVORNA PORUKA: jelenaT
IZVORNA PORUKA: drznica
Hello drage moje, kao sto sam obecala javljam se poslije pregleda i to 4D. Nisam sad nesto posebno odusevljena dr.u Poliklinici Sunce (Taib Delić) Mislim kulturan covjek sve ok, informacije sture, pregled 15 minuta 100KM jer je uporedo obicni UZV i 4D. Mamin akrobata noge preko glave zabacuje, rukama krije lice...bas onako lijepa slika na 4D...dobila sam i CD sa snimcima ;) Ukupno imam sad 72kg...nadam se da nije puno, obzirom da sam visoka 184... Lijep osjecaj, nema sta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:01:12
Anica1
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Anica 1 koliko sad kosta 4d da li znas? I ja sam cula da su super iskustva mad aj emeni super i dovoljno i 3d koje je kod mog doktora i koji je radio citavu prolsu trudnocu.
Mada ako je bas nesto posebno nije ni lose mimo toga :)Taman kazu da j enajbolji i najvise sse bitnijh stvari vidi na pola a koliko vidim u tickeru tu si negdje sada. Gdje inace vodis trudnocu?
Kosta 100 KM u poliklinici Sunce, dobijes slike i CD sa smimcima bebice, pokreta. Rekla mi je djevojka sa recepcije da je najbolje oko 20-21 sedmice, a ja cu u ponedjeljak biti punih 21.
Vodim trudnocu od pocetka kod Jadranke Dizdarevic. Prijateljica me nagovori na 4D jer je bila , kaze predivno iskustvo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:02:35
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Eh i moja dr. Nidzara mene uvijek gleda preko 4d i ostampa mi jednu slicicu takvu i par obicnih, isto oko 15-20min traje...jedino radi tog snimka ako je bas tako...ne znam
Reci cu ti ja u ponedjeljak kako je bilo, pa mozes vidjeti. Dole je do sada najjeftinije, a bila je i neka akcija par mjeseci kostao pregled 50 KM, kao i standradni UZ.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:09:24
Sensia
Anice fino ces nam te slikice ako Bog da staviti na rr da vidimo kako to izgleda. moja kolegica je sad bila nekoliko dana u bolnici pa su joj radili 4d i ima jednu slikicu i stavrno je drugacija, cak smo skontali da je beba ista tata al stvarno. onako je jasnija, vidi se kosica fino, nosic, obrazi.... nije mutna....
Evo mene ko padobranac sa glupim pitanjem: ali je li se vama desavalo da vas beba lupa nekako skroz unutra po cijeli dan? mislim to nista ne boli i ne drma se stomak ali unutra neke akrobacije, evo meni danas ciiiiijeli dan .... hvala Bogu nek je ziva ali opet mislim da joj nije nesto neudobno ili joj nesto smeta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:15:11
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia
Anice fino ces nam te slikice ako Bog da staviti na rr da vidimo kako to izgleda. moja kolegica je sad bila nekoliko dana u bolnici pa su joj radili 4d i ima jednu slikicu i stavrno je drugacija, cak smo skontali da je beba ista tata al stvarno. onako je jasnija, vidi se kosica fino, nosic, obrazi.... nije mutna....
Evo mene ko padobranac sa glupim pitanjem: ali je li se vama desavalo da vas beba lupa nekako skroz unutra po cijeli dan? mislim to nista ne boli i ne drma se stomak ali unutra neke akrobacije, evo meni danas ciiiiijeli dan .... hvala Bogu nek je ziva ali opet mislim da joj nije nesto neudobno ili joj nesto smeta
Nista ne brini, meni se to desava, nema boli ali kao dernek unutra u stomaku cudan osjecaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:22:13
Skvo RR
Ja evo sada dosla..kupila sam Junioru ogradicu, posteljinicu, dvije dekice, vrtuljak i to u onoj radnji na pofalicima..i skontam da sam zaboravila plahtice...haj moze to sutra MM..ZAdovoljna sam..sutra peremo.. U nobil na kraju nisam ni otisla. E sada kupila sam sebi tanki ogrtac..gdje mogu naci spavacice su dugmici za boljnice...da nisu kao iz 84?
< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 15:29:48 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:26:52
Sandrich
sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:27:06
Skvo RR
Kupila sam jednu tanju i jednu zimsku fol antialergijsku..Ovu tanju jos Umce ima...zelenu.. .ali je ne da... ..pa sam mu kupila plavo bez..doslovno je peri deri 27 KM.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:27:43
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sandrich
sa koliko sedmica se moze raditi 4D? i moje prijateljice koje su bile kazu da je super,samo sto ja mislim da su one u Tuzli placale privatno 250km,al nisam 100% sigurna.....
Meni su rekli da je najbolje na pola, oko 20-21 sedmice ali nema tu pravila, mozda se tada najbolje vidi ne znam,
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:37:00
zumbulcica
Pozdrav cure.Na pijaci na grbavici pravo fina spavacica i ogrtac,kopca se sa obe strane vrata,bas idealno za doilje trideset i nesto km,ali nema samo spavacice,ja vec imam dva ogrtaca pa je ne uzeh...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:47:52
Skvo RR
A prijedlog koju pijacu da odradim... Otoka? Meni bi trebale neke kratkih rukava do koljena....minjak.... hahhahaa....upaljena trudnica... ali fakat one duge ne dolaze i obzir..zamotala bi se ko sarma u njih.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 15:48:16 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:48:14
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sandrich
sandrich, kako si ti zeno? slabo se javljas???
jesi li rekla starcima za bebija, kako se osjecas?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:49:23
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
A prijedlog koju pijacu da odradim... Otoka? Meni bi trebale neke kratkih rukava do koljena....minjak.... hahhahaa....upaljena trudnica... ali fakat one duge ne dolaze i obzir..zamotala bi se ko sarma u njih.
ja sam ti prava sarmica, sto duza i duzi rukav za bolnicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:50:45
Anoniman
Skvo ja kad sam se sa Anom trebala poroditi uzela sam dvije super spavacice u EŠ K ili vec kako se zove, ono na Pofalicima i nisu uopste skupe bile, a sad sam dobila dvije, jedna iz Kljuca i super je, da drugu mi zaova uzela u onoj radnji sto je bila na obali kad ides od grada prema vjećnici, sad su je negdje na carsiju pored neke apoteke premjestili koliko sam ja skontala.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:51:22
Sensia
ja spavacicu ne volim pa ni na slici i nemam nijednu jer ne mogu podnijeti da spavam a nestzo mi se zavrce gore i none mi se diraju brate dobra pidžama pamucna nema nista bolje
Al znam da cu morati kupiti bar dvije pa su i meni ovi savjeti extra
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 15:53:48
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sensia
ja spavacicu ne volim pa ni na slici i nemam nijednu jer ne mogu podnijeti da spavam a nestzo mi se zavrce gore i none mi se diraju brate dobra pidžama pamucna nema nista bolje
Al znam da cu morati kupiti bar dvije pa su i meni ovi savjeti extra
zar kuci spavate u spavacicama...dok je bilo ove sparine i potkosulja mi je smetala al radi krsta sam je ostavila
doduse i ja preferiram pidzamu u odnosu na spavacicu
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
guma na pod
ima li kakvih iskustava neko sa gumom zaljepljenu na pod ustvari to je pod-guma .Malo sam skepticna al u tome spratu imamo dodir sa vodom i kvasu se podovi tako da ako ko ima gumu u stanu/kuci pls pisite
odg (97%) odg (3%)
Broj svih glasova: 30
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!