Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 20:35:04
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
samo da vam kazem da je i kod mene dioptrija iz plusa presla u minus i to zbog RR
meni je +2 bilo zadnje stanje mada zbog rr škiljim
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 20:53:51
Anoniman
Sto se tice dioptrije nije u pitanju ni minus, ni plus vec stanje ocnog dna, tzv retine oka, najcesce je ta retina losa kod minusa pa otuda to da minus ide na CR. Mada i kod minusa ako je dioptrija veca od -5 ili eventualno ako ima reptura na retini.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 21:44:37
Sensia
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
kako mene boli po dnu stomaka cijeli dan....
Malena skupi none nema nista preko reda iako se i tebi usitnilo ma i mene trtica bolila danas al ne mogu vise da se zalim kolutaju mi ljudi oko mene ocima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 22:03:22
malena27 RR
brzo ce to proci...uzivaj u 2. tromjesecju, najljepse je bar sam se ja najbolje osjecala tokom 2. u prvom sam bila ko drogirana i samo bih spavala a sad sam teska i sebi i drugima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 22:20:04
ciciban26
Gdje ste zemskiceeee? Je li se ko cuo s Palachinken,kako su ona i bebaca?
Joj ja sam se nasetala po gradu,noge mi bukvalno iskipile iz baletankica ( zeza me mm kao muffine iz kalupa,jos crta fino ostala) .. Ono ispred MD je smijesno,kao da se dzaba dijeli..zato u redu za fornete nikoga Ja sutra prvi put idem na Jezero na pregled i imam tremicu ali opet jedva cekam da vidim moju bebacu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 22:30:53
ciciban26
Joj hvala,nadam se da ce sve biti ok . Sutra cu se prvi put javiti kod dr. Lejle ( o njoj sam cula bas dosta pozitivnog) a od pocetka idem privatno kod dr. Dzevada Beslije (stariji doktor).
A jesu zeMske bile vrijedne na FB,svaka cast . Sensia gdje si nam ti tamo.. E zna li neko sta nam je s Meom,duuugo se nije javljala
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 22:55:38
leonora
Veliki pozdrav ženice. Evo mene nije bilo duže vremena, možda me se niko više i ne sjeća... . Uglavnom da se pohvalim da od 21.06. nisam više već mama jedne male djevojčice . Porod prošao ok, mnogo bolje nego što sam se pribojavala da će proći, oporavak još brži i tako. Sutra nam je već mjesec dana. Bile smo kod mojih na oporavku, nisam bila kući mjesec dana, uh, danas prvi dan da smo muž i ja sami s , mama mi do sada pomagala, pa vidjećemo kako će nam ići... Valjda bude sve ok. je dobro, samo noću ne spava, pa sam kao zombi, nisam mjesec dana spavala, malo kad uhvatim koji sat po danu, to je sve. Zato vi iskoristite dok još možete da se pošteno naspavate... Ja doduše jesam iskoristila, cijelu trudnoću spavala kao prava... Eto toliko u ovom javljanju. Pozdrav za sve...
Jutro zenice... Kako je lijepo sto je malo zahladilo, lakse se dise... Ja danas usla u 36 sedmicu, jos malo, jos malo Animagical, tebi cestitke za 34, meni najsporije prolaze ove tridesete, al neka, proci ce i one i mi cemo uskoro upoznati nace bebace Leonora cestitke na rodjenju malene princezice
i ja usla u 35. jos malo i gotovo...hoce meni ovaj bebac faliti u stomaku nego mozda ce zvucati glupo pitanje...ali moram pitati pa makar mi se smijale naredni mjesec dana trebam li ja bebacu kupiti cucu i flasicu?
ma ja sad kontam sta mi sve treba da pokupujem unaprijed, ne vjerujem ja nikome osim svom izboru , a onaj moj hasim veliki je prilicno naivan i apotekarke mogu dobro zaraditi na njemu pa mi naumpadose flasica i cuca, pa izdajalica... pa evo sam se bacila na sve strane da citam sta, kako, gdje, koliko kosta i slicno...
Ma ista sam ti ja bih joj nasla manu taman bila najkvalitetnija stvar na svijetu
Nego ti to govorim cisto zato sto zene nakupuju uzas jedan i dosta toga se nikad ne upotrijebi i novac propadne. jedna moja kolegica je uradila dobru stvar, za sve te stvari za koje nije bila sigurna hoce li joj trebati napravila spisak dok je bila trudna i obilazila i gledala gdej sta ima i gdje se sta moze naci i koje marke. i slala muza ili mamu a oni pratili samo po spisku
dobra ideja... ma moze nesto biti i najkvalitetnije, ali ako beba nece, dzaba ti... ja nisam ni mislila kupovati unaprijed...nego bas kad zatreba...pa moracu malo pregledati ponudu i zapisati gdje sta ima meni je fakat fascinantno odluciti se da imas dijete u nekim 20. godinama.... ja s 30. isto prvacic
< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.7.2011 8:49:31 >
ja jos nista nisam kupila...sve smo dobili, od AS, kolica, krevetica, korpe za iznosenje, garderobice... samo jos madrac da kupimo i eto te dzidze... par gegica, par pelena pamucnih i to je to... ostalo cu slati muza da trazi kad zatreba