Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:28:04
malena27 RR
evo jedan vic na tu temu i na racun mog hasima:
kad je crnogorac ceko da se zena porodi, pa nikad dr. da izadje, on samo gore-dole niz hodnik bolnicki...konacno izadje dr. i kaze dobili ste kcerku. kaze crnogorac: hvala Bogu, da se ne pati ovako ko ja!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:28:38
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
aha ih ja se ponada naci ces mi neko rjesenje... hihihih i kod nas je tako sastavljena sa mnom i svaku noc kad se prevali na mene kazem sebi sutra cu ti kupiti ogradicu mada prevalila bise ona i preko ogradice. Ja bih je i sad aostavila s mm a ja pobjegla sam u izolaciju al ona nece tako :))
Uskoro cu je svakako odvojiti u njen cosckic pa gdje god citam ogradica trzam se hihihi .. ma dobice drvenu na kraju i eto :)
a koja ogradica za bebe- opet n eznam :) Ona mrezica sa skakanje - ja sam to zvala ogradica mada to ustvari nije... hihihi.. a opet nije bas ni za male bebe :) Evo gledam na nobil stranici da skontam al nisam .. hajde nema veze ka dmeni bude trebalo do tada cu skontati abd:)
evo ova ogradica
< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.7.2011 11:29:08 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:31:17
Selma.A.M
Jutro žene Ja se naspavala kao velika .................Danas odoh malo kod mame dok mi je muž na poslu,nebi podnjela danas cio dan sjediti kod kuće i razmišljati šta me sutra čeka ..................
Malena vidim u nedoumici si ja sam sa Amarom koristila NUK 1 silikonsku cuclu 5km A flaicu sam Aventovu isto silikoska cucla 12 km ............ Neka se nađe ..........I ja sam Amara dojila 13 ipo mjeseci ali mi je flašica stojala za svaki slučaj
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 21.7.2011 11:34:12 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:34:04
malena27 RR
Selma draga da ti bude hairli i sretno sutra! Javi se nekome da znamo sta je s tobom! Bice sve ok aBd... Hvala ti na ovim informacijama vezano za cucu i flasicu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:38:51
Selma.A.M
Skvo hvala na ovom drhtuljanju osjećaj je neponovljiv
Malena obavezno se sutra javim čim uspijem imati mobitel u rukama ... Imam broj od Sweet insanity (ali ona nije kod kuće ovih dana ) pa njoj neću javiti ,.imam Semicin i tvoj pa obavezno se javim..............
uh odoh peći hljeb sad će 2 h pa da se spremam mami
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:54:46
Selma.A.M
Malena ja sam za staklenu iz više razloga ali jedan od najači je što rekoše da sve plastične flešice imaju ono nešto (pojma nemam šta) ali nisu preporučljive ali i zbog održavanje....Jedina mana im je što su teške, kod mene sestra nije malenu mogla dojiti iako je prošlo 9 godina ja se i dan danas sjećam utrnule ruke dok malena nebi poručkala mljeko jer je staklena flašica teškaaaaa
A cucla - ja sam za silikon (možda što je moj Amar samo nju htio nije htio one gumene a i meni su nešto bile gadne,pogotovo miris
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 11:59:26
sanela.asja
Malo da se javnem i ja, danas sam bas fuj.. Bila na kontroli radili prvi Ctg uredan ma preureda,pisonja slusa hvala bogu tezak citavih 1.719 jos mala bas bi volila da sam na Selminom ili Palachinkinom mjestu Selma sretno sutra,sve najbolje i javi se..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 12:00:38
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Malo da se javnem i ja, danas sam bas fuj.. Bila na kontroli radili prvi Ctg uredan ma preureda,pisonja slusa hvala bogu tezak citavih 1.719 jos mala bas bi volila da sam na Selminom ili Palachinkinom mjestu Selma sretno sutra,sve najbolje i javi se..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 12:01:50
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Jutro žene Ja se naspavala kao velika .................Danas odoh malo kod mame dok mi je muž na poslu,nebi podnjela danas cio dan sjediti kod kuće i razmišljati šta me sutra čeka ..................
Selmaaa pa kod tebe usitnilo pravo. Kako se osjećaš?
< Poruku je uredio Ivanaiva1 -- 21.7.2011 12:02:22 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.7.2011 12:02:27
Bebica11
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
meni uvijek takav nizak.... skvo pij tecnosti sto vise... ja se isto zaljevam, malo bude bolje i onda opet po starom...
lezi i digni malo noge iznad nivoa tijela
i meni je prirodno nizak 110/70 obicno a sad se osjecam jos gore, a nemam tlakomjer...obara me a spavala do maloprije
stvarno je istina da ljudi s niskim pritiskom nekvalitetno zive
prije sam ga regulisala kafom, a sad necu kafu jer sam procitala da povecava rizik spontanog do 40% a ja rizicna,nisam je popila otkad sam saznala da sam trudna a sanjam je....zaljevam se vodom, nista...jos ovaj apaurin na to sve djeluje Boze sacuvaj